LambOfChips
Registered User
خودشون هم گیج زدن،خاک تو سرشون کنن،فک کردن بازی رئال ساعت 10:30 هست :general509:
یعنی امشب فیتبال نداره؟
ای بابا باز باید با کفتری شب رو صبح کنم . . .
خودشون هم گیج زدن،خاک تو سرشون کنن،فک کردن بازی رئال ساعت 10:30 هست :general509:
livescore.comیعنی امشب فیتبال نداره؟
ای بابا باز باید با کفتری شب رو صبح کنم . . .
مسخره کننده؟پنالتی هایی که تو بازیِ امروز برا رئال گرفته شد واقعا مسخره کننده و توهینِ به کلیه پرسنل داوران جهان بود :|
ورزش 3 جزو پربازدیدترین سایتهای کشور و در عین حال جزو کودن ترین ها هم هست خیلی وقت ها نتایج زنده ش قفل می کنه و آپدیت نمیشهحاجیکس اینجا بازی های امروز رو زده 22:15 الان ساعت 22.35هست ولی هیچ کدوم رو اینفورمیشن نزده!
http://live.varzesh3.com/livescores.do
مشکل این عکس کوجاست؟
مشکل این عکس کوجاست؟
البته در این که کلاً سوتی زیاد میده که شکی نیست! ولی مشکلی نداره این عکس!
دیروز اسم "ریم" فراسنه رو زده بود "رنس"
حالا خوبه با کادر قرمز به اون بزرگی مشخص شده! نیمه ی بالای جدول هر کدوم 4-5 تا بازی انجام دادن نیمه ی پایین جدول هیچ تیمی بازیی انجام نداده! مگه داریم همچین چیزی؟!مشکل این عکس کوجاست؟
البته در این که کلاً سوتی زیاد میده که شکی نیست! ولی مشکلی نداره این عکس!
دیروز اسم "ریم" فراسنه رو زده بود "رنس"
مطمئنی این عکس مشکلی نداره ؟
یه نگاه به تعداد بازی ها و امتیازات و .. اینا بنداز
الان شما به تیمی میگی اتوبوسی که با اختلاف زیاد قوی ترین خط حمله ی لیگ برتر رو دارهجون من بیاین جلو برنلی و لستر هم اتوبوس بزارید !!!!
خب معلومه جلوی تیمایی که از شما بهترن اتوبوس پارک میکنید دیگه
اما واقعا حیفه با این مهره هایی که چلسی داره جلوی تیمای قویتر اینجوری بازی کنه در حالی که میتونن به راحتی با یه بازی زیبا تیمای بهتر رو هم زمینگیر کنن
ادم نود دقیقه میشینه فوتبال نگاه کنه لذت ببره نه با این تاکتیکای مسخره فقط امیدوار باشه توپی از شیشه های اتوبوسش رد نشه و بلکم تو یه ضد حمله گلم بزنن و ببرن
یکم از لیگ جزیره بیاید بیرون
مگه نمیدونید امسال بارسا کبیر میخواد چندین جام رو فتح کنه و پرچم کاتالان رو در قله های افتخار به اهتزاز در بیاره؟
خودت میگی از لیگ جزیره بیایید بیرون بعد چند پست پایین تر در مورد یه تیم از لیگ جزیزه نظر میدی؟ با خودت درگیریامورد داشتیم بزرگترین آرزوی هواداران منچستر بازگشت همون مویس بوده خخخخخخخخخخخخخخ :general307::general304: