جانور
Registered User
- نوشتهها
- 105
- لایکها
- 447
لیگ قهرمانان بدون میلان به چه ماند ؟........ به کلا یه کاسه سالاد خالی!لیگ قهرمانان بدون منچستر به چه ماند؟ ...... به سالاد بدون سس!
لیگ قهرمانان بدون میلان اصلا معنی ندارهلیگ قهرمانان بدون میلان به چه ماند ؟........ به کلا یه کاسه سالاد خالی!
رئال سابقه داره! قضیش فرق میکنه!واقعا این آرسنال چه بلایی سر اوزیل اورده؟
اوزیلی که در مادرید یه تیکه جواهر بود در آرسنال تبدیل شده به حلبی
حالا اگر اوزیل از یه تیم دیگه میومد رئال و بازیش خراب میشد میگفتن رئال بازیکن خراب کنه ولی چون آرسناله هیچی نمیگن!
پیروز جان من نمیدونم کیا این حرفو زدن، ولی امیدوارم حرفای من درباره دنی یادت نرهدوستان منچستری، یه خواهشی دارم ازتون، الان که دارید ولبک رو مسخره می کنید، در تاپیکتون میگید گل نمی زنه و اینطوره و اونطوره! اگر میگید که ولبک مهاجم گلزنی نیست و خوب کردیم ردش کردیم، یه خواهشی دارم، اگر 1 درصد! فقط 1 درصد شد یک مهاجم گلزن، خواهش می کنم با کمال پررویی نیاید بگید که شما ساختینش! چون الان دارید مسخرش می کنید می گم... اوکی؟
رئال 2 بازیکن اون شکلی به جز اوزیل داشت!واقعا این آرسنال چه بلایی سر اوزیل اورده؟
اوزیلی که در مادرید یه تیکه جواهر بود در آرسنال تبدیل شده به حلبی
حالا اگر اوزیل از یه تیم دیگه میومد رئال و بازیش خراب میشد میگفتن رئال بازیکن خراب کنه ولی چون آرسناله هیچی نمیگن!
شک نکن اگر مهاجم خوبي بشه ساخت لاماسياستدوستان منچستری، یه خواهشی دارم ازتون، الان که دارید ولبک رو مسخره می کنید، در تاپیکتون میگید گل نمی زنه و اینطوره و اونطوره! اگر میگید که ولبک مهاجم گلزنی نیست و خوب کردیم ردش کردیم، یه خواهشی دارم، اگر 1 درصد! فقط 1 درصد شد یک مهاجم گلزن، خواهش می کنم با کمال پررویی نیاید بگید که شما ساختینش! چون الان دارید مسخرش می کنید می گم... اوکی؟
نه خداییش نمی دونی کیا این حرفارو زدن؟پیروز جان من نمیدونم کیا این حرفو زدن، ولی امیدوارم حرفای من درباره دنی یادت نره
عزیز من میخوام از طرف خودم بهت این رو بگم، از فروش ولبک اصلا خوشحال نشدم و از اینکه بتونه تو آرسنال گل بزنه هم خوشحال نمیشم!!!!!دوستان منچستری، یه خواهشی دارم ازتون، الان که دارید ولبک رو مسخره می کنید، در تاپیکتون میگید گل نمی زنه و اینطوره و اونطوره! اگر میگید که ولبک مهاجم گلزنی نیست و خوب کردیم ردش کردیم، یه خواهشی دارم، اگر 1 درصد! فقط 1 درصد شد یک مهاجم گلزن، خواهش می کنم با کمال پررویی نیاید بگید که شما ساختینش! چون الان دارید مسخرش می کنید می گم... اوکی؟