• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
باورم نمیشه هنوز داری رو حرفت پا فشاری می کنی ...
حرفی که می زنی می دونی مثه چی می مونه ؟
بزار برات مثال بزن بلکه متوجه شی
با این که کشتی کج واقعی نیست و فیلم هست ولی این مسئله در موردِ کشتی وزنه برداری و هر ورزشِ دیگه ای صدق می کنه ...
کشتی کج می بینی ؟از بیگ شو یا آندرتیکر میشه به عنوانِ غول های کشتی کج نام برد .. هر چند قوی تر از اینا هم هستند

بیگ شو :
مشاهده پیوست 695049

آندر تیکر و کنارش هم ری میستریو :

مشاهده پیوست 695050

حالا من یه سوال از شما بپرسم ؟اون آقای قد کوتاه رو می بینی ؟ اون بنظرت تو یه جنگِ برابر و اگه بخواد حمله کنه می تونه همچین غولی رو زمین بزنه ؟یه باید از تاکتیک استفاده کنه ؟
مثلِ این می مونه که یه نفر تو وزن 120 کیلو گرم کشتی بیاد بگه من بهترین کشتی گیر دنیام چون از همه قوی تر هستم ...
ربطی نداره که، اون فقط بزرگ هست .. دلیل نمیشه که کسایی که کوچک تر از اون هستند حریفش نشند و نتونن شکست ش بدند !

نمی دونم متوجه شدی یا نه ولی خب یبارِ دیگه میگم نتیجه گیریت بطورِ عمودی تو حلقِ دشمن !
کشتی کج که نمایشه و برنده هاش هم از قبل مشخص شدن،واس اینه ری مستریو میاد مثلا بیگ شو یا اندر تیکر رو میبره!کشتی گیر 120 کیلو هم مطمئنآ کشتی گیر 60 کیلو رو از پا در میاره!!!که البته کاری به این چرت و پرتا ندارم و بحثو عوض نکنیم...(مثالت هیچ ربطی هم به فوتبال نداره و فوتبال زد و خورد نیست و قضیش کاملا جداس،شطرنجو مثال میزدی باز قابل قبول بود!)
حرف من جلوشو نگاه کنی کمی جنبه شوخی هم داره ولی خب همیکنه اعتراف میکنید وقتی مقابل تیمی 11 نفری اتوبوس میچینین،زورتون بهش نمیرسه دیگه بحثی نمیمونه...
حرف من اینه قبول کنید بارسا قوی ترین تیم دنیاس،حالا قرار نیست چون قوی ترینه همه رو ببره!چوندیگه اینجا معنی رقابت از بین میره!ضعیف ترا بایدم دنبال یه راهی باشن تا جلوشو بگیرن ولی 11 نفری اتوبوس چیدن نشون میده ضعیفترن،همین...
من خودم تو بازی کامپیوتری(فیفای خودمون دیگه!) همیشه اول کار با سبک دفاعی بازی میکنم و بعد اینکه شناخت نسبی از حریف به دست آوردم و اگه ضعیف تر از من بود جلو میکشم،ولی وقتی خیلی قوی تر باشه اصلا احتمال داره تا آخر بازی با همین park the bus شما بازی کنم!یا نهایت به utra defensive تغییرش بدم!(البته تا وقتی عقب نیوفتادم!)ولی خب این نشون میده من زورم به اون نمیرسه و دارم با بازی دفاعی دفاعی فضا رو براش میبندم!(مثل این میمونه که تو مبارزه با یه نفر زورت بهش نرسه و اگه اولش بری جلو بزنه ناک اوتت کنه ولی انقدر جا خالی بدی و خستش کنی تا از پا بیوفته و کارشو تموم کنی!)
در اخر اتوبوسی بازی کردن عیب نیست ولی نشون میده از حریف ضعیف تری(حرف ما هم اینه)،وسلام...
تا حالا دیدی بارسا تاکتیکشو تغییر بده!؟نههههه،چرا چون شخصیتش اجازه نمیده و این یعنی قوی ترین تیم...
وگرنه ماسکرانو بهترین بازیکن تخریبی دنیاس،اگه نیمار(و 2 نفر بازیکن فانتزی دیگشو) بکشه بیرون و با 2 هافبک دفاعی و 4 دفاع و 11 نفری دفاع کنه گل زدن ریالم به بارسا خیلی سخت میشه ولی این کارو نمیکنه چون به فلسفش اعتقاد داره و این قدرتشو نشون میده،قرار نیست یه تیم همه بازیها رو ببره...
همینکه بارسا جلو هیچ تیمی تغییر تاکتیک نمیده نشون میده قوی ترین تیم دنیاس...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
کشتی کج که نمایشه و برنده هاش هم از قبل مشخص شدن،واس اینه ری مستریو میاد مثلا بیگ شو یا اندر تیکر رو میبره!کشتی گیر 120 کیلو هم مطمئنآ کشتی گیر 60 کیلو رو از پا در میاره!!!که البته کاری به این چرت و پرتا ندارم و بحثو عوض نکنیم...(مثالت هیچ ربطی هم به فوتبال نداره و فوتبال زد و خورد نیست و قضیش کاملا جداس،شطرنجو مثال میزدی باز قابل قبول بود!)
حرف من جلوشو نگاه کنی کمی جنبه شوخی هم داره ولی خب همیکنه اعتراف میکنید وقتی مقابل تیمی 11 نفری اتوبوس میچینین،زورتون بهش نمیرسه دیگه بحثی نمیمونه...
حرف من اینه قبول کنید بارسا قوی ترین تیم دنیاس،حالا قرار نیست چون قوی ترینه همه رو ببره!چوندیگه اینجا معنی رقابت از بین میره!ضعیف ترا بایدم دنبال یه راهی باشن تا جلوشو بگیرن ولی 11 نفری اتوبوس چیدن نشون میده ضعیفترن،همین...
من خودم تو بازی کامپیوتری(فیفای خودمون دیگه!) همیشه اول کار با سبک دفاعی بازی میکنم و بعد اینکه شناخت نسبی از حریف به دست آوردم و اگه ضعیف تر از من بود جلو میکشم،ولی وقتی خیلی قوی تر باشه اصلا احتمال داره تا آخر بازی با همین park the bus شما بازی کنم!یا نهایت به utra defensive تغییرش بدم!(البته تا وقتی عقب نیوفتادم!)ولی خب این نشون میده من زورم به اون نمیرسه و دارم با بازی دفاعی دفاعی فضا رو براش میبندم!(مثل این میمونه که تو مبارزه با یه نفر زورت بهش نرسه و اگه اولش بری جلو بزنه ناک اوتت کنه ولی انقدر جا خالی بدی و خستش کنی تا از پا بیوفته و کارشو تموم کنی!)
در اخر اتوبوسی بازی کردن عیب نیست ولی نشون میده از حریف ضعیف تری(حرف ما هم اینه)،وسلام...
تا حالا دیدی بارسا تاکتیکشو تغییر بده!؟نههههه،چرا چون شخصیتش اجازه نمیده و این یعنی قوی ترین تیم...
وگرنه ماسکرانو بهترین بازیکن تخریبی دنیاس،اگه نیمار(و 2 نفر بازیکن فانتزی دیگشو) بکشه بیرون و با 2 هافبک دفاعی و 4 دفاع و 11 نفری دفاع کنه گل زدن ریالم به بارسا خیلی سخت میشه ولی این کارو نمیکنه چون به فلسفش اعتقاد داره و این قدرتشو نشون میده،قرار نیست یه تیم همه بازیها رو ببره...
همینکه بارسا جلو هیچ تیمی تغییر تاکتیک نمیده نشون میده قوی ترین تیم دنیاس...

بیگ شو هم قوی ترین کج کارِ دنیاست، آیا بهترین شون هم هست ؟
اولا که شما دیگه قوی ترین تیم دنیا نیستید، چون رئال یا پاریس میان خیلی راحت می برنتون .... سرجمع 2 بازی کردید با تیم های بزرگ و هر دو رو هم باختید با گل خورد 6 اونم بدونِ هیچ حرف و حدیثی.
الآن حتی تو 5 تیم برتر هم قرار نمی گیرید.با این که اول هستید و خط دفاع خوبی هم دارید ولی خب بازی تون جلوی تیم های بزرگ رو دیدیم و منتظر هستم ببینم می تونید حتی نصف این آمار رو هم تو آینده نگه دارید یا نه. ولی خب قبول دارم بارسای 2 سال پیش قوی ترین تیم دنیا بود. بارسایی که من میگم قوی بود اگر هم می باخت کاملا برتر از حریفش بود و حریفش حتما باید شانس میاورد. صادقانه بگم، بارسای 2-3 سال پیش وحشتناک ترین تیمِ فوتبالی بود که به چشمم میدیدم
داشتم وضعیت قبل رو شرح میدادم تکرار می کنم الآن دیگه شما اصلا ترسناک نیستید ! واقعا نیستید و هیچ ترسی از بارسا ندارم ... چون دیگه خیلی راحت با یه تاکتیک ساده هم میشه بُرد. دیگه نیازی نیست خیلی از فاکتور ها کنارِ هم جمع بشند تا این بارسا رو شکست بدند
ضمنا یادت نره قوی تر بودن از لحاظ مهره، برتر بودن رو نشون نمیده
همیشه قوی ترین تیم، برترین تیم نیست.
ویگان 2 سال قبل قهرمان قدیمی ترین جامِ معتبر اروپایی، اف ا کاپ شد و بعد تو لیگش سقوط کرد.
آیا من سیتی قوی تر از ویگان نبود ؟ چلسی یا سایر تیم ها قوی تر از ویگان نبودند ؟ ولی ویگان اومد و قهرمان شد و بهترین ...
به قوی تر بودن چیزی نمیدن، به اون دستاوردی که میاری چیزی میدن :)

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
على بيخيال ،،،،
با من يو مادريد و چلسى مشكل دارى

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
بیگ شو هم قوی ترین کج کارِ دنیاست، آیا بهترین شون هم هست ؟
اولا که شما دیگه قوی ترین تیم دنیا نیستید، چون رئال یا پاریس میان خیلی راحت می برنتون .... سرجمع 2 بازی کردید با تیم های بزرگ و هر دو رو هم باختید با گل خورد 6 اونم بدونِ هیچ حرف و حدیثی.
الآن حتی تو 5 تیم برتر هم قرار نمی گیرید.با این که اول هستید و خط دفاع خوبی هم دارید ولی خب بازی تون جلوی تیم های بزرگ رو دیدیم و منتظر هستم ببینم می تونید حتی نصف این آمار رو هم تو آینده نگه دارید یا نه. ولی خب قبول دارم بارسای 2 سال پیش قوی ترین تیم دنیا بود. بارسایی که من میگم قوی بود اگر هم می باخت کاملا برتر از حریفش بود و حریفش حتما باید شانس میاورد. صادقانه بگم، بارسای 2-3 سال پیش وحشتناک ترین تیمِ فوتبالی بود که به چشمم میدیدم
داشتم وضعیت قبل رو شرح میدادم تکرار می کنم الآن دیگه شما اصلا ترسناک نیستید ! واقعا نیستید و هیچ ترسی از بارسا ندارم ... چون دیگه خیلی راحت با یه تاکتیک ساده هم میشه بُرد. دیگه نیازی نیست خیلی از فاکتور ها کنارِ هم جمع بشند تا این بارسا رو شکست بدند
ضمنا یادت نره قوی تر بودن از لحاظ مهره، برتر بودن رو نشون نمیده
همیشه قوی ترین تیم، برترین تیم نیست.
ویگان 2 سال قبل قهرمان قدیمی ترین جامِ معتبر اروپایی، اف ا کاپ شد و بعد تو لیگش سقوط کرد.
آیا من سیتی قوی تر از ویگان نبود ؟ چلسی یا سایر تیم ها قوی تر از ویگان نبودند ؟ ولی ویگان اومد و قهرمان شد و بهترین ...
به قوی تر بودن چیزی نمیدن، به اون دستاوردی که میاری چیزی میدن :)
دادا مغلطه نکن،اولا که گفتم کشتی کج نمایشه و احتمالآ تو هم بری و از استارهاش بشی بیگ شو رو بزنی!دوما قوی بودن تو فوتبال و دعوا یه مقوله جدا از همه و ربطی آنچنانی به هم نداره!سومآ بیگ شو اگه مبارزه خیابانی باشه و هیچ قانونی نباشه اکثر کشتی کج کارا رو نابود میکنه...
در مورد قوترین و بهترین(البته درستش برترین هس!) اره فرق وجود داره،قوی ترین به تیمی میگن که بهترین بازیکنا رو در اختیار داره و همه هم ازش میترسن!!!ولی برترین به تیمی میگن که برنده رقابتها میشه و جامو بالا سر میبره،قرارم نیست همیشه قوی ترین برترینم باشه!
بارسای امروز قبول دارم از بارسای دوران اوج پپ ضعیف تره ولی هنوزم قویترین تیمه دنیاس(البته اگه ترکیب اصلی رو داشته باشه!)،نشون به اون نشون که جلو هیچ تیمی دفاع نمیکنه و فقط بازی خودشو میکنه،ولی بقیه تیما مجبور میشن جلوش دفاع کن!!!
با 1 2 بازی هم نمیشه قضاوت کرد،هر دوی اون بازیها که گفتی تو خونه حریف بودن و اونا احتیاج به برد داشتن،بزار برگشتاشونم ببینیم بعد در این مورد نظر بده!همین ریال قبل الکلاسیکو 10 گل تو لالیگا خورده بود و بارسا صفر گل!
در مورد بارسای 2 3 فصل پیشم الان این حرفو میزنید و اون موقع فقط یوفا یوفا میکردین و بازی با اینتر و بایرن هم همین یوفا نابودمون کرد!!!
در مورد بردن بارسا با یه تاکتیک ساده هم اینقدر مطمئن نباش،درسته مربی قابلی نداره و زیاد مانور تاتیکی ندارن ولی عوضش با اضافه شدن سوارز بهترین مثلث هجومی تاریخ رو داره که اگه مربی یه ذره هوشیار عمل کنه میتونه رکورد گل زده رو هم با این مثلث بشکنه!
احسن،منم نگفتم قوی ترین یعنی برترین،با این حال بازم میگم بارسا قویترینه،برترین رو هم آخر فصل میبینیم...:);)
یونانم برترین تیم 2004 بود ولی از نظر قدرت بین15 20 تا تیم اولم نبود!!!
على بيخيال ،،،،
با من يو مادريد و چلسى مشكل دارى
نه باو چه مشکلی،خوشم نمیاد درست تره...
الانم دعوا نمیکنیم که داریم بحث سالم قدرت بارسا رو میکنیم...:D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@LiverBarca
اوکی، خواهیم دید :)
هیچ وقت ارزش و قدرت بارسلونا رو شخصا زیر سوال نبردم. من اون چیزی که در موردِ قدرت بارسلونا سابق بود رو گفتم
ولی خب در موردِ وقایع سالِ 2009 و بازی برگشت در استمفوردبریج واقعا بنظرتون چیزی جز یوفا به شما کمک کرد که به مرحله بعد برسید ؟
ما چیز که واقعا هست رو میایم میگیم، اگه قدرت دارند میگیم، اگرم در مواقعی فقط و فقط یوفا به دادشون رسیده میایم میگیم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
@LiverBarca
اوکی، خواهیم دید :)
هیچ وقت ارزش و قدرت بارسلونا رو شخصا زیر سوال نبردم. من اون چیزی که در موردِ قدرت بارسلونا سابق بود رو گفتم
ولی خب در موردِ وقایع سالِ 2009 و بازی برگشت در استمفوردبریج واقعا بنظرتون چیزی جز یوفا به شما کمک کرد که به مرحله بعد برسید ؟
ما چیز که واقعا هست رو میایم میگیم، اگه قدرت دارند میگیم، اگرم در مواقعی فقط و فقط یوفا به دادشون رسیده میایم میگیم
دادا کش دادن بحثهای گذشته فایده ای نداره،بازم میگی یوفا!!!
اخه چه ربطی به یوفا داره،مگه یوفا پدره بارسلوناس!؟یوفا مال کل اروپاس حتی مال اسپانیا هم نیست که بخوای این حرف بزنی و 1% آدم شک کنه! خب وقتی گل افساید و ... اینتر که قشنگ یادمه رفت باید 1-1 یا مساوی تموم میشد یا بازی با بایرن که سخت گیرانه بگی 3 تا گل اولشون هر 3 مردود بود!(در خوش بینانه ترین حالت 2 تاشون!) ما اومدیم یوفا یوفا کنیم!؟اشتباه داوری هست دیگه!
اون بازی هم اشتباه داوری بود ولی یه خورده بیشتر بود که احتمالآ برمیگرده به دلایل داخل زمین که ازش بیخبریم،ابیدالم نیمه اول سر هیچی اخراج کرد اگه درست یادم مونده باشه!
یوفا و داور از کجا میدونستن بارسا قراره دقیقه 93 4 یه لحظه خط دفاعی حریف به هم بریزه و گل بزنه،بارسایی که اون بازی خیلی بد بازی کرده بود و هیچ کس انتظار گل زدنو ازش نداشت!!!
داور اگه میدونست بارسا گل میزنه مطمئن باش اونطوری سوت نمیزد و چلسی هم اگه 1 2 دقیقه دیگه دووم میاورد و گل نمیخورد این بحثها پیش نمیومد،درست نیست به خاطر اشتباه خودمون همه چیزو سر یه نفر خراب کنیم و یه همینم بسنده نکنیم!!!:);)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
الآن شما میگی یوفا یا فیفا خیلی عادل هستند ؟ امکان تقلب داخل شون نیست ؟
الآن از نظرِ شما توی این قضیه میزبانی قطر تو جام جهانی هیچ تقلبی صورت گرفته ؟چون این نظری که دادی نشون میداد امکان نداره همچین چیزی صورت بگیره !

درست نیست به خاطر اشتباه خودمون همه چیزو سر یه نفر خراب کنیم و یه همینم بسنده نکنیم!!!:);)

اشتباه خودمون ؟ زکـــی!
مگه ما گفتیم یوفا می دونه ؟ واقعا بنظرت این همه اشتباه داوری تو یه بازی ممکن هست ؟ اصلا از لحاظِ ریاضی ممکن هست همچین چیزی ؟
ما فقط میگیم یوفا همه تلاش شو کرد ... ازجون مایه گذاشت و خب در آخر هم به هدفش رسید، همین :)

شما درست میگی بحث کردن فایده ای نداره در مورد مسائل گذشته و این که این که اون سال تو اون بازی چه اتفاقی افتاده شاید من و شما نتونیم درست و نظر منطقی مون رو بگیم چون هر کدوم طرفدارِ یه تیم هستیم پس توصیه می کنم اگه دنبالِ حقیقت هستی کافیه ویدئو اون بازی رو به طرفدارا های دیگر تیم ها و بی طرف نشون بدی ببینی که اونا نظرشون چیه :)

از نظرِ من بحث اون بازی تمومِ و توضیحش رو بالا دادم که من و شما شاید نتونیم درست نظر بدیم.حالا شما هم اگه باز می خوای ادامه بدی می تونی باز نقطه نظراتون رو به اشتراک بزارید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اغا ب جاي اين بريد بازى تيماتونو ببينيد
انگار خبر نداريد تيما بازى دارن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بله اقاى سوپر ماريو دقيقه ى ٨٦ خودش و دگله و تيم يه گله كرده تو اين بازى
اسفند دود كنن ليورپول يا

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چلسى همين جور پيش بره وسط فصل چوب نداشتن مهاجم رو ميخوره
كاستا كه يد درازى تو مصدوميت داره
دروگبام ك بنده خدا نميتونه فشرده بازى كنه يارو اون يكيم مصدوم ه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
چلسى همين جور پيش بره وسط فصل چوب نداشتن مهاجم رو ميخوره
كاستا كه يد درازى تو مصدوميت داره
دروگبام ك بنده خدا نميتونه فشرده بازى كنه يارو اون يكيم مصدوم ه

