• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
برندان راجرز در کنفرانس خبری پس از بازی لیورپول - لودو گروتس که با پیروزی خفیف قرمزها همراه بود، به خبرنگاران گفت:

"فلسفه این تورنمنت درباره بردن است اما بعضی مواقع شما خوب بازی می کنید و نتیجه مورد نظر را نمی گیرید.بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا، برای ما بسیار مهم بود. در هر صورت حریفان قهرمانان کشور خود هستند و شما تیم های بدی در این رقابت نمی بینید. از نظر فنی، حریف تیم بسیار خوبی بود و ما مجبور بودیم با صبوری، با آنها روبرو شویم."

"بدیهی است که ماریو گل فوق العاده ای را به ثمر رساند اما من هنوز از هماهنگی تیم راضی نیستم. باید بر این مشکل کار کنیم. امروز شخصیت تیمی خود را نشان دادیم و حمایت تماشاگران، عالی بود. برد درخشانی را کسب کردیم. این تورنمنت در مورد بردن است و ما بازی را بردیم."

"بیشتر از این نمی توانستیم کاری انجام دهیم، زیرا تیم هنوز به تناسب سال گذشته نرسیده است. با ورود بازیکنان جدید، کار زیادی بر تطبیق آنها داریم. بازیکنانم هنوز در حال پیشرفت هستند. به محض اینکه توانستیم همه را با هم هماهنگ کنیم، می توان انتظار برد در هر دیداری را داشت."

فایل های ضمیمه

• image.jpg
    image.jpg
    122.6 KB · نمایش ها: 10

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان منچستری، یه خواهشی دارم ازتون، الان که دارید ولبک رو مسخره می کنید، در تاپیکتون میگید گل نمی زنه و اینطوره و اونطوره! اگر میگید که ولبک مهاجم گلزنی نیست و خوب کردیم ردش کردیم، یه خواهشی دارم، اگر 1 درصد! فقط 1 درصد شد یک مهاجم گلزن، خواهش می کنم با کمال پررویی نیاید بگید که شما ساختینش! چون الان دارید مسخرش می کنید می گم... اوکی؟
پستهای دوستان یونایتدی درباره دنی ولبک توی تاپیک یونایتد هست. همه طرفداران یونایتد اینجوری فکر نمیکنن و خیلیها از رفتن ولبز با توجه به اینکه از 9 سالگی توی آکادمی باشگاه بوده، ناراحت هستن که میتونین نظراتشون رو توی انجمنها و پیجهای مربوط به منچستر یونایتد ببینید. البته من بشخصه بهش حق میدم که از یونایتد جدا شد چون فرصت بازی کردن بخصوص در پست اصلی خودش رو کم پیدا میکرد. به هرحال الان بازیکن شماست و براش آرزوی موفقیت میکنم، همچنین امیدوارم اون دسته از طرفداران آرسنال که به رابین بی احترامی کرده و میکنن! هم بعد از این انتقال دست از بی احترامی به رابین بردارن چون یونایتد هم یکی از جوونهای آینده دارش رو به تیم رقیبش منتقل کرد.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اینکه ما بخواهیم راجب ولبک صحبت کنیم به خودمون مربوطه بازیکن سابق خود ما بوده همون طور که یه سری دوستان هنوز از فنپرسی میگن :general601:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مربی کجاس الان؟
با ریش دیدمش حالم گرفته شد :general602:
مربی گالاتاسرای شده جایه مانچینی البته خیلی بزرگتر از تیم گالاتاسرایه اما از ایتالیا برید رفت دورترین جای اروپا

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
نمیدونم طرفدار چه تیمی هستی!

بگو تا ببینم بارسا چه بلایی سر تیمتون آورده!؟
حق داره دیگه
کاری که لاماسیا توی دو فینال با منچستر کرد داعش با زنان عراقی نکرد:general210:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حق داره دیگه
از خنده روده بر شدم با این امضات!:general506::general506::general506::general506:
:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
گوتزه حلالت!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چهره خاص ایتالیا که سنشم بالا رفته و جذابتر شده اگه گفتین روبرتو فقط خیلی باکلاس هست این دیباجیو
459f8ebb506c.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
حق داره دیگه

فينال 2011 بود که يک طرفه بود :دي
ولي خوب بارسلونا در بهترين حالتش بود
ولي اين لاماسيا به خاطر اين نبود به خاطر اينه که مثلا فابرگاس رو دادين ارسنال بزرگش کرده بعد ادعا ميکنين محصول لاماسياست
از اون لحاظ

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اسم روبرتو باجیو اووردین من نمیتونم جلو خودمو بگیرم هیجان زده میشم :D
اما این دیگه عکس اخریه دیگه عکس نمیزارم قول میدم

اینجا داره هنرنمایی میکنه :general304: یعنی ترکیدم از خنده طرف مصدومه داره بهش مثلا اب میده :general304:

15.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

اینجا داره هنرنمایی میکنه :general304: یعنی ترکیدم از خنده طرف مصدومه داره بهش مثلا اب میده :general304:

مشاهده پیوست 670577
نه آقا آخری چرا از این عکسا داری بذار بازم:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

مشاهده پیوست 670577
اقا توستی عکس خوش گزرونیهاشم بزار:D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اگه زن داداش توپی هم داشته باشه که اسطوره ست :D

انشای اول مهر منچستری ها
تعطیلات یوفا دی خود را چگونه سپری می کنید؟
:general705:

اینجاست که میگن از دشمنت هم شده چیزای خوب یاد بگیر. لیورپولی ها میتونن کمک کنن

حداقل ميذاشتي اين پست رو کسي بده که تيم خودش پاک باشه
نه اين که همين لاماسياش 2 تا پنجره نقل و انتقالات رو ازش بگيره
حالا مسائل پررنگ داوري به کنار :دي

بالا