احسانبزرگي
Registered User
ایخدا جزیره چه حالی دادبه بایرن لیگا
جلوی بایرن پر از مصدوم 10 نفره تو خونه خودش؟کار بزرگ رو سیتی کرد که بخت مسلم قهرمانی رو برد وگرنه برد چلسی جلوی شالکه که قابل پیش بینی بود.
اون گروه بایرن که صعود کرده بقیه هم امتیازن وضعیت چجوریه؟
رئال و بایرن امسال بخت های مسلم قهرمانین و اگر تیمی غیر ایندو قهرمان بشه اون تیم چلسیه گرچه چلسی مورینیو و قهرمانی چمپیونز لیگ تا حدودی جمع اضداده
من طرفدار سیتی نیستم ولی از بایرن به اندازه بایرن انتظار دارم از سیتی اندازه سیتیجلوی بایرن پر از مصدوم 10 نفره تو خونه خودش؟
چطور دور رفت که آلمانی ها 7 امتیاز از انگلیسی ها گرفتن، همه آلمانیا اینجا به به و چه چه می کردن! اما الان میگید بایرن شده 10 نفره؟!!! از اول بازی که بایرن 10 نفره نبود، بود؟!!!جلوی بایرن پر از مصدوم 10 نفره تو خونه خودش؟
اگه بایرن 10 نفره نشده بود ما حرفی نداشتیم. بایرن از دقیقه 20 10 نفره شد و 70 دقیقه تو زمین حریف بازیش رو تحمیل کرد و بازی 1 - 0 باخته رو با 2 - 1 عوض کرد و اخرشم رو اشتباهات فردی باخت اصلا از بواتنگ بعید بود همچین سوتی هاییچطور دور رفت که آلمانی ها 7 امتیاز از انگلیسی ها گرفتن، همه آلمانیا اینجا به به و چه چه می کردن! اما الان میگید بایرن شده 10 نفره؟!!! از اول بازی که بایرن 10 نفره نبود، بود؟!!!
شالکه هم که مساوی گرفت از چلسی همه می خندیدن که تیم 4 امه آلمان تیم اول انگلیس رو تو خونه متوقف کرد، الان که 5 تا خورده، شالکه شده فلک زده؟!!!
البته قبول دارم بازی بایرن و سیتی بایرن اون انگیزه رو نداشت اما به هر حال باخت، چون تقریباً با تمام قوا اومده بود...
کار بزرگ رو سیتی کرد که بخت مسلم قهرمانی رو برد وگرنه برد چلسی جلوی شالکه که قابل پیش بینی بود.
اون گروه بایرن که صعود کرده بقیه هم امتیازن وضعیت چجوریه؟
رئال و بایرن امسال بخت های مسلم قهرمانین و اگر تیمی غیر ایندو قهرمان بشه اون تیم چلسیه گرچه چلسی مورینیو و قهرمانی چمپیونز لیگ تا حدودی جمع اضداده
گل زده رو حساب میکنن یا تفاضل ؟@Benchmarker
مساوی 0-0 هم میاین بالا، اگر زسکا از بایرن امتیاز نگیره...
اره بازی رفت 1-1 شد پس اگه 0-0 بشه رم میاد بالا اگه 1-1 بشه و تفاضل رو حساب کنن سیتی میاد بالا اگه گل زده رو حساب کنن رم میاد بالا@Benchmarker
بازی مستقیم! 0-0 رم میاد بالا، اگر 1-1 بشه فکر کنم سیتی بیاد بالا... البته به شرط اینکه زسکا امتیاز نگیره...
:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:چلسی با این که تو گروه مرگ افتاد ولی تا الان همه بازیاشو برده نشون میده که شانس اول قهرمانیه
چقدر تو خوشمزه ای ببینمگه قراره همه بازیهاشو چلسی ببره توانشو بزاره با 18 امتیاز بیاد بیرون همین که صعود کنه کافیه تو حذفی هست که توان واقعیش رو نشون میده تا سوزش بد خواهانش رو بیشتر کنهچلسی با این که تو گروه مرگ افتاد ولی تا الان همه بازیاشو برده نشون میده که شانس اول قهرمانیه
کلا المان یه قطب داره فرقی هم نمیکنه این تیم بیاد اون تیم بیاد همون یه قطبم پارسال به دست رئال تیکه تیکه شد باقی تیماشم زنگ تفریح هستن تو cl حالا نیم قطب دیگشم تا الان تو گروهی بد نبوده ولی حذفی بیاد با یه نتیجه سنگین بابای میشه البته این با توجه به بازیهایی که تو لیگ نتیجه گرفته میگماکاش جای این شالکه وولفسبورگ اومده بود CL
البته شالکه هنوز هم شانس صعود داره
ولی اگه صعود نکنه و بره یورو لیگ به نظرم بهتره
دوباره یهو میخوره به رئال یا بارسا تیکه تیکه اش میکنن