• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نه از کی 3-0 و 3-1 شدن له شدن!؟اونم با اون نحوه ی بازی لیورپول و بارسا که شانس آوردید و کاسیاس روزش بود!!!
له شدن به کل بازی اتوبوس چیدن و3 4-0 باختن میگن!!!
البته فارغ از نتیجه تو آمار هر دو از ریال برتر بودن،بد بیاری آوردن،له شدن به این میگن که 90 دقیقه بچپی تو دفاع و آخرشم ببازی،بارسا و لیورپول مردونه بازی کردن ولی وقتی شما 2-1 جلو افتادید مردونگی شما رو هم دیدیم!!!
به قول یکی از دوستان مو و آنجلوتی تو اینجور بازیها از خدا یه گل میخوان تا جلو بیوفتن و بعدش 12 نفری(+خودشون!) بچپن تو دفاع و هرچی بازیکن دفاعی دارن بیارن زمین و برن تو اعصاب حریف!!!
محبوبیت راجرز بین لیورپولیا به همین مردونه و هجومی بازی کردنشه وگرنه نفت مسجد سلیمانم 11 نفری بره تو 1/3 دفاعی واسه هر بازیکن چند متر فضا میوفته که پوشش بده و میتونه مقابل یه تیم تکنیکی دووم بیاره!
اره
راجرز و ليورپول با اين مردونه بازى كردن چه افتخاراتى كه نصيبشون نشده ،،،
بله شما ك كل زدين چرا نتونستين دفاع كنيد از گلتون ؟
خو اين دفاع كردن م تيماى اماده مثل مادريد و چلسى و ميخواد نه
ماسگرانو با متو بارترا و و و و:))))))
تازه ما با اين بازى دفاعى ٣٣ گل و ١٠ گل خورده داشتيم
خداوكيلى خودت خندت نميگيره ك با اين امار باز ميگى دفاعى ؟
بعدشم شانس اوردى گرث نبود و گر نه الان طرفدار مادريد ميبودى ،،،،،

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خب برادر منم گفتم که شبکه 6 پوشش میده اخبار بازیای لیگ برتر رو که
حالا داستان چیه بازیها رو زنده نشون میدن مشکل با اخبارش دارن فقط دلیل چیه:eek::rolleyes:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ایداد یروز هم این دو هم تیمی بودن
a77befc3b608.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نقل قول يه بارساى :

تبریک میگم به رئالی ها.اونا حق دارن از این روزهای تیمشون لذت ببرن.اونا مقصر حماقت های مدیریت بارسا نیستن که تیمو از بهترین(یا حداقل یکی از بهترین) تیم های تاریخ به وضعیت امروز کشوندن.یه نگاه به دو تا مربی اخیر بارسا و رئال (تاتا و انریکه در مقابل مورینیو و آنچلوتی!) کاملا توجیه میکنه چرا باید 3 تا از رئال بخوریم و چند تا هم نخوریم
نمیدونم مسی بدبخت چه گناهی کرده که نباید مربی درست حسابی بالای سرش باشه.چه تو تیم ملی چه بارسا(بعد از پپ و تا حدی تیتو) اونطرف مربی های بزرگ تو رئال هم خوب نتیجه میگیرن هم رونالدو رو بالاتر می برن
فکر کردن دیگه هرکی از تیم های پایه بیاد مثل پپ می ترکونه.انریکه خوبه ولی هنوز اونقدر تجربه نداشت.20 میلیون پول دادن برای فرمائلن.اصلا این روزا کجاست کسی ازش خبر داره؟؟؟!!!برای بار هفتصدم تو این دو سه فصل اخیر باید تو بازی بزرگ از روی ضربه کاشته(کرنر) گل بخوریم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
نقل قول يه بارساى :

تبریک میگم به رئالی ها.اونا حق دارن از این روزهای تیمشون لذت ببرن.اونا مقصر حماقت های مدیریت بارسا نیستن که تیمو از بهترین(یا حداقل یکی از بهترین) تیم های تاریخ به وضعیت امروز کشوندن.یه نگاه به دو تا مربی اخیر بارسا و رئال (تاتا و انریکه در مقابل مورینیو و آنچلوتی!) کاملا توجیه میکنه چرا باید 3 تا از رئال بخوریم و چند تا هم نخوریم
نمیدونم مسی بدبخت چه گناهی کرده که نباید مربی درست حسابی بالای سرش باشه.چه تو تیم ملی چه بارسا(بعد از پپ و تا حدی تیتو) اونطرف مربی های بزرگ تو رئال هم خوب نتیجه میگیرن هم رونالدو رو بالاتر می برن
فکر کردن دیگه هرکی از تیم های پایه بیاد مثل پپ می ترکونه.انریکه خوبه ولی هنوز اونقدر تجربه نداشت.20 میلیون پول دادن برای فرمائلن.اصلا این روزا کجاست کسی ازش خبر داره؟؟؟!!!برای بار هفتصدم تو این دو سه فصل اخیر باید تو بازی بزرگ از روی ضربه کاشته(کرنر) گل بخوریم

