masoud_h81
Registered User
- نوشتهها
- 454
- لایکها
- 1,099
شما دوست داری حرف هاتو پشت هم تکرار کنی!@ محسن
منم که منکر جام ها نشدم. نحوه بدست آوردنش رو گفتم شما هم تایید کردی
اونم پولی که با خوردن حق بقیه تیم های لالیگا بدست آوردید، مدارکش صفحات قبل هست. منتها جوابی نداشتی(نداشتند بارسایی ها) که بدی(بدن!). همون کاسه گدایی که گفتم:دی
تازه خوبه به قول خودتون بهترین آکادمی رو دارید و این همه خرج می کنید! بارسایی که اینقدر لاماسیا لاماسیا می کنه میره این همه بازیکن میخره و دستمزد میده!
دلم به حال منصور بن زاید آل نهیان سوخت. بنده خدا دستمزدی نمیده اینقد بهش حمله می کنن
باید 24 هزار دلار(به طور میانگین) به دستمزد هفتگی بازیکناش اضافه کنه تا شاید به بارسا برسه:lol:
آقا جان آل نهیان از جیبش خرج می کنه , بارسا از فوتبال در میاره و برای همون فوتبال خرج می کنه ! پس دیگه آبراموویچ و آل نهیان رو با خرج کردن بارسا قیاس نکن...
و اما در مورد کاسه گدایی که 18 بار تا الان تکرارش کردی باید خدمت شما عرض کنم در مورد توزیع ناعادلانه حق پخش در لالیگا درست میگی ولی این مورد بیشتر باعث ضرر کردن سایر تیم هاست و نه به سود بارسا و مادرید, در واقع اون پول در قیاس با در آمد های بارسا و مادرید چیزی نیست و اگر هم مساوی تقسیم شه باز هم باشگاه اون قدر در میاره که خوب خرج کنه!
و در آخر لاماسیا لاماسیا که باز هم چندین بار تکرارش کردین!
عزیزم فینال ویملی یادته؟! یکی از یک طرفه ترین فینال های تاریخ چمپیونزلیگ که منچستر توان رقابت با بارسا رو نداشت یادت اومد؟! اینم ترکیب بارسا:
والدس- دنی آلوز - ماسچرانو - پیکه - آبیدال - بوسکتس - ژاوی - اینیستا - ویا - مسی - پدرو
بولد شده ها رو شمردی استاد؟! قبول دارم برای هوادار تیمی که همیشه تیم و سرمربی مورد علاقش رو بازیکن ساز می دونست این ماجرا خیلی حسادت برانگیزه!