• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
عمو کشتیش!
همه حرفاتم درستن!
البته طرفدارای آلمان اینجورین دیگه :p
چجورین؟
چرا توهین می کنی!؟
------
توپ طلا هم مال رونالدو ما نخواستیم
لازم نیست نویر رو انقدر در حد یه دروازه بان اماتور بیارید پایین!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چجورین؟
چرا توهین می کنی!؟
------
نویر رو نمیشناسم !!!
همونی هست که 4 گل از رئال در لیگ قهرمانان فصل پیش خورد ؟ 2 تاش از کریس رونالدو بود ؟

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به به میبینم که مربیانه ایتالیایی رو به سخره گرفتی :general509:eek:_O
الان دو سال بدشانسی اووردن دیگه بد شدن ؟
کارلتو که داره تو رئال میتازه بده ؟
مانچینی بد بود تو اینتر و من سیتی ؟
کاپلو تو هر باشگاهی که رفت قهرمانش کرد فقط حماقت کرد رفت مربی تیم ملی شد مگرنه همون باشگاهی رو ادامه میداد تا حالا دو جین جام به افتخاراتش اضاف میکرد
لوچیانو اسپالتی بد بود تو رم و بعد زنیت ؟
پارسال رانیری موناکو رو دوم کرد اخراجش کردن الان موناکو هشتمه من خوشحالم :D فکر کنم انتظار داشتن با وجود پاریسن جرمن رانیری موناکو رو قهرمان کنه
لیپی بد بود ؟
تراپاتونی بد بود ؟ الان تو سن 75 سالگی هنوز مشتری داره :D
دی متئو چلسی رو قهرمان جام باشگاها کرد بد کاری کرد ؟ نه من از شوما میپرسم
جانلوکا ویالی مربی بازیکن بود تو چلسی تیم عقب بود خودش خودشو تعویض میکرد گل میزد :D بد بود ؟

از چی بگم برات ؟ ;)

قبول دارم دو سالیه یکم افت کردن و بدشانسی میارن اما بهترین مربیها هستن
نسل جدیدشون هم داره ظهور میکنه
انتونیو کنته - مونتلا و پیپو اینزاگی
یه مثالی هست تو فوتبال که میگن تاکتیک مال ماست :general601:
al2 زیاد با فوتبال ایتالیا حال نمی کنه ایموبیله هم که دیشب خیلی بد بود اعصابش خورده درکش کن! :D
ایتالیا مربیای خوبی داره ولی همشونم خوب نیستن. دی متئو مربی بزرگی نیست نمیشه به قهرمانی چلسی استناد کرد
والا با ینس کلر هم فکر نمی کنم شالکه بیشتر از 5 تا می خورد!
توماس توجل مربی خیلی خوبیه و گزینه مناسب تری واسه شالکه بود ولی میگن چون دورتموندی هست نمیره شالکه
به هر حال امیدوارم دی متئو تو شالکه موفق بشه چون باهاش تا 2017 قرارداد بستن اگه بخوان اخراجش کنن مجبورن مثل چلسی کل مبلغ قراردادشو بهش بدن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
al2 زیاد با فوتبال ایتالیا حال نمی کنه ایموبیله هم که دیشب خیلی بد بود اعصابش خورده درکش کن! :D
ایتالیا مربیای خوبی داره ولی همشونم خوب نیستن. دی متئو مربی بزرگی نیست نمیشه به قهرمانی چلسی استناد کرد
والا با ینس کلر هم فکر نمی کنم شالکه بیشتر از 5 تا می خورد!
توماس توجل مربی خیلی خوبیه و گزینه مناسب تری واسه شالکه بود ولی میگن چون دورتموندی هست نمیره شالکه
به هر حال امیدوارم دی متئو تو شالکه موفق بشه چون باهاش تا 2017 قرارداد بستن اگه بخوان اخراجش کنن مجبورن مثل چلسی کل مبلغ قراردادشو بهش بدن
میدونم داشتم باهاش شوخی میکردم :D پست تا حدودی چاشنیه ظنز داشت
کلا ایتالیایی ندیدم بره بیرون ایتالیا موفق باشه فقط جانفرانکو زولا فوق العاده بود تو چلسی شاید زامبروتا هم بد نبود تو بارسا اما بقیه بد بودن
این ایموبیله هم خودم خیلی قبولش ندارم اینطور مهاجما باید خوب تغذیه بشن تا گل بزنن مهاجمی که نتونه برا خودش موقعیت درست کنه باید دو تا فاکتور رو داشته باشه یکی جایگیری خوب یکی هماهنگی با تیم ایموبیله هیچکدوم از این دو فاکتور رو فعلا نداره تو دورتموند ضمن اینکه تغذیه هم نمیشه
تو ایتالیا هم که اقایه گل شد خیلی هماهنگ بود با تیم ضمن اینکه چرچی هم زوجش بود خوب تقذیه ش میکرد
اما جوونه احتمال داره برگرده به اوجش و با گذر زمان هماهنگ بشه با تیم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
میدونم داشتم باهاش شوخی میکردم :D پست تا حدودی چاشنیه ظنز داشت
کلا ایتالیایی ندیدم بره بیرون ایتالیا موفق باشه فقط جانفرانکو زولا فوق العاده بود تو چلسی شاید زامبروتا هم بد نبود تو بارسا اما بقیه بد بودن
این ایموبیله هم خودم خیلی قبولش ندارم اینطور مهاجما باید خوب تغذیه بشن تا گل بزنن مهاجمی که نتونه برا خودش موقعیت درست کنه باید دو تا فاکتور رو داشته باشه یکی جایگیری خوب یکی هماهنگی با تیم ایموبیله هیچکدوم از این دو فاکتور رو فعلا نداره تو دورتموند ضمن اینکه تغذیه هم نمیشه
تو ایتالیا هم که اقایه گل شد خیلی هماهنگ بود با تیم ضمن اینکه چرچی هم زوجش بود خوب تقذیه ش میکرد
اما جوونه احتمال داره برگرده به اوجش و با گذر زمان هماهنگ بشه با تیم
لوکا تونی؟!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چجورین؟
چرا توهین می کنی!؟
------
آقا از کی تا حالا اینجوری فحشه؟!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
آقا از کی تا حالا اینجوری فحشه؟!!

نه دیگه خوب یه جوری گفتی اینجوری که یعنی مثلا طرفدارای آلمان نمی فهمن ولشون کن! البته شایدم لحنت شوخی بود من بد برداشت کردم. ولی وقتی طرفدار یه تیم انگلیسی مخصوصا از نوع منچستری به طرفدارای آلمان میکه اینجوری معلومه منظور خوبی نداره! :D
ولی حالا ولش کن مهم نیست.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نه دیگه خوب یه جوری گفتی اینجوری که یعنی مثلا طرفدارای آلمان نمی فهمن ولشون کن! البته شایدم لحنت شوخی بود من بد برداشت کردم. ولی وقتی طرفدار یه تیم انگلیسی مخصوصا از نوع منچستری به طرفدارای آلمان میکه اینجوری معلومه منظور خوبی نداره! :D
ولی حالا ولش کن مهم نیست.
نه آقا چه حرفیه این! کل کل آلمانی انگلیسی فقط به نژادپرستی و ایناس [emoji3] [emoji3]

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
LiverBarcaداداش خدایی خودتون رو با چلسی مقایسه نکنین شما امسال باید سعی کنین دسته پایینتر نرین یا نهایت پره پرش 5یا6 که اونم عمرا بهترین تیم جزیره چلسی هست تیم اول لندن پس به حاشیه نرین لطفا فصل پیشم که خیلی خوب بودین انقدر گفتین اخر فصل مبینم که همون اخر فصل تمام شد رفت و برگشتم استاد شاگردش رو ادب کرد تا برای چلسی راجرز خط و نشون نکشه وترمزتونم ما کشیدیم خیلی جالب هست تمام موفقیتهای تیم رو وصل میکنی به داوری شانسی بودن این حرفها کریستال پالاسم که حسابی از خجالتتون در اومد قبول کن فقط فصل پیش بود خوب بودین تمام شد رفت
در حدی نیستین که بخوام شما رو با بزرگترین تیم بریتانیا مقایسه کنم،همون با السیتی کل کل کنین شماها...
بعععله دیگه الان که اتحادیه داره چپ و راست بهتون حال میده اینا شده حاشیه!!!ولی پارسال چیز دیگه ای بود!چلسی امسال قوی هست شکی در این نیست ولی در کنار این قوی بودن به صورت کاملآ اتفاقی!!!داور هم باهاتونه!مطمئنی جلو لیورپول حقتون برد بود دیگه!؟
لیورپول امسال وضعش خوب نیست ولی درست میشه،پارسالم در هر حال زیرمون بودید و امسالم خودتم خوب میدونی قطعآ بین 4 تا تیمیم،کافیه استوریج برسه تا لیورپول واقعی رو که تاتنهامو تو لندن آبکش کرد باز ببینی...
پارسال عالی بودیم ولی امسالم اگه مصدوما و مخصوصآ استوریج خوب شه بازم تیممون خیلی خوبه و راحت میتونیم بین 4 تا باشیم...(هر چند اگه عقل داشتن و راجرز رو تابستون اخراج میکردن امسال شانس اول قهرمانی بودیم ولی داریم چوب لجبازیاشو میخوریم الان!)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
در حدی نیستین که بخوام شما رو با بزرگترین تیم بریتانیا مقایسه کنم،همون با السیتی کل کل کنین شماها...
بعععله دیگه الان که اتحادیه داره چپ و راست بهتون حال میده اینا شده حاشیه!!!ولی پارسال چیز دیگه ای بود!چلسی امسال قوی هست شکی در این نیست ولی در کنار این قوی بودن به صورت کاملآ اتفاقی!!!داور هم باهاتونه!مطمئنی جلو لیورپول حقتون برد بود دیگه!؟
لیورپول امسال وضعش خوب نیست ولی درست میشه،پارسالم در هر حال زیرمون بودید و امسالم خودتم خوب میدونی قطعآ بین 4 تا تیمیم،کافیه استوریج برسه تا لیورپول واقعی رو که تاتنهامو تو لندن آبکش کرد باز ببینی...
پارسال عالی بودیم ولی امسالم اگه مصدوما و مخصوصآ استوریج خوب شه بازم تیممون خیلی خوبه و راحت میتونیم بین 4 تا باشیم...(هر چند اگه عقل داشتن و راجرز رو تابستون اخراج میکردن امسال شانس اول قهرمانی بودیم ولی داریم چوب لجبازیاشو میخوریم الان!)
حتما تیم شما بزرگ نه نگو برادر اینو شوخی حساب میکنیم
اخوی ابروی جزیره رو هم تو باشگاهی بردین هم تو سی ال دعا کنین فقط دسته پایینتر نرین شما باید برین با تیمهای ته جدول کل کل کنین نه اینکه با چلسی همون پارسال تموم شدین رفت چندسال شد بگن دوستان ..........

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حتما تیم شما بزرگ نه نگو برادر اینو شوخی حساب میکنیم
اخوی ابروی جزیره رو هم تو باشگاهی بردین هم تو سی ال دعا کنین فقط دسته پایینتر نرین شما باید برین با تیمهای ته جدول کل کل کنین نه اینکه با چلسی همون پارسال تموم شدین رفت چندسال شد بگن دوستان ..........
پ نه پ حتمآ شمایین!!!:general304::general304::general304:به جوونی بچه های اینجا رحم کن دادا...:D;)
آبروریزی اینه که تیم اول جزیره با ماریبور مساوی کنه و آبروی جزیره بره نه تیم ناقص ما از ریال تو برنابئو و با تیم تقریبآ دومش 1-0 ببازه!!!لیورپول با این شرایطی که داره و تو جزیره اینطوری بازی میکنه خیلی تو لیگ قهرمانان آبرو داری کرده،تو جزیره بردن آبروی جزیره هم که دیگه از اون حرفااا بود!!!
در کل ترجیح میدم با تازه به دوران رسیده ها بحثی نکنم ولی مواظب حرفایی که به لیورپول میزنی باش،تو لیگ قهرمانان اتوبوس بچینین،12 نفری بچپین تو دفاع و از آبروی جزیره دفاع کنین،آفرین به شماها...:)
دیگه نقل قول نمیکنم،خوش باش...;)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
پ نه پ حتمآ شمایین!!!:general304::general304::general304:به جوونی بچه های اینجا رحم کن دادا...:D;)
آبروریزی اینه که تیم اول جزیره با ماریبور مساوی کنه و آبروی جزیره بره نه تیم ناقص ما از ریال تو برنابئو و با تیم تقریبآ دومش 1-0 ببازه!!!لیورپول با این شرایطی که داره و تو جزیره اینطوری بازی میکنه خیلی تو لیگ قهرمانان آبرو داری کرده،تو جزیره بردن آبروی جزیره هم که دیگه از اون حرفااا بود!!!
در کل ترجیح میدم با تازه به دوران رسیده ها بحثی نکنم ولی مواظب حرفایی که به لیورپول میزنی باش،تو لیگ قهرمانان اتوبوس بچینین،12 نفری بچپین تو دفاع و از آبروی جزیره دفاع کنین،آفرین به شماها...:)
دیگه نقل قول نمیکنم،خوش باش...;)
بازی ماریبور رفتش که ترکوندیم وبرگشتم بازی حساسی نبود که بخواهیم خودکشی کنیم پنالتی از دست دادیم و گل سالم افساید اعلام شد شما فکر خودت باش که کریستال پالاس ترکوندتون و اون تیم عجیب تو سی ال 2به 2کردین هیچوقت یادم نمیره بازی چلسی و پی اس جی چی میگفتی قبلش و بعدش 180 درجه حرفهات رو عوض میکردی اخه شما تیمی نیستین که بخواهیم اصلا باشما بحث کنیم ریز دیده میشین
در ضمن خونسردی خودت رو حفظ کن اخر من میترسم چلسی چنذ تا قربانی براثر سکته بگیره اینجا عجب امضائی دارم من دیگه لازمم نیست بخشی از صحبتها رو جواب بدم:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پی تی تحریمه! انجمن فقط نوربالا[emoji3] [emoji3]

دوشواری اینجان تو همون سایتشم نیستش :D