آخه پیروز بوندسلیگا مثل لیگ برتر نیست که همه تیمها راحت امتیاز از دست بدن. دورتموند هم وضعش 7یلی خرابه این فصل. خوشحال میشم حرفت درست دراد ولی به جد بعید میدونم!دورتموند از نظر من میاد جزء 4 تیم، 10 امتیاز اختلاف چیزی نیست، اونم با تیم هایی مثل آوسبورگ
Lol@AslanSalarkia
هرچی باشه تجربه چندین و چند ساله در مورد رده چهارم داریم اگر حرفم درست درومد تو یک ماه لوگوی آرسنال بذار تو امضات، اگر حرفم درست در نیومد من یک ماه لوگوی من یو میذارم...
من هم گفتم امضا...Lol
هاروی عصبانی میشه! تا آخر این سریال به آواتارم نمیشه دست بزنم. کتو امضا شاید!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نچ نچ نچ! وسط پوکر دارم جواب میدم حواسم نیست! شرمنده!من هم گفتم امضا...
اینا کلا لج هستن با فوتبال ایتالیا:general502::general502::general502:پی پی تو این صدا سیمان!:general502::general502::general502:
بازی حساس رم اینتر رو نشون ندان بارسا والنسیا نشون دادن:| -_-
این صدا سیمان اصن بایرمونیخی و بارسایی نیست! بایرمونیخ چیه نشون میده من موندم! انصافا لیگ بانوان جزیره جذاب تره از بوندلس لیگا
اگه واقعآ هوشت نمیرسه و نمیکشه و از اون جمله ی من خطاب به احسان اینو برداشت کردی!،من دیگه حرفی باهات ندارم!!!:|عزیز دلم چه ربطی داره میگی احسان بزرگی اتحادیه نمیخواد قهرمان شید میخوای پستت رو لایک کنه
برد شانسی؟
از زمان تولد دخیای ما همش داریم اخر فصل رو میبینیم
عزیز جان با سی ال خدافظی کنید اورپا جای شما نیست
امسال که چلسی واقعا خوبه و حقش قهرمانیه برای نایب قهرمانیم که یا ماییم یا سیتی
ارسنالم که مثل همیشه چهارم
۲۵ سال شد برادر ۲۵ سال
اینا کلا لج هستن با فوتبال ایتالیا
حالا خوبه بارسا تو اوج نیست اون موقع که با گواردیولا تو اوج بود خفمون کردن با بازی بارسا :general509: همه هم 5 تا گل میزد میترکوند
اخه من نمیدونم بازی که یه تیم حریفشو مثل کیسه بوکس میکنه و 0-5 میبره دیدنش چه لذتی داره ؟
شبکه ورزش هم که میتونست بازی رم - اینتر رو بزاره رفته برامون هندبال گذاشه جالبیش اونم تیم هندبال بارسلون :general509:
من دیروز جواب این جاروبرقی رو دادم ولی پستم بی دلیل پاک شده متاسفانه!!
خودتم انصافا نفهمیدی چی میگیاگه واقعآ هوشت نمیرسه و نمیکشه و از اون جمله ی من خطاب به احسان اینو برداشت کردی!،من دیگه حرفی باهات ندارم!!!:|
نه برد قاطع!!!بعد برد آرسنال اون پست رو دادم،خیلی قاطع بردید نه!؟:general710:
از کی ده خیا مال شما شده،سال بعد تو ریال ببینش،سوتیهاش واس شما بود...
کسی منکر خوب بودن چلسی نشده ولی منکر اشتباهات داوری به نفعش هم نمیتونه بشه!حالا عمدی یا سهوی بودنشو کاری نداریم...(اینا نبود بازم چلسی صدر بود ولی با اختلاف کم!)
آره شما واس نایب قهرمانی میجنگین!!!:general304:اونم با سرور و آقای شهرتون!!!شما 5جم شید هنر کردید،هنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر...
آرسنالم قطعآ بالاتر از شما قرار میگیره...
واس لیورپولم از کسب سهمیه مطمئنم،الان که وضعش خوب نیس تا میتونید امتیاز جمع کنید چون موتورش که روشن شد دیگه قادر به رقابت نیستین...
100 سال بشه برادر،طرفدار حزب باد نیستیم ولش کنیم،طرفدارای لیورپول رو با امثال خودتون مقایسه نکنید،آفرین...
حالا خوبه گفتی باهاش حرفی نداری و زیرش 6 خط نوشتی معلوم نبود اگه باهاش حرفی داشتی چکار می کردی!اگه واقعآ هوشت نمیرسه و نمیکشه و از اون جمله ی من خطاب به احسان اینو برداشت کردی!،من دیگه حرفی باهات ندارم!!!:|
نه برد قاطع!!!بعد برد آرسنال اون پست رو دادم،خیلی قاطع بردید نه!؟:general710:
از کی ده خیا مال شما شده،سال بعد تو ریال ببینش،سوتیهاش واس شما بود...
کسی منکر خوب بودن چلسی نشده ولی منکر اشتباهات داوری به نفعش هم نمیتونه بشه!حالا عمدی یا سهوی بودنشو کاری نداریم...(اینا نبود بازم چلسی صدر بود ولی با اختلاف کم!)
آره شما واس نایب قهرمانی میجنگین!!!:general304:اونم با سرور و آقای شهرتون!!!شما 5جم شید هنر کردید،هنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر...
آرسنالم قطعآ بالاتر از شما قرار میگیره...
واس لیورپولم از کسب سهمیه مطمئنم،الان که وضعش خوب نیس تا میتونید امتیاز جمع کنید چون موتورش که روشن شد دیگه قادر به رقابت نیستین...
100 سال بشه برادر،طرفدار حزب باد نیستیم ولش کنیم،طرفدارای لیورپول رو با امثال خودتون مقایسه نکنید،آفرین...
یعنی در تعجبم واقعآااا،اون درجه بندی هوش بود،برو از اول(پایینش!) یه واژه جدید واس خودت بساز!(یعنی به اینم نمیرسه من زیادی خوش بیم بگو بسازن برات!)چون دیگه اونام میفهمیدن اون پست من تیکه به احسان و چلسی بود که الانم داره عوضشو با پستاش میده،مثل بعضیآ گدای لایک نیستم و به دردمم نمیخوره،چه 1000 نفر بکنن چه 0 نفر هی فرقی واسم نداره،الافم نیستم بشینم با یه عده معلوم الحال دهن به دهن بزارم،شما 10 نفری بشینین بازیهای تیمتونو ببینین تا دقیقه 90 بنویسین و لایک کنید و نفهمید تو بازی چی شده اصلا،بعدم بیایید از برد قاطع حرف بزنید...:general304:خودتم انصافا نفهمیدی چی میگی
دخیا فعلا که تو منچستره پس میخوای بگم بازیکن شماس
برد ۲-۱ قاطع نیست وقتی دقیه ۹۰+ گل میخوری حتما باید ۵ تا زد بشه قاطع
چندین ساله که قهرمان و نایب قهرمانیم
حالا دیدی طرفدارای چلسی پا نمیدن زدی تو خط ارسنال
از بولتون بگی شاید یه پست لایک خورد
ربط داره عزیزم همین ارسنالیا بر علیه ونگر شدن دیگه نمیخوانش البته بنده خدا مثل تیم شما نیست ۲۶ سال جام نگرفته باشه:general304:شما پوستتون کلفته معلومه که هنوزم میای با منچستری کل میری:general711:
حرفی ندارم به خاطر استدلالش از اون حرف من به احسان بود که من تیکه انداختم این فک میکنه تعریف کردم تا لایکم کنه!!!:general304:حالا خوبه گفتی باهاش حرفی نداری و زیرش 6 خط نوشتی معلوم نبود اگه باهاش حرفی داشتی چکار می کردی!
دخیا هم از سال 2011 به اینور واسه ماست هر وقت با رئال قرارداد امضا کرد و تو لباسش دیدی بگو واسه رئاله
اگه به این منوالی که شما استدلال کردی باشه هیچکدوم از بازیکنان خوب لیورپول واسه خودش نیستن و تنها صاحب بازیکنان ته مانده و آت و آشغالاست چون تا بازیکنشون خوب بازی می کنه توسط رئال و بارسلونا خریده میشن!