• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب با این اوصاف شما به دست آوردن نتیجه به هر قیمتی(دفاع اتوبوسی و ...) رو درست میدونین!اون وقت این وسط تکلیف کسایی که فوتبال رو برای جذاب بودنش تماشا میکنن چیه؟از اون زمانی که فوتبال متولد شد تا همین چند سال پیش بیشتر زیبایی فوتبال مهم بود، تا نتیجه ای که با تاکتیک هایی به دست بیاد که اون زیبایی فوتبال رو نادیده میگیرن

به هر حال هر شخص دید متفاوتی نسبت به شخص دیگه داره،دید من زیبا بازی کردن تیم هست،و دید شما هم این چیزی که فرمودین(به دست آوردن نتیجه صرف،به کمک شانس و اتوبوس و ...) هست

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
به هر حال هر شخص دید متفاوتی نسبت به شخص دیگه داره،دید من زیبا بازی کردن تیم هست،و دید شما هم این چیزی که فرمودین(به دست آوردن نتیجه صرف،به کمک شانس و اتوبوس و ...) هست

اشتباه نکنید، تیمِ من اگه بیاد جلوی یه تیمِ معمولی و یا در حالی که شرایط براش بهتر هست اتوبوس بچینه مطمئنا ازش انتقاد می کنم.
دیدِ من اینِ : تا اونجایی که ممکن هست با توجه به شرایطی که داری باید برا موفقیت تلاش کنی
( حالا شما می تونی اسم شو اتوبوس پارک کردن بزاری ! )

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اشتباه نکنید، تیمِ من اگه بیاد جلوی یه تیمِ معمولی و یا در حالی که شرایط براش بهتر هست اتوبوس بچینه مطمئنا ازش انتقاد می کنم.
دیدِ من اینِ : تا اونجایی که ممکن هست با توجه به شرایطی که داری باید برا موفقیت تلاش کنی
( حالا شما می تونی اسم شو اتوبوس پارک کردن بزاری ! )
فصل پیش آرسنال قوی بود؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من میگم تیمِ ما جوری هست که وقتی ببینه زورش به تیمِ مقابل نمی رسه از تاکتیکِ نتیجه گرایانه استفاده می کنه.
پس به این نتیجه میرسیم که تیمی که حریف جلوش اتوبوسی دفاع میکنه قوی تر از اونه،و با این نتیجه گیری مشخص میشه که بارسا قوی ترین تیم دنیاس که ریالم با اون ادعاش تو برنابئو جلوش 11 نفری دفاع میکنه...:)
وقتی به این نتیجه رسیدیم دیگه نیازی به بحث با تیمای ضعیف تر نمیبینم...:D:p
البته نیازی به این اثبات هم نبود و معلومه بارسا قویترین تیم جهانه...:general206:
امسالم اگه اومدید و تو آنفیلد 11 نفری دفاع کردید ضعیفتر از حتی همین لیورپول هستید...;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
عباس داداش صحبتی میکنیا!

اینتر هم با سبک تدافعی مورینیو بارسلونا رو برد بازی برگشتش که فاجعه بود اینتر در کل 90 دقیقه فکر کنم فقط یک شوت تونست سمت دروازه بارسلونا بزنه اونم در خارج از چارچوب
همین بارسلونا در طول 4 فصل حضور گواردیولا چند تا جام گرفت؟ 14 تا
تیمی بوده که در این مدت تا این حد جام گرفته باشه؟ بجای اینکه یک بازی رو مبنا قرار بدی یکم کلی تر به قضیه نگاه کن اون بارسلونا تا بازی شروع می شد حریف رو مچاله می کرد
در لیگ قهرمانان اکثر کارشناس های فوتبال دنبال این سوال بودن که چه جور میشه با چنین سبکی مقابله کرد
به هیچ وجه نمیشه قدرت اون بارسلونا رو با یکی دو تا بازی زیر سوال برد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@Mr.Ansari
حرفهات در مورد سبک بازی چلسی قبول ولی این مصاحبه قال خوزه کبیر رو بعد از تساوی 0-0 جلو وستهم میتونی برام توضیح بدی!؟؟

"This is not the best league in the world, this is football from the 19th Century," said Mourinho.
"The only [other] thing I could bring was a Black and Decker [tool] to destroy the wall."

