• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
به نظرتون چند سال دیگه طول میکشه تا لیورپول و آرسنال جامو بگیرن؟؟ده؟ بیست؟ و...:D
لیورپول عمرن جام بگیره یعنی چلسی و سیتی فعلا نمیزارن که این گرسنه ها جام بگیرن به امید خدا تا اون موقع دوباره اوضاع منچستر بهتر میشه و مثل سابق ما بهشون اجازه نمیدیم که جام بگیرن

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
:general304::general304::general304::general304: خدایی کیف میکنم شما روی اجاق قرار میگیرین

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:general304::general304::general304::general304: خدایی کیف میکنم شما روی اجاق قرار میگیرین
از حرارتی که نشون دادی و چند دقیقه بعداز پایان بازی اینجا رو روشن فرمودید واقعا معلوم هستش...:general707:
خوب چند دهه بوده که نمیتونستید حتی بحثی کنید، واقعا براتون خوشحال هستم که از انزوا دراومدید...;)
راستی میگم یه چندتا از افتخاراتتون بگو؟ اوه ببخشید نداشتید، یادم رفته بود...:general711:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چه بازی شده چلسی اورتون چلسی میزنه اورتون پشت بندش فعلا 5به 3 به نفع چلسی
چلسی این فصل باید خیلی خوب باشه. تا الان که اینطور بوده. توی این بلبشو لیگ برتر مطمئنا با ثبات ترین خواهد بود و ثبات هم یعنی قهرمانی.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
به نظرتون چند سال دیگه طول میکشه تا لیورپول و آرسنال جامو بگیرن؟؟ده؟ بیست؟ و...:D
بنظر خودت چقدر دیگه طول میشکه گرون ترین تیم تاریخ لیگ برتر جام بگیره!!
اولیشم از زاویه آخری که نشون داد تابلو هول/حول داد!
نه آخه یه صحنه مشکوکم به نفع ما باشه کل انگلیس به خروش میان!!
بعد صحنه های به این واضحی صدای هیشکیم در نمیاد!
این رو قبول دارم که هر وقت داوری به ضررتونه کسی نمیبینه! ولی این برای همه تیمهاست! مثلاً آرسنال داوری به ضررش باشه شما میای بگی آرسنال مستحق برد بود واسش 2 تا پنالتی نگرفتن؟؟؟ ابسولوتلی نات!
ولی فرق اینه شما عادت ندارین زیاد به ناداوری! ولی ما عادت کردیم!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اورتون به بی تجربگیش باخت،جلو این چلسی باید خیلی کم اشتباه بازی کنی!!!
چه بازی بشه بارسا چلسی تو لیگ قهرمانان اگه به هم بخورن!!!
mk یونایتدیها از اون صحنه های مشکوک زمان مافیاتون اونقددددددددددددددددددر به نفعتون اتفاق افتاده که تا 20 سال هم فقط به ضررتون سوت بزنن عوضش درنمیاد،از الان جوش 1 صحنه مشکوک رو نزنید...:);)

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خدا از شما منطق رو گرفته متاسفانه، هرچی بگیم کارگر نیست.
منطق شما چیه؟ با یکی از دوستاتون چند روز پیش بحث کردیم واقعا هیچی واسه گفتن نداشت. پست هاش رو بخونی خنده ت میگیره که در چه سطحی از منطق داشت بحث می کرد!کاملا معلوم بود که منتظر افول یونایتد بود تا سوزش و فشار این بیست و خورده ای سال(یعنی اندازه ی عمر اکثرتون) رو بیرون بریزه. البته اکثر لیورپولی ها هم همینطورن!
ولی باید بگم کور خوندید. یونایتد نمیزاره خوش حالی شما ها خیلی دووم داشته باشه!
بخدا بیست و خورده ای سال زیر یونایتد بودید ولی من هیچ کدومتون رو دست ننداختم.
تازه بخاطر اینکه طرفدار تیم محبوبتون موندید تحسین هم کردمتون. و عاشق این بودم که روز به روز دارید از یونایتد متنفر تر میشید. چون این تنفر و برون ریزی های فعلیتون نشون میده که منچستر یونایتد و رئیس به نحو احسن کارشون رو انجام دادن. از یونایتد متنفر باشید دوستان لیورپولی .

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
عرض نکردم. رو که نیست سنگ پا قزوینه.
اینا دسته یک هم برن باز میان این جا پست میذارن، سر این یکی صد تومن شرط میبندم :D
ببخشید ولی اگه قرار بود با این نتایج مخفی بشیم یا بریم دنبال سوراخ موش که با شماها فرقی نداشتیم! جالبه که تا همین 2 سال پیش وقتی که تیمتون داشت اون وسطای جدول دست و پا می زد مگس هم توی تاپیکتون پر نمی زد! حالا که یه نمه لیورپولتون اوج گرفته دور برداشتید!
این سنگ پا قزوینی که شما به کمک بازی با کلمات ساختی اصلش شرفه! زمانی که فصل پیش منچستر در بدترین دوران دو دهه ی اخیرش قرار داشت باعث شد که هوادارهاش گم و گور نشن!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ببخشید ولی اگه قرار بود با این نتایج مخفی بشیم یا بریم دنبال سوراخ موش که با شماها فرقی نداشتیم! جالبه که تا همین 2 سال پیش وقتی که تیمتون داشت اون وسطای جدول دست و پا می زد مگس هم توی تاپیکتون پر نمی زد! حالا که یه نمه لیورپولتون اوج گرفته دور برداشتید!
این سنگ پا قزوینی که شما به کمک بازی با کلمات ساختی اصلش شرفه! زمانی که فصل پیش منچستر در بدترین دوران دو دهه ی اخیرش قرار داشت باعث شد که هوادارهاش گم و گور نشن!

البته در ادامه باید بگم که با اینکه یونایتد در فصل گذشته در بدترین شرایط دو دهه اخیرش قرار داشت ولی با اینحال:

troll_football_image_c6d05d99a23d5839905d698742d28041.jpg

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
^^^^ ممنون معین جان،تو داغون ترین موقعیت فوتبالیمون تو این 25 سال اخیر بازم یه جام گرفتیم،این لیوری ها تو یکی از بهترین فصل هاشون هیچی نشدن :general304:

خداییش یه طرفدار لیورپول بیاد به یه منچستری بگه "رو که نیست سنگ پا قزوینه" ،کون و مکان باید به لرزه در بیاد از این عبارت ظالمانه :general111:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه تو این تاپیک و چه تو شبکه های اجتماعی فرق طرفدار یونایتد با بقیه اینه که تیمش رو تنها نمیذاره
درسته تیم ما وضعش روبراه نیست
خوب بازی نمیکنه و خوب نتیجه نمیگیره
اما ما پشت تیم هستیم
قایم نمیشیم
تاپیکمون بهشت زهرا )قبرستون( نمیشه
ما هستیم و تیم هم به وضعیت خوبش برخواهد گشت و اون موقع نوبت ما خواهد بود

دور نیست اون روز

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
e3ed2c05987f98c5bd46a2730f1b22f9.jpg

یه پا بالوتلي ه
9 گل تو یه بازی ?
یادم آخرین نتیجه پرگل و تو بازی برزیل آلمان
و مونیخ بارسا دیدم

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
سه سال پیش
شمام نديديد فک کنم
تو گفتی 9 گل؟ و آخرین بازی در عرصه باشگاهی رو گفتی بارسا بایرن که مال 2 فصل قبله, من گفتم همین فصل قبل دقیقا 6-3 داشتیم و خیلی نتایج پر گل دیگه. 8-2 رو هم همه دیدن.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تو گفتی 9 گل؟ و آخرین بازی در عرصه باشگاهی رو گفتی بارسا بایرن که مال 2 فصل قبله, من گفتم همین فصل قبل دقیقا 6-3 داشتیم و خیلی نتایج پر گل دیگه. 8-2 رو هم همه دیدن.
بله بی منظور گفتم
یادش ب خیر
اگه گفتی کی گلاب اون بازی 8 2 رو زد?

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یعنی این اشلی یانگ تو او بازی، از شانس ما نمیدونم چه اتفاقی افتاده بود که از سر دروازه خودشون هم میزد تو گل :D کلاً تیم ها روبرو ما یه چیزیشون میشه، انگاری یکی میره قدرت هاشون رو دستکاری می کنه میبره 99 می کنه! هر شوتی میزنن میره سه کنج دروازه ما! بعد کافیه روبرو یه تیمی باشن که ما طرفدارشون باشیم، از سر خط هم نمیزنن تو گل!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تبریک به هوادارای چلسی به خاطر برد خوبشون.
معما: این دو تا مصاحبه از کیست:
on Spurs 4 - Arsenal 5 in 2004: "to get a result like that in a game of 11 against 11 is disgraceful"
on everton 3 - chelsea 6 in 2014: "To have 9 goals in a Premier League match is fantastically brilliant."

بالا