peshd
Registered User
تا خوردن به تیم درست حسابی ریپ زدن و گند زده به شرط بندی خیلی ها
نبرد برادر بازی رو حالا دلیلتون برای نبردن بدون ایبرا-لاوتزی-سیلوا چیه؟آها اینم دلیلی هست که اگه امشب بارسلونا بازی رو ببره یه سری بیان بگن بخاطر مصدومیت بازیکنای پی اس جی بوده!!
اگه ببازه هم که دیگه خدا رو بنده نیستین...کلا یه چیز واسه گفتن دارین
برادر من تیمهای ضعیف رو گیر اورده تو لالیگا چپو راست میزنن کلی هم عشق حال میکنن وقتی رسید به اتلتیکو و رئال تونست گلزنی کنه گل نخوره شرط هستببینید سطح لالیگا چقدر بالاست که این بارسا تا حالا گل نخورده توش!
یعنی موش ای لابی و میکشه تو فوتبال و از هیچکی نمیترسهطرح اختصاصی عمر مومانی برای سایت نود و عادل فردوسی پور
معنیش چیه این؟!
میشه بیشتر در مورد بازل سوسیس عذر میخوام سوئیس توضیح بدید :general506:برادر من تیمهای ضعیف رو گیر اورده تو لالیگا چپو راست میزنن کلی هم عشق حال میکنن وقتی رسید به اتلتیکو و رئال تونست گلزنی کنه گل نخوره شرط هست
دقیقا، خداییش یادم نمیاد هیتسفلد، فنخال، ونگر و ... مربی های بزرگ برنامه ی دفاعیشون رو بر اساس پارک اتوبوس بنا کنند. غرور و وجهشون نمیذاشت. نمونه ی اسطوره ایش فرگوسنِ، میدونست بارسا در برابر سیستم دفاعی چلسی به مشکل خورده اما اصلا حاضر نشد از موضع ضعف در برابر بارسا بازی کنه و فوتبال خودش رو به نمایش گذاشت. اونم در 2 فینال. شاید خیلیا بگن فرگی اشتباه کرد. از نظر فنی شاید اما واسه قدیمیا بعضی چیزا از نتیجه خیلی مهمتر بود. این خارجیا چی بهش میگن؟ prestige؟فوتبال دیگه مرده...الان همه نتیجه گرا شدن
اول اینکه جو نده شما حقوق بازیکنهای چلسی اندازه تیمهای لالیگاست چلسی قانون فر پلی رو رعایت کرده اون سیتی و پی اس جی هستن که جریمه نشدندقیقا، خداییش یادم نمیاد هیتسفلد، فنخال، ونگر و ... مربی های بزرگ برنامه ی دفاعیشون رو بر اساس پارک اتوبوس بنا کنند. غرور و وجهشون نمیذاشت. نمونه ی اسطوره ایش فرگوسنِ، میدونست بارسا در برابر سیستم دفاعی چلسی به مشکل خورده اما اصلا حاضر نشد از موضع ضعف در برابر بارسا بازی کنه و فوتبال خودش رو به نمایش گذاشت. اونم در 2 فینال. شاید خیلیا بگن فرگی اشتباه کرد. از نظر فنی شاید اما واسه قدیمیا بعضی چیزا از نتیجه خیلی مهمتر بود. این خارجیا چی بهش میگن؟ prestige؟
والا بلا، دفاع اتوبوسی واسه تیم های ته جدول لالیگاست که شانسی ندارن، نه چلسی و پی اس جی امثالهم که حقوق یه بازیکنشون مخارج کل یکی از همون تیمهای لالیگاست.
ببین انقدر بگین به قول معروف عرضه دارین راه مقابله باهاش رو پیدا کنین البته شما ها که بد ضربه خوردین از چلسی بایدم بگی اوضاع تیمتون انقدر داغون هست که بایدم به حاشیه ها بپردازین فقط با گفتن اتوبوس گفته خوزه کبیر رو به خودتون نسبت میدینمن تو فیفا 15 گزینه Park The Bus رو میزنم اینقدر غیرتی میشن بازیکن ها اصن TeamWork میشه در حد و اندازه 8سال دفاع مقدس!
اینم تروفی ش هست .
مشاهده پیوست 678513
کارشناس بطور مثال میشه فابیو کاپلو که عملکرد مورینیو رو در چلسی مورد ستایش قرار داده.هرکس به سیستم بازی من اتوبوسی بگوید یک احمق هست زیرا فقط کارشناسان میفهمند که پشت این سیستم تاکتیک فوتبالی نهفته هست
فقط مورینیو نیست که تفکرات دفاعی داره. هکتور کوپر, کاپلو, بنیتز و... هم تفکرات دفاعی دارن.
بنیتز تفکراتش به تفکرات مورینیو نزدیکه. 4 بازی نزدیک لیورپول و چلسی تو لیگ قهرمانان که هیچ تیمی ریسک نمیکرد حمله کنه بیانگر این مطلبه.
اخوی خجالت نکشی یه وقتیا، میخوای ملت رو احمق خطاب کنی نیاز به اینهمه تولید روایت نیست، حرف دلتو از زبون خودت بگوقال خوزه کبیر**هرکس به سیستم بازی من اتوبوسی بگوید یک احمق هست زیرا فقط کارشناسان میفهمند که پشت این سیستم تاکتیک فوتبالی نهفته هست
حرفت یه جورایی آنارشیستیه، ولی روشنفکری نیست. فوتبال سیرک یا سلبریتی شو نیست، من و تو و اکثر بچه های اینجا واسه فان تا 1-2 صبح پای فوتبال نمیشینم، وقت میذاریم که لذت ببریم. فلسفه واقعی اینه، فوتبال نتیجه گرا فقط دینش رو داره به دلارهای تزریقی ادا میکنه نه به نفس و تماشاگرهای فوتبالبه طور کلی نالیدن از سیستم یک تیم به هر نوعش از موضع ضغفه بنظرم!
نام گذاری نوع بازی چلسی در برابر بارسا (2-2 2012) به عنوان اتوبوسی شایسته تقدیره ( :دی ) ولی مذمتش(!!!) نه!
یک مربی میتونه هر طور دوست داره 11 نفرش رو داخل زمین بچینه!
هر چند بازی های این فصل چلسی اتوبوسی نبوده بنظرم ( بازی هایی که دیدم)
من نظرم رو گفتم! فارق از این که آنارشیستیه یا روشن فکری!حرفت یه جورایی آنارشیستیه، ولی روشنفکری نیست. فوتبال سیرک یا سلبریتی شو نیست، من و تو و اکثر بچه های اینجا واسه فان تا 1-2 صبح پای فوتبال نمیشینم، وقت میذاریم که لذت ببریم. فلسفه واقعی اینه، فوتبال نتیجه گرا فقط دینش رو داره به دلارهای تزریقی ادا میکنه نه به نفس و تماشاگرهای فوتبال
پ.ن: به عنوان گواه به نظرت اتلتیکو مادرید محبوب تره یا دورتموند؟ بین تماشاگر عام و خاص