• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دورتموند از نظر من میاد جزء 4 تیم، 10 امتیاز اختلاف چیزی نیست، اونم با تیم هایی مثل آوسبورگ

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دورتموند از نظر من میاد جزء 4 تیم، 10 امتیاز اختلاف چیزی نیست، اونم با تیم هایی مثل آوسبورگ
آخه پیروز بوندسلیگا مثل لیگ برتر نیست که همه تیمها راحت امتیاز از دست بدن. دورتموند هم وضعش 7یلی خرابه این فصل. خوشحال میشم حرفت درست دراد ولی به جد بعید میدونم!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@AslanSalarkia
هرچی باشه تجربه چندین و چند ساله در مورد رده چهارم داریم:D اگر حرفم درست درومد تو یک ماه لوگوی آرسنال بذار تو امضات، اگر حرفم درست در نیومد من یک ماه لوگوی من یو میذارم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
@AslanSalarkia
هرچی باشه تجربه چندین و چند ساله در مورد رده چهارم داریم:D اگر حرفم درست درومد تو یک ماه لوگوی آرسنال بذار تو امضات، اگر حرفم درست در نیومد من یک ماه لوگوی من یو میذارم...
Lol
هاروی عصبانی میشه! تا آخر این سریال به آواتارم نمیشه دست بزنم. کتو امضا شاید!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم گفتم امضا...
نچ نچ نچ! وسط پوکر دارم جواب میدم حواسم نیست! شرمنده!
بذا با بجه ها هماهنگ کنم ببینم اگه باختم تو کلوب رام میدن یا نه :دی
خبرشو میدم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
:general502::general502::general502:پی پی تو این صدا سیمان!:general502::general502::general502:

بازی حساس رم اینتر رو نشون ندان بارسا والنسیا نشون دادن:| -_-

این صدا سیمان اصن بایرمونیخی و بارسایی نیست! بایرمونیخ چیه نشون میده من موندم! انصافا لیگ بانوان جزیره جذاب تره از بوندلس لیگا:D
اینا کلا لج هستن با فوتبال ایتالیا
حالا خوبه بارسا تو اوج نیست اون موقع که با گواردیولا تو اوج بود خفمون کردن با بازی بارسا :general509: همه هم 5 تا گل میزد میترکوند
اخه من نمیدونم بازی که یه تیم حریفشو مثل کیسه بوکس میکنه و 0-5 میبره دیدنش چه لذتی داره ؟ o_O

شبکه ورزش هم که میتونست بازی رم - اینتر رو بزاره رفته برامون هندبال گذاشه جالبیش اونم تیم هندبال بارسلون :general509:

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
من دیروز جواب این جاروبرقی رو دادم ولی پستم بی دلیل پاک شده متاسفانه!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
عزیز دلم چه ربطی داره میگی احسان بزرگی اتحادیه نمیخواد قهرمان شید میخوای پستت رو لایک کنه:D
برد شانسی؟:eek:
از زمان تولد دخیای ما همش داریم اخر فصل رو میبینیم
عزیز جان با سی ال خدافظی کنید اورپا جای شما نیست :rolleyes:
امسال که چلسی واقعا خوبه و حقش قهرمانیه برای نایب قهرمانیم که یا ماییم یا سیتی
ارسنالم که مثل همیشه چهارم
۲۵ سال شد برادر ۲۵ سال
اگه واقعآ هوشت نمیرسه و نمیکشه و از اون جمله ی من خطاب به احسان اینو برداشت کردی!،من دیگه حرفی باهات ندارم!!!:|
نه برد قاطع!!!بعد برد آرسنال اون پست رو دادم،خیلی قاطع بردید نه!؟:general710:
از کی ده خیا مال شما شده،سال بعد تو ریال ببینش،سوتیهاش واس شما بود...;)
کسی منکر خوب بودن چلسی نشده ولی منکر اشتباهات داوری به نفعش هم نمیتونه بشه!حالا عمدی یا سهوی بودنشو کاری نداریم...(اینا نبود بازم چلسی صدر بود ولی با اختلاف کم!)
آره شما واس نایب قهرمانی میجنگین!!!:general304:اونم با سرور و آقای شهرتون!!!;)شما 5جم شید هنر کردید،هنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر...
آرسنالم قطعآ بالاتر از شما قرار میگیره...
واس لیورپولم از کسب سهمیه مطمئنم،الان که وضعش خوب نیس تا میتونید امتیاز جمع کنید چون موتورش که روشن شد دیگه قادر به رقابت نیستین...
100 سال بشه برادر،طرفدار حزب باد نیستیم ولش کنیم،طرفدارای لیورپول رو با امثال خودتون مقایسه نکنید،آفرین...:);)

