هر چیم که بگن بارسا همینی که بوده هست و همیشه کابوس تیم هایی مثه رئال و.... بوده
و.........کی مثلا چلسی :lol:
هر چیم که بگن بارسا همینی که بوده هست و همیشه کابوس تیم هایی مثه رئال و.... بوده
داداش دمت گرمبازیکن قطعی بود بابا بیخیال
زلاتان تو تموم لیگا بازی کرده ولی یک چمپیون لیگ تا حالا نگرفته!
داداش دمت گرم
انصافا مهاجم بهتر از این داریم؟؟؟(جز مسی و رونالدو)
مگه بازیکن بودن به اینه ک چمپیون بری؟؟؟؟
برو ببین چطور 2ماه پیش انگلیسو به زانو زد
هیچی دیگه از بازیش نمیگم
قربون حرف منظقی شمزلاتان بازیکن خیلی خوبیه اما به نظر من هم هم سطح مسی و رونالدو نیست. شاید اگه در حال حاضر بخوایم بعد از این 2 تا سوپر استار ، یک بازیکن دیگه رو انتخاب کنیم رقابت بین فالکائو ، زلاتان و فان پرسی باشه. از نظر تاثیر گذاریشون در تیمی که هستند.
حرف های شما گواه امضای منه واقعا این همین ماجراس
فقط خدا شمارو افریده که هی سرچ کنین توگوگل وویکی پدیا ببینی کی بازیکن گرون داره کی نداره
من دیگه با بارسایی جماعت کل کل نمی کنم
بای
دعوا نکنید هم بارسا و هم رئال خیلی خوب خرج می کنن و خیلی هم خوب دستمزد میدن :
...
منتظرم تا بعد بازی منچستر نشونت سارا جون
منتظرم
با این همه بازیکن تراز اول باید هم جام بگیرید! اگه نگیرید باعث تعجبه!خوب وقتی شما بازیکن های تراز اول دارید دستمزد تراز اول هم باید بدید
خوب وقتی تیم ما شرایطش طبیعیه این اتفاق یه امر عادیه، درسته، شما میرسید فینال، کارتون هم در نوع خودش قابل تقدیره اما دیگه ایستگاه آخره، اینجاست که منچستر 2 بار تبدیل به شهر بی دفاع میشه.با این همه بازیکن تراز اول باید هم جام بگیرید! اگه نگیرید باعث تعجبه!
دیگه 14 تا جام افتخاری نداره!
ما بدون بازیکن تراز اول رسیدیم به فینال! میتونید بسم الله
@ محسن
منم که منکر جام ها نشدم. نحوه بدست آوردنش رو گفتم شما هم تایید کردی
اونم پولی که با خوردن حق بقیه تیم های لالیگا بدست آوردید، مدارکش صفحات قبل هست. منتها جوابی نداشتی(نداشتند بارسایی ها) که بدی(بدن!). همون کاسه گدایی که گفتم:دی
تازه خوبه به قول خودتون بهترین آکادمی رو دارید و این همه خرج می کنید! بارسایی که اینقدر لاماسیا لاماسیا می کنه میره این همه بازیکن میخره و دستمزد میده!
دلم به حال منصور بن زاید آل نهیان سوخت. بنده خدا دستمزدی نمیده اینقد بهش حمله می کنن
باید 24 هزار دلار(به طور میانگین) به دستمزد هفتگی بازیکناش اضافه کنه تا شاید به بارسا برسه:lol:
با این همه بازیکن تراز اول باید هم جام بگیرید! اگه نگیرید باعث تعجبه !
دیگه 14 تا جام افتخاری نداره!
ما بدون بازیکن تراز اول رسیدیم به فینال! میتونید بسم الله