• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

big_bob

Registered User
لایک‌ها
757
تبریک به هوادارای چلسی به خاطر برد خوبشون.
معما: این دو تا مصاحبه از کیست:
on Spurs 4 - Arsenal 5 in 2004: "to get a result like that in a game of 11 against 11 is disgraceful"
on everton 3 - chelsea 6 in 2014: "To have 9 goals in a Premier League match is fantastically brilliant."
خوزه!:D

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
خدمت اون دوست منچستری که گفتن پارسال در شرایط حساس هوادارا تیم رو ترک نکردن 450 هزار آنلایک پیج فیسبوک یونایتد در یک شب رو یادآور میشم.
پ.ن: چلسی این فصل فوق العاه است! اصلا فکرشو نمیکردم به اورتون شیش تا بزنن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خدمت اون دوست منچستری که گفتن پارسال در شرایط حساس هوادارا تیم رو ترک نکردن 450 هزار آنلایک پیج فیسبوک یونایتد در یک شب رو یادآور میشم.
البته در حالت تدافعی ضعیف بودیم نمیدونم چی بگم ولی خیلی دوست داشتم فیلیپه لوئیز ترکیب اصلی بود ولی من در جایگاهی نیستم که بخوام بگم کی کجا باشه مربی بهتر میدونه کی کجا باشه و از هر بازیکن به وقت خودش بازی بگیره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این اطلاعات رو اونوقت شما از کجا کسب کردید؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بنظر خودت چقدر دیگه طول میشکه گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر جام بگیره!!
من طرفدار هیچ تیمی نیستم الان یکی بیاد بگه این جواب ایشون چه ربطی به حرف بنده داشت؟؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من طرفدار هیچ تیمی نیستم الان یکی بیاد بگه این جواب ایشون چه ربطی به حرف بنده داشت؟؟
من چکار دارم تو طرفدار کدوم تیمی!
شما میگی چند سال طول میکشه لیورپول و آرسنال جام بگیرن! من هم تحت تأثیر این حرف زیباتون! میخوام نظرتون رو درباره منچستر، گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر بپرسم!! چقدر طول میکشه اون ها جام بگیرن!؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من چکار دارم تو طرفدار کدوم تیمی!
شما میگی چند سال طول میکشه لیورپول و آرسنال جام بگیرن! من هم تحت تأثیر این حرف زیباتون! میخوام نظرتون رو درباره منچستر، گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر بپرسم!! چقدر طول میکشه اون ها جام بگیرن!؟
به نظر من باید صبر کرد و دید که چه زمانی محروما و مصدومهای منچستر برمیگردن و بعد یه چند تا بازی از اونا هم ببینیم
الان منچستر در دفاع و میانه مشکل جدی داره

اما نه شاو رو داره نه روخو و نه بلایند
در میانه هم هررا و کریک رو نداره
حتی فلاینی هم که این اواخر بهتر بازی میکرد مصدومه

باید صبر کرد
البته انتظار قهرمانی در این فصل به نظر من غیر منطقیه اما باید جزو ۴ تیم بالای جدول باشند

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
به نظر من باید صبر کرد و دید که چه زمانی محروما و مصدومهای منچستر برمیگردن و بعد یه چند تا بازی از اونا هم ببینیم
الان منچستر در دفاع و میانه مشکل جدی داره

اما نه شاو رو داره نه روخو و نه بلایند
در میانه هم هررا و کریک رو نداره
حتی فلاینی هم که این اواخر بهتر بازی میکرد مصدومه

باید صبر کرد
البته انتظار قهرمانی در این فصل به نظر من غیر منطقیه اما باید جزو ۴ تیم بالای جدول باشند
صد در صد ولی بحث من این نیست!
من میگم @Leon 2008 که طرفدار هیچ تیمی نیست! و از آواتار هم کاملاً مشخصه! که تونسته بفهمه آرسنال چند سال دیگه طول میکشه جام بگیره! برای گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر هم تاریخ مشخص کنه!
---------
ضمناً همین تیمی که به زعم(!!!) شما مشخص نیست چند سال دیگه طول میکشه تا جام بگیره! از آخرین برد رسمی تیم منچستر یونایتد که طرفدارش نیستی:) 2جام برده!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
الان دقیق ورودیها و خروجیهای منچستر رو یکی بگه؟
تيمبازيکنان ورودي به تيمبازيکنان خروجي از تيم
منچستريونايتدلوک شاو - آندر هررا -روخو -دي ماريا گوليني- ماچدا- ويديچ-فرديناند-پاتريساورا-فليني-ناني

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حرکت سوارزی در بوندس لیگا!

00991078.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این اطلاعات رو اونوقت شما از کجا کسب کردید؟

من عکس لايک ها رو گذاشتم که اين ادعا دروغي بيش نبود ولي خوب بعضي ها هستند که به زور مي خوان يه حرفي بزنن که يعني ما هم هستيم :دي
من قبلا هم گفتم در مواجهه با اين نوع افراد بايد اين کار رو کرد : وإذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما

سلام

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نکنه انتظار دارین تیمی که بعد از اون همه مدت یه فصل رو خراب میکنه نصف طرفداراشم برن!؟:eek::general304::general304::general304:(در مقابل این نوع هوادار فقط باید گفت 100 رحمت به هوادار حزب باد!!!اینا خیلی فراتر از این محسوب میشن!!!:D)
طرفدار واقعی mk یونایتد بعد از 3 4 سال ناکامی دیگه مشخص میشه...:);)
گرونترین تیم pl حتی از پس برنلی هم برنمیاد!!!:general304::general304::general304:
ولی هفته آینده شاید اولین بردتون رو بیارید،ناراحت نباشین...:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
طرفدار واقعی یونایتد در همین فروم هست. شما ببین چه وقتی یونایتد ببره چه ببازه ما تو تاپیک بحث داریم. برای همینه که الان هم با وجود اینکه یونایتد اوضاعش خوب نیست بازم تاپیکش در صدر هست.

بله من هم با حرف شما موافقم . طرفداری که بخواد تو سختی ها تیم رو تنها بذاره و بره همون بهتر که نباشه.

مثلا تاپیک لیورپول فقط شما و 2 3 نفر هستید که واقعا فعال هستید. کاری ندارم از چه تاریخی استارت فعالیت زدید اما از زمانیکه شما رو دیدم توی تاپیک لیورپول فعالتر از بقیه بودید.
تو تاپیک یونایتد هم الان ما فکر میکنم 10 15 طرفدار فعال و واقعی داریم که بعد از همه بازیها بحث و گفتگو دارند.
--------------------------------
در ضمن برد و باخت به گرونی و ارزونی نیست. الان رئال هم که گرونترین تیم تاریخ هست ممکنه تو بعضی بازیها به مشکل بخوره.
باید ستاره ها مچ باشن با هم. شما بهترین ستاره ها رو هم داشته باشی اگه هماهنگی نباشه یا سیستم و روش نادرست باشه به مشکل برخورد میکنی.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دادا من از وقتی با فروم فوتبال اینجا آشنا شدم تو تاپیک کل کل و کمی هم تاپیک اختصاصی لیورپول و بارسا فعالیت داشتم!!!
فقط چون من قبل از بخش فوتبال اینجا تو فوت ایران و بخش ورزش p30world بودم و اونجاها مخصوصآ فوت ایران خیلی از بخش فوتبال اینجا فعال تر بودن اینجا کم پست گذاشتم و دیرتر شروع به فعالیت تو بخش فوتبال این فروم کردم!!!
در مورد طرفدارای mk یونایتد هم گفتم که الان معلوم نمیشه،بعد 3 4 سال دیگه مشخص میشه...:);)

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دادا من از وقتی با فروم فوتبال اینجا آشنا شدم تو تاپیک کل کل و کمی هم تاپیک اختصاصی لیورپول و بارسا فعالیت داشتم!!!
فقط چون من قبل از بخش فوتبال اینجا تو فوت ایران و بخش ورزش p30world بودم و اونجاها مخصوصآ فوت ایران خیلی از بخش فوتبال اینجا فعال تر بودن اینجا کم پست گذاشتم و دیرتر شروع به فعالیت تو بخش فوتبال این فروم کردم!!!
در مورد طرفدارای mk یونایتد هم گفتم که الان معلوم نمیشه،بعد 3 4 سال دیگه مشخص میشه...:);)
3 4 سال دبگه؟ واقعا فکر کردی منچستر مثل لیورپوله؟ منچستر به برند تو فوتبال . یه قطب تو ورزش . مثل لیورپول نیست که 25 سال هم بره تو افت و رکود کسی ککش نگزه.
بعدشم راجع به صدا کردن منچستر یونایتد بهت اخطار می کنم. هیچ کدوم از منچستری های اینجا اسم لیورپول رو مسخره نکردن که شما داری جور دیگه ای یونایتد رو خطاب می کنی!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هیچ کدوم از منچستری های اینجا اسم لیورپول رو مسخره نکردن که شما داری جور دیگه ای یونایتد رو خطاب می کنی!
دقیقاً یادمه چندتا کاربر اخطار گرفتن واسه همین کار!
اینجوری مسخره کردن سخت نیست اما بخوایم واقع بین باشیم در شأن کسی که بیشتر از 15 سال سن داشته باشه هم نیست!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
3 4 سال دبگه؟ واقعا فکر کردی منچستر مثل لیورپوله؟ منچستر به برند تو فوتبال . یه قطب تو ورزش . مثل لیورپول نیست که 25 سال هم بره تو افت و رکود کسی ککش نگزه.
بعدشم راجع به صدا کردن منچستر یونایتد بهت اخطار می کنم. هیچ کدوم از منچستری های اینجا اسم لیورپول رو مسخره نکردن که شما داری جور دیگه ای یونایتد رو خطاب می کنی!
در مورد بخش اول حرفت که نظری ندارم! ولی در مورد بخش دوم! مزخرف ترین نوع کل هست! غارسا، ريال و .... فقط رو اعصابن اینجور افراد!
دقیقاً یادمه چندتا کاربر اخطار گرفتن واسه همین کار!
اینجوری مسخره کردن سخت نیست اما بخوایم واقع بین باشیم در شأن کسی که بیشتر از 15 سال سن داشته باشه هم نیست!
پست های اولت تو تاپیک منچستر از این کارها زیاد کردی برادر!:general106::general106::D:D

بالا