hamedovic5405
Registered User
واسه من که تو توشی!:general608:چرا صفحه 650 اینجا اینطوری شده برام؟
هیچ پستی توش نیست؟
واسه من که تو توشی!:general608:چرا صفحه 650 اینجا اینطوری شده برام؟
هیچ پستی توش نیست؟
شاید پستی باشه که برای سنت مناسب نباشه! عزیزان گفتن نبینی بهتره!:general106:اگه هیچ پستی توش نیست چرا صفحه ایجاد شده و اگر پستی هست چرا من نمی بینم؟
برای بهترین بازیکن جهان فقط کاپیتان و مربی های تیم های ملی رای میدن...جدای کاپتان ها و سرمربی ها روزنامه نویس ها هم حق رای دارن دیگه!
بیشتر رای های کاپتان ها رفاقتی هست! ولی رای مربی ها و روزنامه نگار ها و کارشناس ها حساب شده تره!
خیر!برای بهترین بازیکن جهان فقط کاپیتان و مربی های تیم های ملی رای میدن...
اتفاقا پیروز میخاستم 2010 رو مثال بزنم که مسی هیچی نبرده بود اما توپ طلا رو بهش دادن{حس و حال تایپ نداشتم}@al2
یه سال بود اشنایدر همه کار کرد، قهرمان اروپا، لیگ، فینال جام جهانی، نمیدونم اون سال کی بهترین بازیکن جهان شد، فکر کنم مسی شد، همه میگفتن اشنایدر باید می شد. خیلی مسخرست. وقتی رونالدو یا مسی جام نمی برن، میگن بهترین بازیکن ربطی به جام نداره، وقتی جام می برن، میگن چون جام بردن بهترینن. هنوز واقعا حالم گرفته میشه اون فصل اشنایدر نشد بهترین بازیکن.
یه عده ادم هستن از روی تعصب رای میدن، مثلا نکونام، مسی 1 گل هم زده باشه به مسی رای میده، خو این خیلی مسخرست. باید یه سری کارشناس بیان انتخاب کنن.
نقش مترجم بقلش رو در یک خط توضیح بده!گتوزو بی اعصاب رو نگاه کنید مثلا داره مصاحبه میکنه ترکیدم از خنده دمش گرم
http://host3.aparat.com//public/use...3/520c14d5a715acb65e49f45e19029c041627128.mp4
اره از همون تیکه ش ترکیدم از خنده :general304: میزنه رو میز مترجمه میترسه دهنت سرویس گتوزونقش مترجم بقلش رو در یک خط توضیح بده!
یه تیکه آخرش که میگه قلبم رو واسه تیم میدم و بازیکنها و ... بعدش میزنه رو میز! این مترجمه رو نیگا کن! :دی
@al2
یه سال بود اشنایدر همه کار کرد، قهرمان اروپا، لیگ، فینال جام جهانی، نمیدونم اون سال کی بهترین بازیکن جهان شد، فکر کنم مسی شد، همه میگفتن اشنایدر باید می شد. خیلی مسخرست. وقتی رونالدو یا مسی جام نمی برن، میگن بهترین بازیکن ربطی به جام نداره، وقتی جام می برن، میگن چون جام بردن بهترینن. هنوز واقعا حالم گرفته میشه اون فصل اشنایدر نشد بهترین بازیکن.
یه عده ادم هستن از روی تعصب رای میدن، مثلا نکونام، مسی 1 گل هم زده باشه به مسی رای میده، خو این خیلی مسخرست. باید یه سری کارشناس بیان انتخاب کنن.
بی خود نیست طرفدارای راگبی و فوتبال از نوع آمریکاییش) فوتبالو مسخره میکنن!
خندم گرفت از حرکت مسی. صاف رفته تو صورت یارو، دفاعه قشنگ به یه حالته ""بورو عمویی"" صورتشو گرفت، چنان رو زمین افتاد که من گفتم دماغشو شکوند لابد! کلاً سوسول شدن فوتبالیستا:general602: