تبریک به ریالیها...
واقعآ عقب افتادن یه تیم بزرگ جلو ریال آنجلوتی و چلسی مو بدترین اتفاق ممکنه براش چون با اتوبوسی که این 2 تا تیم به واسطه مربیها و تمریناتشون پارک میکنن دیگه خیلی سخت میشه گل زد بهشون،تازه اگه رو ضد حملات گل بعدی رو نخوری!!!(خدایی دقت کردم 11 نفری داشتن دفاع میکردن و همه 11 نفر تو 1/3 دفاعی خودشون بودن!
بایرنم اینجوری بردن فصل پیش یا فینال حذفی بارسا رو!)
البته مقصر اصلی بد بودن خط حمله بارسا جناب انریکه بی تجربه بود که عوض استفاده کردن از سوا در نوک یا سمت چپ و آوردن مسی به راست سوا رو در بدترین پست ممکن بازی داد!(یادم نمیاد سوا تا حالا تو این پست بازی کرده باشه!)
اما مقصر گل خوردن انریکه نبود،گل دوم که ضربه ی بدی بود رو به خاطر عدم یارگیری و بازم از سانتر و ضربه سر خوردیم،گل سومم که با اون وضعیت دفاع کردن ریال،تیر خلاص بود رو اشتباه عجیب اندرس!بعدشم مصدومیت اندرس که دیگه آب سردی بود رو!ا!
البته مقصر همه اینا جناب داور بود که وقتی 1-0 جلو بودیم پنالتی به اون واضحی رو رو نیمار نگرفت و اگه اونو میگرفت وضعیت خیلی فرق میکرد،به هر حال هر چی بوده دیگه گذشته و ریال با شانس و اتوبوس برد و حالا تو 1 قدمیه،ولی هیچ وقت بهمون نمیرسه...
---------------------------------------------------------------------------
آغا بالوتلی هم دیگه مطمئن شدم طلسم شده،باید یه دعا نویسی چیزی ببریم پیشش طلسمو باطل کنه
وگرنه مگه همچین چیزی ممکنه خدایی!؟
کار من که به خود زنی کشیده بود!!!
:general509: