amirusa
Registered User
به احترام مادريد ١٩ تاى
سكوت ت ت ت ت ت
Sent from my iPhone using Tapatalk
سكوت ت ت ت ت ت
رو ورق ماسگرانو متو و پيكهبا این شیرین کاریهای لوئیز انریکه من بازی جلو پاریس رو بازی سختی میدونم.
رئالی ؟دوس دارم قرعه امون رم و يا يونتوس باشه
بله ،،
بله يادمه و تو ارشيوم دارمش ،،،با اینکه این رئال فوق العادست امسال و هم یووه و رم تقریبا شانسی ندارن روبرو رئال اما باز استقبال میکنیم از این قرعه بازیهای قبلیشون باحال بود مخصوصا اون بازی که تو سانتیاگو دلپیرو گل زد به رئال :general601:
السلام علیک
معلوم نیست پوگبا بره پارسال که خیلی تلاش کردن پوگبا و مخصوصا ویدال جایی نرن کلا یوونتوس داره با برنامه تر از بقیه تو ایتالیا کار میکنه بنظرم 3-4 سال دیگه برمیگرده به کورسبله يادمه و تو ارشيوم دارمش ،،،
كلا ،،
تا خرج تيم نشه فايده نداره
مثلا پوگبا ب احتمال زياد تابستون از تيم ميره
يا
مهاجم رم ك دقيق اسمش يادم نيس اونم ميره
كيفيت سرى ا رو ي زمانى ميلان انجلوتى نشون ميداد
اره يونتوس كلا از دور خارج شد واسه چند سال ،،،معلوم نیست پوگبا بره پارسال که خیلی تلاش کردن پوگبا و مخصوصا ویدال جایی نرن کلا یوونتوس داره با برنامه تر از بقیه تو ایتالیا کار میکنه بنظرم 3-4 سال دیگه برمیگرده به کورس
مهاجم رم فکر کنم دسترو رو میگی اره احتمالا میفروشنش
باشگاهی کلا یعنی پول اگه پول باشه تیمها پر قدرت میشن پول هم نباشه ضعیف میشن
میلان عالی بود من خودم میلانیم
البته قبلشم بقیه تیمایه ایتالیایی عالی بودن اما ولخرجی های بی برنامه و ورشکست شدن بعضی از تیما و افشایه کالچوپولی ضربه بزرگی زد به فوتبال ایتالیا
همیشه فکر میکنم شاید اگه کالچوپولی رو رو نمیکردن تو ایتالیا الان تیمهایه ایتالیایی به این وضع نمی افتادن
چقدر بدم از سیتی رم بزنه حذفش کنه حالش جا بیاداره يونتوس كلا از دور خارج شد واسه چند سال ،،،
با اين وضعيت ب وجود اومد توسط سيتى پى اس جى و چلسى براى خريد بازيكن دوتا تيم اسپانياى و و بايرن مونيخ مجبورن دس بزارن رو مهره هاى جون و ستاره هاى اينده
و از اون طرف ضعف مالى فوتبال ايتاليا نميتونه اين بازيكن ارو تو خودش نيگه داره ،،،
این عمر مومنی یعنی اینقدر مطمئنه السیتی میاد بالا ؟
با رفتن لیورپول از لیگ قهرمانان کمی از کیفیت تیمهای لیگ جزیره تو چمپیونز کم شده و سیتی نتونسته جای خالی لیورپولی رو که تا بوده یکی از غولهای این جام بوده رو پر کنه ولی فصل اینده با بازگشت لیور دوباره شاهد قدرت نمایی جزیره تو لیگ قهرمانان میشیم.