حرفای جالبی زده. ممنون. از کجا این مطلب رو برداشتید؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
قشنگ ترين و درست ترين قسمت اين موضوع اينه
نداشتن مربى واسه شكوفا شدن ه استعداد مسى،،،
راست ميگه واقعا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اره
راجرز و ليورپول با اين مردونه بازى كردن چه افتخاراتى كه نصيبشون نشده ،،،
بله شما ك كل زدين چرا نتونستين دفاع كنيد از گلتون ؟
خو اين دفاع كردن م تيماى اماده مثل مادريد و چلسى و ميخواد نه
ماسگرانو با متو بارترا و و و و:))))))
تازه ما با اين بازى دفاعى ٣٣ گل و ١٠ گل خورده داشتيم
خداوكيلى خودت خندت نميگيره ك با اين امار باز ميگى دفاعى ؟
بعدشم شانس اوردى گرث نبود و گر نه الان طرفدار مادريد ميبودى ،،،،،
ربطی به افتخار نداره،لیورپول پارسال بدشانسی نمیاورد 100% قهرمان لیگ بود حالا یه بازیه خیلی حساس بدشانسی آورد دلیل نمیشه که!
چون ما مثل شما 11 نفری دفاع نمیکردیم و فوتبال بازی میکردیم و واس همین چندتا موقعیت تونستید قبل گل به دست بیارین،گفتم ماسکرانو،متئو،بارترا و پیکه که سهله بازیکنای ایرانم بخوان اینطوری دفاع کنن گل نمیخورن!نمونشم بازی ایران جلو آرژانتین و نیجریه!
من نگفتم ریال و چلسی همش 11 نفری دفاع میکنن،بله در مقابل تیم ضعیف و معمولی بایدم فوتبال بازی کنید،خجالت نکشید یه وقت،جلو اوساسونا هم 11 نفری بچپین به دفاع!!!:general304::general304::general304:
گفتم خدا نکنه این دو تیم(البته +اتلتیکوی سیمئونه) جلو یه تیم قوی 1 گل جلو بیوفتن،دیگه فاتحه بازی و لذتشو باید خوند،چون 11 نفری اتوبوس پارک میکنن و هرچی مهره دفاعی هم دارن میارن تو بازی و با اعصاب بیننده معمولی و تیم حریف بازی میکنن!
قبول کنید این 3 تیم جلو تیمای قوی در حال حاضر فوتبال بازی نمیکنن مگر اینکه مثل دیشب عقب بیوفتن و گل نیاز داشته باشن و تیم حریف هم مثل خودشون 11 نفری نچپه تو دفاع،خدایی تا وقتی ریال عقب بود بازی کجا،از وقتی مساوی شدن کجا و از وقتی یه گل جلو افتادن کجا!!!
واقعیت تلخه ولی باید قبولش کرد چون خیلی واضحه...
هر وقت تیمت تو خونه خودش 40 دقیقه 11 نفری دفاع نکرد بگو له کردیم،تازه اگه گل اول رو عوض بارسا شما میزدین ببین چی میشد!!!87 دقیقه دفاع 11 نفره،خدا قوت پهلوان...:eek:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خوب بازهم نتونستیم مثل بازی با سیتی که جلو بودیم نتیجه رو حفظ کنیم دمه داورم گرم هیچ صحنه ای رحم نکرد و پنالتیمونم نگرفت نیمه اول واقعا حیف جلوی 2تیم منچستر 4امتیاز از دست دادیم

زیاد خودتو عصبی نکن اخوی باخت تیمتون رو با رفتن حاشیه توجیه نکن

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@LiverBarca خوش حال میشیم لــِــه شدن رو با رسم شکل برامون توضحی بدی
اگه تو خونه بعد از چندین سال دوری از لیگ قهرمانان 3-0 باختن به رئال لــه شدن نیست پس چیه دقیقا ؟
بازی با بارسا هم والله به عنوانِ یه بی طرف میگم رئال پتانسیلش رو داشت 2-3 تا دیگه هم بزنه ...

درخواستم این که شما دیگه وقتی می بازِ تیمت و هیچ حرفی هم توش نیست لطفا دستِ پیشُ نگیر !

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
hamedovic5405
اول اینو بخون http://www.tarafdari.com/خبر/218917/
خدارو شکر تیم اول لندن بدون باخت صدر جدول هست وشماهم جای خوشمزه بازی دست به دعا شو برای تیمت که هربازی تیم رقیبتون دوتا توپ تقدیمتون کنه مثل بازی ساندرلند تا یه برد ابدوغ خیاری کسب کنین تا جایگاه چهارمی کسب کنین به یاری خدا منبعد مستقیم برین لیگ قهرمانان البته میدونم دل پری از چلسی دارین و اگه با این جور پستها اروم میشی بزار

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فك كنم منظورش از له شدن همون نتيجه ى ١١ به يك باشه ،،،،
خو نتيجه ى برد رو با باخت عوض كردى شانس اوردى كه ٥ گل نخوردى دوتا تيركت زده شده هيچ حمله ى جدى هم نداشتى ديگه بيشتر تر اين له شى ،،،
خو اگه قبول ندارى بيا اينجا واسه هممون له شدن رو توضيح بده ببينم برداشتت نسبت ب له شدن چيه ،

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
@LiverBarca خوش حال میشیم لــِــه شدن رو با رسم شکل برامون توضحی بدی
اگه تو خونه بعد از چندین سال دوری از لیگ قهرمانان 3-0 باختن به رئال لــه شدن نیست پس چیه دقیقا ؟
بازی با بارسا هم والله به عنوانِ یه بی طرف میگم رئال پتانسیلش رو داشت 2-3 تا دیگه هم بزنه ...

درخواستم این که شما دیگه وقتی می بازِ تیمت و هیچ حرفی هم توش نیست لطفا دستِ پیشُ نگیر !
خب اگه 3-0 له شدنه پس 7-1 و 7-0 6-0 و اینا چیه؟!؟تو یه گروه قرار میگیرن!؟:|
3-0 رو هر تیمی میتونه ببازه و نتیجه زیاد عجیبی نیست و با این وضعیت لیورپول تو لیگ تقریبآ باختش قطعی بود و با اون بدشانسیهایی که آورد و تیر دروازه بازم دوستیشو با کاسیاس ثابت کرد و اون همه موقعیتی که داشت و آمادگی ریال فک نکنم له شدن باشه اسمش،باخت سنگینی بود ولی نه دیگه له شدن!
در مورد الکلاسیکو هم قبل گل مساوی ریال،هم یه پنالتی 100% داور واسمون نگرفت هم مسی از 1 قدمی توپو به کاسیاس زد،هرکدوم اونا گل میشدن میتونست نتیجه ای شبیه اولین حضور آقای خاص واس ریال پیش بیاد!کلا الکلاسیکو بیشتر از بقیه بازیها به شانس و اینا ربط داره،ماشالا ریالم تا یه گل جلو افتاد بازی هجومیشونو دیدم،چندتا مگس فرستاده بودن نیمه اینطرف زمین و 11 نفری چپیده بودن 1/3 دفاعیشون!!!o_O(40 دقیقه تو زمین خودت 11 نفری دفاع کنی و آخرشم بگی له کردیم حریفو،از یه طرفدار مو بعید نیست اصلا!!!:general304::general304::general304:)
خوشم میاد واسه اصل کاری و صورت مسئله جوابی ندارین و دارین بقیه جاها رو به حاشیه میکشین تا اصل مسئله این وسط گم و گور شه!:D

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خب اگه 3-0 له شدنه پس 7-1 و 7-0 6-0 و اینا چیه؟!؟تو یه گروه قرار میگیرن!؟:|
3-0 رو هر تیمی میتونه ببازه و نتیجه زیاد عجیبی نیست و با این وضعیت لیورپول تو لیگ تقریبآ باختش قطعی بود و با اون بدشانسیهایی که آورد و تیر دروازه بازم دوستیشو با کاسیاس ثابت کرد و اون همه موقعیتی که داشت و آمادگی ریال فک نکنم له شدن باشه اسمش،باخت سنگینی بود ولی نه دیگه له شدن!
در مورد الکلاسیکو هم قبل گل مساوی ریال،هم یه پنالتی 100% داور واسمون نگرفت هم مسی از 1 قدمی توپو به کاسیاس زد،هرکدوم اونا گل میشدن میتونست نتیجه ای شبیه اولین حضور آقای خاص واس ریال پیش بیاد!کلا الکلاسیکو بیشتر از بقیه بازیها به شانس و اینا ربط داره،ماشالا ریالم تا یه گل جلو افتاد بازی هجومیشونو دیدم،چندتا مگس فرستاده بودن نیمه اینطرف زمین و 11 نفری چپیده بودن 1/3 دفاعیشون!!!o_O(40 دقیقه تو زمین خودت 11 نفری دفاع کنی و آخرشم بگی له کردیم حریفو،از یه طرفدار مو بعید نیست اصلا!!!:general304::general304::general304:)
خوشم میاد واسه اصل کاری و صورت مسئله جوابی ندارین و دارین بقیه جاها رو به حاشیه میکشین تا اصل مسئله این وسط گم و گور شه!:D

مگه کسی گفته 5-0 یا 6-2 یا اینا له شدن نیست ؟مگه اون موقع که بارسا به رئال 6 تا زده کسی از طرفدارای رئال بوده که قبول نکنه تیمش له شده ؟
داریم در موردِ الآن حرف می زنیم، ضمنا شما اگه بخوای روی شاید ها که اگه این توپ گل میشد و اگه نمیشد و ... از این قبیل حرف ها نظر بدی که اگه اینطوریه اگه دو تا تیرک رئال گل میشد و اونجا رونالدو پاس میداد و اونجا ایسکو دریبل می کرد و .... ممکن بود رئال 10 تا بزنه پس !
چیزی که خیلی واضح بود رئال بدونِ هیچ حرف و حدیثی تونست تو یه بازیِ پاک و کاملا حساب شده که موقعیت هاشم خیلی بیشتر از بارسلونا بود برنده دیدار بشه
توصیه من به شما که قبل از بازی هم خیلی کری می خوندی اینه که شخصا اگه جای شما بودم ترجیح میدادم یه مدت محو بشم تا این که بیام و موجبات خنده و شادی جماعت رو فراهم کنم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مگه کسی گفته 5-0 یا 6-2 یا اینا له شدن نیست ؟مگه اون موقع که بارسا به رئال 6 تا زده کسی از طرفدارای رئال بوده که قبول نکنه تیمش له شده ؟
داریم در موردِ الآن حرف می زنیم، ضمنا شما اگه بخوای روی شاید ها که اگه این توپ گل میشد و اگه نمیشد و ... از این قبیل حرف ها نظر بدی که اگه اینطوریه اگه دو تا تیرک رئال گل میشد و اونجا رونالدو پاس میداد و اونجا ایسکو دریبل می کرد و .... ممکن بود رئال 10 تا بزنه پس !
چیزی که خیلی واضح بود رئال بدونِ هیچ حرف و حدیثی تونست تو یه بازیِ پاک و کاملا حساب شده که موقعیت هاشم خیلی بیشتر از بارسلونا بود برنده دیدار بشه
توصیه من به شما که قبل از بازی هم خیلی کری می خوندی اینه که شخصا اگه جای شما بودم ترجیح میدادم یه مدت محو بشم تا این که بیام و موجبات خنده و شادی جماعت رو فراهم کنم
یعنی 3-0 مثلا با 7-1 رم یکیه دیگه!؟هر دو اسمشون له شدنه!؟
2 تا تیر ریال رو یه صحنه بود،اره 10 تا نه 100 تا میزدن،شما خوش باشید...
موقعیتش کمی بیشتر بود ولی پاک بودنشو یه اتوبوسی نمیتونه تایید کنه،از نظر شما اتوبوس نمیچید ناپاک میشد!!!:general304:(جالبه یه نفر از اون پنالتی واضحی که نیمارو قشنگ 2 دستی گرفتن حرف نمیزنه بعد پنالتی ریال 100% درست بوده!چون پنالدو رو داره مگه میشه یه بازی براشون پنالتی نگیرن!)
پستی بیار من کری خونده باشم،وگرنه خودت محو شو تا دروغ و چرت و پرت تو روز روشن نشنویم...:)خوبه خودم اینجام و تو روم اینا رو میگی!!!o_O(من خودم گفتم شانسشون 50 50 هست و ریال چون نیاز به برد داره بیشتر تلاش خواهد کرد و حتی سر این بازی با یه نفرم شرط نبستم!)
ولی دیجب عجب گلی خورد اتوبوستون،اونم چه موقعی چپ کرد:D،اونم با چه شوتتتی کم مونده بود تور دروازه تون پاره بشه!:general304:اون شوت rvp به دروازه بان خوش استیلتون:general304: میخورد حتمآ استیلش بهترم میشد...;)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یعنی 3-0 مثلا با 7-1 رم یکیه دیگه!؟هر دو اسمشون له شدنه!؟
2 تا تیر ریال رو یه صحنه بود،اره 10 تا 100 تا میزنید،شما خوش باشید...
موقعیتش بیشتر شد ولی پاک بودنشو یه اتوبوسی نمیتونه تایید کنه،از نظر شما اتوبوس نمیچید ناپاک میشد!!!:general304:
پستی بیار من کری خونده باشم،وگرنه خودت محو شو تا دروغ و چرت و پرت تو روز روشن نشنویم...:)خوبه خودم اینجام و تو روم اینا رو میگی!!!o_O(من خودم گفتم شانسشون 50 50 هست و ریال چون نیاز به برد داره بیشتر تلاش خواهد کرد و حتی سر این بازی با یه نفرم شرط نبستم!)
ولی دیجب عجب گلی خورد اتوبوستون،اونم چه موقعی:D،اونم با چه شوتتتی کم مونده بود تور دروازه تون پاره بشه!:general304:اون شوت rvp به دروازه بان خوش استیلتون:general304: میخورد حتمآ استیلش بهترم میشد...;)

