• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@al2
حریف هوادارای مسی و رونالدو نمیشیم! 70 درصد کل دنیا طرفدار این دو تا هستن، اما این چند سال بازیکن های دیگری هم بودن که حقشون باشه! واقعا نویر فوق العاده بود 1 سال گذشته، به خصوص جام جهانی... یک دروازه بان هم حق داره بهترین بازیکن جهان بشه، حالا چون نمیتونه گل بزنه و دریبل کنه، دلیل نمیشه که نشه...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
@pirouz3
کاری به اونا نداریم ما اونا هرچی میگن بذار بگن
ببین من الان میگم مثلا پارسال سوارز و رونالدو هر کدوم 31 گل زده و کفش طلا رو مشترک دادن به هر دو اما من میگم صددرصد باید میدادن به سوارز چرا چون سوارز تعداد بازی کمتری انجام داد و 31 گل زد اول فصل کلی بازی محروم بود
بعدا تیم های لیگ برتر کجا
لوانته - ختافه - ایبار - رایو - وایادولید و..... کجا که ردال و بارسا همیشه 6-5 تا بهشون میزنن

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چقدر تو خوشمزه ای ببینمگه قراره همه بازیهاشو چلسی ببره توانشو بزاره با 18 امتیاز بیاد بیرون همین که صعود کنه کافیه تو حذفی هست که توان واقعیش رو نشون میده تا سوزش بد خواهانش رو بیشتر کنه
تو حذفی هم که میگین همه ی توانمون رو لازم نیست بزاریم همین که شانسی بیایم بالا کفایت می کنه
ما تو فینال از تمام توانمون می خواییم استفاده کنیم ولی مشکل این جاست که هیچ وقت به فینال نمیرسین :general705:
امسال دوست دارم به ریال بخورین :D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تو حذفی هم که میگین همه ی توانمون رو لازم نیست بزاریم همین که شانسی بیایم بالا کفایت می کنه
ما تو فینال از تمام توانمون می خواییم استفاده کنیم ولی مشکل این جاست که هیچ وقت به فینال نمیرسین :general705:
امسال دوست دارم به ریال بخورین :D
خوشم میاد چلسی کاری کرده تا فیها خالدون خیلیها سوخته عیب نداره همینجور جفنگ میبافن بعضیها براش
ما عقده فینال نداریم تجربه کردیم شماهم خوب نیست از نردبون رئال بری بالا

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اگه بایرن 10 نفره نشده بود ما حرفی نداشتیم. بایرن از دقیقه 20 10 نفره شد و 70 دقیقه تو زمین حریف بازیش رو تحمیل کرد و بازی 1 - 0 باخته رو با 2 - 1 عوض کرد و اخرشم رو اشتباهات فردی باخت اصلا از بواتنگ بعید بود همچین سوتی هایی
در فلک زده بودن شالکه که شکی نیست حتی وقتی چلسی رو تو خونش متوقف کرد ما نگفتیم شالکه بهترین تیم دنیاست این یه نتیجه بد برای چلسی بود و یه نتیجه فوق العاده برای شالکه
با اینحال دور رفت آلمانی ها از بازی های رودررو 7 امتیاز گرفتن و انگلیسیها از دور برگشت 6 امتیاز و اگر آرسنال امشب بزنه میشن 9 امتیاز و تازه در مجموع رفت و برگشت گروهی امسال از آلمانیها میزنن جلو
در کل به کری بین بوندسلیگا و لیگ برتر اعتقادی ندارم چون سیاست های این دو لیگ با هم متفاوته
سیاست لیگ برتر مالی تبلیغاتی هست که با خرید ستاره های خارجی چند تیم قوی داشته باشن که تو لیگ با هم رقابت کنن ولی بوندسلیگا محلیه برای رشد و بروز و ظهور استعدادهای جوان که وقتی رشد کردن میفروشنش به بایرن یا تیمهای بزرگ خارجی و همچنین داشتن یک تیم ملی قدرتمند
اگه بایرن 10 نفره شد مقصر خودشون هستن وقتی که 11 به 11 بودن یه تک به تک به حریف دادن! که روش خطا کردن و پنالتی اخراج تقدیم کردن
بایرن 11 نفره در آلیانس آرنا هم به سختی و گل دقیقه 90 سیتی رو برد
در 6 بازی اخیر بین سیتی و بایرن سهم هر کدوم 3 برد بوده درسته بایرن در چند سال اخیر قدرتمند ظاهر شده و جام هم گرفته ولی سیتی که هیچ گونه افتخاری تو اروپا نداره براش لقمه ی قابل هضمی نبوده!