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
اینا کلا لج هستن با فوتبال ایتالیا
حالا خوبه بارسا تو اوج نیست اون موقع که با گواردیولا تو اوج بود خفمون کردن با بازی بارسا :general509: همه هم 5 تا گل میزد میترکوند
اخه من نمیدونم بازی که یه تیم حریفشو مثل کیسه بوکس میکنه و 0-5 میبره دیدنش چه لذتی داره ؟ o_O

شبکه ورزش هم که میتونست بازی رم - اینتر رو بزاره رفته برامون هندبال گذاشه جالبیش اونم تیم هندبال بارسلون :general509:

نمیدونم لیگ ایتالیا توش صحنه هست چی هست ک نشون نمیدن:D

حتی غیر از منم خیلی ها واکنش نشون دادن

http://www.tarafdari.com/خبر/236854/لطفا-غزلی-تازه-بخوان؛-به-بهانه-شاهکار-صدا-و-سیما-در-یکشنبه-فوتبالی

کامنتارو :))

http://www.tarafdari.com/کاربران/متن/81703/ترول-شبکه-ورزش

من دیروز جواب این جاروبرقی رو دادم ولی پستم بی دلیل پاک شده متاسفانه!!

دلیلش لحن بَد شما بوده :general709:

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اگه واقعآ هوشت نمیرسه و نمیکشه و از اون جمله ی من خطاب به احسان اینو برداشت کردی!،من دیگه حرفی باهات ندارم!!!:|
کسی منکر خوب بودن چلسی نشده ولی منکر اشتباهات داوری به نفعش هم نمیتونه بشه!حالا عمدی یا سهوی بودنشو کاری نداریم...(اینا نبود بازم چلسی صدر بود ولی با اختلاف کم!)
آره شما واس نایب قهرمانی میجنگین!!!:general304:اونم با سرور و آقای شهرتون!!!;)شما 5جم شید هنر کردید،هنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر...
واس لیورپولم از کسب سهمیه مطمئنم،الان که وضعش خوب نیس تا میتونید امتیاز جمع کنید چون موتورش که روشن شد دیگه قادر به رقابت نیستین...
100 سال بشه برادر،طرفدار حزب باد نیستیم ولش کنیم،طرفدارای لیورپول رو با امثال خودتون مقایسه نکنید،آفرین...:);)
خودتم انصافا نفهمیدی چی میگی
دخیا فعلا که تو منچستره پس میخوای بگم بازیکن شماس
برد ۲-۱ قاطع نیست وقتی دقیه ۹۰+ گل میخوری حتما باید ۵ تا زد بشه قاطع
چندین ساله که قهرمان و نایب قهرمانیم
حالا دیدی طرفدارای چلسی پا نمیدن زدی تو خط ارسنال
از بولتون بگی شاید یه پست لایک خورد ;)
ربط داره عزیزم همین ارسنالیا بر علیه ونگر شدن دیگه نمیخوانش البته بنده خدا مثل تیم شما نیست ۲۶ سال جام نگرفته باشه:general304:شما پوستتون کلفته معلومه که هنوزم میای با منچستری کل میری:general711:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
حالا خوبه گفتی باهاش حرفی نداری و زیرش 6 خط نوشتی معلوم نبود اگه باهاش حرفی داشتی چکار می کردی!
دخیا هم از سال 2011 به اینور واسه ماست هر وقت با رئال قرارداد امضا کرد و تو لباسش دیدی بگو واسه رئاله
اگه به این منوالی که شما استدلال کردی باشه هیچکدوم از بازیکنان خوب لیورپول واسه خودش نیستن و تنها صاحب بازیکنان ته مانده و آت و آشغالاست چون تا بازیکنشون خوب بازی می کنه توسط رئال و بارسلونا خریده میشن!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خدایا این شادی رو از اینا نگیر انگار فینال سی ال گل زده معلوم نیست منظورش از بازگشت به کورس چی بوده قهرمانی که اصلا لابد کورس سهمیه;)
5ae450c55366.png

