یسری صحبت های عجیبی میشه در موردِ درگیری ایوانویچ و مک کارتی که باید چندتا نکته دونسته بشه
مورینیو از اول گفته جوی که رسانه ها علیه چلسی درست میکنن، همون جوی که علیه هیچ کدوم از تیما وجود نداره، باعث اختلال در تصمیم FA میشه، به این هم میگن کمپین رسانه ها.
عکس بالایی مربی لستر سیتی نایجل پیرسون هست که احیانا قصد دارن بازیکن کریستال پالاس رو خفه کنن
. بعد از این واقعه هم نه صحبتی ازش در روزنامه ها شد و نه در شبکه اسکای که تاثیر بزرگی روی فوتبال انگلیس داره. همین کارو مورینیو یا بازیکن چلسی میکرد میشد تیتر همه روزنامه های انگلیسی و تو همین تاپیک ازش ده تا عکس از زاویه های مختلف ازش ارائه میشد.
ایوانوویچ اصلا سرش به مک کارتی برخورد نکرد.
حالا به این کار ندارم چون به هر حال اقدام به سر زدن یا همون headbutt رو داشت و داور اگه میدید اخراج میکرد که میشه گفت کار درستی بود. مشکل اینجاست که وقتی پای بقیه تیم ها وسطه صدایی از کسی بیرون نمیاد اما وقتی پای چلسی وسطه ملت یهو در صحنه حاضر میشن. به این میگن تبعیض تیمی بین رسانه ها، یعنی کمپین رسانه ها علیه چلسی. همین سر و صدای رسانه ها در نهایت باعث میشه FA زیر فشار قرار بگیره و بازیکن مارو محروم کنه اما بازیکن تیم های دیگه محروم نمیشن چون رسانه ها روشون مانور نمیدن.
مثال هم چند تا براتون زدم:
آگوئرو با دوپا و در حالی که دقیقا به لوئیز نگاه میکنه روش میپره اما رسانه ها کاری بهش ندارن و آگوئرو در نهایت از محرومیت فرار میکنه. کوستایی که اصلا به بازیکن نگاه نکرد و هیچ مدرکی علیه ـش وجود نداره سه بازی محروم میشه، حالا به این کار ندارم اصلا در نظر بگیریم که نگاه میکرد، چرا باید اینقدر تبعیض بین دو تیم در رسانه ها قرار داده بشه که در نهایت روی تصمیم FA تاثیر بزاره؟
اون مثال مربی مربی لستر سیتی و اگه مورینیو این کارو انجام میداد سرنوشت ـش چی میبود هم که بالای پست مشاهده میکنید.
و در نهایت:
'
جیف این عکس رو هم ببینین بعد قضاوت کنید:
https://gfycat.com/AshamedCreepyHuman
الکسیس سانچز میاد با تمام زوری که داره به ایوانوویچ مشت میزنه(هر چند که نهایتش زمین خوردن خودش بود
.) اما هیچ شبکه ای بهش اشاره نمیکنه و کلا رسانه ها فاکتورش میگیرن. به جاش خطای گری کیهیل تا دو سه روز دیگه در موردش صحبت میشه.
من اصلا قصد ندارم کار های بعضی از بازیکنای چلسی رو توجیه کنم (به غیر از کوستا، چون حتی اگه قلبمون بگه از قصد این کارو کرد باز هم هیچ مدرکی علیه ـش وجود نداره)، چون واضح هست کمی و بیش اکثریت ـشون شایسته محرومیت هستن، تنها سعی دارم بگم که این کمپین داورا علیه چلسی نیست، کمپین رسانه هاست. هر کسی که بخواد اینو رد کنه که خیلی ها تو رسانه های انگلیسی هستن که دوست ندارن چلسی قهرمان بشه داره خودش رو گول میزنه و این از روز اول این فصل و مانور دادن روی هر حاشیه مربوط به چلسی و فاکتور گرفتن حاشیه های تیم های دیگه معلوم ـه. نمیگم که چون بازیکن اونا محروم نشد بازیکن ما هم نباید محروم شه، بلکه دارم میگم بازیکن اونا هم باید محروم شه چون بازیکن ما هم محروم شد! اینجاست که فشار رسانه ها میاد وسط و اختلال در تصمیم گیری FA و اینا ...