یعنی من هلاک این فانتزیاتم! بهترین حالات ممکن رو برای تیم خودت در نظر می گیری و بدترین حالات ممکن رو برای رقیب
مثل همون قضیه ی فصل پیش که مثلا قرار بود به قول شما با بازگشت لیورپول دوباره شاهد قدرت نمایی جزیره تو لیگ قهرمانان باشیم ولی تنها نماینده ی حذف شده خود لیورپول بود!
بهتره یه خورده حالات بد رو هم برای تیمت در نظر بگیری
حتی اگه 2 هزار صفحه از تاپیک کل رو با حمایت از لیورپول و حمله به تیمهای رقیب سیاه کنی کوچکترین تغییری در واقعیت نمی تونی ایجاد کنی , آینده رو نمیشه پشت نت و با جمله بندی ها تغییر داد
بهترین کار اینه که بشینی و ببینی چه اتفاقی می افته بر مبنای اتفاقاتی که افتاده کل راه بندازی نه توهمات و احتمالاتی که هنوز رخ نداده!
یعنی اینکه ما 17 هم بشیم بهترین حالته و اینکه شما 4رم بشید بدترین حالته دیگه!؟:general304::general304::general304:بعععله دیگه چون ما واسه سقوط نکردن میجنگیم و شمام مدعی اولی قهرمانی هستید!!!

یا به 4 رمی میگین بهترین حالت براتون!؟:general206

نکنه قهرمانی تو یوفا توهمه و امکانش نیست!؟

از همین حالا میتونم نگرانییاتون و امید به رتبه سوم رو ببینم که بعیده بش برسین!

)
علت عدم صعود رو هم بالا گفتم و دیگه حوصله کپی پیستشم ندارم...
باشه سقوط کردنم در نظر میگیرم واس خودمون...

:general210:

اینو به خودتون بگین نه من...

من کل کل نکردم،پشت سرم حرف میزنین اومدم یه واقعیاتی رو بهتون گوش زد کنم....
--------------------------------------------------
در مورد مصدومیت استوریجم همینو بگم که راضیم 5 6 نفرمون باهم مصدوم بشن ولی استو نشه،بعد اینکه اومد جواب این سوالتون رو بیشتر میگیرین،بالو م فعلا مصدومه ولی هر چی باشه خیلی زهردارتر و بهتر از لمبرت هست،بالو و استوریج برسن خفتتون میکنیم....
--------------------------------------------------
امیر...من کی قبل ریال لیورپول کری خوندم،کو مدرکش،شصت چی پیدا کن بیارش ببینیم من چی گفتم!؟:general210:بیا وایبر حسابتو میرسم امیر...:general206: