Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
Burnley 0_0 Manchester United
.
استوک سیتی رو زد دوباره داستان شدن این تیمهای نسبتا ضعیف:general304::general304::general304:
منچستر همینجوری پیش بره نیم فصل سقوطش مسجل میشه :دی
پ.ن: دم استوک گرم اولین شکست سیتی رو بهش تحمیل کرد.
20با تمام این اوصاف پنجاه تومن شرط میبندم طی بیست و چار ساعت آینده باز این منچستریها میان یه شاخ و شونهای میکشن.
باز خوبه چون گویا یه عده ای که خاطرات تلخ گذشته روشون سنگینی می کنه تحملشون واسه تخلیه کمتر شده و به 24 دقیقه نکشیده عرض اندام کردن!با تمام این اوصاف پنجاه تومن شرط میبندم طی بیست و چار ساعت آینده باز این منچستریها میان یه شاخ و شونهای میکشن.
همین قبل فصل خوردید که؟با تمام این اوصاف پنجاه تومن شرط میبندم طی بیست و چار ساعت آینده باز این منچستریها میان یه شاخ و شونهای میکشن.
اولیش که فکر کنم پنالتی نبود!ای بابا!
همین که یه مشت آدم بیکار هستن که بازی ها رو ندیده میان اینجا علیه ما پست میذارن نشون میده هنوزم که هنوزه چقدررررر میسوزن دوستان یونایتد هیتر!
2 تا پنالتی واضح
رفته نشد واسه ما، حالا اگه علیه ما بود این پنالتی ها همین احسان خان بزرگی میومد کل FA انگلیسو دعوت میکرد به تاپیک
دوستان لیورپولی هم...
نه آقا به شما چیزی ندارم بگم! هر چقد فک میکنم هیچی ندارید بخوام مبنای کل قرار بدم
کار بزرگی کردی که هایلایت بازی رو دیدی بعد اینجا اینقدر ادعات میشهمن هایلایت بازی رو دیدم. شانس آوردید نباختید بابا، خجالت بکشید تو رِ به خدا :دی
اتحادیه هم که از دل برود هر آن که از دیده برفت، میگیری چی میگم دیگه؟
یه هاوارد وب هم بود که اون هم رفت بدبختی :general112:
اولیشم از زاویه آخری که نشون داد تابلو هول/حول داد!اولیش که فکر کنم پنالتی نبود!
مزه تلخ داوری چیشدن داره آقا! چشیدن داره!