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
@al2
حریف هوادارای مسی و رونالدو نمیشیم! 70 درصد کل دنیا طرفدار این دو تا هستن، اما این چند سال بازیکن های دیگری هم بودن که حقشون باشه! واقعا نویر فوق العاده بود 1 سال گذشته، به خصوص جام جهانی... یک دروازه بان هم حق داره بهترین بازیکن جهان بشه، حالا چون نمیتونه گل بزنه و دریبل کنه، دلیل نمیشه که نشه...

درود

میگم اون سال هایی که بوفون و کاسیاس و اشمایکل و ... تو اوج بودن شما کجا بودی ؟چرا حق اونا نبود اون موقع ؟دیگه لقب بهترین دروازه بان قرن کم لقبی نیست

پشیزی اهمیت نمیدم که کی برنده میشه ولی اگر رونالدو برنده بشه به عنوان یک ریالی خوشحال میشم

از منطقی ترین هوادار بارسا هم سوال کنی حق آلمانی ها نیست.چرا ؟ چون این یه جایزه ی فردیه و مربوط به عملکرد یک سال میشه ، نه یک ماه.و اینکه این جایزه بین دو نفر تقسیم میشه تو این چند سال علتش فقط و فقط خوب بودن اون دو نفره

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@aliran93
من کاری به منطقی ترین هوادار بارسا ندارم، اما کی گفته نویر فقط تو جام جهانی خوب بوده؟!!! نکنه انتظار داشتی نویر تو این یک سال 40 تا هت تریک می کرد واست؟!!! نویر سه ساله عالیه، جام جهانی هم فوق العاده بود، در بزرگ ترین تورنومنت فوتبال، از نظر فردی هم عالی بود نه فقط تیمی، جایی که رونالدو و مسی چند دوره گند زدن... گند زدن، بد جوری هم گند زدن، نویر هم تو بایرن عالی بود، هم تو تیم ملی، اگر این جایزه فردیه، چرا مسی و رونالدو فقط تو رئال و بارسا عالین، اگر فردی عالی باشن، باید تو جام جهانی و تیم ملی هم می درخشیدن، پس همچین فردیه فردی هم نبوده....

• Like
Reactions: al2

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
سید رونالدو که تو تیم ملی خوبه که.

مسی هم تیم ملیشو برد فینال.

من نمیخوام خیلی متعصبانه نظر بدم ولی تیم پرتغال کجا و آلمان که همه هماهنگن و هم سطح کجا

یا دفاع و هافبک آرژانتین اصلا با خط حملش قابل قیاس نییت

نویر هم تیم ملیش و هم باشگاهیش عالین.واقعا عالی و از همه مهمتر همه هم سطحن

حالا شما رونالدو یا مسی رو تو تیم ملی آلمان فرض کن.اونوقت چی میشد ؟

این بحثارو بی خیال

من حرفم اینه شما اشمایکل رو یادت نیست ؟
یا بوفون و کاسیاس.بخدا اینا هم خوب بودن ها !

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نویر چه در تیم باشگاهی و چه رده ی ملی کنارش مدافعان خوبی بازی می کنن اگه این مدافعان بهم بریزن چیزی خاصی از دستش برنمیاد نمونش بازی دیشب مقابل سیتی اگه تافته ی جدا بافته از بقیه دروازه بانها بود حداقل باید یکی از اون توپ ها رو می گرفت
بیشتر بخاطر وسط زمین اومدناش و نظم خطوط دفاعی تیمی که توش بازی می کنه ( که باعث میشه کم گل بخوره) به چشم میاد و گرنه در حدی نیست که بخواد ادعای گرفتن توپ طلا رو بکنه
حالا کسی نمی تونه منکر موفقیت های نویر در تیم ملی و رده ی باشگاهی بشه ولی توپ طلا یک جایزه ی فردیه نه تیمی
امسال هم حق یکی از این دو بازیکنه .... رونالدو و مسی

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
نویر چه در تیم باشگاهی و چه رده ی ملی کنارش مدافعان خوبی بازی می کنن اگه این مدافعان بهم بریزن چیزی خاصی از دستش برنمیاد نمونش بازی دیشب مقابل سیتی اگه تافته ی جدا بافته از بقیه دروازه بانها بود حداقل باید یکی از اون توپ ها رو می گرفت
بیشتر بخاطر وسط زمین اومدناش و نظم خطوط دفاعی تیمی که توش بازی می کنه ( که باعث میشه کم گل بخوره) به چشم میاد و گرنه در حدی نیست که بخواد ادعای گرفتن توپ طلا رو بکنه
حالا کسی نمی تونه منکر موفقیت های نویر در تیم ملی و رده ی باشگاهی بشه ولی توپ طلا یک جایزه ی فردیه نه تیمی

نویر خوبه خداییش

ولی گلرهای بزرگ تری هم بودن که اتفاقا جام جهانی رو بردن و تاثیرگذارتر هم بودن تو قهرمانی تیمشون ولی توپ طلا نگرفتن

درسته جایزش لوث شده ولی بیشترین ثبات رو همین دونفر داشتن ....

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه طوری میگی هرکی ندونه فکر میکنه رونالدو و مسی کنار غلامرضا رضایی و هادی نوروزی بازی می کنن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ما گرچه در جزیره رقابت داریم اما در لیگ قهرمانان هوای همدیگرو داریم:D
تبریک به هواداران ارسنال حال کردم برد خوبی بود سیتی و چلسی و ارسنال بایرن لیگا رو به زانو در اوردن سال دیگه هم منچستر بیاد رقابتها دیدنی بشه
اصلا باید سهمیه المان رو کم کنن یعنی چی همون 1/5 قطب رو سهمیه بدن والی ابرو خودشون میره تیمهای دیگش بیان;)

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فقط اومدم بگم پرچم تیمهای آلمانی بالاست
بعضی ها نگن همشون باختن و پیداشون نشد:D
علی رغم اینکه هر 4تا باختند و هفته بدشون رو کامل کردن اما در نظر بگیرید که بایرن و دورتموند 4پیروزی پیاپی داشتن صعودشون رو به عنوان تیم اول تقریبا قطعی کردن و انگیزه چندانی نداشتن خصوصا دورتموند
لورکوزن هم با اینکه باخت اما صعود کرد:general107: به نظرم لورکوزن چوب همزمان نبودن بازیش با زنیت رو خورد اگه همزمان بود و نمیدونستن صعود کردن قطعا اونا هم با یه تساوی الان به عنوان تیم صعودشون رو قطعی کرده بودن واقعا هم تو هر دوبازی رفت و برگشت مقابل موناکو بدشانس بودن خیلی هم بدشانس بودن کلی موقعیت رو نزدن حریف یه توپ میاورد و 3 امتیازو میبرد کلا موناکو رفت و برگشت 4-5تا شوت تو چارچوبم نداشت فوتبالم همینه دیگه
شالکه هم که کلا بی خیالش تیمی که بره مربی ایتالیایی بیاره اصلا همون بهتر که نیاد بالا

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من خیالم راحت هست اگر بایرن و رئال بهم دیگه بخورن این ژآبی آلونسو خودش 2 تا گل برامون میزنه و بایرن حذف میشه :general711:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
علی رغم اینکه هر 4تا باختند و هفته بدشون رو کامل کردن اما در نظر بگیرید که بایرن و دورتموند 4پیروزی پیاپی داشتن صعودشون رو به عنوان تیم اول تقریبا قطعی کردن و انگیزه چندانی نداشتن خصوصا دورتموند
لورکوزن هم با اینکه باخت اما صعود کرد:general107: به نظرم لورکوزن چوب همزمان نبودن بازیش با زنیت رو خورد اگه همزمان بود و نمیدونستن صعود کردن قطعا اونا هم با یه تساوی الان به عنوان تیم صعودشون رو قطعی کرده بودن واقعا هم تو هر دوبازی رفت و برگشت مقابل موناکو بدشانس بودن خیلی هم بدشانس بودن کلی موقعیت رو نزدن حریف یه توپ میاورد و 3 امتیازو میبرد کلا موناکو رفت و برگشت 4-5تا شوت تو چارچوبم نداشت فوتبالم همینه دیگه
شالکه هم که کلا بی خیالش تیمی که بره مربی ایتالیایی بیاره اصلا همون بهتر که نیاد بالا
@Benchmarker

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به به میبینم که مربیانه ایتالیایی رو به سخره گرفتی :general509:eek:_O
الان دو سال بدشانسی اووردن دیگه بد شدن ؟
کارلتو که داره تو رئال میتازه بده ؟
مانچینی بد بود تو اینتر و من سیتی ؟
کاپلو تو هر باشگاهی که رفت قهرمانش کرد فقط حماقت کرد رفت مربی تیم ملی شد مگرنه همون باشگاهی رو ادامه میداد تا حالا دو جین جام به افتخاراتش اضاف میکرد
لوچیانو اسپالتی بد بود تو رم و بعد زنیت ؟
پارسال رانیری موناکو رو دوم کرد اخراجش کردن الان موناکو هشتمه من خوشحالم :D فکر کنم انتظار داشتن با وجود پاریسن جرمن رانیری موناکو رو قهرمان کنه
لیپی بد بود ؟
تراپاتونی بد بود ؟ الان تو سن 75 سالگی هنوز مشتری داره :D
دی متئو چلسی رو قهرمان جام باشگاها کرد بد کاری کرد ؟ نه من از شوما میپرسم
جانلوکا ویالی مربی بازیکن بود تو چلسی تیم عقب بود خودش خودشو تعویض میکرد گل میزد :D بد بود ؟

از چی بگم برات ؟ ;)

قبول دارم دو سالیه یکم افت کردن و بدشانسی میارن اما بهترین مربیها هستن
نسل جدیدشون هم داره ظهور میکنه
انتونیو کنته - مونتلا و پیپو اینزاگی
یه مثالی هست تو فوتبال که میگن تاکتیک مال ماست :general601:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کاپلو تو هر باشگاهی که رفت قهرمانش کرد فقط حماقت کرد رفت مربی تیم ملی شد مگرنه همون باشگاهی رو ادامه میداد تا حالا دو جین جام به افتخاراتش اضاف میکرد
پارسال رانیری موناکو رو دوم کرد اخراجش کردن الان موناکو هشتمه من خوشحالم :D فکر کنم انتظار داشتن با وجود پاریسن جرمن رانیری موناکو رو قهرمان کنه
لیپی بد بود ؟
جانلوکا ویالی مربی بازیکن بود تو چلسی تیم عقب بود خودش خودشو تعویض میکرد گل میزد :D بد بود ؟

از چی بگم برات ؟ ;)

مثل اینکه دلت خیلی پره عمو بنچی رکورد شکستی
9 سوال در یک پست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
لیپی بد بود ؟

از چی بگم برات ؟ ;)

عمو کشتیش!
همه حرفاتم درستن!
البته طرفدارای آلمان اینجورین دیگه :p

بالا