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینتر هم با سبک تدافعی مورینیو بارسلونا رو برد بازی برگشتش که فاجعه بود اینتر در کل 90 دقیقه فکر کنم فقط یک شوت تونست سمت دروازه بارسلونا بزنه اونم در خارج از چارچوب
همین بارسلونا در طول 4 فصل حضور گواردیولا چند تا جام گرفت؟ 14 تا
تیمی بوده که در این مدت تا این حد جام گرفته باشه؟ بجای اینکه یک بازی رو مبنا قرار بدی یکم کلی تر به قضیه نگاه کن اون بارسلونا تا بازی شروع می شد حریف رو مچاله می کرد
در لیگ قهرمانان اکثر کارشناس های فوتبال دنبال این سوال بودن که چه جور میشه با چنین سبکی مقابله کرد
به هیچ وجه نمیشه قدرت اون بارسلونا رو با یکی دو تا بازی زیر سوال برد
من نگفتم ژاوی و دوستاش ضعیف بودن و قبلا هم گفتم برای گواردیولا احترام قائلم و منتظرم ببینیم در آینده چیکار میکنه.
بازی برگشت اینتر اول بازی با هنرنمایی بوسکتس 10 نفره شد, چه انتظاری داشتی؟
2008-2009 مجموعا بازیشون با چلسی 1-1 شد. تو استمفورد بریج چلسی هیدینگ بهتر بود یا بارسا؟
2010-2011 هم بعد از بازی رفت لیگ بازی برگشت تو سانتیاگو برنابئو 1-1 شد و چند روز بعد 1-0 فینال کوپا رو به رئال باختن و چند روز بعد نوبت به لیگ قهرمانان رسید که اینبار آلوز هنرنمایی کرد و بعد از 10 نفره شدن رئال 2 گل زدن.
و البته قبل از اینکه به رئال برسن در آستانه حذف توسط آرسنال قرار داشتن که فن پرسی اونجوری اخراج شد و...

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@Mr.Ansari
حرفهات در مورد سبک بازی چلسی قبول ولی این مصاحبه قال خوزه کبیر رو بعد از تساوی 0-0 جلو وستهم میتونی برام توضیح بدی!؟؟

"This is not the best league in the world, this is football from the 19th Century," said Mourinho.
"The only [other] thing I could bring was a Black and Decker [tool] to destroy the wall."

خودم قبلا جواب این سوال رو دادم :

مربی تو هر وضعیتی نمی تونه هر حرفی رو بزنه، اون برا موفقیت تیمش نمی تونه هر چیزی که حقیقت هست رو بگه ! تکرار میگم برای موفقیت تیمش !

ولی طرفداری که اینجا نشسته بدونِ این که هیچ دوربینی جلوش باشه ازش توقع میره اون چیزی که واقعا هست رو بیاد بگه، نه اون چیزی که ترجیح میده باشه :)

مشخصه که مورینیو عصبی بوده از امتیازی که از دست داده، من از مربیم توقع ندارم بیاد جلوی دوربینا و کلِ حقیقت رو بگه ...

سوالم خیلی پیچیده نبود!
فصل پیش آرسنال قوی بود؟

منظورت رو متوجه نمیشم، مگه الآن قویه ؟فکر کنم تازه پارسال بعد از گذشت 9 هفته آرسنال خیلی وضعیتش بهتر از پنجمی بود ...
نه فکر نمی کنم قوی بوده باش ... مطمئنا اگه قوی بود تو 3 بازی که با ما داشت 8 گل خورده و 0 گل زده آمارش نبود ( 6-0 & 0-0 & 0-2 )

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
پس به این نتیجه میرسیم که تیمی که حریف جلوش اتوبوسی دفاع میکنه قوی تر از اونه،و با این نتیجه گیری مشخص میشه که بارسا قوی ترین تیم دنیاس که ریالم با اون ادعاش تو برنابئو جلوش 11 نفری دفاع میکنه...:)
وقتی به این نتیجه رسیدیم دیگه نیازی به بحث با تیمای ضعیف تر نمیبینم...:D:p
البته نیازی به این اثبات هم نبود و معلومه بارسا قویترین تیم جهانه...:general206:
امسالم اگه اومدید و تو آنفیلد 11 نفری دفاع کردید ضعیفتر از حتی همین لیورپول هستید...;)

نتیجه گیریت بطور عمودی تو حلقِ دشمن !

