SPECIAL ONE
Registered User
بیخیال داداش, دوست داریم عباس جون. friendship برقراره شدید.جون داداش دیدم پستم رو کوت کردی اصلا وحشت کردم ،گفتم باز من یه حرفی قبلا زدم الان داری بر علیه ام استفادش میکنی :general106:
بیخیال داداش, دوست داریم عباس جون. friendship برقراره شدید.جون داداش دیدم پستم رو کوت کردی اصلا وحشت کردم ،گفتم باز من یه حرفی قبلا زدم الان داری بر علیه ام استفادش میکنی :general106:
میخوامت احمد جان :general601:بیخیال داداش, دوست داریم عباس جون. friendship برقراره شدید.
اغا يه چهار تاى ديگه ام زدىم
بدون په په راموس كروس مودريچ بيل رونالدو
خلاصه دعا نكنيد با ما هم گروه يا رودر رو شيد ،،،
نه منظورم این نبود،شما بد متوجه شدی،در روحیه ای که چلسی داشت هیچ شکی نیست و حتی من خودم اون مربیشون دی متئو رو دوست داشتم و دارم،آدم جالبی بود...قهرمانی بی کیافتی به قهرمانی میگن که دست های پشت پرده، داور و اینجور چیزا توش نقش داشته باشه
شما نتونستید مارُ ببرید دلیل نمیشه ما بی کفایت بوده باشیم، اتفاقا روحیه ای که چلسی داشت رو هیچ تیمی نداشت. و در آخر هم با همین روحیه تونستیم غیرِ ممکن رو ممکن کنیم و قهرمان بشیم
دیشب تو viber هم بت گفتم که عجب کار بزرگی کردید به تیم روستاهای کاتالونیا 4 تا زدین و 1 گلم تازه ازش خوردین!!!:general304:اغا يه چهار تاى ديگه ام زدىم
بدون په په راموس كروس مودريچ بيل رونالدو
خلاصه دعا نكنيد با ما هم گروه يا رودر رو شيد ،،،
بله تيم دسته دومىالان منظورت از اينکه يه 4 تاي ديگه زديم همين برد تيم دست دومي بود؟
تیم دومتون؟بله تيم دسته دومى
با تركيب دوم ه خودمون باش بازى كرديم
تا عادلانه شه
من چون خودم تيم ماناشافت رو دوس دارم پس با دوس داران اين تيمم دوستمتیم دومتون؟
منظورت : ناواس - واران - اییارا - ایسکو - خدیرا - رودریگز - هرناندز - بنزما ئه؟ مارسلوی تعوضی هم بیخیال :دی
دقت کنید که نیمکت با تیم دوم فرق میکنه! :دی
منظور این بود که داشتن این بازیکنا برای خیلی از باشگاه ها آرزوئه...من چون خودم تيم ماناشافت رو دوس دارم پس با دوس داران اين تيمم دوستم
اما كاسياس راموس په په مودريچ كروس رونالدو بيل
خدا وكيلى از يه تيمى ٧ تا مهره ى اصليشو در بيارى انتظار اين جور بازى ازش نميرفت
حال مونيخ هم ٧ تا مهره ى كليديشو در بيار ببين ميتونه ٤ تو زمين حريف بزنه
يا چلسى مورينيو
و ليور ٢ به يك شد بازيا
من چون خودم تيم ماناشافت رو دوس دارم پس با دوس داران اين تيمم دوستم...
بله تيم دسته دومى
با تركيب دوم ه خودمون باش بازى كرديم
تا عادلانه شه
چه تیمی شده نیوکاسل اول سیتی بعد لیورپول رو. برد
لیورپول هم با این وضعیت اگه بخواد همینجوری پیش بره کارش ساختس
قبلشم تاتنهام رو تو لندن برده بودنلیورپول رو هم برد
لیورپول رو هم برد
اغا كسى ميدونه ركورد بيشترين برد دست كدوم تيمه ؟
برد ه پيا پى بدون شكست و مساوى
چه تیمی شده نیوکاسل اول سیتی بعد لیورپول رو. برد
لیورپول هم با این وضعیت اگه بخواد همینجوری پیش بره کارش ساختس
قبلش م لسترسيتى و زدقبلشم تاتنهام رو تو لندن برده بودن
میخوای بگم قبلش چی کار کرد؟؟ :دیقبلش م لسترسيتى و زد
)میخوای بگم قبلش چی کار کرد؟؟ :دی