amirusa
Registered User
خدا باز این بارسای ا پیداشون شد '''
خیال مون راحت شدتبریک به فن های رئال
تبریک هوادارن چلسی
الان دربی دلاکاپیتاله (رم - لاتزیو) داره پخش میشه همش صدایه بمب میاد
صدا و سیما یه بار از بازیهای ایتالیا پخش کرد چه حالی می کنهوای توتی گل میزنه وسط بازی با موبایل عکس سلفی میگیره
صدا و سیما یه بار از بازیهای ایتالیا پخش کرد چه حالی می کنه
اتوبوس شنیدی از کوره در رفتی!؟:general304:آقا لیورپول چندمه ؟ هشتم ؟
من فکر کنم تا چهارم می رفتن چمپیونزلیگ آره ؟
این بنده خدا @LiverBarca جوری خوش حالی می کنه من رفتم یه سرچ کردم گفتم شاید قانون عوض شده امسال چون لیورپول هشتمه و یونایتد چهارم لیور میره چمپیونز
ولیِ جانِ من فکرشُ بکنید بنده خدا هشتم هستند انقدر خوش حالنیه لحظه فکر کنید اینا بیان مثلا رتبه فرا زمینی چهارم
ذوق مرگ نشن صلوات
به تیم اولت که 8جدول هست کاری نداریم چون کلا ترریدهخریدن شورله،ویلیان،ماتیچ،صلاح،زوما،اتوئو و ون... و... خرج نیست دیگه!؟ پس اندازه حتما!!!
اگه اینا اسمش ر.ی.د.ن باشه و نتایج ما ر.ی.د.ن به حساب بیاد در مورد نتایج اتوبوس حیفه بگیم ر.ی.د.ن چون به این کلمه توهین میشه!!!
--------------------------------------
دست داورم درد نکنه که نذاشت تیم اول مادرید هم تو نیوکمپ 5 تایی و تحقیر بشه و نجاتشون داد...
خریدن شورله،ویلیان،ماتیچ،صلاح،زوما،اتوئو و ون... و... خرج نیست دیگه!؟ پس اندازه حتما!!!
/QUOTE]
ماتیچ و صلاح که نیم فصل اضافاه شدند
زوما هم که اصلا برا ترکیب نخریدیمش مثه بقیه بازیکنای جوون یعنی برا ترکیب نخریدیم
اتوئو هم که رایگان اومد ...
یعنی در مجموع اولِ فصل ما 20 تا پای شورله دادیم و 30 تا هم ویلیان
شما این فصل مثلا N میلیون خرج کردید به کجا رسیدید هشتمِ جدولی ؟
به خرج کردن که نیست، به عرضه هستش، شما نه عرضه قهرمانی دارید و نه حتی صعود به چمپوینز لیگ، حالا تا صبح هم بگو جوجه رو آخرِ پاییز میشمارن من موندم جوجه ای که هشتم هست رو اصن حسابش می کنن یا نه ؟
مورد داشتیم طرف نمیتونسته ثابت کنه و .خ شده ولی بازم با سنگ پای قزوین رقابت داشته!!!مورد داشتیم طرف تیمش هیچ ...خی نشده تو جزیره از نردبون سیتی رفته بالا و میگه من بیشتر دوست دارم سیتی قهرمان بشه فصل قبل هزار تا بدو بیرا سیتی میگفته میگه من هیچوقت به سیتی حرفی نزدم
بعد میگن ما فصل قبل ادعای قهرمانی نداشتیم ادم دروغگو میگن کم حافظه میشه همینه کلی دهن همرو اینجا صاف کردن جوجه رو اخر پاییز میشمارن اما جوجشون اخر پایین تر زد
بعد خوب طبیعی هست تیم 8 جدول بیاد تیم اول جدول هی بگه اتوبوس اتوبوس اینجور از منفجر شدنت جلوگیری میشه خوب بگو امضامم یه نگاه بنداز
و از همه عجیبتر یه طرفدار لیورپول پیدا میشه تو سایت طرفداری و ورزش یوزرش شده لیورپول -من سیتی:general304:
اره دیگه نیم فصل لیگ تموم شده و دیگه کار از کار گذشته و اینا خرید به حساب نمیان!!!:general304:ماتیچ و صلاح که نیم فصل اضافاه شدند
زوما هم که اصلا برا ترکیب نخریدیمش مثه بقیه بازیکنای جوون یعنی برا ترکیب نخریدیم
اتوئو هم که رایگان اومد ...
یعنی در مجموع اولِ فصل ما 20 تا پای شورله دادیم و 30 تا هم ویلیان
شما این فصل مثلا N میلیون خرج کردید به کجا رسیدید هشتمِ جدولی ؟
به خرج کردن که نیست، به عرضه هستش، شما نه عرضه قهرمانی دارید و نه حتی صعود به چمپوینز لیگ، حالا تا صبح هم بگو جوجه رو آخرِ پاییز میشمارن من موندم جوجه ای که هشتم هست رو اصن حسابش می کنن یا نه ؟