• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چه بچه بازی راه افتاده اینجا
بی خیال این بحث ها یک میلیون صفحه رو هم سیاه کنی نمی تونی حقیقتی که در چند هزار کیلومتر اونورنر تو لیگ انگلیس در حال اتفاقه رو تغییر بدی
ولی حقیقتا زور داره یکی که تیمش تو رده ی هشتمه بیاد برای تیمهای بالا سر خودش اینطوری ترول بازی دربیاره تیمی که اسطوره ی ادعاییش حتی یک بار هم جام قهرمانی لیگ برتر رو بالا سر نبرده
هوادار یه همچین تیمی میاد در مورد جایگاه همیشگی بقیه ی تیمها اظهار نظر می کنه!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورد داشتیم طرف نمیتونسته ثابت کنه و .خ شده ولی بازم با سنگ پای قزوین رقابت داشته!!!:)
بد و بیراه رو خودش به سیتی و اتحادیه میگفته الان گفته های خودشو پای یکی دیگه مینویسه!!!:general210:
در مورد قهرمانی به جز بعد از بردن سیتی و نوریچ که حتی حریفا و یونایتدیها قهرمانی رو تبریک میگفتن ما مقطع دیگه ای حرف از قهرمانی نزدیم ولی خودشون از اول فصل برخلاف حرف آقای عامشون که فقط واس برداشته شدن فشارها از رو تیمش زده بود مدعی قهرمانی بودن!!!آخرشم زیر لیورپول و تحفه ی خودشون ویکتور موزس بودن!!!
طبیعی هست تیمی که نمیتونه جلو بزرگان فوتبال بازی کنه و حمله کنه و اگه این کارو بکنه آبکش میشه در طول این مدت خودشو با این کلمه خودشو وفق داد باشه!:);)
اظهار نظر در مورد قهرمانیه یه تیم هم شده طرفداری از اون!!! از این به بعد هیچ کس در مورد قهرمانی تیمی حرف نزنه چون به اتوبوسا برمیخوره!!!:general307:
مثل بعضیا هم اونقدر بیکار نیستم که نصف عمرم تو سایتهای فوتبال بگذرونم،همینجام میام کلی وقت هدر میره...(ورزش هم وقتی میخوام خلاصه بازی رو دانلود کنم بعضآ(نه همیشه) فقط نظرها رو خیلی خلاصه میخونم و یه نظرم تا حالا ندادم و طرفداری رو هم نمیشناسم و نرفتم تا حالا اصلا!) البته کسی که توهم داره رو نمیشه کاریش کرد...:)

اره دیگه نیم فصل لیگ تموم شده و دیگه کار از کار گذشته و اینا خرید به حساب نمیان!!!:general304:
بله واسه بازیکن تیم دوم 10 تا دادن خرج نمیکنن بیچاره ها که!اتوئو هم به مبلغ ناچیز 2 3 میلیون اومد رایگان نبود ولی اونم حتمآ دستمزد بالایی میگرفت!
همون سال پیش بالای 100 میلیون ورودی داشتین باز،خودتو نکوب ب در و دیوار واقعیت رو قبول کن...:)
امسال هم بازیکنای بدی رو نخریدیم،استوریج مصدوم نمیشد و داورا اینقدر لطف نداشتن الانم مدعی قهرمانی بودیم...:general710:
اون عرضه رو هم باز آخر فصل میبینیم(عجله نکن هنوز 17 هفته دست نخورده هست...!)فعلا که شما بی عرضه بودین که زیر اون لیورپول قرار گرفتین،امسالم وقتی ما نرفتیم cl و شما قهرمان شدین بیا حرف از چیزی که ندارین بزن...;):)
شما یه لطف بزرگ بکن اصلا اینجا نیا وقت مثلا گرانبهات گرفته نشه نظم اینجا رو واقعا بهم میریزی و فرداشم انکار میکنی هرچی گفتی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
من اگه باعثِ توهینی شدم عذر می خوام، دیگه هم تا اطلاع ثانوی جوابی به آقای Liverbarca نمیدم ...

-------

امیدوارم تاپیک کل کل چرخش بچرخه همچنان
موفق باشید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا مراسم ساعت چنده و از چه شبکه های پخش میشه ممنون

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما یه لطف بزرگ بکن اصلا اینجا نیا وقت مثلا گرانبهات گرفته نشه نظم اینجا رو واقعا بهم میریزی و فرداشم انکار میکنی هرچی گفتی
به کسی مربوط نمیشه من کجا بیام و کجا نیام!!!:general601:ناراحتید میتونید تشریف ببرید ولی قرار نیست بمونید و توهین بکنید...:)
این شمایید که خودتونو نخود هر اشی میکنید،من در رابطه با باخت یونایتد یه کری خوندم که کاملا در چارچوب تاپیک بود شما چی میگین این وسط،بحث رو انصاری شروع کرد من اصلا کاری با اتوبوس نداشتم!!!
میگید اسم اتوبوس رو قبول کردید که بایدم بکنید خب دیگه مشکلتون چیه وقتی این کلمه میاد هر جوری شده یه نقل قولی میگیرین،این همه در مورد لیورپول که 1/100مش هم نیستید اراجیف گفتید یکیشونو نقل قول نکردم بعد تا یه اتوبوس گفته میشه شروع میکنید که البته مشکل خودتونه و آستانه تحملتونو بالا ببرید...:)
اگرم ظرفیتشو ندارین این تاپیک نیاین چون از اسمش معلومه واسه چیه و برین تو تاپیک تیم خودتون که 1 پست هم تا حالا توش نزاشتم و اصلا واردش هم نشدم به به و چه چه کنین...;)
مشکل از شماست پس گردن اینو اون نندازین...
منم چون از یونایتد و اتوبوس و ریال خوشم نمیاد طبیعی هست این حرفام تو تاپیکی با این اسم!!!به طرفداری از هیچ کدوم اینام نه جایزه ای میدن نه اصلا ما رو طرفدار به حساب میارن که خودتونو حرص میدین،من خودم هیچ وقت به خاطر فوتبال عصبانی نمیشم ولی در عین حال از باخت و نتیجه نگرفتن این تیما خوشحال میشم،شمام سعی کنین ظرفیتتونو بالا ببرین و هر چیزی رو کش ندین!!!
الان این همه بحث بعد این یک پست من ایجاد شد که بگین این پست من ربطش به اتوبوس چی بود خدایی!؟:general210::
این سیتی و اتوبوسا چرا نمیزارن این رقیبشون بهشون نزدیک بشه،بابا چطور به چه زبونی بگیم آخه اینا شما رو رقیب خودشون میدونن و رو نتایج شما برنامه ریزی میکنن!!!وایستین اینام برسن دیگه...:D:general304::general304::general304:
تیمی که تو 2 بازی با سوتون حقش به زحمت 1 امتیاز بود همون 3 امتیازم از سرش خیــــــــــــــــــــــــلی زیاده،برن خدا رو شکر کنن...;)
اگه کسی هم قرار بود جواب بده یونایتدیها بودن که اونا هم منطقی با قضیه برخورد کردن و چیزی نگفتن...:general601:
چیزیم نگفتم یه کل کل ساده هس دیگه،فردام لیورپول میبازه اینا میان آسمونو به زمین میبافن اون موقع هم حق با اونا باشه من چیزی نمیگم،به همین راحتی...:)

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا یوگی بهترین مربی سال
تبریک ب جرمن ها

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بله جیمز جایزه پوشکاش رو برد تبریک ب مادریدی های عزیز

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تبریک ب همه کهکشانی ها cr7 مرد سال فوتبال جهان

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تبریک به هوادارای پنالدو جان...:)
مسی هم با اختلاف جالبی نسبت به اون نویر مغرور دوم شد!!!:D(این خدایی چسبید!!!:rolleyes::p)
ولی حیف که رمرو این عنوانو با اون گل چرتی که از اون زاویه خورد از کینگ لئو گرفت و راموس دقیقآ برعکسش با اون گل دقیقه 93 تو فینال پنالدو رو بهترین بازیکن کرد!!!
بگذریم خلاصه تبریک دیگه...:D
----------------------------------------------------
و اما مافیای جزیره و آشکار شدن یکی دیگه از کارهای کثیفش!!!:general106::general108::general403::general710::

نصري:فرگوسن از من خواست با ونگر درگير شوم

سمير نصري، هافبک فرانسوي منچسترسيتي، فاش کرد که در سال 2011 در آستانه پيوستن از آرسنال به منچستريونايتد ‏بود اما در نهايت پيشنهاد شياطين سرخ را رد کرد.‏
01000848.jpg

به گزارش "ورزش سه"، در آن زمان نصری با سرالکس فرگوسن در فرانسه ملاقات کرد اما در نهایت تصمیم گرفت به ‏الدترافورد نرود زیرا یونایتدها از او خواسته بودند برای پیوستن به این باشگاه، با مدیران آرسنال وارد درگیری شود.‏
‏ او به خبرنگاران گفت:" ما با سرالکس در پاریس دیدار کردیم؛ در یک جای مخفی و دور از دید؛ برای اینکه شایعات ‏قوت نگیرد. تنها یک چیز بود که مشکل ایجاد می کرد. از من خواسته شد با آرسنال وارد درگیری شود تا بتوانم به این ‏باشگاه بپیوندم. نمی توانستم چنین کاری بکنم؛ به ویژه با آرسن ونگر. ‏
پس از آن منچسترسیتی برای خرید من ابراز علاقه کرد. مانچینی در تعطیلات هر روز به من زنگ می زد. پس من به ‏این نتیجه رسیدم که آنها واقعا من را می خواهند."‏
نصری در سه فصلی که در منچسترسیتی حضور داشت، دو قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در جام اتحادیه به ‏دست آورد.‏‎ ‎

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
و اما مافیای جزیره و آشکار شدن یکی دیگه از کارهای کثیفش!!!:general106::general108::general403::general710::
مافیای بزرگ چه کار کثیفی انجام دادن با وایتکس هم نمیشه پاکش کرد!
احتمالا دلیل حمله ی چند سال پیش نصری به خبرنگار همین بوده فقط طعمه رو اشتباهی گرفته
اگه این مافیا و لغزندگی زمین می گذاشتن کاپیتان استیوی جی تا حالا همه ی جامهای قهرمانی لیگ برتر رو بالای سرش می برد وای بر شما مافیای بی تربیت از خدا نمی ترسید از نفرین هواداران لیورپول و سُر خوردن ددمنشانه ی کاپیتانش بترسید

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من که دیشب اصلا ندیدم مراسم رو
ولی واقعا گل خامس بهترین گل شد!؟؟:eek::eek::eek:
صدتا گل زیباتر از اون گل زده شده بود تو همون جام جهانی گل کیهیل صدبرابر زیباتر از این بود
واقعا خاک تو سر فیفا با این مراسم و انتخاباش

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
من که دیشب اصلا ندیدم مراسم رو
ولی واقعا گل خامس بهترین گل شد!؟؟:eek::eek::eek:
صدتا گل زیباتر از اون گل زده شده بود تو همون جام جهانی گل کیهیل صدبرابر زیباتر از این بود
واقعا خاک تو سر فیفا با این مراسم و انتخاباش
گل اون زن ایرلندی هم خیلی چرت بود گلهای خیلی قشنگ تر از این وجود داشت حالا چون زنه و مسائل تبلیغاتی حقوق زن و این حرفا گلش رو آوردن توی 3 تا

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حق به حق دار رسید رونالدو حرف نداره
پنج شنبه هم بتونن حال اون تیم ضد فوتبال و وحشی رو بگیرن کاره بزرگی کردن
خداییش بازیکنهای اتلتیکو به قصذ کشتن میان تو زمین پای نیمار یادم میفته داغون میشم کلا اینا تو ورزشهای رزمی میرفتم موفقتر بودن

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
اگه یه کم دقت کنین فلسفه بازی تیم سیمئونه دقیقا همون فلسفه مورینیو هست : برد به هر قیمتی !!

بالا