شما مهره های رم رو دارید با بارسا مقایسه می کنید ؟
وقتی 3 تا بارسا گل بخوره انگار 7 تا رم خورده ....

اتوبوس ؟ از کی تا حالا تاکتیک شده اتوبوس ؟ یکی از تاکتیی ترین بازی هایی بود که از رئال دیدم.
خب مگه رئال دیوونس که وقتی می بینه بارسا عرضه حمله و موقیعت گل رو نداره بیخود بخواد حمله کنه ؟
وایمیسته تا بارسا بیاد جلو و دل شو خوش کنه به تیکی تاکا و وقتی توپ رو گرفت با یه برنامه دقیق و یه ضد حمله موقعیت ایجاد کنه

پ.ن: دیشب هم مساوی کردیم، با این که داور یه پنالتی رو برامون نگرفت ولی خب حق مون همون مساوی بود ...
مورینیو دیشب اشتباه کرد و آوردن میکل اشتباه بود ... به هر حال همه اشتباه می کنند. مقصر اصلی این تساوی اگه از داور فاکتور بگیریم مورینیو هست
فقط فرقِ ما با شما اینه که ما اگه جایی اشتباه صورت بگیره مثه مرد میایم میگیم :)
در موردِ ون پرسی هم بگم والله یه جوری خوش حالی کرد اگه دقیقه 90 گلِ پیروزی بخش تیم شو تو فینال جام جهانی میزد انقدر خوش حالی نمی کرد ... ببین چقدر براش شیرین بوده دقیقه 94 تو خونه خودشون از شکست جلو تیمِ ما گریختن و چه افتخاری داشته براش اینطروی خوش حالی کرده
که البته آخرشم ون خال اون حرکتش رو احمقانه توصیف کرد !
ضمنا من یه نگاه به جدول انداختم لیورپول یافت نشد، کجاست ؟
والله هر چی نگاه کردم تیمِ اتوبوسیه ما با 24 گل زده و 9 گل خورده بهترین خط حمله لیگ و دومین خط دفاع برتر لیگ رو داره، تنها تیمِ بدونِ شکست لیگ
فعلا هم تو صدر هست با اختلاف فراوووون نسبت به مدعیان اصلی :)
بزار وقتی اختلاف تون با ما از مرز 2 رقمی یکم فاصله گرفت بعد با هم صحبت می کنیم الآن یکم زوده :)

35229141440603928942_Firefox_Screenshot_2014-10-27T10-29-58713Z.png

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
شما مهره های رم رو دارید با بارسا مقایسه می کنید ؟
وقتی 3 تا بارسا گل بخوره انگار 7 تا رم خورده ....
فقط فرقِ ما با شما اینه که ما اگه جایی اشتباه صورت بگیره مثه مرد میایم میگیم :)
مرد بودن شامل حال مورینیو هم میشه !!!!!:general509:

بالا