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خودتم انصافا نفهمیدی چی میگی
دخیا فعلا که تو منچستره پس میخوای بگم بازیکن شماس
برد ۲-۱ قاطع نیست وقتی دقیه ۹۰+ گل میخوری حتما باید ۵ تا زد بشه قاطع
چندین ساله که قهرمان و نایب قهرمانیم
حالا دیدی طرفدارای چلسی پا نمیدن زدی تو خط ارسنال
از بولتون بگی شاید یه پست لایک خورد ;)
ربط داره عزیزم همین ارسنالیا بر علیه ونگر شدن دیگه نمیخوانش البته بنده خدا مثل تیم شما نیست ۲۶ سال جام نگرفته باشه:general304:شما پوستتون کلفته معلومه که هنوزم میای با منچستری کل میری:general711:
یعنی در تعجبم واقعآااا،اون درجه بندی هوش بود،برو از اول(پایینش!) یه واژه جدید واس خودت بساز!(یعنی به اینم نمیرسه من زیادی خوش بیم بگو بسازن برات!)چون دیگه اونام میفهمیدن اون پست من تیکه به احسان و چلسی بود که الانم داره عوضشو با پستاش میده،مثل بعضیآ گدای لایک نیستم و به دردمم نمیخوره،چه 1000 نفر بکنن چه 0 نفر هی فرقی واسم نداره،الافم نیستم بشینم با یه عده معلوم الحال دهن به دهن بزارم،شما 10 نفری بشینین بازیهای تیمتونو ببینین تا دقیقه 90 بنویسین و لایک کنید و نفهمید تو بازی چی شده اصلا،بعدم بیایید از برد قاطع حرف بزنید...:general304:
برد
ولی اره اگه بازیها رو مثل بازی دیشبتون با گل آفساید و اون همه از یون آوردن و اون همه قاطعیت!!! ببرید میتونید به فکر سهمیه باشید...
ما پستمون کلفت،شما که پوستتون نازکه مواظب باشین .. نخورین....:)
ولی همینکه بعد از برد قاطع دیشبتون اومدی نقل قول کردی نشون میده خیییلی کم رویی و پوست نازک!،دیگه نقل قول نمیکنم چون حوصله و وقشتو ندارم،هر چه قدر میخوای واسه خودت ببرو بدوز آفرین...:)
حالا خوبه گفتی باهاش حرفی نداری و زیرش 6 خط نوشتی معلوم نبود اگه باهاش حرفی داشتی چکار می کردی!
دخیا هم از سال 2011 به اینور واسه ماست هر وقت با رئال قرارداد امضا کرد و تو لباسش دیدی بگو واسه رئاله
اگه به این منوالی که شما استدلال کردی باشه هیچکدوم از بازیکنان خوب لیورپول واسه خودش نیستن و تنها صاحب بازیکنان ته مانده و آت و آشغالاست چون تا بازیکنشون خوب بازی می کنه توسط رئال و بارسلونا خریده میشن!
حرفی ندارم به خاطر استدلالش از اون حرف من به احسان بود که من تیکه انداختم این فک میکنه تعریف کردم تا لایکم کنه!!!:general304:
بله یادمه از 2011 واس شماس و چه حرصهایی بهتون داده،ایشالا که فرصت جبرانشو خواهد داشت;)،اینقدر ده خیامون ده خیامون نکنید جوابشم نشنوید،مام والا هر بازیکنی به هر جا دادیم افت شدیدی کرده و اوجش تو تیم خودمون بوده...;)(یه بارم نگفتیم سوارزمون استوریجمون،...!:|)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دیشب فردوسی پور هم گفت کاش جای بالوتلی رمی رو گرفته بودیم وضعمون بهتر بود
قدر زر زرگر شناسد خوزه گرفتش و دیشب نشون دادیم ما فقط به کاستا وابسته نیستیم کینگ بزرگ و رمی رو هم داریم

بالا