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
@Mr.Ansari اینا خودشون حرف همدیگه رو قبول ندارن. یکی میگه رئال اتوبوسی بازی کرد:
یکی دیگه میگه نه, اتوبوسی نبود, زیبا و تماشاگر پسند بود:
آنجلوتی نشون داد میشه بدون هوچی گری و پارک اتوبوس و ضد فوتبال و انگشت تو چشم کردن و ... و با یک بازی تماشاگر پسند کاری رو که اون بنده خدا نتونست انجام بده ، به اتمام برسونه !

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خودم قبلا جواب این سوال رو دادم :

مشخصه که مورینیو عصبی بوده از امتیازی که از دست داده، من از مربیم توقع ندارم بیاد جلوی دوربینا و کلِ حقیقت رو بگه ...
منم نمیگم کل حقیقت رو بگه! ولی دروغ که نمیگه دیگه! طبعاً نظر مورینیو در مورد سبک بازی تیم الردایس بوده!
این حرفها در مورد سبک بازی قرن 19امی دقیقاً از زبان کسی هست که خودش این سبک رو به وفور استفاده کرده و ...

خوب پس چرا تو امارات 11 نفره چپیده بودین تو دفاع؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خوب پس چرا تو امارات 11 نفره چپیده بودین تو دفاع؟

والله من رفتم خلاصه کم بازی رو دیدم
سر جمع موقعیت های خطر ناک دو تیم یه دونه برا چلسی بود که لمپارد شوت زد خورد به تیرک و یه دونه هم آرسنال تو دقیقه 91 با فشار زیاد رو ضربه کرنر ضربه سر زدن که آزپیلی کوئتا از رو خط توپ رو برگردوند.
این بازی موقیعت گل و آمار همچین هم به نفعِ آرسنال نبود. ضمنا یادمون نره وضعیت آرسنال اون موقع خوب بود و همچنین داشتیم تو امارات بازی می کردیم
به این بازی هایی که تیم حریف هم موقیعت گل نداره اتوبوس پارک کردن نمیگند .... اتوبوس به بازی ما جلو بارسا 2012 یا بایرن 2012 میگن نه این بازی که تیمِ مقابل هم هیچ کاری نکرده ...

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
@Mr.Ansari اینا خودشون حرف همدیگه رو قبول ندارن. یکی میگه رئال اتوبوسی بازی کرد:

یکی دیگه میگه نه, اتوبوسی نبود, زیبا و تماشاگر پسند بود:
شما هنوز به این درک نرسیدید که هر کسی برداشت خودشو داره از یک موضوع؟ باید همه نظرشون یکی باشه؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
يكى از نقاط قوت مادريد انجلوتى و از اون ور ضعف بارساى لويزانريكه در اين كه مادريد ميتونه خودش تو شرايط بحرانى مثل ٦ امتياز عقب افتادن تيم و جمع و كنترل كنه اما بارسلوناى انريكه فك نكنم بتونه درصورت عقب افتادن تيم رو كنترل و از شرايط بحرانى خارج كن ه
ك در اينده ى نزديك با نبود اينيستا و شرايط بعد باخت تو اين روزا معلوم ميشه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
شما هنوز به این درک نرسیدید که هر کسی برداشت خودشو داره از یک موضوع؟ باید همه نظرشون یکی باشه؟
این پست دیروز من که نظرم مخالف نظر یه هوادار چلسی بود و در صورت لزوم با هم همونجا بحث میکنیم تا به نتیجه برسیم:

اینجا تو تاپیک کل کل یه هوادار بارسا با اقتدار چندین و چند پست پشت هم در مورد اینکه رئال 11 نفره اتوبوسی داشت دفاع میکرد ارسال کرد.
یه هوادار دیگه بارسا با یک پست (که البته ایشونم داشت کل کل میکرد) تمام پستهای لیوربارسا رو زیر سوال برد.
حالا این 2 عزیز باید بین خودشون به نتیجه برسن که آیا رئال 11 نفره تو دفاع بود یا بازی تماشاگر پسند بنمایش گذاشت و اتوبوسی بازی نکرد و در نتیجه یکیشون قبول کنه که داره اشتباه میکنه.
متوجه شدی؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این پست دیروز من که نظرم مخالف نظر یه هوادار چلسی بود و در صورت لزوم با هم همونجا بحث میکنیم تا به نتیجه برسیم:

اینجا تو تاپیک کل کل یه هوادار بارسا با اقتدار چندین و چند پست پشت هم در مورد اینکه رئال 11 نفره اتوبوسی داشت دفاع میکرد ارسال کرد.
یه هوادار دیگه بارسا با یک پست (که البته ایشونم داشت کل کل میکرد) تمام پستهای لیوربارسا رو زیر سوال برد.
حالا این 2 عزیز باید بین خودشون به نتیجه برسن که آیا رئال 11 نفره تو دفاع بود یا بازی تماشاگر پسند بنمایش گذاشت و اتوبوسی بازی نکرد و در نتیجه یکیشون قبول کنه که داره اشتباه میکنه.
متوجه شدی؟
ایشون قصد کل کل با منو نداشت،نظر خودشو گفت و نظرشم محترمه،لطفآ بارساییها رو به جون هم ننداز...:D
در مورد اینکه حق با کدوممون بود هم،حق با هردومونه،من گفتم ریال از وقتی گل دوم رو زد 11 نفری دفاع کرد نه از اول بازی!
بله ریال تا دقیقه 50 بازی تماشاگر پسند و روبه جلویی بازی کرد و من خودمم به عنوان یه بارسایی از دیدن بازی با اون سرعت بالا لذت بردم ولی وقتی گل دوم رو زد 40 دقیقه 11 نفره چپید تو دفاع و گند زد به بازی...
واسه همینم گفتم اینا از خدا یه گل میخوان جلو بیوفتن تا گند بزنن به بازی و 11 نفری برن تو دفاع و هر چی بازیکن تدافعی دارن بیارن زمین!
ضمنآ من تاپیک بارسا هم خیلی کم میرم و خیلی وقته سر نزدم بهش...(بعد بازی تا الان نرفتم فعلا که بحثی هم داشته باشیم،هرچند بحثی نیس اصلا...)
نتیجه گیریت بطور عمودی تو حلقِ دشمن !
شما خودت گفتی وقتی زورمون نمیرسه از اون تاکتیک استفاده میکنیم!!!:D
زوترتون نمیرسه یعنی چی خب!؟یعنی وقتی حریف قویتره دیگه!!!:general710:
اینم باز اون پست شما:
من میگم تیمِ ما جوری هست که وقتی ببینه زورش به تیمِ مقابل نمی رسه از تاکتیکِ نتیجه گرایانه استفاده می کنه.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
شما خودت گفتی وقتی زورمون نمیرسه از اون تاکتیک استفاده میکنیم!!!:D
زوترتون نمیرسه یعنی چی خب!؟یعنی وقتی حریف قویتره دیگه!!!:general710:
اینم باز اون پست شما:

باورم نمیشه هنوز داری رو حرفت پا فشاری می کنی ...
حرفی که می زنی می دونی مثه چی می مونه ؟
بزار برات مثال بزن بلکه متوجه شی
با این که کشتی کج واقعی نیست و فیلم هست ولی این مسئله در موردِ کشتی وزنه برداری و هر ورزشِ دیگه ای صدق می کنه ...
کشتی کج می بینی ؟از بیگ شو یا آندرتیکر میشه به عنوانِ غول های کشتی کج نام برد .. هر چند قوی تر از اینا هم هستند

بیگ شو :
53967936366325_eg0xpAMG.jpg

آندر تیکر و کنارش هم ری میستریو :

628970_igCe2I1Z.jpg

حالا من یه سوال از شما بپرسم ؟اون آقای قد کوتاه رو می بینی ؟ اون بنظرت تو یه جنگِ برابر و اگه بخواد حمله کنه می تونه همچین غولی رو زمین بزنه ؟یه باید از تاکتیک استفاده کنه ؟
مثلِ این می مونه که یه نفر تو وزن 120 کیلو گرم کشتی بیاد بگه من بهترین کشتی گیر دنیام چون از همه قوی تر هستم ...
ربطی نداره که، اون فقط بزرگ هست .. دلیل نمیشه که کسایی که کوچک تر از اون هستند حریفش نشند و نتونن شکست ش بدند !

نمی دونم متوجه شدی یا نه ولی خب یبارِ دیگه میگم نتیجه گیریت بطورِ عمودی تو حلقِ دشمن !

بالا