والله خب فکر نکنم تیمی داشته باشیم بیش از 3 مهاجم نوک تخصصی داشته باشه:D
چلسی هم دیگه فکرِ اینجاشو نمی کرد
حالا فعلا بد شانسی اورده و مهاجم اول و دومش مصدوم هستند ..
هرچند لوئیک رمی تا دو هفته دیگه آماده میشه
ولی خب دیگو کاستا برا این که همسترینگش کاملا اوکی باشه باید عمل بشه آخر فصل ...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
لورن گل دوم ه ليور رو زده و از ي حذف جدى رها پيدا كردن بنده خداها با اين سبك بازى چه طورى ميتونن مقابل مادريد تو سانتياگو بازي كنن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
والله خب فکر نکنم تیمی داشته باشیم بیش از 3 مهاجم نوک تخصصی داشته باشه:D
چلسی هم دیگه فکرِ اینجاشو نمی کرد
حالا فعلا بد شانسی اورده و مهاجم اول و دومش مصدوم هستند ..
هرچند لوئیک رمی تا دو هفته دیگه آماده میشه
ولی خب دیگو کاستا برا این که همسترینگش کاملا اوکی باشه باید عمل بشه آخر فصل ...
توجه نكردى يد طولانى مدت مصدوميت كاستا از اون ورم سن بالاى دروگبا از اين ورم جونى رمى پس يه جاى قضيه ميلنگه ،،،
اون م نداشتن يه مهاجم ٦ دانگ واسه ليگ حذفى و چمپيونز

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
الآن شما میگی یوفا یا فیفا خیلی عادل هستند ؟ امکان تقلب داخل شون نیست ؟
الآن از نظرِ شما توی این قضیه میزبانی قطر تو جام جهانی هیچ تقلبی صورت گرفته ؟چون این نظری که دادی نشون میداد امکان نداره همچین چیزی صورت بگیره !

اشتباه خودمون ؟ زکـــی!
مگه ما گفتیم یوفا می دونه ؟ واقعا بنظرت این همه اشتباه داوری تو یه بازی ممکن هست ؟ اصلا از لحاظِ ریاضی ممکن هست همچین چیزی ؟
ما فقط میگیم یوفا همه تلاش شو کرد ... ازجون مایه گذاشت و خب در آخر هم به هدفش رسید، همین :)

شما درست میگی بحث کردن فایده ای نداره در مورد مسائل گذشته و این که این که اون سال تو اون بازی چه اتفاقی افتاده شاید من و شما نتونیم درست و نظر منطقی مون رو بگیم چون هر کدوم طرفدارِ یه تیم هستیم پس توصیه می کنم اگه دنبالِ حقیقت هستی کافیه ویدئو اون بازی رو به طرفدارا های دیگر تیم ها و بی طرف نشون بدی ببینی که اونا نظرشون چیه :)

از نظرِ من بحث اون بازی تمومِ و توضیحش رو بالا دادم که من و شما شاید نتونیم درست نظر بدیم.حالا شما هم اگه باز می خوای ادامه بدی می تونی باز نقطه نظراتون رو به اشتراک بزارید
من همچین حرفی نزدم،ولی تقلب چرا به نفع بارسا!؟ضمنآ فیفا هم کثیف تر از یوفاست و بارسا هم اندازه بعضی تیما پول نداره حداقل و اگه خریدنی بود اونا میخریدن!
دادا من در بدترین حالت میتونم بگم داور طرفدار بارسا بوده و دوست داشته بارسا ببره!!!
بیخیال ادامه ندیم بهتره،عوضش 2012 خوب با بی کفایتی کامل بردید و مفتی قهرمان شدید و عوضش دراومد...:D;)
------------------------------
لیورپولم انگار بالاخره بالو تصمیم گرفته گل بزنه و بازی باخته رو تو 5 دقیقه آخر 2 تا زده،برده و رفته مرحله بعد...:)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بیخیال ادامه ندیم بهتره،عوضش 2012 خوب با بی کفایتی کامل بردید و مفتی قهرمان شدید و عوضش دراومد...:D;)

قهرمانی بی کیافتی به قهرمانی میگن که دست های پشت پرده، داور و اینجور چیزا توش نقش داشته باشه
شما نتونستید مارُ ببرید دلیل نمیشه ما بی کفایت بوده باشیم، اتفاقا روحیه ای که چلسی داشت رو هیچ تیمی نداشت. و در آخر هم با همین روحیه تونستیم غیرِ ممکن رو ممکن کنیم و قهرمان بشیم

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
عباس داداش صحبتی میکنیا!

جون داداش دیدم پستم رو کوت کردی اصلا وحشت کردم :D ،گفتم باز من یه حرفی قبلا زدم الان داری بر علیه ام استفادش میکنی :general106:

خب یه نتیجه که ملاک نمیشه عزیز،یه روز شرایط تیم خوب نیست،بازیکنا خوب نیستن و از این جور حرفا،میشه یه جوری این شکست های تک و توک رو توجیه کرد

بالا