• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
@ محسن

منم که منکر جام ها نشدم. نحوه بدست آوردنش رو گفتم شما هم تایید کردی:)
اونم پولی که با خوردن حق بقیه تیم های لالیگا بدست آوردید، مدارکش صفحات قبل هست. منتها جوابی نداشتی(نداشتند بارسایی ها) که بدی(بدن!). همون کاسه گدایی که گفتم:دی
تازه خوبه به قول خودتون بهترین آکادمی رو دارید و این همه خرج می کنید! بارسایی که اینقدر لاماسیا لاماسیا می کنه میره این همه بازیکن میخره و دستمزد میده!

دلم به حال منصور بن زاید آل نهیان سوخت. بنده خدا دستمزدی نمیده اینقد بهش حمله می کنن :(
باید 24 هزار دلار(به طور میانگین) به دستمزد هفتگی بازیکناش اضافه کنه تا شاید به بارسا برسه:lol:
شما دوست داری حرف هاتو پشت هم تکرار کنی!
آقا جان آل نهیان از جیبش خرج می کنه , بارسا از فوتبال در میاره و برای همون فوتبال خرج می کنه ! پس دیگه آبراموویچ و آل نهیان رو با خرج کردن بارسا قیاس نکن...
و اما در مورد کاسه گدایی که 18 بار تا الان تکرارش کردی باید خدمت شما عرض کنم در مورد توزیع ناعادلانه حق پخش در لالیگا درست میگی ولی این مورد بیشتر باعث ضرر کردن سایر تیم هاست و نه به سود بارسا و مادرید, در واقع اون پول در قیاس با در آمد های بارسا و مادرید چیزی نیست و اگر هم مساوی تقسیم شه باز هم باشگاه اون قدر در میاره که خوب خرج کنه!

و در آخر لاماسیا لاماسیا که باز هم چندین بار تکرارش کردین!
عزیزم فینال ویملی یادته؟! یکی از یک طرفه ترین فینال های تاریخ چمپیونزلیگ که منچستر توان رقابت با بارسا رو نداشت یادت اومد؟! اینم ترکیب بارسا:
والدس- دنی آلوز - ماسچرانو - پیکه - آبیدال - بوسکتس - ژاوی - اینیستا - ویا - مسی - پدرو

بولد شده ها رو شمردی استاد؟! قبول دارم برای هوادار تیمی که همیشه تیم و سرمربی مورد علاقش رو بازیکن ساز می دونست این ماجرا خیلی حسادت برانگیزه!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مرسی امیر جون که با مدرک حرف میزنه

متمول ترین باشگاه جهان باشی ولی خرج نکنی چه فایده ، بانک که نیست باشگاهه :D باید خرج کنی ولی خب خصلت انگلیسی هست دیگه نمیشه کاریش کرد :دی

و اما فایده ی خرج کردن ما چی بوده :

کل خریدهای گواردیولا در چهار سال :

نتایج و جامهای گواردیولا در این چهار سال :
یه جام کمه ، تعداد کل جامهای پپ 14 تاست .

.

برادر من ما یکی از همینا رو داشتیم قهرمان اروپا میشدیم:دی

اسکولز و گیگز تا کی ؟

هیچی نمیگم فقط پاسو ببین

Last Minute Van Persie Goal vs West Ham - FA Cup 3rd Round | FATV - YouTube

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
مرسی امیر جون که با مدرک حرف میزنه

افشین تو رو خدا شوخی نکن من قلبم ضعیفه! بابا ما خودمون رو تیکه تیکه کردیم هر چی مدرک و سند بگی میاریم اما این رفیق منچستریتون خودش رو می زنه به ندیدن...

راستی افشین چند وقت پیش در باب یونایتد فنز و یونایتد هیترز یه حرفایی میزدی, باز هم در این مورد صحیت کن دلمون خیلی گرفته :D

بابا به خدا طرفدارای بارسا از منچستر بدشون نمیاد , در واقع اصلا منچستر رو نمی بینن که بخواد خوششون بیاد یا بد! :lol:

اما انگار بعضی از شما منچستری ها از بارسا کینه به دل گرفتین, البته خداوکیلی حق هم دارین :دی
در ضمن آقا جان یک پاس گل هر چقدر هم فوق العاده باشه از سن و سال بازیکن کم نمی کنه:)

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین تو رو خدا شوخی نکن من قلبم ضعیفه! بابا ما خودمون رو تیکه تیکه کردیم هر چی مدرک و سند بگی میاریم اما این رفیق منچستریتون خودش رو می زنه به ندیدن...

راستی افشین چند وقت پیش در باب یونایتد فنز و یونایتد هیترز یه حرفایی میزدی, باز هم در این مورد صحیت کن دلمون خیلی گرفته :D

بابا به خدا طرفدارای بارسا از منچستر بدشون نمیاد , در واقع اصلا منچستر رو نمی بینن که بخواد خوششون بیاد یا بد! :lol:

اما انگار بعضی از شما منچستری ها از بارسا کینه به دل گرفتین, البته خداوکیلی حق هم دارین :دی
در ضمن آقا جان یک پاس گل هر چقدر هم فوق العاده باشه از سن و سال بازیکن کم نمی کنه:)

مسود جون اقا من منکر بازیکن سازی و بازی زیبا بارسا نمیشم ولی چند تا فاکتور هست که باید قبول کنی

مهمترینش این هست که فشاری که بازیکنا تو لیگ برتر متحمل میشن هیچوقت تو لالیگا روشون نیست برای همین بازیکنا امکان پیشرفت بیشتری پیدا میکنن

بارسا اگر بازیکنای خوبی رو ساخته در کنارش بازیکن های خوبی رو هم خریده تا ضرری نبینه

شما خریدای ما رو تو چند سال اخیر ببین.شاخص ترینشون فن پرسی هست.برای بعضی بازیکنا هم واقعا زیادی پول دادن مثل کریک اون هم من بخاطر ضعف مدیریت اجرایی باشگاه تو زمینه نقل و انتقالات میدونم

مورد دیگه بارسا اگر بازیکنی ساخته حفظش کرده ولی یونایتد تا بازیکن به اوج بازیش رسیده ردش کرده رفته! نمونش بکهام -رونالدو و ...

شما خودت جزو یونایتد هیترزی :دی

خب دو تا فینال ما رو بردید بارسا تو هر دو فینال تیم بهتر بود و قهرمان شد گرچه تو فینال اول با لطف جناب پلاتینی و دار و دستش اومدید فینال و حق چلسی رو خوردید

تو همون فینال اول یونایتد پتانسیل برد رو داشت ولی نمیدونم چشون شده بود چون اصلا یونایتد همیشگی نبودن!

درسته ولی ما مثل بعضی تیما نیستیم که اسطورمونو بندازیم دور (منظورم شما نبودید) اسکولز و گیگز هنوزم جزو بهترینان با این سن

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722

بسی خندیدیم
اسکولزم پا به سن گذاشته بود اما بد کاشت تو گلتون.

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
افشین جان حرفایی که زدی منطقی و قابل قبول و قصد داشتم یک لایک هم حرومش کنم :Dکه رسید به بازی با چلسی و..... کلا پشیمون شدم :دی

این لطف پلاتینی که گفتی از نظر من شوخیه و فکر نکنم خودت هم به همچین چیزی باور داشته باشی صرفا در راستای کل کل گفته شد! اسم بردن و صحبت در مورد حمایت پلاتینی واقعا بی معنیه و فقط از طرفدای کم سن و سال مادریدی بر میاد!

من حاضرم در مورد تک تک بازی ها و تک تک صحنه ها بحث کنم تا ثابت شه همه ی این حرفایی که در مورد داوری و بارسا زده میشه هیچ پایه و اساسی نداره و فقط دستاویزیست برای سایر تیم ها تا با بی انصافی قدرت بارسا رو ندیده بگیرند!

بدون تعصب قدرت بارسلونا در فوتبال جهان انکار ناپذیره و طبیعی هم هست که دشمنانش زیادتر شده باشند و هر روز تعداد کسانی که آرزوی شکست خوردن بارسا رو دارند بیشتر و بیشتر بشه اما نه به قیمت دروغ و بی انصافی! خداوکیلی این حرف ها رو واسه کری نگفتم و قطعا اگر روزی تیم دیگری غیر از بارسا فوتبال جهان رو زیر سلطه ی خودش قرار بده خود من بیشتر از قبل آرزوی شکسته شدنش رو خواهم داشت...

بریم سراغ بازی بارسا و چلسی معروف, من قبل از نوشتن این مطلب کلیپی تحت عنوان اشتباهات داوری در اون بازی معروف رو دیدم تا چیزی از قلم نیفته, بعضی ها بیش از حد شلوغش می کنند و حرف از 3 یا 4 پنالتی می زنند که خب فکر کنم این عده فوتبال رو با رشته ی دیگری اشتباه می گیرند! اولین صحنه ی مشکوک بازی برخورد دنی آلوز و مالودا که هرگز نمی تونست یک خطای پنالتی باشه در صحنه ی بعدی آبیدال پیراهن دروگبا رو میکشه و این پنالتی بود اما دروگبا بعد از کشیده شدن لباسش طبق عادت یک دایو احمقانه انجام میده و شاید همین باعث شده باشه تا داور به اشتباه بیافته و سوت نزنه در صحنه ی دیگری دست راست پیکه در راستای بدنش باز هست و پاس ارسالی به دستش می خوره اما او حتی ذره ای دستش رو تکون نمیده و ازش استفاده نمی کنه ولی داور می تونست به خاطر باز بودن دستش اعلام پنالتی کنه و آخرین صحنه ی مشکوک در ثانیه های پایانی و دویدن بالاک به دنبال اوربوی نگون بخت, برخورد شوت بازیکن از فاصله ای بسیار نزدیک و با سرعت به یازیکن بارسا شما این صحنه رو به بچه ی 2 ساله هم نشون بدی می فهمه که هرگز نمی تونه پنالتی باشه ,در همین بازی هم داور به اشتباه آبیدال رو اخراج می کنه تا بارسا 10 نفره ادامه بده! دو پنالتی نصفه ونیمه و یک اخراج فقط اشتباه داوری بوده و بس! نه خبری از خرید داور هست و نه حمایت پلاتینی!
چرا کسی نمیگه که در بازی رفت که 0-0 تموم شد خطای واضح بوسینگوا بر روی تیری آنری درون محوطه جریمه گرفته نشد؟ چرا کسی نمی گه آقای اشتارک هموطن خودش رو بعد از خطایی که بالاک روی اینیستا انجام داد و صددرصد مستحق کارت زرد بود جریمه نمی کنه تا چلسی 10 نفره نشه؟ چرا کسی نمی گه اگر اشتباهات بازی رفت نبود و بارسا برنده می شد چلسی نمی تونست در بازی برگشت دفاع کنه و مجبور به حمله بود و در اون شرایط بارسا به راحتی در استمفورد بریج هم پیروز می شد؟
افشین جون داداش گلم درسته که اگر چلسی میومد فینال منچستر قهرمان می شد اما حالا که ما بردیم عدالت نیست که قهرمانی ما رو نتیجه ی اشتباهات داوری بدونی :دی
من باز هم می گم حاضرم در مورد هر بازی که بگین از اینتر آرسنال میلان و ... بحث کنم تا ثابت شه این حرف و حدیث ها فقط یک هجمه ی نا عادلانه بر تیم ماست! و مهم ترین عامل به راه افتادن این جو کثیف هم کسی نیست جز اون آقای شیطان صفت که اگر اشتباه داوری در بازی با منچستر نبود هرگز با این سرعت به چنین جایگاهی در فوتبال دنیا نمی رسید. کسی که خودش بیشترین نفع رو از اشتباه داور برد و به نون و نوایی رسید حالا دهن باز کرده...

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
بسی خندیدیم
اسکولزم پا به سن گذاشته بود اما بد کاشت تو گلتون.

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

بخند آقا بخند! من مشکلی ندارم
[h=3]Xavi: Scholes is best I have ever seen[/h]والله من که نه بد اسکولز رو گفتم نه چیزی تازشم وقتی ژاوی از کسی تعریف کنه ما هم ازش تعریف می کنیم!

محسن گفت اسکولز و گیگز تا کی؟! افشین یک پاس گل گذاشت من هم گفتم پاس گل بازیکن رو جوون نمی کنه! خنده دار بود آیا؟ اون اسکولزی هم که کاشت تو گلمون یه 5,6 سال جوون تر بود :)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مورینیو: بارسای های روشنفکران گوگلی خطاب کرد که سواد و معلوماتشان را با سرچ کردن در اینترنت از گوگل و ویکی پدیا پیدا می کنند جماعت بی سوادی که اگر او وجود نداشته باشد آنها مطلب دیگری برای چاپ کردن ندارند

راستی یه مطلب، خداییش خوبیت نداره صحبت های مورینیو رو تحریف کنی :rolleyes:.
جمله ی بالای مورینیو در مورد بارسایی ها نبوده، متن کاملش توی همه ی خبرگزاری ها هست.
متن خبر زیر نقل قول از سایت گل دات کام هستش. نمیدونم دلیل نسبت دادن این جمله به مورینیو چی بوده و نمیخوام بدونم اما....

مورینیو و خبرنگاران
مورینیو خبرنگاران را روشنفکران گوگلی خطاب کرد که سواد و معلوماتشان را با سرچ کردن در اینترنت از گوگل و ویکی پدیا پیدا می کنند .جماعت بی سوادی که اگر او وجود نداشته باشد آنها مطلب دیگری برای چاپ کردن ندارند .گفت گیر دادن ورزش ملی اسپانیا ست خبرنگار رادیو مارکا را اشغال خطاب کرد و گفت مثل تو ، دو سه تا سیب گندیده (کاسیاس ، راموس ،...)دیگر در رختکن هست که آنها را هم باید بیرون بیاندازد.
در مقابل خبرنگاران گفتند ژوزه فوتبالیست و آدم بزرگی در دنیای فوتبال نبوده ،فقط با جاه طلبی و روحیه تهاجمی ،تحقیر مربیان و بازیکنان حریف ، شلوغ بازی و جنگ و درگیری بنوعی قدرت خودش را بشکل غیر طبیعی افزایش داده و توانسته مشهور شود (استفاده از تئوری شهریارهای نوبنیاد ماکیاولی )گفتند خودش را خاص خواند و به مردم قبولاند که بزرگ است .
در کنفرانس های مطبوعاتی به همه می پرد و از تنها چیزی که صحبت نمیکند فوتبال است وقتی با مارکا درافتاد ، مارکا گفت مورینیو با دم شیر بازی نکند .مارکا بخشی از تاریخ و هویت رئال و به نهادهای قدرت در اسپانیا متصل است .سابقه نداشته مارکا بدنبال مربی بیافتد امامربی بتواند جان سالم بدر برد .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینم بارسایی ها یادشون رفت بزارن من میذارم بجاشون
سیلی مورینیو به استوره تیم در رختکن سال2006

murre.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
راستی یه مطلب، خداییش خوبیت نداره صحبت های مورینیو رو تحریف کنی :rolleyes:.
جمله ی بالای مورینیو در مورد بارسایی ها نبوده، متن کاملش توی همه ی خبرگزاری ها هست.
متن خبر زیر نقل قول از سایت گل دات کام هستش. نمیدونم دلیل نسبت دادن این جمله به مورینیو چی بوده و نمیخوام بدونم اما....

متنش دوست داشتم تغییر دادم اقای سرچ اشکالی داره از نظر شما

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
متنش دوست داشتم تغییر دادم اقای سرچ اشکالی داره از نظر شما

اره اشکال داره :D
چون مو تاحالا جرات نداشته در مورد طرفدارای بارسا صحبتی کنه. ;)
میبایست اینطوری نقل قول کنی
miladwwe : بارسای های .....
البته الان دیگه مهم نیست، اینو واسه طرفدارای بارسا گذاشتی و ما هم که متوجه جریان هستیم. :)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دعوا نکنید هم بارسا و هم رئال خیلی خوب خرج می کنن و خیلی هم خوب دستمزد میدن :

69158855852230655456.png

خیلی جالبه که هر دو زدن رو دست سیتی و چلسی!!!
بنده خدا آبراموویچ و اون عربه مالک سیتی که هی بهشون گیر میدید!
تازه کلی هم افتخار می کنن که تیم سال فیفا رو هم تشکیل میدن! خب وقتی این همه خرج می کنید و دستمزد میدید نباید بهترین ها رو داشته باشید!؟
بماند که با این همه خرج پارسال هیچ کدوم به فینال CL نرسیدن!
منچستر با این وضعیت 2 سال پیش رسید فینال، بارسا هم رسید ولی این کجا و آن کجا!

جالبی دوم مربوط به اختلاف ناچیز بین منچستر و آرسنال ه! توپچی هایی که هی میگن دستمزد کل بازیکن های ما برابر رونی و ون پرسی کجان!؟ کمتر از 5000 دلار اختلافه ولی این کجا و آن کجا :دی
از این به بعد یه بهونه دیگه برای نتیجه نگرفتن خودتون و نتیجه گرفتن ما پیدا کنید:lol:
منبع :
ESPN The Magazine Sportingintelligence Global Salary Survey - ESPN The Magazine - ESPN

اینم بگو فرگوسن از مدیرای تیم خواست تا چندتا بازیکن خوب وشاخص بگیرن واسش ولی مدیرای منچستر درخواست روقبول نکردن

وبجاش حقوق فرگی رو اضافه کردن که دیگه حرفی نگه

به نقل از خبرنگار اسکای اسپورت منبع از این بهتر

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اره اشکال داره :D
چون مو تاحالا جرات نداشته در مورد طرفدارای بارسا صحبتی کنه. ;)
میبایست اینطوری نقل قول کنی
miladwwe : بارسای های .....
البته الان دیگه مهم نیست، اینو واسه طرفدارای بارسا گذاشتی و ما هم که متوجه جریان هستیم. :)

نه هرکسی اختیار داری اون عکسو من گذاشتم یادتون رفت

سیلی محکمی زد بهش کلیپشو دارم

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مسود جون تمام طرفدارای دیگه اشتباه میکنن در مورد بازیتون با چلسی؟ قبول کن با داوری اومدید بالا ولی من که گفتم تو فینال یونایتد ضعیف بود و شما بهتر بودید و تو اون تک بازی حق شما برد بود

این اقای شیطان صفت رو متوجه نشدم کی هست:دی
----------

منبع اسکای اسپورت:دی!

کریس رونالدو و ایکر کاسیاس به بارسا پیوستن

منبع مارکا!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مسود جون تمام طرفدارای دیگه اشتباه میکنن در مورد بازیتون با چلسی؟ قبول کن با داوری اومدید بالا ولی من که گفتم تو فینال یونایتد ضعیف بود و شما بهتر بودید و تو اون تک بازی حق شما برد بود

این اقای شیطان صفت رو متوجه نشدم کی هست:دی
----------

منبع اسکای اسپورت:دی!

کریس رونالدو و ایکر کاسیاس به بارسا پیوستن

منبع مارکا!

والا به جان خودم

به جان مورینیو جون قسم میدم خبرنگار اسکای اسپورت روبروی ورزشگاه اوترافورد همین حرف رو زد قبل از فصل اینو گفت

بخاطر پول میخوای باورکن میخوای باور نکن

در مورد داوری بارسا تمام دنیا میدون دیگه ولش کنید تموم

پارسال روبرو میلان یادم نرفت چه جور گوشش رو بریدن هنوز کرنری رو نزده بود نستادست گذاشت رو بازیکن بارسا بعد خودشو انداخت رو زمین چه دایوی استاد بازیگرای هالیود هم نمیتون از این کارا بکن

بماند بقیه داوری ها و داور معروف چلسی با بارسا هم دیگه یوفا بهش اجازه بازی خارجی نداد وفقط تو لیگ خودش قضاوت میکنه اونم لیگ اتریش

چون اگه بیاد هوادارای چلسی کارش رو تموم میکنن

در ضمن اون هوادار بارسا هم اگه میخاد مردی خودشو ثابت کنه کاری با من داره بیاد رو در رو به خودم بگه نه اینگه غیر مستقیم بشت سر من حرف بزنه

وگرنه مجبورم

attachment-276797d1357886456-murre.jpg

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
این خبرو بخونید خنده دار نیست

به شکل جالبی به گفته کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال جهان ، رئال مادرید هفتمین باشگاه برتر سال 2012 شد و بارسلونا که هیچ جام بزرگی نبرده بود ، بهترین !

عجیب است که این کمیته ، کوپا دل ری را به بردن جامهایی نظیر چمپیونزلیگ ، لالیگا ، لیگ انگلیس ، لیگ ایتالیا و ... ترجیح می دهد . رئالی که بهترین لالیگای تاریخ را برد ، در این رنکینگ در رده هفتم قرار گرفت که بامزه است که حتی بوکا جونیورز و کورینتیانس هم بالاتر از رئال هستند !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میگم، مشکل اصلی دوستان چیه؟ جامهایی که بارسا کسب کرده یا بازیکنهاش و کیفیت بازیش؟
اگر با جامهاش مشکل دارید، خوب ایرادی نداره، فرض بر این میگیرم که همش با کمک داوری بوده. دیگه کیفیت بازی و بازیکنهاش که ربطی به یوفا و فیفا و پلاتینی نداشتند.!!!

بارسا بدون جام باشگاه ها هم بازیکنش بهترین بازیکن جهان میشه، توی یک فصل 91 گل میزنه، هافبکش بهترین هافبک دنیا از لحاظ آمار پاس صحیح میشه. از تمام تیم ها هم کمتر کارت زرد میگیره هم کمتر خطا میکنه
بهترین پاسور های لیگ هایی که توش حضور داره رو به خودش اختصاص میده.
سبکی از فوتبال رو ارائه داده که الگو شده، ونگر میگه بازیکن های بارسا مثل بازیکن های پلی استیشن بازی میکنند. برای بار هزارم، اگر بارسا، بارسای امروز شده بخاطر جامهاش نبوده.
اگر که جام معیار بوده، رئال یا بایرن یا آث میلان تیم های پرنام تری بودند. مسئله ورای جام هستش، کیفیت بازی، چشم نواز بودن و محبوب بودن. این ویژگی ها با سوت داور به تماشاگر القا نمیشه.
مطمئن باشید این تیم اگر جام هم نمیبرد با این کیفیت بازی و این سبک بازی همینطور ازش یاد میکردند.بــــــهــتــریـن تیم تاریخــــــــ

لاماسیا حالا اتفاقی یا با برنامه اونقدر موفق بوده که بتونه 3 جام قهرمانان 2 جام ملت های اروپا و یک جام جهانی رو به نام خودش گره بزنه، تا جایی که دلبوسکه میگه، همین الان میشه 14 بازیکن از بارسا به تیم ملی دعوت کرد.

مسئله ی تلخ اینه که اگه بگیم داور از بارسا حمایت میکنه اما بازم هم هیچ تیمی از نظر کیفیت و توان نمیتونه روی این تیم تاثیر بذاره، نمیتونه تحت فشار قرارش بده، نمیتونه در برابرش برتری داشته باشه.
البته گاس هیدینگ تنها فردی بود که تونست اینکار رو بکنه اونم فقط یک بار.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
درآمد لالیگا تقسیم هم بشه ما لنگ پول نمیمونیم مطمئن باش و شک نکن .
ظاهرا مسئولین بارسا شک دارن :
Barcelona against sharing TV revenue - European - Football - The Independent

لاماسیا یورو ، جام جهانی ، چمپیونز لیگ و ... رو فتح کرده ، لاماسیا لاماسیا نکنیم ؟!
با کمک اینا البته :
attachment-276635d1357846356-2012-02-03_033953.jpg

تا من یادم میاد تو این چند سال میخواستید هافبک خلاق بخرید پس کووووو ؟ خصلت انگلیسی رو کنار بگذارید . اسکولز و گیگز تا کی ؟
نگران نباش. نفر رو پیدا کنیم می خریم. فعلا داریم رو محصول باشگاه، کلورلی، کار می کنیم:دی

شما بدون بازیکن طراز اول رسیدید فینال ؟؟؟؟
طبق تعریف دوستمون آره. شاید فقط رونی جزو 11 تای برتر بوده.

-------

خوب وقتی تیم ما شرایطش طبیعیه این اتفاق یه امر عادیه، درسته، شما میرسید فینال، کارتون هم در نوع خودش قابل تقدیره اما دیگه ایستگاه آخره، اینجاست که منچستر 2 بار تبدیل به شهر بی دفاع میشه.
ممنون:)

البته فینال پارسال فکر کنم جلوی اتلتیکو مادرید تو مرحله ی گروهی داشتید، خلیییی جذاب بود. :دی
یادم نمیاد با اتلتیکو بازی کرده باشیم!!! فینال! گروهی!؟

-------------------------------

و اما در مورد کاسه گدایی که 18 بار تا الان تکرارش کردی باید خدمت شما عرض کنم در مورد توزیع ناعادلانه حق پخش در لالیگا درست میگی
ممنون:)

ولی این مورد بیشتر باعث ضرر کردن سایر تیم هاست و نه به سود بارسا و مادرید, در واقع اون پول در قیاس با در آمد های بارسا و مادرید چیزی نیست و اگر هم مساوی تقسیم شه باز هم باشگاه اون قدر در میاره که خوب خرج کنه!
ظاهرا مسئولین بارسا اینطور فکر نمی کنن :
Barcelona against sharing TV revenue - European - Football - The Independent

و در آخر لاماسیا لاماسیا که باز هم چندین بار تکرارش کردین!
عزیزم فینال ویملی یادته؟! یکی از یک طرفه ترین فینال های تاریخ چمپیونزلیگ که منچستر توان رقابت با بارسا رو نداشت یادت اومد؟! اینم ترکیب بارسا:
والدس- دنی آلوز - ماسچرانو - پیکه - آبیدال - بوسکتس - ژاوی - اینیستا - ویا - مسی - پدرو
اولا که پیکه رو ما به پیکه تبدیل کردیم. مثل فابرگاس که آرسنال به فابرگاس تبدیل کرد.
دوما، همونطور که گفتم اینکه ما بدون بازیکن تاپ رسیدیم به فینال(در مقابل بارسای پرستاره) برامون چیزی از قهرمانی کمتر نیست:cool:
سوما شما که اینقدر ادعای لاماسیاتون میشه چرا اینقدر بازیکن می خرید و بالطبع دستمزد میدید؟
جالبه که همیشه هم بهترین ها رو می خرید، نمی آیید رونالدو 18 ساله بخرید و تبدیلش کنید به CR7.

---------------

به نقل از خبرنگار اسکای اسپورت منبع از این بهتر
تا حالا منبع به این قرص و محکمی ندیده بودم :lol:

بالا