• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
تاپیک لیورپول 5 فوریه 2007 تاسیس شده بعد تا اواسط سال 2013 فقط تاپیکش 15 صفحه رفته بوده جلو یعنی به طور میانگین سالی 3 صفحه!
بعد از اواسط فصل پیش که لیورپول یه کم اوج گرفته تاپیکش فعالتر شده و امسال تازه رسیده به صفحه 46
یعنی در یک سال اخیر تعداد صفحه هاش 3 برابر شده

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@Benchmarker @Abbath @navid69
:D:D:D
troll_football_image_19583b3dddd4471e1b74bdd3d98a9393.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسخره کردن اسم تیمها که کار بچه هاست. به هر تیمی حتی دشمن خونی باید احترام گذاشت
یونایتد - لیورپول - چلسی - بارسا و رئال و ....

خود من بارها تذکر دادم به یوزرهایی که اسم رئال رو نادرست مینویسن.

و اما در مورد تعداد هوادار. اگه اینجا رو یه جامعه کوچیک تلقی کنیم و تعمیم بدیم به جامعه باز هم این نتیجه رو میگیریم که در حال حاضر تعداد طرفدارای یونایتد بیشتره . حالا شاید 50 سال دیگه این رویه عوض شه.
اینم دلایل مختلف داره.
همونطور که یکی از بچه ها گفتند تاپیک لیورپول سال 2007 تاسیس شده اما بیشتر رشدی که داشته مال سال اخیر بوده. خب این یعنی یا لیورپول تو این فروم هواداری نداشته یا اینکه هوادار داشته اما توی دوران ناخوشی تیم به دنبال دفاع از تیم یا بیان اعتراض یا بحث و تبادل گفتگو با بقیه لیورپولیها نبوده.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
من چکار دارم تو طرفدار کدوم تیمی!
شما میگی چند سال طول میکشه لیورپول و آرسنال جام بگیرن! من هم تحت تأثیر این حرف زیباتون! میخوام نظرتون رو درباره منچستر، گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر بپرسم!! چقدر طول میکشه اون ها جام بگیرن!؟
صد در صد ولی بحث من این نیست!
من میگم @Leon 2008 که طرفدار هیچ تیمی نیست! و از آواتار هم کاملاً مشخصه! که تونسته بفهمه آرسنال چند سال دیگه طول میکشه جام بگیره! برای گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر هم تاریخ مشخص کنه!
---------
1-آخه چه ربطی داره کی آواتارش چیه و راجع به چی صحبت میکنه؟؟؟؟؟ مثلا اگه تو کلوب طرفدارایه استقلال و منچستر فعالیت میکنی آواتارت باید حتما مخلوطی از این دوتا باشه؟ به قول یه بزرگی از این حرف شما مرغ پخته تو ظرف خندش میگیره.
2-من از 96 طرفداره منچسترم مثل بعضیا نیستم که مادرید قهرمان میشه طرفارش میشن بارسا قهرمان میشه طرفدارش میشن و بعضی مواقعم اشتباهات تاکتیکی میکنن و با یه بار قهرمانیه آرسنال طرفدارش میشن. بازم من جواب سوالمو نگرفتم لیورپولو آرسنا بعد چند سال بنظرتون قهرمان لیگ میشن؟؟؟10 سال؟؟ 20 سال؟؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
1-آخه چه ربطی داره کی آواتارش چیه و راجع به چی صحبت میکنه؟؟؟؟؟ مثلا اگه تو کلوب طرفدارایه استقلال و منچستر فعالیت میکنی آواتارت باید حتما مخلوطی از این دوتا باشه؟ به قول یه بزرگی از این حرف شما مرغ پخته تو ظرف خندش میگیره.
2-من از 96 طرفداره منچسترم مثل بعضیا نیستم که مادرید قهرمان میشه طرفارش میشن بارسا قهرمان میشه طرفدارش میشن و بعضی مواقعم اشتباهات تاکتیکی میکنن و با یه بار قهرمانیه آرسنال طرفدارش میشن. بازم من جواب سوالمو نگرفتم لیورپولو آرسنا بعد چند سال بنظرتون قهرمان لیگ میشن؟؟؟10 سال؟؟ 20 سال؟؟
شما الان منطورت اینه که آرسنالیا واسه یکبار قهرمانی طرفدارش شدن؟

Last edited:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ببین در مورد آرسنالیا نظر دادی اومدم جوابتو میدم! تو داری می گی آرسنالیا به خاطر یکبار قهرمانی طرفدار آرسنال شدن! اولندش آرسنال یکبار قهرمان نشده. دومندش، ما آرسنالیا 10 ساله قهرمانی کسب نکردیم، یکبار از دهنمون در نیومد که من دیگه بازی های این تیم رو نگاه نمی کنم، اما تو تاپیک شما فصل پیش همه نه، اما اکثراً گفتن من دیگه بازی های تیم رو نگاه نمی کنم!! شما فکر می کنی فقط خودت ته عشق و هواداری هستی؟!!!! شما میگی یونایتد رو از سال 96 طرفدارشی و به خاطر جام طرفدارش نشدی!!! ببخشیدا، یونایتد 95-96 و 96-97 قهرمان لیگ شد!! پس شما هم اگر اینطوره به خاطر قهرمان شدنش طرفدارش شدی!!!!
هر کسی یه دلیلی داره واسه طرفداری یک تیم! هیچ کس هم طرفدار یک تیم خارجی نمیشه که همش رده 20 ام باشه! آیا اگر یونایتد اون زمان رده 18 ام بود، شما طرفدارش می شدی؟ نگو که می شدی!!!!
دوست عزیزم من اول متنو خوندم فهمیدم سوتفاهم شده من اصلا منظورم تمام طرفدارایه آرسنال نبود.اشتباه نشه منظورم بعضیا بودن که ضررشون از سودشون بیشتره و سریعم ریزش میکنن و میرن دنبال اون تیمی که تو اون برهه داره میبره.به هرحال آرسنال تیم کوچیکی نیست قبل ونگرم آرسنال تیم کوچیکی نبوده.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دوست عزیزم من اول متنو خوندم فهمیدم سوتفاهم شده من اصلا منظورم تمام طرفدارایه آرسنال نبود.اشتباه نشه منظورم بعضیا بودن که ضررشون از سودشون بیشتره و سریعم ریزش میکنن و میرن دنبال اون تیمی که تو اون برهه داره میبره.به هرحال آرسنال تیم کوچیکی نیست قبل ونگرم آرسنال تیم کوچیکی نبوده.
قبل از اینکه دکمه پاسخ رو بزنی، نگاه کن ببین طرف ادیت کرده یا نه!!! :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
جواب سوال آخرت در این سوال نهفتست:
5 سال پیش فکر می کردی منچستر سیتی 2 بار قهرمان لیگ بشه؟
10 سال پیش فکر می کردی چلسی سه بار لیگ رو ببره؟ قهرمان لیگ قهرمانان بشه؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
جواب سوال آخرت در این سوال نهفتست:
5 سال پیش فکر می کردی منچستر سیتی 2 بار قهرمان لیگ بشه؟
10 سال پیش فکر می کردی چلسی سه بار لیگ رو ببره؟ قهرمان لیگ قهرمانان بشه؟
ببین برادر روسیچکی اینجا تاپیک کل کله و خب اون سوال آخرمم در همین زمینه بود منتها کسی بیاد بگه نمیدونی طرفداره کدوم تیمی خب ناراحت کنندست

