من که کلاً نه میشناسم دنیزراد رو و نه قبول دارم حتی 1 حرفش رو ولی مگه میشه کل کل کرد و فضا تحریک و تشویش نشه؟یکی از عوامل بسته شدن این تاپیک شیطنت های کاربرانی منجمله کاربر denizrad هست که نتیجه پست هاشون تشویش و تحریک فضای تاپیک هاست
خود بنده هم اخرش متوجه نشدم که ایشون طرفدار چه تیمی هست
درسته.متاسفانه یه عده از افراد وقتی داری باهاشون بحث می کنی، حرف جدیدی که ندارن، یا به طرف می گن عددی نیستی، یا به طرف می گن عقده ای! یا میان وسط حرف دو نفر می گن اینارو ولشون کنید فقط یه چیزی می پرونن.
یه بحث ساده ای بود بین من و special one
بعدها دیدیم که بطور مثال @amirusa بعد از بازی رئال و بایرن بدون اینکه به کسی بی احترامی کنه برای کل کل پست تک تک افرادی که تو این تاپیک در مورد برد بایرن ادعا کرده بودن رو نقل قول کرد.ارزش نداره اخوی
اوشون یه پا مسعود شصتچی هستند واسه خودشون، فقط توی بایگانی پی تی مشغولند
مثلا یکی اول فصل میگه "مورینیو امسال جام نمیگیره و آخر فصل با لگد میندازنش بیرون", طبیعتا باید پستش آخر فصل اگه مورینیو جام گرفت و با لگد ننداختنش بیرون نقل قول بشه دیگه.ولی در مورد مثال هات! اون دو فرد نهایت پستهای 1هفته ، 2 هفته رو کوت کردن تا جایی که یادمه!
ولی شوما زیر 1 سال تو کارت نیست!
خوب طبعاً تفاوت هست بین این دو!
منظورت از این رفتار نقل قول کردنه؟ خوب این خیلی خوبه که. بجای اینکه به طرفت بگی "کلا چرت گفتی" کل کل محترمانه میکنی و در آخرم کاربر پستهاش پاک نمیشه که از مدیرانم شاکی بشه که چرا پستهامو پاک کردین.البته ناگفته نماند که به نظر من اشائه دهنده این رفتار هم شوما بودی!
عیبی نداره بزار دوست باشین و کل کل کنید من با اون liverbarca تو این تاپیک کل کل میکنیم اما تو تاپیک ای دیگه رفیق پرشین تولزی هستیم '،،،،درسته.
یبارم منو @A1C1E داشتیم بحث میکردیم که یه نفر بدلیل ناراحتی که از من داشت اومد وسط بحثمون و گفت:
بعدها دیدیم که بطور مثال @amirusa بعد از بازی رئال و بایرن بدون اینکه به کسی بی احترامی کنه برای کل کل پست تک تک افرادی که تو این تاپیک در مورد برد بایرن ادعا کرده بودن رو نقل قول کرد.
یا @LiverBarca که تک تک پستهای usa رو در مورد انتقال سوارز به رئال نقل قول کرده بود.
بله, نباید بحث را شخصی کرد!
خوب عزیز مگه من اصرار دارم که کارهام درسته!؟مثلا یکی اول فصل میگه "مورینیو امسال جام نمیگیره و آخر فصل با لگد میندازنش بیرون", طبیعتا باید پستش آخر فصل اگه مورینیو جام گرفت و با لگد ننداختنش بیرون نقل قول بشه دیگه.
منظورت از این رفتار نقل قول کردنه؟ خوب این خیلی خوبه که. بجای اینکه به طرفت بگی "کلا چرت گفتی" کل کل محترمانه میکنی و در آخرم کاربر پستهاش پاک نمیشه که از مدیرانم شاکی بشه که چرا پستهامو پاک کردین.
http://forum.persiantools.com/threads/گفتگو-پیرامون-فوتبال-اروپا-و-جهان.447417/با بسته شدن این تاپیک مخالفم
این تاپیک تنها محل در بخش فوتبال خارجی هست که کاربرانش با هم تعامل می کنند و در مورد تیم هاشون و مسائل روز گفتگو می کنن
دیگر تاپیک های بخش تاپیک های هواداری هست که معمولا هواداران همون تیم بهش سر میزنن و مثلا اگه یه طرفدار رئال بره تو تاپیک منچستر حرفی بزنه حتی یه انتقاد کوچیک هم بکنه با واکنش منفی مواجه میشه و نمی تونه بحث منطقی بکنه ولی این تاپیک رو همه بهش سر میزنن و میشه راحت اظهار نظر کرد
این تاپیک فقط کاربرد کل کل نداره توش بحث های دوستانه هم میشه گاهی عکس و مطلب هم گذاشته میشه هر چند کل کل هم فقط به معنای دعوا و توهین نیست!
حالا کو تا آخر ماه ... :دیخب...
در اینکه تاپیک تا پایان ماه بسته میشه شکی نیست. @mehrdad201 عزیز هم در این دو هفته دقت بیشتری میکنن در زمینه عدم انتشار این فضا در تاپیکهای هواداری. امیدوارم این دو هفته برای فعالیت در چنین محیطی خوب فکر کنید. بعد از بازگشایی دوباره اگر کمترین حرکتی به سمت اوضاع جاری ببینیم، تاپیک کلا بسته خواهد شد...