• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
دوست عزیز تو به کار بردن اسم تیم اصول رو رعایت کنید حداقل! برای ما منچستری ها هم کاری نداره که بگیم "لوزرپول" ،اما خب کار درستی نیست حقیقتش به کار بردن این واژه،امیدوارم رعایت کنید

پ.ن:الکی الکی چه رسمی شد لحن پستم :دی
لوزرپول خخخخ
خیلی باحال بود اگه جای "ل" , "گ" بزاریم باحالترم میشه

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
خدایا خوش حالم ازت !

فردوسی پورُ دیدید چه قدر سوخته بود ؟

جملاتی که فردوسی پور تو این گزارشِ این بازی گفت ؟

1- همون موقع که بازی شروع شد اومد گفت تیمِ اتوبوسیه چلسی مقابلِ سیتی
2- چرا چلسی اینطوریه ؟ فوتبال رو کثیف کرده و از این حرفا
3- چلسی باید اتوبوسش رو یکم جلو تر پارک کنه تا بازی جذاب تر شه
4- دیگو کاستا بازیکنِ چرکی هست و مخصوصِ همین سبکِ اتوبوسی هست !
5- امیدوارم سیتی این بازی گل بزنه و چلسی ببازه ! ( همین مضمون رو میده )

آخه یکی نیست بیاد بهت بگه بدبخت همین که ک** امثالِ تو رو ما سوزوندیم برامون یه دنیا می ارزه !
جالبه حتی هیچ اشاره ای نکرد که چلسی این فصل تو 4 تا بازی 16 تا گل زده اون وقت یکی مثلِ این احمق باید بیاد و حرف از اتوبوس بزنه !زدنِ 6 گل به اورتون رو نادیده میگیره و هنوز بازی شروع نشده میاد و زرهاشو می زنه !
سیتی تو ورزگشاه خودش 3 موقعیت گل جلوی ما داشت و ما هم 2 تا که یکیش هم به تیرک خورد !

یکی باید به فردوسی پور بفهمونه وقتی جلوی من سیتی با اون همه ستاره اونم تو ورزشگاه خودشون فقط و فقط 3 تا موقعیت گل میدی به حریف این نشون از دفاع و بازیِ تاکتیکی قدرتمندت میده !

ببینید اون مشت های آخر بازی فصلِ قبل مورینیو چه کرده با این بدبختِ و چه قدر تا الان خودشُ نگه داشته بود تا یه بازیِ مارو گزارش کنه و عقده هاشو بپاشه بیرون !

image.php

آقای فردوسی پور، لیورپولیه عزیز، حالا حالا ها باید زیرِ ما بخوابید !
انصافا اینو راست گفتی فردوسی پور بیش از حد داشت به چلسی طعنه می زد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا زشته استاد دانشگاه -مثلا بهترین مجری انقدر عقده ای فکر کنم داشت گریه میکرد بازی رو گزارش میکرد چلسی خار بزرگی تو چشم این و شبکه ورزش هست گاهی اوقات واقعا حال بهم زن میشه برنامه نود هم کلا جوسازی میکنه گاهی کلا اینم مجری خاص ایران میخواد خودش رو نشون بده یکی هم بعد این علیفر واقعا غیر قابل تحمل هستن جواد خیابانی هرچی باشه شعورش از اینا بیشتره

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
حرف حق سوزانندس،فعلآ که فردوسی پور شما رو میسوزونه...:)
هر وقت تونستید از جاتون بلند شید به زیرتون نگاه کنید...;)(احتمالآ شخصی مربوط به اقوام کاپیتانتون زیرتون باشه ولی روتون خیلیان...:cool:)

فردوسی پور مارُ می سوزونه ؟ ما یه سیر بعد از بازی داشتیم می خندیدیم از سوختنِ این آقا ! مطمئنا اگه ایشون نسوخته بود با این لحن در موردِ چلسی حرف نمی زد !
تنها دلیلی که دلخورم اینه که چرا اومده و تو رسانه ملی داره سوء استفاده می کنه از تیمِ محبوب و منفورش ! همین
وگرنه حرفاش بیشتر از این که مارُ بسوزونه، خوش حال هم می کنه !
ما دیگه به اتوبوس عادت کردیم، فعلا هم با همین اتوبوس داریم تیم هارُ آتیش می زنیم
والله تا بوده، لیورپول زیرِ ما بوده ! فعلا که زیرِ ماست و زیرِ ما خواهد ماند مثلِ دهه گذشته !
البته من به آقای فردوسی پور و امثالِ ایشون حق میدم
به حال هر این کاپیتان جرارد و تیمِ ما بود که باعث شد فصلِ قبل بجای عنوانِ قهرمانی، بیلاخ هم نصیب شون نشه !:general601:

Last edited:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
از همین میترسیدم. یه زمان به طرفدارای چلسی میگفتی اتوبوس تا سه روز حرف نمیزدن، جدیدا با افتخار از این روش حرف میزنن. خعااااک

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اخوی اتوبوسی بودن هم جزئی از تاکتیک فوتبال هست تیماتون میتونن یه راه پیدا کنن بگزرن ازش هی بگین اتوبوس اتوبوس مثل این میمونه طرف میخواد بره دزدی کنه از خونه کسی بگه بی انصافها چرا درو باز نزاشتن چرا در قفل هستش نزاشتن بکشیم بیرون هرچی هست بعدش ما هرکی هرچی بخواد بگه به تیممون جوابشو میدیم محکم چلسی کلا خار چشم خیلیها هست
البته بلانسبت دوستان گل این مقصودش اونایی هست که چلسی رو نمیتونن ببینن خوزه کبیر گفته
هر کسی به سیستم من میگوید اتوبوس احمق است...کارشناسان فوتبال میفهمند که پشت سیستم من یک تاکتیک فوتبالی نهفته است.))

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اتوبوس !
تعداد گل های دیگو کاستا به اندازه تیمِ لیورپول هست !
چه اتوبوسِ عجیبی که می تونه 6 گل به اورتون تو خونش بزنه !
چه اتوبوسِ جالبی که که انقدر هم گل می زنه !

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
جون من بیاین جلو برنلی و لستر هم اتوبوس بزارید !!!!
خب معلومه جلوی تیمایی که از شما بهترن اتوبوس پارک میکنید دیگه
اما واقعا حیفه با این مهره هایی که چلسی داره جلوی تیمای قویتر اینجوری بازی کنه در حالی که میتونن به راحتی با یه بازی زیبا تیمای بهتر رو هم زمینگیر کنن
ادم نود دقیقه میشینه فوتبال نگاه کنه لذت ببره نه با این تاکتیکای مسخره فقط امیدوار باشه توپی از شیشه های اتوبوسش رد نشه و بلکم تو یه ضد حمله گلم بزنن و ببرن

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اما واقعا حیفه با این مهره هایی که چلسی داره جلوی تیمای قویتر اینجوری بازی کنه در حالی که میتونن به راحتی با یه بازی زیبا تیمای بهتر رو هم زمینگیر کنن
ادم نود دقیقه میشینه فوتبال نگاه کنه لذت ببره نه با این تاکتیکای مسخره فقط امیدوار باشه توپی از شیشه های اتوبوسش رد نشه و بلکم تو یه ضد حمله گلم بزنن و ببرن

همین برنلی و لستر رو منچستر یونایتد با اون مهره های وحشتناکِ هجومیش یکی شون رو مساوی کرد یکی رو 5 تا خورد

LoL

....
بازیِ اول بود با یکی از مدعیان و مورینیو اصلا دوست نداشت این بازی رو ببازه، فصل قبل هم یادمه جلوی منچستر تو الدترافورد همینجوری بازی کردیم و کلی ازمون انتقاد شد ولی همین که بازی اول جلوی مدعی نباختیم خیلی خوب شد
این بازی هم دقیقا استراتژی مورینیو این بود که بازیِ اول جلوی مدعیِ اصلی نبازیم
ضمنا فصلِ قبل یادتون رفته ؟
سیتی رو که رفت و برگشت بردیم ( بازی برگشت تو اتحاد 3 تا تیرک زدیم )
منچستر رو 3 تا زدیم بهش
آرسنال رو 6 تا زدیم
و لیورپول رو هم دبل کردیم

تنها بازیِ که دفاع کردیم بازی با لیورپول تو آنفیلد بود اونم بخاطرِ لیگ قهرمانان کلا بازیکن های تیم دو رو داشتیم بازی می دادیم !

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شما جو نده بهتره نتایج پارسال رو ببینی جلوی تیمهای بزرگ بعدا صحبت کنی شما فکره تیم خودت باش که افتخاراتش بارفتن خوزه کبیر به فنا رفت

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
و تازه جالب اینجاست من سیتی هم موقعیتی نداشت !
بازیِ اتوبوسی به زمانِ بازی ما جلوی بایرن یا بارسا تو 2012 و دورانِ دی متئو می گفتند که نه تاکتیکی برا ضئِ حمله داشتیم و نه هیچی و کلی هم موقعیت گل به حریف هامون می دادیم + شانسِ خیلی زیادی داشتیم

ولی بازی هایی که الآن داریم به نمابش می زاریم یه تیمِ کاملا با برنامه که موقعیت گل هم اصلا به حریفش نمیده .. به این میگن تاکتیک !

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
شما جو نده بهتره نتایج پارسال رو ببینی جلوی تیمهای بزرگ بعدا صحبت کنی شما فکره تیم خودت باش که افتخاراتش بارفتن خوزه کبیر به فنا رفت
برادر به آواتارم نگاه نکن من عاشق زانتی ام اما تیم مورد علاقم آرسنالیه که 6 تا از شما خورد 8 تا از منچستر
اما افتخار میکنم طرفدار تیمیم که فوتبال بازی میکنه و هیچ کی نتونسته و نمیتونه انگ ضد فوتبال و اتوبوس و امثالهم بهش بزنه
همین برای من بسه جام و افتخااراتش مال شما ها

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر به آواتارم نگاه نکن من عاشق زانتی ام اما تیم مورد علاقم آرسنالیه که 6 تا از شما خورد 8 تا از منچستر
اما افتخار میکنم طرفدار تیمیم که فوتبال بازی میکنه و هیچ کی نتونسته و نمیتونه انگ ضد فوتبال و اتوبوس و امثالهم بهش بزنه
همین برای من بسه جام و افتخااراتش مال شما ها
خو همون دیگه 6تا میخورین که نباید بگی اتوبوس اتوبوس گفتم که خوزه چی گفته راجب این شیوه وفقط اهل فن راجبش میدونن موفق باشی خوش گذشت

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
قال خوزه کبیر
هر کسی به سیستم من میگوید اتوبوس احمق است...کارشناسان فوتبال میفهمند که پشت سیستم من یک تاکتیک فوتبالی نهفته است.))
طرفدار خود چلسی (انصاری) گفت اتوبوس، من فقط نقل کردم. ایشون گفت اتوبوس مایه تفاخر ماست (نقل به مضمون) بالای پست منو ببین.
:paradox:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طرفدار خود چلسی (انصاری) گفت اتوبوس، من فقط نقل کردم. ایشون گفت اتوبوس مایه تفاخر ماست (نقل به مضمون) بالای پست منو ببین.
:paradox:
اقا دیگه هرچی بود این هفته تموم شد رفت بیا منو شماهم بریم خبری نیست تا هفته دیگه ......:D;)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تولد بچش بوده دیگه!
خوشحالی بعد گل بازی با میلانش هست!
اگه اشتباه نکنم توی منچستر هم یه بار همچین حرکتی رفت!

بالا