• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خیلی برام جالبه تقریبا اکثرِ نظرات بارسایی ها رو در مورد این بازی خوندم
کافیه کلیک کنید و اگه فقط از این 200 تا تبادل نظر، 10 تا نظر پیدا کردید که بگند حقِ بارسا برد بود و رئال اتوبوسی بود من دیگه حرفی ندارم :)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مرد بودن شامل حال مورینیو هم میشه !!!!!:general509:

مربی تو هر وضعیتی نمی تونه هر حرفی رو بزنه، اون برا موفقیت تیمش نمی تونه هر چیزی که حقیقت هست رو بگه ! تکرار میگم برای موفقیت تیمش !

ولی طرفداری که اینجا نشسته بدونِ این که هیچ دوربینی جلوش باشه ازش توقع میره اون چیزی که واقعا هست رو بیاد بگه، نه اون چیزی که ترجیح میده باشه :)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما مهره های رم رو دارید با بارسا مقایسه می کنید ؟
وقتی 3 تا بارسا گل بخوره انگار 7 تا رم خورده ....

اتوبوس ؟ از کی تا حالا تاکتیک شده اتوبوس ؟ یکی از تاکتیی ترین بازی هایی بود که از رئال دیدم.
خب مگه رئال دیوونس که وقتی می بینه بارسا عرضه حمله و موقیعت گل رو نداره بیخود بخواد حمله کنه ؟
وایمیسته تا بارسا بیاد جلو و دل شو خوش کنه به تیکی تاکا و وقتی توپ رو گرفت با یه برنامه دقیق و یه ضد حمله موقعیت ایجاد کنه

پ.ن: دیشب هم مساوی کردیم، با این که داور یه پنالتی رو برامون نگرفت ولی خب حق مون همون مساوی بود ...
مورینیو دیشب اشتباه کرد و آوردن میکل اشتباه بود ... به هر حال همه اشتباه می کنند. مقصر اصلی این تساوی اگه از داور فاکتور بگیریم مورینیو هست
فقط فرقِ ما با شما اینه که ما اگه جایی اشتباه صورت بگیره مثه مرد میایم میگیم :)
در موردِ ون پرسی هم بگم والله یه جوری خوش حالی کرد اگه دقیقه 90 گلِ پیروزی بخش تیم شو تو فینال جام جهانی میزد انقدر خوش حالی نمی کرد ... ببین چقدر براش شیرین بوده دقیقه 94 تو خونه خودشون از شکست جلو تیمِ ما گریختن و چه افتخاری داشته براش اینطروی خوش حالی کرده
که البته آخرشم ون خال اون حرکتش رو احمقانه توصیف کرد !
ضمنا من یه نگاه به جدول انداختم لیورپول یافت نشد، کجاست ؟
والله هر چی نگاه کردم تیمِ اتوبوسیه ما با 24 گل زده و 9 گل خورده بهترین خط حمله لیگ و دومین خط دفاع برتر لیگ رو داره، تنها تیمِ بدونِ شکست لیگ
فعلا هم تو صدر هست با اختلاف فراوووون نسبت به مدعیان اصلی :)
بزار وقتی اختلاف تون با ما از مرز 2 رقمی یکم فاصله گرفت بعد با هم صحبت می کنیم الآن یکم زوده :)

