hamedovic5405
Registered User
دوشوارى! دوشوارى نداريم!
خيلي هم عالى!
کسى شماره روابط عمومى ليگ برتر رو نداره زنگ بزنيم تچکر کنيم!!
خيلي هم عالى!
کسى شماره روابط عمومى ليگ برتر رو نداره زنگ بزنيم تچکر کنيم!!
Last edited:
اسم لوگو بردى!عاغا این آرم باشگاه رم چقدر ضایع ست! (اون زیر دارن با سینه هاش چکار می کنن؟!)
این سیتی هم حداقل آرم قشنگی واسه خودش ساخته
درود بنچ عزيز!
درود بنچ عزيز!
لوگو رو که ديدم جانم!!
ميگم چرا طراح عزيز اين لوگو , لوگو بارسا رو کشيده تو فتوشافت و اديتش کرده؟؟؟ شايدم خواستن هزينه طراحى ندن خود رئيسشون يجورى حل و فصل کرده!
جداى از اين که کار بسيار سبکى هست ايا دليل خاصى دارد؟ :دى و از کى لوگوشون اين شکلى شده؟
کاکو جورجو يه مدته ايرانسلش خاموشه فکر کنم رايتل گرفته!!!مشاهده پیوست 673096 مشاهده پیوست 673097
نمیدونم لوگوها معمولا شبیه همدیگه هستند اکثرا طرح کلیش یکیه و فقط طرح داخلیش فرق داره
مالک باشگاه :
جورجو اسکوئینزی
ازش بپرس بهت میگه
الان برو لیدز رو با ارسنال ببین مثل هم هستن فقط داخلشون فرق دارهکاکو جورجو يه مدته ايرانسلش خاموشه فکر کنم رايتل گرفته!!!
اون لوگوى قبلى بارسا خيلى شباهت بيشترى داره!! 2005-6 اينا!
البته مطمئن نيستم ولى چيزى که تو خاطرم مونده دندونه هاش شبيه همين ساسولو بود!!!
لوگو اکثرا شبيه همديگه هستند! درست! ولى نه ديگه اينقدر!حوصله کردم يه تمقيقي پيرامونش مي کنم!! موضوع جالبى است!
شباهت 1%الان برو لیدز رو با ارسنال ببین مثل هم هستن فقط داخلشون فرق داره
خب احتمالا گرافیست ساسولو اماتور بودهشباهت 1%
ساسولو فقط توپ بارسا رو برداشته! جاش توپ جديدتر گذاشته!
صليب رو هم برداشته نماد شهر يا تيمش رو قرار داده!! بقيه جاهاش دقيقا يکيه!
ليدز و ارسنال کلا فرق دارن چه برون و چت درون!!
دوسات دارم پیام میفرستم برات داری با لوگو ها ور میری!
نه لســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتر!!!:general304::general304::general304::general304::general304:وستهم:general304:
الزايمر!دوسات دارم پیام میفرستم برات داری با لوگو ها ور میری!
n بار ای عکس ها رو گذاشتن چرا دوباره میزاری؟!
دوست عزیز تو به کار بردن اسم تیم اصول رو رعایت کنید حداقل! برای ما منچستری ها هم کاری نداره که بگیم "لوزرپول" ،اما خب کار درستی نیست حقیقتش به کار بردن این واژه،امیدوارم رعایت کنیدنه لســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتر!!!:general304::general304::general304::general304::general304:
-------------------------------------------------------------------------
یعنی آدم از آفتابه ... بخوره ولی اینطوری مثل mkییها،مخصوصآ اونایی که دیشب بعد باخت لیور نظر دادن ضایع نشه!!!:general304:
حرف حق سوزانندس،فعلآ که فردوسی پور شما رو میسوزونه...خدایا خوش حالم ازت !
فردوسی پورُ دیدید چه قدر سوخته بود ؟
جملاتی که فردوسی پور تو این گزارشِ این بازی گفت ؟
1- همون موقع که بازی شروع شد اومد گفت تیمِ اتوبوسیه چلسی مقابلِ سیتی
2- چرا چلسی اینطوریه ؟ فوتبال رو کثیف کرده و از این حرفا
3- چلسی باید اتوبوسش رو یکم جلو تر پارک کنه تا بازی جذاب تر شه
4- دیگو کاستا بازیکنِ چرکی هست و مخصوصِ همین سبکِ اتوبوسی هست !
5- امیدوارم سیتی این بازی گل بزنه و چلسی ببازه ! ( همین مضمون رو میده )
آخه یکی نیست بیاد بهت بگه بدبخت همین که ک** امثالِ تو رو ما سوزوندیم برامون یه دنیا می ارزه !
جالبه حتی هیچ اشاره ای نکرد که چلسی این فصل تو 4 تا بازی 16 تا گل زده اون وقت یکی مثلِ این احمق باید بیاد و حرف از اتوبوس بزنه !زدنِ 6 گل به اورتون رو نادیده میگیره و هنوز بازی شروع نشده میاد و زرهاشو می زنه !
سیتی تو ورزگشاه خودش 3 موقعیت گل جلوی ما داشت و ما هم 2 تا که یکیش هم به تیرک خورد !
یکی باید به فردوسی پور بفهمونه وقتی جلوی من سیتی با اون همه ستاره اونم تو ورزشگاه خودشون فقط و فقط 3 تا موقعیت گل میدی به حریف این نشون از دفاع و بازیِ تاکتیکی قدرتمندت میده !
ببینید اون مشت های آخر بازی فصلِ قبل مورینیو چه کرده با این بدبختِ و چه قدر تا الان خودشُ نگه داشته بود تا یه بازیِ مارو گزارش کنه و عقده هاشو بپاشه بیرون !
آقای فردوسی پور، لیورپولیه عزیز، حالا حالا ها باید زیرِ ما بخوابید !
جداى از اين که کار بسيار سبکى هست ايا دليل خاصى دارد؟ :دى و از کى لوگوشون اين شکلى شده؟
مشاهده پیوست 673096 مشاهده پیوست 673097
نمیدونم لوگوها معمولا شبیه همدیگه هستند اکثرا طرح کلیش یکیه و فقط طرح داخلیش فرق داره
مالک باشگاه :
جورجو اسکوئینزی
ازش بپرس بهت میگه
ممنون بابت اطلاعاتراستش در مورد لوگوی تیم ساسوئولو چیز زیادی پیدا نکردم. از معدود مطالبی که پیدا کردم، این بود. شکل بالا سمت چپ در لوگو (که سه تا کوه و دو تا گل نرگس رو نشون می ده) از نشان شهر ساسوئولو گرفته شده و نوارهای سیاه و سبز به طبع رنگ های باشگاهن (و برای همین به neroverdi مشهورن). به غیر از این دو نکته، اکثراً از این صحبت کرده اند که این لوگو یک کپی (بد) از لوگوی کاتالان ها و یک سرقت ادبی هست. خلاصه حسابی بهش توپیدن. ضمناً هفت سالی هست که لباس تیم به جز تغییرات کوچیکی در فونت و غیره فرقی نکرده (احتمالاً به خاطر عقاید خرافی اسکوئینتسی).