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شما منظور من رو نمیگیری عزیز!
نمیدونم شاید هممن نمیتون منظورم روانتقال بدم!
شما مگه نگفتی طرفدار هیچ تیمی نیستی!؟
من به آواتارت چکار دارم! منظو.ر رو نمیگیری! میگی طرفدار هیچ تیمی نیستم! بعد آواتارت منچستره! الانم که میگی منچستری ای! کلاً چجور منچستری ای هستی که طرفدار هیچ تیمی نیستی؟؟
2- عزیز من شما بعنوان یک هوادار منچستر فکر میکنی گران ترین تیم تاریخ لیگ برتر چند سال طول میکشه قهرمان لیگ برتر بشه!؟ الان این جمله درش کژتابی داره؟
در جواب سوالت هم لیورپول که فکر نکنم ولی آرسنال در همین لیگ 2014-15 قهرمان میشه بنظرم

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
شما منظور من رو نمیگیری عزیز!
نمیدونم شاید هممن نمیتون منظورم روانتقال بدم!
شما مگه نگفتی طرفدار هیچ تیمی نیستی!؟
من به آواتارت چکار دارم! منظو.ر رو نمیگیری! میگی طرفدار هیچ تیمی نیستم! بعد آواتارت منچستره! الانم که میگی منچستری ای! کلاً چجور منچستری ای هستی که طرفدار هیچ تیمی نیستی؟؟
2- عزیز من شما بعنوان یک هوادار منچستر فکر میکنی گران ترین تیم تاریخ لیگ برتر چند سال طول میکشه قهرمان لیگ برتر بشه!؟ الان این جمله درش کژتابی داره؟
در جواب سوالت هم لیورپول که فکر نکنم ولی آرسنال در همین لیگ 2014-15 قهرمان میشه بنظرم
حاج آقا من مثال زدم گفتم من مثله بیطرف من طرفدار هیچ تیمی نیستم مثلا.بعد حرفمو زدم
گرفتی مطلبو?

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب تاتنهامو 3-0 بردیم و 2 برابرشم نزدیم و توپ خراب کردیم...:)
در مورد اسم گذاشتن تا جایی که یادمه لیورپول تو این چند سال اخیر از هیچ تیمی شکست سنگینی نداشته و همش تحقیر کرده چه برسه به اینکه بخواد به یه تیم دسته 3 4 رم اونجوری ببازه!!!(فقط 2 3 سال پیش جلو تاتنهام 4-0 باختیم که اونم تو خونه حریف بود و اول بازی هم اسکرتل اخراج شد و برگشت همون سال هم زدیمشون و تاوانشو همین الانم دارن میدن!)ولی اینجور باختهای تحقیر آمز دیگه واسه mk عادت شده و بعد از همچین باختی حداقل حقشه امسش واسه 40 روز عوض شه!!!:)
در مورد کم بودن پست تاپیک لیورپول ربطی به اوج گرفتن لیورپول نداره!!!مشکل از بخش ورزش فروم بود که قبلا حالت معلق داشت و 1/10 اون 2 تا فرومی که بالا گفتم هم فعالیت نبود توش!!!
در مورد برند بودن mk هم وقتی امسال جزو 4 تا نشدن میبینیم چه جور برندی هست،این بمونه واسه آخر فصل...;)
در حالت کلی جدا از کل کل و شوخی یونایتد(اسشمو بگم طرفداراش ناراحت نشن!) اگه امسال شانس بیاره و اتفاق غیر منتظره ای بیوفته میتونه بالاتر از اورتون و تاتنهام 5جم بشه و به یورو لیگ راه پیدا کنه سال فوق العاده ای براشون محسوب میشه و دیگه اگه معجزه بشه و آرسنالم گند بزنه میتونه 4 رم بشه که احتمالش زیر 1% هست!ولی با این وضعیتی که الان دارن حتی تصور به دست آوردن رتبه ی پارسالشون هم براشون سخته چه برسه به اونایی که گفتم!!!:D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عزیزم ممنونم. واسه تیم شما هم موفقیت ارزومندیم:Dاگه در وضعیت عالی قرارداشته باشین و مصدوم هم نداشته باشین و به همین صورت پیش برید میتونید بازم دوم بشین و جشن بگیرین

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
والا در مقابل این همه خرج و مخارجی که حریفان میکنن و بعضیاشون 3 تا 4 تا میخورن دوم شدن هم جشن گرفتن داره!!!ولی باز جوجه رو رو آخر پاییز میشمارن...:);)
لیورپول از لحاظ بازیکن و خرج کردن تیم 6شم این لیگ هست!!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
شما یک سال هم که بیای با ما سر افتخار کل‌کل کنی ما میگیم دو تا سی‌ال بیشتر داریم، شما هم خب سه تا لیگ بیشتر. تمومی نداره این بحث ولی کافیه یه نگاه به حال بندازیم و ببینیم تیمی که بیشترین خرج رو کرده و گرون ترین خرید تاریخ لیگ برتر رو داشته وضعش چیه. ما از نظر خرج برای خرید بازیکن تیم ششم لیگ به حساب میایم و به جای سوپرهیرو دنبال بازیکن به دردبخور بودیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما یک سال هم که بیای با ما سر افتخار کل‌کل کنی ما میگیم دو تا سی‌ال بیشتر داریم، شما هم خب سه تا لیگ بیشتر. تمومی نداره این بحث ولی کافیه یه نگاه به حال بندازیم و ببینیم تیمی که بیشترین خرج رو کرده و گرون ترین خرید تاریخ لیگ برتر رو داشته وضعش چیه. ما از نظر خرج برای خرید بازیکن تیم ششم لیگ به حساب میایم و به جای سوپرهیرو دنبال بازیکن به دردبخور بودیم.

اخه مساله اینجاست که معیار شما فقط یک بازی هست. بله منچستر گرون ترین خرید لیگ برتر رو انجام داده . اما این بازیکن فقط 50 60 دقیقه بازی کرده. شما بذار چند تا بازی انجام بدن بعد اینقدر سریع در این مورد قضاوت کن.

من هم میگم لیورپول پارسال بهترین مهاجمان لیگ رو داشت اما دوم شد.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
اخه مساله اینجاست که معیار شما فقط یک بازی هست. بله منچستر گرون ترین خرید لیگ برتر رو انجام داده . اما این بازیکن فقط 50 60 دقیقه بازی کرده. شما بذار چند تا بازی انجام بدن بعد اینقدر سریع در این مورد قضاوت کن.

من هم میگم لیورپول پارسال بهترین مهاجمان لیگ رو داشت اما دوم شد.
پارسال بهترین مهاجما رو داشت یعنی اشاره مستقیم به یه نفر، سوارز. ما برای خرید سوارز خرج آنچنانی نکردیم و حالا هم که رفته مشکلی پیش نیومده.
ولی موافقم. بذاریم نیم فصل بشه رتبه ها قشنگ مشخص بشه بعد بیایم کل کل. از طرفی هم دلم راضی نمیشه، هر تیم آش و لاشی خب برنلی رو باید ببره ولی بازم باشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من که نگفتم شما خرج زیادی کردید. گفتم صرف داشتن بهترین بازیکنا ملاک برتری نمیشه.
پارسال بهترین خط حمله (نه گرونترین) مال لیورپول بود اما در نهایت لیورپول ناکام بود. پس قهرمانی فقط منوط به داشتن بهترین بازیکنا نیست

اینطوری هم در مورد برنلی صحبت نکن. مثل اینکه یادت رفته پارسال بعضی تیما تو مسیر قهرمانی چه بلایی سر لیورپول اوردن. منجمله اون 3 3 معروف

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
از حق نگذریم لیورپول قشنگ بازی می کنه اگه این یکی دو تا هوادار اعصاب خورد کن لیورپولی اینجا نبودن من مشکل زیادی با این تیم نداشتم

بالا