بارسا قبلا میگفتن مربی نیستلیورپول سوارز رو خوب فروخت منتها با پولش بازیکنایی رو که باید میاورد نیاورد و دست به ریسک و جوون گرایی بیش از حد زد و فعلا هم که نتیجه نداده!!!(باید 2 تا ستاره دیگه با پولش میاورد نه امثال مارکووچ،لالانا و لورن رو با اون قیمتهای فضایی!)
البته افت محسوس بازیکنان فصل قبلمون هم تاثیر گذار بوده+یک دندگی و لجبازی راجرز و درس نگرفتن از اشتباهات گذشتش+نرسیدن به بلوغ تاکتیکی و یه ترکیبو تاکتیک ثابت!!!
بارسا هم که امروز خلاصه بازی دیشبشو دیدم،دیگه هر کاری کرد فقط توپ گل نمیشد!!!من به انریکه خرده ای نمیگیرم بابت بازی دیشب(حرفای پست قبلمو در مورد انریکه که قبل دیدن بازی زده بودمم پس میگیرم!!!)،وقتی قراره نشه خب نمیشه دیگه!!!
4 5 تا تیر زدن فقط!مسی توپو شوت کرده 1 متر مونده به خط بازیکن حریف تکل میزنه و توپ میخوره تیر افقی دروازه!!!:general106:
دروازه بان سلتا هم که باید یه 10 تپل از سایتهای امتیاز دهنده میگرفت!!!راحت 7 8 تا سیو فوق العده داشت!!!یعنی بارسا دیشب شبش بود و توپاش گل میشد حتی میتونست 2 رقمی کنه نتیجه رو!!!
یادتون رفته 3 4 سال ارزوتون این بود که با بارسا مساوی کنید؟بارسا قبلا میگفتن مربی نیست
بعد اومد جلوتر بازیکنامون مسدوم شدن
بعد اومد جلوتر رسید به الان جفتشون حل شد
تیر دروازه رو نداره
منتظر روزهای پیش رو هستیم
روایت هست که پول اندر مولتی هست! من یادش بخیر بالای 10 تا بازی می زدم نه مثل شوما سوسولها 3 تا 4 تاامیدوارم امشب رئال دورتموند ارسنال ببرن
مولتی زدم سنگینننننننننن
و معلوم تر از اون ميدونه ميبازه و واسه باخت اومدهاز ترکیبِ لیورپول میشه فهمید تا چه حد دنبالِ انتقام از چلسی هستند (!)
و معلوم تر از اون ميدونه ميبازه و واسه باخت اومده
اين ليور زورش ب مورينيو نميرسهاز ترکیبِ لیورپول میشه فهمید تا چه حد دنبالِ انتقام از چلسی هستند (!)
1 دلار یا 2 دلار؟ : ))روایت هست که پول اندر مولتی هست! من یادش بخیر بالای 10 تا بازی می زدم نه مثل شوما سوسولها 3 تا 4 تا
بنده از افتخاراتم اینه ضریب 300 و اندی درست داشتم! هرچند اکانتمون رو بستند!1 دلار یا 2 دلار؟ : ))