amirusa
Registered User
خنگ بازى در نياورد
بيل تو بازى نبود ،،،
بيل تو بازى نبود ،،،
خداى كاره اين بارسلونا خنده دارهبرعکس پارسال که الکلاسیکو فقط یه صحنه چیپ سانچز قشنگ بود، امسال بازی خوبی دیدیم، پارسال بازی رفت خیلی مزخرف بود!
برادر من تیمهای ضعیف رو گیر اورده تو لالیگا چپو راست میزنن کلی هم عشق حال میکنن وقتی رسید به اتلتیکو و رئال تونست گلزنی کنه گل نخوره شرط هست
على نظرت در مورد تفسيرم نسبت ب كروز
يه خورده توضيح بده ببينم نظر ه خودت جيه ؟
البته ببخشید من نظر میدم اما کروس واقعا بازیکن خوبیه و حیف شد یونایتد نتونست جذبش کنه
به نظر من منچستر بتونه تو نيم فصل اون امتيازاى رو ك ميخواد جمع كنه واسه زمستون ي چند تا مهره ى خوب ميتونه بخره و تا دوم خودشو بالا بكش هچون در مورد بازیکن ریال بود .تو تاپیک هواداران ریال جوابشو دادم
و حالا دارید نتیجشو میبینید
به جای اینکه تیمتون از مرکز زمین تا دفاع ترمیم بشه ، توی نقاطی تقویت شدید که مهرشو داشتید و یک رقابت بیهوده ایجاد شده...
مهرداد خان،منچستر اصلا تعادلی بین خطوطش وجود نداره...البته فعلا اینطوریه :general602:
دلیلی نداره خوش حال بشیمطرفدارای چلسی از ریالیا بیشتر خوشحال شدن
دوس داشتم قیافتو بعد از بازی میدیدم! :general304::general304::general304:ریالیا تو رو خدا اگرم مغزتون ایرادی داره لااقل کمتر حرف بزنین تا مسخره نشین!
کجای دنیا امکان داره تیمی که بازی رفت رو 3-0 و به سادگی برده بیاد و برگشت 11 تا بخوره!؟یعنی اینقدر مشکل دارین!؟یا واقعآ تعصب اینقدر کورتون کرده!؟یا!؟
علت اون نتیجه کاملا واضح بوده و بیچاره کاتالانیها از ترس جونشون حتمآ چندین گل به خودی هم زدن....:general509:
مثلا اگه بازی رفت بارسا 3-0 میباخت میشد اون نتیجه رو هم توجیه کرد ولی الان خنده داره حرف زدن دربارش!
به جای این مذخرفات به 5 تایی شدن با حضور پنالدو و آقای خاصتون فکر کنین...
امشبم که بهترین مثلث تاریخ مقابلتون قرار میگیره اگه سوا از اول بازی کنه!!!:general206:
جاستینم کم آدمی نیست...:general707::general105: