نمودار سینوسی لیورپول این روزا دیدنیه ،کلا یه خط صافه که فصل پیش یه مقدار اوج گرفته و فقط به صفر رسیده تازه ،الانم که دوباره به روال طبیعیشون برگشتن
فصل اینده با بازگشت لیور دوباره شاهد قدرت نمایی جزیره تو لیگ قهرمانان میشیم.
داداش باز زدی تو کار اکتشاف؟؟ ولی خوشم میاد خوب مچ می گیری
کی فکرشو میکرد تیم تو همچین بحران و وضعیتی قرار بگیره،2 تا مهاجم اصلیمون مصدوم و راجرز مهاجم 3ومم میکشه بیرون و لازار رو میاره تا دقیقه 60 اخراج شه و تیمو رسما به گاج بده!
احتمالا @Mr.Ansari فکر کرد اون پست رو الان ارسال کردی و منظورش این بود که لیورپول این فصل سهمیه نمیگیره که فصل بعد تو لیگ قهرمانان باشه.راستی مستر انصاری گفتم قدرت نمایی جزیره ها،انگار به چلسیت هم امیدی نداری!!!
احتمالا @Mr.Ansari فکر کرد اون پست رو الان ارسال کردی و منظورش این بود که لیورپول این فصل سهمیه نمیگیره که فصل بعد تو لیگ قهرمانان باشه.
راستی مستر انصاری گفتم قدرت نمایی جزیره ها،انگار به چلسیت هم امیدی نداری!!!
انصافا تیمه خوبیهبازل سویس قاتل انگلیسیها
3 سال پیش منچستر رو حذف کردن امسال هم لیورپول
چلسی رو هم پارسال رفت و برگشت برده بودن
دقیقا داره آینده نگری می کنهاقا سيتى داره روز ب روز قوى تر ميشه باس ازش ترسيد ،،،
http://www.tarafdari.com/خبر/241525/کمپ-200-میلیون-پوندی-باشگاه-منچسترسیتی-افتتاح-شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
امار خیلی وحشتناکی داره....دقیقا داره آینده نگری می کنه
بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن سیتی تنها در خرید بازیکن خلاصه شده این تیم داره روی پایه و آکادمی هم خیلی کار می کنه
این جدول فعلی لیگ قهرمانان جوانان اروپاست همین چند لحظه پیش تیم رم رو 0-4 برده
مشاهده پیوست 720814
این نتایج رو هم داشته باش (بایرن رو در رفت و برگشت 1-10 نابود کرده)
مشاهده پیوست 720815
آقا این نقل قول عالی بود!
داداش این یکی رو خودمون ردیفش می کنیمآقا این نقل قول عالی بود!
درباره لیگ هم این رفیقمون یه سری حرفا زده بود من احتمالاً یادم بره تا آخر فصل ولی اونم درباره جایگاهشون تو آخر فصل و ....
اونم یادت باشه بیاریش اون موقع
لیگ رو هم بدونِ شک قهرمانیم. هر کس بجز مورینیو تو تیم بود و حتی اگه 10 امتیاز هم نسبت به تیم دوم فاصله داشتیم با این جرئت حرف نمی زدم، ولی خب تصورش برام محاله با این تیم و مورینیو رتبه ای بجز قهرمانی لیگ کسب کنیم در آخرِ فصل
امیر فکر کنم آب روغن قاطی کردیبازى psg and barca
از چند لحاظ واسه همه ى ما مهم ه
يك اگه بارسا اول شه ممكن پى اس جى به يكى از تيم اى ما بخوره
مادريد بارسا چلسى دورتموند مونيخ
از اون ور اگه پي اس جى اول شه فصل بعد با قدرت بيشتر ب خريد ميپردازن ك واسه همه زنگ خطر ميشه ،،،
سومى شم حيف يكى از اين دو تيم تو مرحله بعد ب يه سر گروه بخورن و از همين دور دوم شاهد حذف شدن يكيش و ن باشيم
پس بهترين نتيجه واسه ما دومى بارساس چون ن پى اس جى ب ما ميخوره نه بارسا ،،،
Sent from my iPhone using Tapatalk
خو من احتمالت ديگه ارو گفتم ،،امیر فکر کنم آب روغن قاطی کردی
الان PSG دوم بشه تو گروهش باز دوباره احتمال داره بخوره به بارسا!
میشه اصلا همچین چیزی:general105:
بعدم از کجا معلوم هر دوشون دور بعد حذف بشن؟
فرض کنیم بارسا اول بشه PSG دوم و این قرعه بخوره بهش
پورتو - PSG
اگه هم بارسا دوم شد یکی از این قرعه ها بهش بخوره
موناکو - بارسا
پورتو - بارسا
و حتی دورتموند - بارسا
اونوقت با اینکه دوم شدن شانس بیشتری واسه صعود ندارن!؟
نه بابا اونو نمیگم! لیورپولو میگم چند هفته پیش قرار بود استوریجشون از راه برسه جوجه رو آخر پاییز بشمریم بالاسر ما تموم کنن فصلو .... اینا!داداش این یکی رو خودمون ردیفش می کنیم
صفحه ی 689 ثبت شد!
صفحه ی 689 ثبت شد!