35229141440603928942_Firefox_Screenshot_2014-10-27T10-29-58713Z.png
والا لیورپول 3-0 باخته و بحثمون اینه!!!
دیگه تو برنابئو به 3-1 باختن کسی له کردن بگه(تازه با اون وضعیت بازی ریال که 40 دقیقه 11 نفری دفاع کرد!) من حرفی باش ندارم!!!
اره ایرانم جلو آرژانتین و نیجریه تاکتیک داشت عین این تیمهای پر ادعا!:general304:
rvp هم چون زیر فشارانتقاد بود اون حرکتو کرد و خودشو تخلیه کرد وگرنه گل زدن به چلسی افتخاری نداره،اون موقعیت آخر بالوتلی جلو هال اگه گل میشد احتمالآ لباسشو درمیاورد و به خاطر داشتن کارد زرد اخراج میشد،وقتی بازیکن تحت فشاره هم همچین خوشحالی هایی میکنه،شما به فکر تور دروازه تون باشین که سالمه!
در مورد لیورپولم هنوز در شرایط خوبی نیستیم و بهترین بازیکنمونم مصدومه ولی از الان هرچه قدر میتونید امتیاز جمع کنید،لیورپول نیم فصل دوم راجرز رو که دیدید!!!یه ذره افت کنید خفتتون خواهد کرد...;)
گل زدتونم جلو یونایتد و سیتی و بیگ فور بگین،به مالمو لسترم 6 تا میزنه!از الان منتظر اتوبوس 90 دقیقه ای شما تو آنفیلد هستیم...:general304:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اغا خو ليورل له شد رفت تو انفيلد ديگه جاى بحث نيست ،،
كدوم مهرتون مصدومه ؟
بيل يا رونالدو ؟
خدا وكيل اسم ه اونو ميزارى مهره باس ما موراتا يه ايرامندى رو ستاره صدا كنيم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اغا خو ليورل له شد رفت تو انفيلد ديگه جاى بحث نيست ،،
كدوم مهرتون مصدومه ؟
بيل يا رونالدو ؟
خدا وكيل اسم ه اونو ميزارى مهره باس ما موراتا يه ايرامندى رو ستاره صدا كنيم
قبول نمیکنم به هیچ وجه،باخت بد و نسبتآ سنگینی بود ولی دیگه له شدن نبود...(له شدن به 7-1 رم میگن مثلا!)
والا استوریج تو تیم ما نقش پنالدو تو تیم شما رو داره!!!بیل و کلنگم نمیشناسم...
ایشالا استو به بازی برگشت میرسه...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
قبول نمیکنم به هیچ وجه،باخت بد و نسبتآ سنگینی بود ولی دیگه له شدن نبود...(له شدن به 7-1 رم میگن مثلا!)
والا استوریج تو تیم ما نقش پنالدو تو تیم شما رو داره!!!بیل و کلنگم نمیشناسم...
ایشالا استو به بازی برگشت میرسه...
استوريج اگه اون بازيكنى باشه كه تو سانتياگو تيم رو تحت فشار بزاره ( گل نزنه بردم ازتون نميخايم ) من خودم ب شخصه بش ايمان ميارم
اما ميگفتى رو انفيلد قبول ميكردم اما تو سانتياگو مسى نيمار سوارزم هيچ كرى نكردم چح برسه ب اون ي الف بچه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
انصافا وضعیت این دوستمون LiverBarca هم خیلی جالبه! هوادار دو تیمه .... لیورپول و بارسلونا
تیمی به اسم رئال میاد و به فاصله ی 3 روز 3 تا به هر کدوم از این تیمها می زنه و شکستشون میده!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
انصافا وضعیت این دوستمون LiverBarca هم خیلی جالبه! هوادار دو تیمه .... لیورپول و بارسلونا
تیمی به اسم رئال میاد و به فاصله ی 3 روز 3 تا به هر کدوم از این تیمها می زنه و شکستشون میده!
بعد يه طورى پست ميده انگار ما از اين تيم ٦ تا خورديم :)))))

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
استوريج اگه اون بازيكنى باشه كه تو سانتياگو تيم رو تحت فشار بزاره ( گل نزنه بردم ازتون نميخايم ) من خودم ب شخصه بش ايمان ميارم
اما ميگفتى رو انفيلد قبول ميكردم اما تو سانتياگو مسى نيمار سوارزم هيچ كرى نكردم چح برسه ب اون ي الف بچه
مگه من گفتم استوریج برسه گل میزنه و میبریم!؟:Dفقط گفتم ایشالا به بازی برگشت میرسه...:)
خیلی محتاط حرف میزنم،نمیتونی مچمو بگیری!!!:p:D
دادا آخه مشکل اینجاس ریال الان تو بهترین فرمشه و لیورپولم در بدترین فرم!با این حال بازم بازی قابل قبولی باشون کردیم ولی از بدشانسی نیمه اول هرچی زدن گل شد و موقعیتهای ما هم ناباورانه هدر رفت...
در مورد بارسا هم تو زمین اونا بود و اونا احتیاج به برد داشتن و بایدم برا برد با جون و دل بازی میکردن چون میدونن که با اومدن سوا دیگه بارسا خیلی خیلی سخت امتیاز میده و به شخصه حتی بعد این برد هم فک نمیکنم ریال تا پایان فصل رنگ صدر جدول رو به خودش ببینه!:)
به امیرم گفتم آخر فصل لباسای صورتی مامان دوزشونو میپوشن و جایزه ست و سری کامل عروسک باربی رو تحویل میگیرن...:D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
رئال بهتر بازی کرد و برد همین
پارسال هم بارسا برد
له کردن و ... نداره
له کردن به 5-0 میگن
حق رئال تو این بازی برد بود و به حقش رسید
دفاع بارسا خیلی اماتور رفتار کرد و همینطور هم انریکه که قبل بازی به سوارز گفته بود نیمه دوم تعویض میشی تعویض هاشم از قبل انجام داده بوده کاری نداشته نتیجه چیه...

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
5 تا هم خورده بودن مورینیو اصلا به روی خودش نیورد مصاحبشو میدیدم یه لحظه فک کردم بازی 1-1 تموم شده :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بعضی از دوستان طرز فکر جالب و البته مسخره ایی دارن فکر میکنن فوتبال فیلم هالیووده که هر چی قشنگتر باشه موفقتر و بیشتر فروش میکنه
نه عزیزان اشتباه نکنید فوتبال بیشتر از اینی که شبیه فیلم هالیوود باشه شبیه شطرنجه

برگرفته از پندهایه عمو بنچمارکر عهد عتیق

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من تو این چند سال ندیده بودم رئال به این زیبایی تو الکلاسیکو بازی کنه ، حرکات حمله و ضد حملشون فوق العاده بود و کاملا تمرین شده ، با سه تا پاس به محوطه ی بارسا میرسیدن .
به عنوان یه بارسایی به رئالی ها تبریک میگم ، حقشون برد بود بدون شک و اگه نیمه دوم کمی حرفه ای تر بودن راحت گلهای بیشتری هم میزدن .
آنجلوتی نشون داد میشه بدون هوچی گری و پارک اتوبوس و ضد فوتبال و انگشت تو چشم کردن و ... و با یک بازی تماشاگر پسند کاری رو که اون بنده خدا نتونست انجام بده ، به اتمام برسونه !
مثل فرگوسن که بعد از فینال 2009 خیلی خونسرد گفت ما در برابر بهترین تیم تاریخ باختیم ، من هم از باخت تیمم ناراحت نیستم چون حریف خیلی سر تر بود .
(البته بارسا هم مثل بازیهای قبلش نبود ، گیج و سر در گم بود)

.

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مثل فرگوسن که بعد از فینال 2009 خیلی خونسرد گفت ما در برابر بهترین تیم تاریخ باختیم ، من هم از باخت تیمم ناراحت نیستم چون حریف خیلی سر تر بود .

.

خب من یه سوال از شما می پرسم، منچستر دو بار با بارسلونا بازی کرد تو فینال و هر بار هم باخت ! هر بار هم سعی کرد مثلا (!) فوتبالِ زیبا رو ارائه بده، ولی خب باخت و دو قهرمانی به بارسلونا تقدیم کرد
بنظرت بهتر نیست بجای این که بیای جلوی تیمی با این ابر مهره ها یه تاکتیکی ( شما می تونی بگی اتوبوسی ) بچینی تا بلکه نتیجه بده نه این که به فکرِ بازی زیبا باشی و نه حتی بتونی اونُ اجرا کنی و تو 2 تا فینال خیلی راحت ببازی !
50 سال دیگه نمیان بگن فلان تیم با اتوبوس قهرمان شد ... میان میگن فلانی قهرمان شد !همون طور که الآن خیلی از ماها در موردِ قهرمانی های قدیمی همین رئال یا لیورپول یا ... دیگر تیم ها خبری نداریم فقط از افتخارشون خبر داریم !
بنظرم واقعا احمقانست اگه از یه طریقی تو فوتبال ( منظورم وقت کشی یا داوری نیست ) ممکن باشه تاکتیکی چید تا بر حریفت که هم از لحاظِ مهره و امکانات و همه چی ازت برتر هست، پیروز بشی و این کار رو انجام ندی !

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب من یه سوال از شما می پرسم، منچستر دو بار با بارسلونا بازی کرد تو فینال و هر بار هم باخت ! هر بار هم سعی کرد مثلا (!) فوتبالِ زیبا رو ارائه بده، ولی خب باخت و دو قهرمانی به بارسلونا تقدیم کرد
بنظرت بهتر نیست بجای این که بیای جلوی تیمی با این ابر مهره ها یه تاکتیکی ( شما می تونی بگی اتوبوسی ) بچینی تا بلکه نتیجه بده نه این که به فکرِ بازی زیبا باشی و نه حتی بتونی اونُ اجرا کنی و تو 2 تا فینال خیلی راحت ببازی !
50 سال دیگه نمیان بگن فلان تیم با اتوبوس قهرمان شد ... میان میگن فلانی قهرمان شد !همون طور که الآن خیلی از ماها در موردِ قهرمانی های قدیمی همین رئال یا لیورپول یا ... دیگر تیم ها خبری نداریم فقط از افتخارشون خبر داریم !
بنظرم واقعا احمقانست اگه از یه طریقی تو فوتبال ( منظورم وقت کشی یا داوری نیست ) ممکن باشه تاکتیکی چید تا بر حریفت که هم از لحاظِ مهره و امکانات و همه چی ازت برتر هست، پیروز بشی و این کار رو انجام ندی !
آقا 50 سال دیگه رو ولش کن!الان و در حال حاضر من و شما بیننده ایم،من و شما هستیم که باید از فوتبالی که میبینیم لذت ببریم!!

فوتبال صرفا افتخارات یه تیم نیست!زیبا بازی کردن هم هست.البته منکر نقش سابقه تیم ها در خوب شناخته شدنشون نمیشم،اما خب شما ببین مثلا همین اسم اتوبوس مثل یه داغ تا همون 50 سال آینده روی تیمی که اتوبوسی بازی میکنه باقی میمونه،50 سال بعد به عنوان مثال اگه بگن فلان تیم 15 تا cl داره،بعدش هم این یادآوری میشه که ای بابا !!! این همون تیم اتوبوسیه هست که!اینا بیشتر جامهاشون رو با اتوبوس به دست آوردن که! اگه میگی اینطوری نیست،توجهت رو جلب میکنم به همین بحثای چند صفحه پیش در مورد اون 11-1 ال کلاسیکو که بعد این همه مدت هنوز از خاطر کسی نرفته و به ناجوانمردانه بودن نتیجه اش اعتراض میکنن،تاکتیک اتوبوس هم همین طوریه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آقا 50 سال دیگه رو ولش کن!الان و در حال حاضر من و شما بیننده ایم،من و شما هستیم که باید از فوتبالی که میبینیم لذت ببریم!!

فوتبال صرفا افتخارات یه تیم نیست!زیبا بازی کردن هم هست.البته منکر نقش سابقه تیم ها در خوب شناخته شدنشون نمیشم،اما خب شما ببین مثلا همین اسم اتوبوس مثل یه داغ تا همون 50 سال آینده روی تیمی که اتوبوسی بازی میکنه باقی میمونه،50 سال بعد به عنوان مثال اگه بگن فلان تیم 15 تا cl داره،بعدش هم این یادآوری میشه که ای بابا !!! این همون تیم اتوبوسیه هست که!اینا بیشتر جامهاشون رو با اتوبوس به دست آوردن که!

سوالم از شما اینه که شما تو 2 تا فینالی که با بارسا داشتید و هدف تون زیبا بازی کردن بود، آیا به نتیجه رسیدید ؟
منظورم از نتیجه، نتیجه بازی نیست ها !! منظورم همون هدفی بود که می خواستید، زیبا بازی کردن ! واقعا تونستید بهتر از بارسا باشید ؟یا این که خیلی راحت بازی رو وا دادید ؟
وقتی قرارِ سعی کنی زیبا بازی کنی و حتی نتونی همون رو هم اجرا کنی پس چه دلیلی داره بیخود بخوایم زیبا کار کنیم و آخرش هم ببازیم و هیچی گیر مون نیاد ؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ضمنا شما واقعا فکر می کنید مثلا به عنوانِ طرفدار چلسی از این که بهم میگن ااا این همون تیم اتوبوسیست ناراحت میشم ؟
والله من خودمم از این لقب بارها استفاده می کنم .... برام فرقی نداره به تیمم چی میگن، برام مهم اینه که تیمم حداکثر تلاش شو تو هر وضعیت و شرایطی برای کسب موفقیت انجام میده، این برا من مهمه !

