• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نه بابا اونو نمیگم! لیورپولو میگم چند هفته پیش قرار بود استوریجشون از راه برسه جوجه رو آخر پاییز بشمریم بالاسر ما تموم کنن فصلو .... اینا!
کم پست سر من حرف بزنید...:D
دلیل اتفاق نیوفتادن اون پیش بینیمم گفتم و خیلی واضح هم بود...:(
استوریج انگار قرار نیست برسه:eek:،ولی میدونی چی حال میده!؟اصلآ ما 17 هم بشیم تو لیگ ولی یوفا رو ببریم از این ور شما با عرق و خون و با بردهای شانسی،سکته آور و بازی با اعصابتون 4رم بشید و نتونید بیایید cl،یه لحظه تصور کن اصلا!!!:D:general304::general206:
یعنی از الان راضیم 17هم بشیم ولی این اتفاق بیوفته...=)))))))))))
چون قضیه 1 بار جستی ملخک،2 بار جستی ملخک،بار سوم کف دستی ملخک رو هم دیگه شما رد کردین و همین 3 بازی آخرتون رو عوض 0 امتیاز که حقتون بود 9 امتیاز گرفتین!!!(حالا بقیه بردهای شانسکیتون یه طرف!)پس به احتمالی که بالا گفتم فک کن!!!lol:);)
----------------------------
مثلث طلایی هم که امشب هر کدوم یکی وارد psg کردن!!!:p

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
با پایان یافتن دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان چهره 16 تیم پایانی مشخص شد و بوندسلیگا تنها لیگی هست که هر 4 نمایندش به دور بعد صعود کردند
از لالیگا و لیگ برتر 3 تیم و از سری آ 1 تیم به دور بعد راه پیدا کردند
این هم احتمال برخورد تیم ها در مرحله بعد

0atrmp7f6xjflf63pj7f.jpg
رو چه حسابی درصد برخورد آرسنال به بایرن از از بقیه تیم های سرگروه دیگه {غیر دورتموند و چلسی} بیشتره؟:general405:
مگه قرعه کشی نمیشه؟
یا مثلا واسه دورتموند سیتی یه درصدیه PSG یه درصد دیگه؟

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
رو چه حسابی درصد برخورد آرسنال به بایرن از از بقیه تیم های سرگروه دیگه {غیر دورتموند و چلسی} بیشتره؟:general405:
مگه قرعه کشی نمیشه؟
یا مثلا واسه دورتموند سیتی یه درصدیه PSG یه درصد دیگه؟
چون بایرن و دورتموند به دلیل هموطن بودن به شالکه و لورکوزن نمی خورن و می تونن با 5 تا تیم برخورد کنن ولی بقیه سرگروها با 6 یا 7 تیم احتمال برخوردشون هست
بنابراین احتمال برخورد آرسنال به بایرن بیشتر از بقیست

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
جا داره عرض کنم چلسی هم با 17 گلِ زده تهاجمی ترین تیم مرحله گروهی لیگ قهرمانان شد ....

پ.ن: البته که ما یه تیمِ اتوبوسی هستیم، گروه مون راحت بود، همش ضدِ حمله می زنیم، گل هامون هم شانسیه !
اینا بهونه هایی هستند که میشه در قبال نکته دو خط بالایی آورد :D

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چون بایرن و دورتموند به دلیل هموطن بودن به شالکه و لورکوزن نمی خورن و می تونن با 5 تا تیم برخورد کنن ولی بقیه سرگروها با 6 یا 7 تیم احتمال برخوردشون هست
بنابراین احتمال برخورد آرسنال به بایرن بیشتر از بقیست
اینو که میدونم دردا بُلات
الان تو ردیف بایرن درصد شالکه - لورکوزن - سیتی صفره
ولی چرا باید درصد آرسنال از یووه بیشتر باشه!؟؟؟
اصلا اینطور نیست این جدول کاملا اشتباهه درصد شانس خوردن آرسنال - PSG - شاختار - یووه - بازل به بایرن هر کدوم 20٪
واسه دورتموند هم همینطور ــــــــــــــــــــ> سیتی - PSG - شاختار - یووه - بازل
5تای گوی رو میندازن تو گلدون یکی رو در میارن هرکدوم از تیم ها در اومد میشه حریف بایرن یا دورتموند
حالا اینکه درصد یکی بیشتر باشه یکی کمتر به نظر من که چرته

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اینو که میدونم دردا بُلات
الان تو ردیف بایرن درصد شالکه - لورکوزن - سیتی صفره
ولی چرا باید درصد آرسنال از یووه بیشتر باشه!؟؟؟
اصلا اینطور نیست این جدول کاملا اشتباهه درصد شانس خوردن آرسنال - PSG - شاختار - یووه - بازل به بایرن هر کدوم 20٪
واسه دورتموند هم همینطور ــــــــــــــــــــ> سیتی - PSG - شاختار - یووه - بازل
5تای گوی رو میندازن تو گلدون یکی رو در میارن هرکدوم از تیم ها در اومد میشه حریف بایرن یا دورتموند
حالا اینکه درصد یکی بیشتر باشه یکی کمتر به نظر من که چرته
درصد آرسنال از یووه بیشتره چون یووه به 7 تا تیم می تونه برخورد کنه ولی آرسنال به 6 تا و احتمال برخوردش به چلسی صفره
البته اینم بگم که این احتمالات واسه زمانیه که قرعه کشی به صورت کامپیوتری و همزمان انجام بشه ولی وقتی گوی ها رو میندازن تو گلدون اون موقع بستگی داره اسم کدوم تیم اول دربیاد و با هر گوی جدیدی که در میاد احتمالات بعدی رو باید مجددا محاسبه کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ولی میدونی چی حال میده!؟اصلآ ما 17 هم بشیم تو لیگ ولی یوفا رو ببریم از این ور شما با عرق و خون و با بردهای شانسی،سکته آور و بازی با اعصابتون 4رم بشید و نتونید بیایید cl،یه لحظه تصور کن اصلا!!!:D:general304::general206:
یعنی از الان راضیم 17هم بشیم ولی این اتفاق بیوفته...=)))))))))))
چون قضیه 1 بار جستی ملخک،2 بار جستی ملخک،بار سوم کف دستی ملخک رو هم دیگه شما رد کردین و همین 3 بازی آخرتون رو عوض 0 امتیاز که حقتون بود 9 امتیاز گرفتین!!!(حالا بقیه بردهای شانسکیتون یه طرف!)پس به احتمالی که بالا گفتم فک کن!!!lol:);)
یعنی من هلاک این فانتزیاتم! بهترین حالات ممکن رو برای تیم خودت در نظر می گیری و بدترین حالات ممکن رو برای رقیب
مثل همون قضیه ی فصل پیش که مثلا قرار بود به قول شما با بازگشت لیورپول دوباره شاهد قدرت نمایی جزیره تو لیگ قهرمانان باشیم ولی تنها نماینده ی حذف شده خود لیورپول بود!
بهتره یه خورده حالات بد رو هم برای تیمت در نظر بگیری
حتی اگه 2 هزار صفحه از تاپیک کل رو با حمایت از لیورپول و حمله به تیمهای رقیب سیاه کنی کوچکترین تغییری در واقعیت نمی تونی ایجاد کنی , آینده رو نمیشه پشت نت و با جمله بندی ها تغییر داد
بهترین کار اینه که بشینی و ببینی چه اتفاقی می افته بر مبنای اتفاقاتی که افتاده کل راه بندازی نه توهمات و احتمالاتی که هنوز رخ نداده!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
و به نکته دیگه:
چقد به این مصدومیت استوریج پرداختی؟!!
یه استوریج مصدومه تو تیمتون، چهل و خورده ای بازیکن تا الان تو تیممون بازی کردن! نصف بازیکنای اصلیمون تا الان مصدوم بودن!
حالا هی بگو استوریج استوریج...
بالو هم که بدشانسه دیگه، مورد دیگه ای نبود؟!
از الان پیش بینیت واسه بازی رو هم بگو :)

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
و به نکته دیگه:
یه استوریج مصدومه تو تیمتون، چها و خورده ای بازیکن تا الان تو تیممون بازی کردن! نصف بازیکنای اصلیمون تا الان مصدوم بودن!
اسلان داداش اين طرف همين جورى ه قبل بازى مادريد با ليور واسه ما كورى ميخوند الان بعد بازى تا يه ما ه الفرار
ولش كن ،،
خودت با تايپ كردن واسه اين اغا اذيت نكن
تيماش چه ببرن چه ببازن باز اين زب...دارزه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
و به نکته دیگه:
یه استوریج مصدومه تو تیمتون، چهل و خورده ای بازیکن تا الان تو تیممون بازی کردن! نصف بازیکنای اصلیمون تا الان مصدوم بودن!

لمبرتو جا انداختی:دی

10805778_10152728040599279_1433094060104082241_n.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
واقعا حیف شد............
ینی بدشانس تر از رم امسال که دور پنجم تا دقیقه نود صعود کرده بود
ناپولی پارسال اون دیگه با 12 امتیاز حذف شد:general112:
اون از پارسال که ناپلی با 12 امتیاز حذف شد اینم امسال از رم
هر دو هم تو گروه مرگ
این گروه مرگ دو ساله دست برنمیداره از تیمهایه ایتالیایی:general602:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خبرنگار: تو هنوز تو بارسلونا رو دوستی داری؟
زلاتان: بله، 90 هزار نفری که به نیو کمپ اومدن و 22 نفری که داخل زمین بودن
کریستیانو بهتر از مسیه!؟ شاید در ورزشی دیگر بهتر باشد! مسی بی نظیر است.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی من هلاک این فانتزیاتم! بهترین حالات ممکن رو برای تیم خودت در نظر می گیری و بدترین حالات ممکن رو برای رقیب
مثل همون قضیه ی فصل پیش که مثلا قرار بود به قول شما با بازگشت لیورپول دوباره شاهد قدرت نمایی جزیره تو لیگ قهرمانان باشیم ولی تنها نماینده ی حذف شده خود لیورپول بود!
بهتره یه خورده حالات بد رو هم برای تیمت در نظر بگیری
حتی اگه 2 هزار صفحه از تاپیک کل رو با حمایت از لیورپول و حمله به تیمهای رقیب سیاه کنی کوچکترین تغییری در واقعیت نمی تونی ایجاد کنی , آینده رو نمیشه پشت نت و با جمله بندی ها تغییر داد
بهترین کار اینه که بشینی و ببینی چه اتفاقی می افته بر مبنای اتفاقاتی که افتاده کل راه بندازی نه توهمات و احتمالاتی که هنوز رخ نداده!
یعنی اینکه ما 17 هم بشیم بهترین حالته و اینکه شما 4رم بشید بدترین حالته دیگه!؟:general304::general304::general304:بعععله دیگه چون ما واسه سقوط نکردن میجنگیم و شمام مدعی اولی قهرمانی هستید!!!;)یا به 4 رمی میگین بهترین حالت براتون!؟:general206:(نکنه قهرمانی تو یوفا توهمه و امکانش نیست!؟:Dاز همین حالا میتونم نگرانییاتون و امید به رتبه سوم رو ببینم که بعیده بش برسین!:))
علت عدم صعود رو هم بالا گفتم و دیگه حوصله کپی پیستشم ندارم...
باشه سقوط کردنم در نظر میگیرم واس خودمون...o_O:general210:;)
اینو به خودتون بگین نه من...:)
من کل کل نکردم،پشت سرم حرف میزنین اومدم یه واقعیاتی رو بهتون گوش زد کنم....
--------------------------------------------------
در مورد مصدومیت استوریجم همینو بگم که راضیم 5 6 نفرمون باهم مصدوم بشن ولی استو نشه،بعد اینکه اومد جواب این سوالتون رو بیشتر میگیرین،بالو م فعلا مصدومه ولی هر چی باشه خیلی زهردارتر و بهتر از لمبرت هست،بالو و استوریج برسن خفتتون میکنیم....
--------------------------------------------------
امیر...من کی قبل ریال لیورپول کری خوندم،کو مدرکش،شصت چی پیدا کن بیارش ببینیم من چی گفتم!؟:general210:بیا وایبر حسابتو میرسم امیر...:general206:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا تو وايبر واسم كرى خونده مدركش هست ،،
همه رو نيگه داشتم ،،

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا