این کیه بالوتلی رو شوت کرده ؟سرگذشت سوپر ماریو...
این کیه بالوتلی رو شوت کرده ؟سرگذشت سوپر ماریو...
عباس جون شما این موردُ نگاه کن, این الان تا 4 سال دیگه جا داره واسه نقل قول:@SPECIAL ONE
آقا یه بار برای همیشه بیا و روش اینکه چجوری پستای ماهارو بین 663 صفحه ی تاپیک پیدا میکنی شرح بده برامون :دی ،به جان خودم هر کاری کردم نشد،با سرچ که نمیشه
تنها چیزی که به نظر میرسه درسته اینه که یه حافظه قوی تر از انیشتین داری مثل اینکه و پستای تک تک ما یادت میمونه!!!
کل کل بچه گونه با بحث کمی فرق داره مثلا سر یوونتوسی که تو این تاپیک مقامشو در حد ادینزه پایین اووردن بحث کردم نه کل کل اما خب کل کل هم که میگی تا حدی وجود داره اما خیلی کم با هلند رو یادم نمیاد شاید بحث یورو 2000 بوده@Benchmarker دوست داشتنی, نمیشه بگی اصلا اهل کل کل نیستی. بازی دوستانه ایتالیا و هلند تو همین تاپیک قبول داری یه کل سبُکی با دوست هوادار هلندیمون داشتی؟
اگه میلان الان تو لیگ قهرمانان بود و قدرتمند بود و مثلا با چلسی بازی داشت و مورینیو قبل بازی با اینزاگی بحث میکردن و هوادار چلسی هم ادعا میکرد و میلان چلسی رو میزد نمیومدی اینجا یه کل کلی نمیکردی؟ قبول کن اگه میلان و اینتر و یووه تو اوج بودن و جزو قدرتهای لیگ قهرمانان بودن و اینجا تعداد هوادارای ایتالیایی بیشتر بود خودتم وارد بحث میشدی و لذتم میبردی و بحث فنی هم مطمئنا توش بود.
موقع جام جهانی که دوستان گفتن سریعتر تموم بشه بازیهای باشگاهی شروع بشه شما گفتی چند ساله دیگه PSG و سیتی فینالهای لیگ قهرمانان رو برگزار میکنن, یعنی اصلا کلا اون تورنمنت رو بیشتر دوست داشتی.
انشا الله تیمهای ایتالیایی هم بزودی اوج بگیرن. خودم خیلی دلم برای یه اینتر قدرتمند تنگ شده.
Graziano Pelle مهاجم ساوتمپتون.این کیه بالوتلی رو شوت کرده ؟
خوب اونجا هم کم کم جوش به کل کل کشیده میشه و همونجا هم بسته میشهباور کن اینجا بسته شه خود به خود جمعیت کوچ میکنه اونجا! خود من چون هیچ کس نمیره اونجا پست نمیذارم، بحث فنی هم باشه همینجا میگم چون لااقل خونده میشه.
باعث افتخاره که مشمول نقل قول های تاریخی شما شدم
ولی همونطور که حامد گفت آدم همیشه در حال تغییره، این هم یه نکته مثبته وگرنه الان تو همون عصر سنگ بودیم!
من همینطور که الان نمیتونم از 10 روز دیگم حرف یزنم، وقتی به 10 روز پیشم هم نگاه کنم با دید الانم نگاه میکنم.
بعضی نقل قول هات به جان، کلیم دمت گرم دارن! ولی این که یکی یه روزی کل کرد ولی الان با توجه به مسائل و جو پیش اومده موافق بسته شدن تاپیکیه از اونا نیست
فکر کنم بر اساس کلیدواژه هایی که از پست های افراد یادش مونده پستاشونو پیدا می کنه@SPECIAL ONE
آقا یه بار برای همیشه بیا و روش اینکه چجوری پستای ماهارو بین 663 صفحه ی تاپیک پیدا میکنی شرح بده برامون :دی ،به جان خودم هر کاری کردم نشد،با سرچ که نمیشه
تنها چیزی که به نظر میرسه درسته اینه که یه حافظه قوی تر از انیشتین داری مثل اینکه و پستای تک تک ما یادت میمونه!!!
ببین خورج جان،خب اینجا تاپیک کل کل هست،اینو فارق از هر بحث کل کلی و اینا میگم(به دوستان عزیز آرسنالی برنخوره یه موقع :دی،واقعا قصد کل کل ندارم) ،خب اون بنده خدا تیمش باخته و زیر آماج حملات طرفدارای تیم مقابل قرار داره،باید یه جوابی بده به هر حال،تا نگن که طرف کم آورد هیچی نگفت،به هر حال اینجور پست زدن که بهتر از کلا پست نزدنه؟بد میگم؟@AslanSalarkia
عباس جون شما این موردُ نگاه کن, این الان تا 4 سال دیگه جا داره واسه نقل قول:
آخه رو چه حسابی چنین ادعایی میشه اونم تو تاپیک کل کل!
منصف تر باشیم، بهترین و بدتریناوزیل 3 ماه مصدوم شد :|
فکر کنم تا الآن بدترین خریدِ تاریخِ آرسنال بوده با اختلاف ... :|
منصف تر باشیم، بهترین و بدترین
فصل پیش هیچ کس باورش نمیشد اونطوری غوقا کنه و این فصل هم هیچ کس باورش نمیشد اینطوری افول کنه
اتفاقا چند هفته اول تا قبل مصدومیتش بهترین هافبک لیگ برتر بود، بازی نبود پاس گل نده. ولی نمیدونم چه بختکی که روی سینه ی آرسنال نشستهفصل پیش همچین کولاک نکرد
یه فوتبالیست تو فولاد خوزستان بود فکر کنم, فامیلیش خورج بود, همینجوری نام کاربری رو گذاشتم خورج. اسمم احمدِ.ببین خورج جان،خب اینجا تاپیک کل کل هست،اینو فارق از هر بحث کل کلی و اینا میگم(به دوستان عزیز آرسنالی برنخوره یه موقع :دی،واقعا قصد کل کل ندارم) ،خب اون بنده خدا تیمش باخته و زیر آماج حملات طرفدارای تیم مقابل قرار داره،باید یه جوابی بده به هر حال،تا نگن که طرف کم آورد هیچی نگفت،به هر حال اینجور پست زدن که بهتر از کلا پست نزدنه؟بد میگم؟
آدم یه چیزایی یادش میمونه دیگه!پ.ن:نگفتی چجوری پستامون رو پیدا میکنیا :دی،با ابزار سرچ هر کاری کردم نشد!
شرمنده احمد جان،من فک می کردم همون یوزر قبلیت اسم خودت هم هستیه فوتبالیست تو فولاد خوزستان بود فکر کنم, فامیلیش خورج بود, همینجوری نام کاربری رو گذاشتم خورج. اسمم احمدِ.
بنظر من اگه اصلا اون پست ارسال نمیشد بهتر بود, و صد البته نظر شما هم کاملا محترم است. کلا بهتره قبل از بازی ادعا نکنیم.
================
حامدویچ من سوال ندیدم!
آدم یه چیزایی یادش میمونه دیگه!