تموم شد!واقعاً چرا کاسیاس دروازه بان اول اسپانیاست؟!!!
بی خیال فری اینا هم میگذره! من خودم انقد مطمئن بودم که 1 به 5 شرط بستم سر برد یونایتد با 2 تا اختلاف!خوب بردید عزیزان من این تخریب کاری ها چیه دیگه جز مورد Dreamypixy بقیه ش بی محتوا بود . همونایی بود ک همیشه میدیدم بعد بازی
البته ما پارسال میبردیم از این کارا نمیکردیم ها . . .
بی خیال فری اینا هم میگذره! من خودم انقد مطمئن بودم که 1 به 5 شرط بستم سر برد یونایتد با 2 تا اختلاف!
50 بردم ولی حتی اگه 3-2 هم میبردیم 250 باید میدادم!
در این حد مطمئنیم ما
پ.ن: درصورتیکه در فهم مفاهیم مشکل داری بگو مورد به مورد توضیح بدم، تماماً مفاهیم عمیقی رو در بر گرفتن پستای دوستان
بورو عمووووووووو!اینجا 3نفریم ولی تو صداسیمان زیادن لیورپولی ها. عادل و آقای صدر و آقای یه پاس کات بَک
کولن فلسفه ما و هوادارای ما با شماها جداست . حذب کارگر کوجا تیمی ک رو پیرنش CHEVY هست کوجا این همه پول از کوجا مییارن بعدا گندش در میاد
در مورد ناعادل و یه چندتا عتیغه دیگه راست میگی، مثل همین گزارشگر بازی که فقط کم مونده بود بگه آقا این چه داوری داری میگیری واسه ما!!اینجا 3نفریم ولی تو صداسیمان زیادن لیورپولی ها. عادل و آقای صدر و آقای یه پاس کات بَک
کولن فلسفه ما و هوادارای ما با شماها جداست . حذب کارگر کوجا تیمی ک رو پیرنش CHEVY هست کوجا این همه پول از کوجا مییارن بعدا گندش در میاد
این داستانهارو همین گزارشگر بازی قبلی ساخت که گفت منچستر سیتی از یونایتد پرطرفدار تره و مال پول دارهاست...بورو عمووووووووو!
حالا واسه ما شدن حزب کارگر!
نیست پایگاه اجتماعی یونایتد قشر سلطنتیه انگلیسه!
یونایتدم مث لیورپول مال کارگرا بوده، الانم هست، اصن علت اینهمه کل کل هم از همون اول همین بوده!
فقط ما از دهه 90 به اینور پیشرفت کردیم شدیم یکی از قوی ترین باشگاه هی دنیا (هم از نظر فوتبال، هم از نظر اقتصادی)، لیورپول رفت گل بچینه!
دیگه داستان شاهزاده و گذا نساز که خییییلی خنده دار میشه!