• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
جا داره یه یادی بکنیم از یکی از مطالبِ جالب که قدیمی هم هست اما به هر حال خوندنش خالی از لطف نیست :D

آخرین باری که لیورپول لیگ برتر رو برده... یعنی اونموقع لیگ برتر که نبوده لیگ دسته اول انگلستان رو برده:

-آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده لیونل مسی 2 ساله بوده، مورینیو مربی نبوده؛ کورتوا کلا نبوده
laugh1.gif

-آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده شبکه تجاری اینترنت تازه 1ساله شده بود
-آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده بستن ساق بند برای بازیکنان الزامی نبوده
-آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده مایکروسافت جدیدترین خروجی خودش یعنی ویندوز 3 رو راهی بازار کرد
-آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده اگر مهاجم با مدافعان حریف تو یه خط بودن آفساید بوده! اون زمان اگه بازیکن به دروازه بان پاس میداد، دروازه بان می تونست توپ رو با دست برداره
-اون سال اتحادیه فوتبال انگلیس باشگاه "اسکار بورو" را از تبلیغ یک نوشیدنی خاص منع کرد فقط بخاطر اینکه معتقد بود اون نوشیدنی بدمزست (از قدیم اینجوری قضاوت میکردن)
-برای اینکه با فوتبال اون زمان آشنا شید اینو بخونید باحاله: اون سال.خوان بارا ، داور بازی دو تیم سنلورنزو و ولزسارسفیلد مجبور شد که بازی رو نیمه تمام اعلام کنه. علتش هم این بود که هر وقت یه توپ از زمین بازی خارج می شد و به سمت تماشاچی ها می رفت ، اونا دیگه توپ رو پس نمی دادن؛ در ادامه بازی وقتی که آخرین توپ هم میره بین تماشاچی ها و اونا توپ رو پس نمی دن داور مجبور می شه سوت پایان بازی رو بزنه
ds.gif

- آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده فرشاد پیوس دومین بازیکن برتر آسیا انتخاب شده بود
-آخرین باری که لیورپول لیگ رو برده سرالکس فرگوسن هنوز هیچ جامی با یونایتد نبرده بود(بعدها او 37 جام با یونایتد برد)
-و در آخرآخرین باری که لیورپول لیگ رو برد رود گولیت گران قیمت ترین بازیکن دنیا بوده...!

پ.ن عکس: لمپارد تو روزایی که لیور قهرمان می شد :
42684.jpg

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
وقتشه مسی هم یه آب و هوایی عوض کنه
چه تیمی هم بهتر از چلسی براش
هم شهرت . هم امکانات هم ثروت هم بازیکنان
مسی . کاستا . هازارد . اسکار . فابرگاس . جان تری
چه شود . مسی دیگه وقتشه مدرن بشی و بیای لندن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ببینم این دفعه ام تا 22 میریم

Sent from my XT1068 using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
وای توتی گل میزنه وسط بازی با موبایل عکس سلفی میگیره
25r30wi.gif

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این سیتی و اتوبوسا چرا نمیزارن این رقیبشون بهشون نزدیک بشه،بابا چطور به چه زبونی بگیم آخه اینا شما رو رقیب خودشون میدونن و رو نتایج شما برنامه ریزی میکنن!!!وایستین اینام برسن دیگه...:D:general304::general304::general304:
تیمی که تو 2 بازی با سوتون حقش به زحمت 1 امتیاز بود همون 3 امتیازم از سرش خیــــــــــــــــــــــــلی زیاده،برن خدا رو شکر کنن...;)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آقا لیورپول چندمه ؟ هشتم ؟
من فکر کنم تا چهارم می رفتن چمپیونزلیگ آره ؟
این بنده خدا @LiverBarca جوری خوش حالی می کنه من رفتم یه سرچ کردم گفتم شاید قانون عوض شده امسال چون لیورپول هشتمه و یونایتد چهارم لیور میره چمپیونز
25r30wia.gif

ولیِ جانِ من فکرشُ بکنید بنده خدا هشتم هستند انقدر خوش حالن
25r30wia.gif
یه لحظه فکر کنید اینا بیان مثلا رتبه فرا زمینی چهارم
25r30wia.gif

ذوق مرگ نشن صلوات
laugh1.gif

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آقا لیورپول چندمه ؟ هشتم ؟
من فکر کنم تا چهارم می رفتن چمپیونزلیگ آره ؟
این بنده خدا @LiverBarca جوری خوش حالی می کنه من رفتم یه سرچ کردم گفتم شاید قانون عوض شده امسال چون لیورپول هشتمه و یونایتد چهارم لیور میره چمپیونز
25r30wia.gif

ولیِ جانِ من فکرشُ بکنید بنده خدا هشتم هستند انقدر خوش حالن
25r30wia.gif
یه لحظه فکر کنید اینا بیان مثلا رتبه فرا زمینی چهارم
25r30wia.gif

ذوق مرگ نشن صلوات
laugh1.gif
اتوبوس شنیدی از کوره در رفتی!؟:general304:
کسی با شما نبود چرا به خودتون میگیرین باو!؟:D:general304:
ااا نکنه لیگ تموم شده ما 8 شدیم و خبر نداریم!!!؟؟؟:eek::general304::general304::general304:
هنوز هفته 21 هس اتوبوسی:)،پارسالم نگاه کنی میبینی لیورپولِ نیم فصل دوم با نیم فصل اول زمین تا آسمون فرق داشت از نظر نتیجه گیری!!!استوریج تازه از این هفته برمیگرده و برا ما لیگ تازه شروع میشه،بپا خودتونو خفت نکنیم...;)
داور و شانس بازی رو تو آنفیلد واستون درنمیاوردن:general710: الانم به قهرمانی امید داشتیم ولی حیف اتحادیه شما نمیزاره،همین دیروزم 2 3 تا پنالتی واضح واسمون نگرفتن!!!:general106:(امسال راحت 10-15 امتیاز همین اتحادیتون ازمون گرفته!)
ولی چیزی که میدونم اینه که لیورپولو از این به بعد نگا کن،با شانسی شانسی بردن و از یون آوردن نمیشه 4رم شد،اون تیمم به زودی به جای اصلیش برمیگرده،ونگر عزیز خفتش کرده 3 4 هفته دیگه هم زیر ما و لندنیا به جایگاه واقعیش برمیگرده...:general206::);)
خوشم میاد هرچی ریالی و اتوبوسی و شانچستری هست رو اینجا متحد کردم!!!:general206::D:general304:تو ورزش3 و بقیه جاها دارن خون همدیگه رو میمکن!!!:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورد داشتیم طرف تیمش هیچ ...خی نشده تو جزیره از نردبون سیتی رفته بالا و میگه من بیشتر دوست دارم سیتی قهرمان بشه فصل قبل هزار تا بدو بیرا سیتی میگفته میگه من هیچوقت به سیتی حرفی نزدم
بعد میگن ما فصل قبل ادعای قهرمانی نداشتیم ادم دروغگو میگن کم حافظه میشه همینه کلی دهن همرو اینجا صاف کردن جوجه رو اخر پاییز میشمارن اما جوجشون اخر پایین تر زد
بعد خوب طبیعی هست تیم 8 جدول بیاد تیم اول جدول هی بگه اتوبوس اتوبوس اینجور از منفجر شدنت جلوگیری میشه خوب بگو امضامم یه نگاه بنداز

و از همه عجیبتر یه طرفدار لیورپول پیدا میشه تو سایت طرفداری و ورزش یوزرش شده لیورپول -من سیتی:general304:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خریدن شورله،ویلیان،ماتیچ،صلاح،زوما،اتوئو و ون... و... خرج نیست دیگه!؟ پس اندازه حتما!!!o_O
اگه اینا اسمش ر.ی.د.ن باشه و نتایج ما ر.ی.د.ن به حساب بیاد در مورد نتایج اتوبوس حیفه بگیم ر.ی.د.ن چون به این کلمه توهین میشه!!!;)
--------------------------------------
دست داورم درد نکنه که نذاشت تیم اول مادرید هم تو نیوکمپ 5 تایی و تحقیر بشه و نجاتشون داد...:)
به تیم اولت که 8جدول هست کاری نداریم چون کلا ترریده
راجب تیم دومت شانس اورد بازی رفت 5تا از رئال نخورد وهنوز رئال با یه بازی کمتر بالا سرتون هست

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خریدن شورله،ویلیان،ماتیچ،صلاح،زوما،اتوئو و ون... و... خرج نیست دیگه!؟ پس اندازه حتما!!!o_O
/QUOTE]
ماتیچ و صلاح که نیم فصل اضافاه شدند
زوما هم که اصلا برا ترکیب نخریدیمش مثه بقیه بازیکنای جوون یعنی برا ترکیب نخریدیم
اتوئو هم که رایگان اومد ...
یعنی در مجموع اولِ فصل ما 20 تا پای شورله دادیم و 30 تا هم ویلیان
شما این فصل مثلا N میلیون خرج کردید به کجا رسیدید هشتمِ جدولی ؟
laugh1.gif

به خرج کردن که نیست، به عرضه هستش، شما نه عرضه قهرمانی دارید و نه حتی صعود به چمپوینز لیگ، حالا تا صبح هم بگو جوجه رو آخرِ پاییز میشمارن من موندم جوجه ای که هشتم هست رو اصن حسابش می کنن یا نه ؟
laugh1.gif

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مورد داشتیم طرف تیمش هیچ ...خی نشده تو جزیره از نردبون سیتی رفته بالا و میگه من بیشتر دوست دارم سیتی قهرمان بشه فصل قبل هزار تا بدو بیرا سیتی میگفته میگه من هیچوقت به سیتی حرفی نزدم
بعد میگن ما فصل قبل ادعای قهرمانی نداشتیم ادم دروغگو میگن کم حافظه میشه همینه کلی دهن همرو اینجا صاف کردن جوجه رو اخر پاییز میشمارن اما جوجشون اخر پایین تر زد
بعد خوب طبیعی هست تیم 8 جدول بیاد تیم اول جدول هی بگه اتوبوس اتوبوس اینجور از منفجر شدنت جلوگیری میشه خوب بگو امضامم یه نگاه بنداز

و از همه عجیبتر یه طرفدار لیورپول پیدا میشه تو سایت طرفداری و ورزش یوزرش شده لیورپول -من سیتی:general304:
مورد داشتیم طرف نمیتونسته ثابت کنه و .خ شده ولی بازم با سنگ پای قزوین رقابت داشته!!!:)
بد و بیراه رو خودش به سیتی و اتحادیه میگفته الان گفته های خودشو پای یکی دیگه مینویسه!!!:general210:
در مورد قهرمانی به جز بعد از بردن سیتی و نوریچ که حتی حریفا و یونایتدیها قهرمانی رو تبریک میگفتن ما مقطع دیگه ای حرف از قهرمانی نزدیم ولی خودشون از اول فصل برخلاف حرف آقای عامشون که فقط واس برداشته شدن فشارها از رو تیمش زده بود مدعی قهرمانی بودن!!!آخرشم زیر لیورپول و تحفه ی خودشون ویکتور موزس بودن!!!
طبیعی هست تیمی که نمیتونه جلو بزرگان فوتبال بازی کنه و حمله کنه و اگه این کارو بکنه آبکش میشه در طول این مدت خودشو با این کلمه خودشو وفق داد باشه!:);)
اظهار نظر در مورد قهرمانیه یه تیم هم شده طرفداری از اون!!! از این به بعد هیچ کس در مورد قهرمانی تیمی حرف نزنه چون به اتوبوسا برمیخوره!!!:general307:
مثل بعضیا هم اونقدر بیکار نیستم که نصف عمرم تو سایتهای فوتبال بگذرونم،همینجام میام کلی وقت هدر میره...(ورزش هم وقتی میخوام خلاصه بازی رو دانلود کنم بعضآ(نه همیشه) فقط نظرها رو خیلی خلاصه میخونم و یه نظرم تا حالا ندادم و طرفداری رو هم نمیشناسم و نرفتم تا حالا اصلا!) البته کسی که توهم داره رو نمیشه کاریش کرد...:)
ماتیچ و صلاح که نیم فصل اضافاه شدند
زوما هم که اصلا برا ترکیب نخریدیمش مثه بقیه بازیکنای جوون یعنی برا ترکیب نخریدیم
اتوئو هم که رایگان اومد ...
یعنی در مجموع اولِ فصل ما 20 تا پای شورله دادیم و 30 تا هم ویلیان
شما این فصل مثلا N میلیون خرج کردید به کجا رسیدید هشتمِ جدولی ؟
laugh1.gif

به خرج کردن که نیست، به عرضه هستش، شما نه عرضه قهرمانی دارید و نه حتی صعود به چمپوینز لیگ، حالا تا صبح هم بگو جوجه رو آخرِ پاییز میشمارن من موندم جوجه ای که هشتم هست رو اصن حسابش می کنن یا نه ؟
laugh1.gif
اره دیگه نیم فصل لیگ تموم شده و دیگه کار از کار گذشته و اینا خرید به حساب نمیان!!!:general304:
بله واسه بازیکن تیم دوم 10 تا دادن خرج نمیکنن بیچاره ها که!اتوئو هم به مبلغ ناچیز 2 3 میلیون اومد رایگان نبود ولی اونم حتمآ دستمزد بالایی میگرفت!
همون سال پیش بالای 100 میلیون ورودی داشتین باز،خودتو نکوب ب در و دیوار واقعیت رو قبول کن...:)
امسال هم بازیکنای بدی رو نخریدیم،استوریج مصدوم نمیشد و داورا اینقدر لطف نداشتن الانم مدعی قهرمانی بودیم...:general710:
اون عرضه رو هم باز آخر فصل میبینیم(عجله نکن هنوز 17 هفته دست نخورده هست...!)فعلا که شما بی عرضه بودین که زیر اون لیورپول قرار گرفتین،امسالم وقتی ما نرفتیم cl و شما قهرمان شدین بیا حرف از چیزی که ندارین بزن...;):)

بالا