• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بازی ه دیگه بردو باخت داره
نا با باختش نامید نا با بردش مغرور...
ماهم تا اخرین روز زندگیمون مادریدی هستیم و مادریدیم میمونیم
Hala madriddddddddd

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خیلی ضایست که گران ترین تیم تاریخ فوتبال رو جمع کرده باشی بعد بیای جلو یه تیم درجه 2 بازی 2 - 0 برده رو 4 - 2 ببازی !!
مگه دیشب گرونترین ترین تیم بود؟!
ضمنا اینم میدونی که net spend رئال این فصل تا به اینجا منفی بوده؟ میفهمی یعنی چی؟ یعنی هزینه که نکرده، سود هم کرده.
آره خیلی ضایست نیمار رو با 100 تا بخری آخرشم بدون جام بمونی :D تعداد گلهای زدشم فقط یکی از موراتای نیمکت نشین ما بیشتر باشه.

Sent from my GT-I9300

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به به روز اخر نقل و انتقالات چه شیر تو شیری هست حال میده معلوم نیست کی بیکه همه از دست هم میقاپن:D راستی این مصدومیت ها قبل از بازی های ملی به نظر من که خیلی مشکوکه نمیخوان برن بازی دوستانه الکی مصدوم میشن بعد دوهفته هم برمیگردن عین اسب میدون انگار نه انگار:general705:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم نتیجه منطقی بود، دلیل نمیشه ر.م رو دست بندازیم.
پیکان پیکانِ، حتی اگه گرت بیل با 100 میلیون، خامس رودریگز 80 و اندی، تونی کروس پدیده جام جهانی :D و .... بهش آویز کنی، حالا رنگ صورتیش باشه که دیگه بدتر.
بنظرم توی تمام بحث ها حق با بهرامِ :general601:
تازه خوب سوسیه داد ستاره هاش رو از دست داد اینطوری بود...
فقط تنها درد این بازی، 4 تا پشت هم خوردن بود.
فقط بهرام استدلالت تو حلق دشمنات. چون تراز مالیش منفی نیست میتونست اینطوری ببازه !

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
پیکان پیکانِ، حتی اگه گرت بیل با 100 میلیون، خامس رودریگز 80 و اندی، تونی کروس پدیده جام جهانی :D و .... بهش آویز کنی، حالا رنگ صورتیش باشه که دیگه بدتر.
فقط بهرام استدلالت تو حلق دشمنات. چون تراز مالیش منفی نیست میتونست اینطوری ببازه !
احسنت ممد، عین مک کاناهی میای فصل الخطاب میگی :D

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تشتک سازی هم با نیمار همچنان تشتک سازی :D حالا حتی اگه توو آستر لباسشم تبلیغ اینتل رو بزنه :D
ولی جدای از شوخی اون جوابم به اون پست mondert بود..که فک میکنه این گرونترین تیم جهانه...و از قضا لایکشم کردی یعنی باهاش موافقی :D پس جواب توهم هست ..الان گرونترین نیس..دیماریا و ژابی جدا شدن.. رئال هیچ خرجی هم نکرد امسال..ولی اینا دلیل باخت نیس..وگرنه کلوپ و سیمئونه نباید نتیجه میگرفتن هیچوقت..دوتاشونم اون تیمارو تا فینال CL آوردن...ضمنا پارسال به همین سوسیداد 3-1 باختین..

Sent from my GT-I9300

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تشتک سازی هم با نیمار همچنان تشتک سازی :D حالا حتی اگه توو آستر لباسشم تبلیغ اینتل رو بزنه :D
ولی جدای از شوخی اون جوابم به اون پست mondert بود..که فک میکنه این گرونترین تیم جهانه...و از قضا لایکشم کردی یعنی باهاش موافقی :D پس جواب توهم هست ..الان گرونترین نیس..دیماریا و ژابی جدا شدن.. رئال هیچ خرجی هم نکرد امسال..ولی اینا دلیل باخت نیس..وگرنه کلوپ و سیمئونه نباید نتیجه میگرفتن هیچوقت..دوتاشونم اون تیمارو تا فینال CL آوردن...ضمنا پارسال به همین سوسیداد 3-1 باختین..

Sent from my GT-I9300
بازم غلام استدلال هاتم
اگر چون ما پارسال به سوسیه داد باختیم شما هم باید ببازید که نمیشه حرف حساب جوون ، پس چطور شما در المادریگال قشنگ میبازید و ما قشنگ میبریم؟ :D
علاوه بر این، این کجا و آن کجا، گریزمان، براوو و ... بازیکنهای توپش رو از دست داده.
کدوم تیم رو دیدی که فقط 3 فقره از بازیکنهاش رو حدود 300 میلیون یورو خریده باشن؟
فقط یه چیز خیلی جالبه، سالهاست برخی از طرفدارای رئال هی میگن بارسا به مسی وابستست، اما رئالِ که در نبود رونالدو هیچ کاری نمیتونه بکنه. فصل پیش توی 8 هفته اول مسی نبود فکر کنم. یه تنه 24 امتیاز گرفته بودیم.
من هنوزم معتقدم رئال 2011 مورینیو که بدست بایرن حذف شد بهترین رئال 10 سال اخیر بودِ و هست.

راستی گل آخر سوسیه داد هند بود، البته زیاد مهم نیست، چون جلو بود خلاصه. ناگفته نماند، وقتی بازی ما هم صفر صفر بود، بازیکن ویارئال بادست جلوی شوت نیمار رو روی خط دروازه گرفت. اونم از 2 قدمی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا اون روز رو یادمه اینجا دوستان مادریدی کولاک کرده بودن گرد و خاکی راه انداخته بودن هیچی توش معلوم نمیشد معلوم نبود ممد هست حامد یا پیروز و ... کلا تیر سرگردون میومد دوسه تا از هواداری تیم های دیگه هم از اینجا رد میشدن مجروح شدن.د:D
راستی الان تبلیغات سایت رو دیدم قلیان دات کام؟؟؟؟!!! قلیون الکترونیکی؟؟؟:eek::general707:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بازم غلام استدلال هاتم
اگر چون ما پارسال به سوسیه داد باختیم شما هم باید ببازید که نمیشه حرف حساب جوون ، پس چطور شما در المادریگال قشنگ میبازید و ما قشنگ میبریم؟ :D
علاوه بر این، این کجا و آن کجا، گریزمان، براوو و ... بازیکنهای توپش رو از دست داده.
کدوم تیم رو دیدی که فقط 3 فقره از بازیکنهاش رو حدود 300 میلیون یورو خریده باشن؟
فقط یه چیز خیلی جالبه، سالهاست برخی از طرفدارای رئال هی میگن بارسا به مسی وابستست، اما رئالِ که در نبود رونالدو هیچ کاری نمیتونه بکنه. فصل پیش توی 8 هفته اول مسی نبود فکر کنم. یه تنه 24 امتیاز گرفته بودیم.
من هنوزم معتقدم رئال 2011 مورینیو که بدست بایرن حذف شد بهترین رئال 10 سال اخیر بودِ و هست.
من همچین دلیلی آوردم که چون رونالدو نبود رئال باخت؟ چرا حرف توو دهن من میزاری؟..منم کشته مرده سوال جواب کردنای خودت از خودتم..من پستم تو تاپیکمون موجوده پارسال..همون زمان که جفتشون مصدوم بودن..نشون به اون نشون که لایکشم کردی..پست من این بود اتفاقا که ما خیلی بیشتر به رونالدو وابسته ایم تا بارسا به مسی..میخوای پیداش کنم بزارم بلکه کنف شی یا همینجوری قبول میکنی؟! :D
نه اونکه دلیل نمیشه چون شما بهش باختین ماهم ببازیم..من فقط حرفم اینه که بازی برد و باخت داره..این چیزا واسه همه تیمها هست.
بارسا هم 2 فقره از بازیکناشو 190 میلیون خریده!!! خوب..رندش کنی میشه 200تا...مثه همون 3 فقره 300تا...پس دیدی همچین تیمی وجود داره؟ :D

Sent from my GT-I9300

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اتفاقا اون روز رو یادمه اینجا دوستان مادریدی کولاک کرده بودن گرد و خاکی راه انداخته بودن هیچی توش معلوم نمیشد معلوم نبود ممد هست حامد یا پیروز و ... کلا تیر سرگردون میومد دوسه تا از هواداری تیم های دیگه هم از اینجا رد میشدن مجروح شدن.د:D
:general404::general404:
احسنت ممد، عین مک کاناهی میای فصل الخطاب میگی :D
نگو که روزشماری میکنم واسه سیزن 2. :general107:
امسال بنظر میرسه کل لیگها یه جونی گرفتن. از لیگ برتر گرفته تا آلمان و اسپانیا. حداقل اولش که اینطور میزنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ضمنا اون رئال 2011 رو منم باهات همنظرم..پنالتی راموس حذفمون کرد دیگه...زد به آسمون..آخرین پنالتی رو شواینی زد و گل شد و رفتن فینال ..خود بایرن تو پنالتی به چلسی باخت اتفاقا همین شواینی زد به تیر باختن..من حرفم این بود که فوتبال همینه.

Sent from my GT-I9300

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من همچین دلیلی آوردم که چون رونالدو نبود رئال باخت؟ چرا حرف توو دهن من میزاری؟..منم کشته مرده سوال جواب کردنای خودت از خودتم..من پستم تو تاپیکمون موجوده پارسال..همون زمان که جفتشون مصدوم بودن..نشون به اون نشون که لایکشم کردی..پست من این بود اتفاقا که ما خیلی بیشتر به رونالدو وابسته ایم تا بارسا به مسی..میخوای پیداش کنم بزارم بلکه کنف شی یا همینجوری قبول میکنی؟! :D
نه اونکه دلیل نمیشه چون شما بهش باختین ماهم ببازیم..من فقط حرفم اینه که بازی برد و باخت داره..این چیزا واسه همه تیمها هست.
بارسا هم 2 فقره از بازیکناشو 190 میلیون خریده!!! خوب..رندش کنی میشه 200تا...مثه همون 3 فقره 300تا...پس دیدی همچین تیمی وجود داره؟ :D

Sent from my GT-I9300
کُشتی منو بهرام، استدلال آخرت :general404: البته میدونم شوخی بیش نبود:p(کدوم 190؟ سوارز و نیمار اگر که نیمار رو 75 تا حساب کنیم فکر کنم 150 یا 160 میلیون بشن. که البته خرید نیمار در یک پکیج 75 میلیون یوروی بوده :دی)
راستی، تو چه علاقه ای به لایک های من داری، چون میبینم واست مهم اند الان یکی مهمونت کردم یه مدتی باهاش خاطره داشته باشی و فصل دیگه بیای بگی :p
در مورد وابستگی جواب تورو ندادم، کلا همیشه جو بر ضد بارسا اینطوری بوده که مسی فلان و .... البته درسته اما نه به اندازه رئال و رونالدو.
در کل اگه بدون رونالدو به الکلاسیکو بیاین فکر نکنم اتفاقای خوبی بیوفته.
آخرین فصل مورینیو توی تاپیک خودتون آنچنان به دیماریا حمله کرده بودید که اومدم پست گذاشتم که این بشر حیفِ، بازیش عالیه. گذشت زمان نشون داد اثرش فصل پیش از رونالدو کمتر نبود. اما فقط یه دیوانه میتونه یه بازیکنی که در ترکیب به بلوغ رسیده و 26 سالش بیشتر نیست و قلب تیمِ رو بفروشه یه جوونه نو ستاره رو بگیره و منتظر باشه تا به اون پختگی توی تیم برسه. این میشه نتیجش
آلونسو رو هم که نگو. رئیستون یه دیوانه تمام عیارِ. هدفش فوتبال نیست. پولِ
ما بریم.
خرسند گشتیم. بای

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حرفات تا حدی درسته ولی نه همش..ببین از دید هوادارا همه مدیرا یجورایی تاب دارن :D آرسنالیها شاکین که چرا بازیکن نمیخرن..خودتون شاکی هستین که چرا یه سال تموم دفاع نخریدن و پستای ناسزا گفتنتون به دار و دسته سران باشگاهتون موجوده...هیشکی از مدیر تیمش کاملا راضی نیس..منچستریا تازه با این خریدهای این چندروزه یکم آروم شدن..غیر ازینه؟ وگرنه اونا هم دلشون خونه.
با بای..بوس بوس :D

Sent from my GT-I9300

Last edited:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ونگر از این که فالکائو یونایتد رو ترجیح داده عصبانی شده :)) گفته چرا باید بره تیمی که جام باشگاه ها نیست اینجاست که اعتبار تیمها مشخص میشه

طرفدارای آرسنال بعد از شنیدن پیوستن فالکائو به یونایتد, فابرگاس و رمی به چلسی :))

زیادی هم بخواد حرف بزنه یدفه ۵۰ تا دیگه میدیم رویس رو هم میخریم
10641191_631747253599690_1898879694231629194_n.jpg

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
انصافا پروفسور لایق خودته!!!
اون استارت گرت بیل دقیقه 90 بود خالی فسر جان؟!؟!؟! شانسی بود استارت به اون قشنگی؟؟؟
بازی با اتلتیکو گل رئال شانسی بود یا اتلتکیو؟ یه سوالی اینجوری هر گلی دقیقه 90 بثمر برسه میشه شانسی؟!؟!؟؟! منطقت تو حلقت :D
وقتی که هند به اون تابلویی رو نمیبینی ازت توقعی نیس بقیه چیزا رو متوجه شی جناب نخود هر آش
ضمنا جوجه رو آخر پاییز میشمرن..فصل قبلم قد قد زیاد میکردین آخرشم دست خالی موندین و توو این تاپیک تا 3 ماه پیداتون نشد!!

Sent from my GT-I9300

اگه معتقدی من پروفسورم پس نباید رو حرفم حرف بزنی!!

استارت گرت بیل!؟همونی که با یه بارترای مصدوم و بی تجربه کورس گذاشت رو میگی!؟فکر میکنی اگه پیکه یا حتی دنی آلوز بود از خط وسط زمین هم میتونست رد بشه!؟

یا گل زدن به دروازبان 12 دونگی مثه پینتو رو میگی که انقدر عقل نداره باید تو این مواقع بیاد جلو و سد راه کنه!؟

تو جام حذفی که 4 5 تا اتوبوس گذاشتین جلو دروازه تون خدایی خجالت داره!! دیگه همه میدونن فینال قهرمانان رو از ک..ن آوردین!!قبول کن

تو بازی با ویارئال هم هند و پنالتی رو برای بارسا نگرفتن ولی بهونه نیاوردیم...فرضا هند سوسیداد هم میگرفتن بازم با یه گل کمتر بازی تموم میشد

من خودم بعد از بازی بارسا اتلتیکو اومدم اینجا و درباره ی اشتباه مردود شدن گل مسی کامنت دادم...ما از اوناش نیستیم داش!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خرید فالکائو یه خرید 100درصد پوپولیستیه
مشکل من یو که مهاجم نبوده و نیست، وودوارد قشنگ به سبک پرز خرج کرده تا از زیر فشار خارج بشه.
همین الان من یو 2 تا از 10 مهاجم برتر جهان رو در اختیار داره. هرچند12 تا واسه یه فصل هم پول زیادی نیست ولی در کل اسم فالکائو اثر بسیار زیادی برای خروج از زیر فشار خواهد داشت.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
bahram_warrior
rms

تا اون جایی که من یادمه رئال 2011 توسط بارسا حذف شد:general705:
بازی رفت تو سانتیاگو 2-0 شد اخراج په په سوپر گل مسی و......
برگشتم 1-1 شد و بارسا تو فینال منچستر رو 3-1 زد و قهرمان شد
اون 2012 بو که بایرن تو پنالتی ها رئال رو حذف کرد

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگه معتقدی من پروفسورم پس نباید رو حرفم حرف بزنی!!

استارت گرت بیل!؟همونی که با یه بارترای مصدوم و بی تجربه کورس گذاشت رو میگی!؟فکر میکنی اگه پیکه یا حتی دنی آلوز بود از خط وسط زمین هم میتونست رد بشه!؟

یا گل زدن به دروازبان 12 دونگی مثه پینتو رو میگی که انقدر عقل نداره باید تو این مواقع بیاد جلو و سد راه کنه!؟

تو جام حذفی که 4 5 تا اتوبوس گذاشتین جلو دروازه تون خدایی خجالت داره!! دیگه همه میدونن فینال قهرمانان رو از ک..ن آوردین!!قبول کن

تو بازی با ویارئال هم هند و پنالتی رو برای بارسا نگرفتن ولی بهونه نیاوردیم...فرضا هند سوسیداد هم میگرفتن بازم با یه گل کمتر بازی تموم میشد

من خودم بعد از بازی بارسا اتلتیکو اومدم اینجا و درباره ی اشتباه مردود شدن گل مسی کامنت دادم...ما از اوناش نیستیم داش!
فعلا که نمیدونم از کدوماشی داداش که رفیق بارسایی خودت rms میگه هند بود و شما میگی نبود..این اتوبوس هم شده اصطلاح واسه تیمایی که کم میارن..اونموقع که آرژانتینتون با مسی جلو آلمان تو فینال اونجوری دفاع میکرد و ضدحمله میزد اتوبوس نبود :D خجالت نکشیدین اونوقت به قول خودت؟ اونوقت الان چجوری از بازی اتلتیکو هم حمایت میکنی میگی ما شانسی بردیمش؟!؟!؟ اتلتیکویی که کلا 2تا شوت توو چهارچوب هم نداشت..چرا اون اتوبوس نیس اونوقت؟
پ.ن: استیون هاوکینگ هم اینقد ادعای پروفسوری نداره که شوما داری :D:D:D پروفسور بالتازار :D:D:D

Sent from my GT-I9300

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
bahram_warrior
rms

تا اون جایی که من یادمه رئال 2011 توسط بارسا حذف شد:general705:
بازی رفت تو سانتیاگو 2-0 شد اخراج په په سوپر گل مسی و......
برگشتم 1-1 شد و بارسا تو فینال منچستر رو 3-1 زد و قهرمان شد
اون 2012 بو که بایرن تو پنالتی ها رئال رو حذف کرد
آره..آخه 2011-12 اینجوری هستش..اگه بازم اشتباه نکنم البته :D سالها قاطی شد.

Sent from my GT-I9300

• Like
Reactions: rms

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خرید فالکائو یه خرید 100درصد پوپولیستیه
مشکل من یو که مهاجم نبوده و نیست، وودوارد قشنگ به سبک پرز خرج کرده تا از زیر فشار خارج بشه.
همین الان من یو 2 تا از 10 مهاجم برتر جهان رو در اختیار داره. هرچند12 تا واسه یه فصل هم پول زیادی نیست ولی در کل اسم فالکائو اثر بسیار زیادی برای خروج از زیر فشار خواهد داشت.
فن پرسی مصدوم شده عزیزم چیچاریتو هم که رفت ولبک هم در آستانه ی رفتنه فقط می مونه رونی که اونم خیلی وقته در نوک بازی نکرده و اگه مصدوم بشه عملا منچستر بدون خط حمله می مونه
پول هم علف خرس نیست که کسی بخواد بخاطر خارج شدن از زیر فشار خرجش کنه

بالا