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سوالم از شما اینه که شما تو 2 تا فینالی که با بارسا داشتید و هدف تون زیبا بازی کردن بود، آیا به نتیجه رسیدید ؟
منظورم از نتیجه، نتیجه بازی نیست ها !! منظورم همون هدفی بود که می خواستید، زیبا بازی کردن ! واقعا تونستید بهتر از بارسا باشید ؟یا این که خیلی راحت بازی رو وا دادید ؟
وقتی قرارِ سعی کنی زیبا بازی کنی و حتی نتونی همون رو هم اجرا کنی پس چه دلیلی داره بیخود بخوایم زیبا کار کنیم و آخرش هم ببازیم و هیچی گیر مون نیاد ؟
خب فرگوسن هم اشاره کرده به موضوع،تیم مقابل از تیم ما قوی تر بود،

جلوی اون بارسا واقعا کاری نمی شد کرد!تو اون فصول وحشتناک بودن!واقعا حیف شد که دوران اوج منچستر خورد به دوران اوج بارسا، شاید اگه به جای بارسا هر تیم دیگه ای بود الان 2 تا cl بیشتر در افتخاراتمون داشتیم

حالا شما چرا تو فینال 2008 نتونستین به نتیجه برسین؟ مگه تاکتیک نتیجه گرایانه نداشتین تو اون بازی؟

ضمنا شما واقعا فکر می کنید مثلا به عنوانِ طرفدار چلسی از این که بهم میگن ااا این همون تیم اتوبوسیست ناراحت میشم ؟
والله من خودمم از این لقب بارها استفاده می کنم .... برام فرقی نداره به تیمم چی میگن، برام مهم اینه که تیمم حداکثر تلاش شو تو هر وضعیت و شرایطی برای کسب موفقیت انجام میده، این برا من مهمه !
آقا بنده هم جسارت نکردم خدمت شما!من اصلا اسمی از چلسی آوردم تو پستم؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خب فرگوسن هم اشاره کرده به موضوع،تیم مقابل از تیم ما قوی تر بود،

جلوی اون بارسا واقعا کاری نمی شد کرد!تو اون فصول وحشتناک بودن!واقعا حیف شد که دوران اوج منچستر خورد به دوران اوج بارسا، شاید اگه به جای بارسا هر تیم دیگه ای بود الان 2 تا cl بیشتر در افتخاراتمون داشتیم

حالا شما چرا تو فینال 2008 نتونستین به نتیجه برسین؟ مگه تاکتیک نتیجه گرایانه نداشتین تو اون بازی؟

آقا بنده هم جسارت نکردم خدمت شما!من اصلا اسمی از چلسی آوردم تو پستم؟

فینال 2008 ؟ تاکیتکِ نتیجه گرایانه ؟ مگه چلسی همیشه این تاکتیک رو داشته ؟
برای مثال عرض می کنم شما فکر کردی ما مثلا جلوی آرسنال تو بریج بازی کنیم میایم دفاع می کنیم ؟
من میگم تیمِ ما جوری هست که وقتی ببینه زورش به تیمِ مقابل نمی رسه از تاکتیکِ نتیجه گرایانه استفاده می کنه. وگرنه تو 2008 تیمِ ما با شما تفاوت آنچنانی نداشت. ما هم تو اوج بودیم، دو تا قدرت برتر داشتند با هم بازی می کردند و اختلاف شون خیلی نبود
ولی به عنوانِ مثال تو سالِ 2012 واقعا ما در مقابل بایرن یا بارسا هیچ بودیم و اومدیم و به واسطه شانس و اتوبوس و تلاشِ تیم و ... قهرمان شدیم !

اتفاقا تو فینال 2008 با اختلافِ کمی برتر بودیم، 2 تا تیرک زدیم و خب کار کشید به ضربات پنالتی، و ضرباتِ پنالتی هم که کلا مشخص نیست دیگه و چاشنی شانس میاد وسط. تو ضیافت پنالتی ها منچستر خوش شانس تر بود و پیروز شد، به همین راحتی
قرار نیست ما هر بازی که بخوایم رو ببریم ....

بالا