• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خدایا شکرت با وجود اینکه بری باس همون نیمه اول اخراج میشد و پنالتیمون گرفته نشد باز دقایق اخر به پیروزی رسیدیم و خوشحالی رو از اتحادیه گرفتیم ه چپو راست یا مورینیو رو جریمه میکنه یا فقط زومه رو بازیکن چلسی کاستا که حرکتی بکنه 3جلسه محروم کنه بازی قبلم پنالتیمون گرفته نشد ولی بردیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
l
خدایا شکرت با وجود اینکه بری باس همون نیمه اول اخراج میشد و پنالتیمون گرفته نشد باز دقایق اخر به پیروزی رسیدیم و خوشحالی رو از اتحادیه گرفتیم ه چپو راست یا مورینیو رو جریمه میکنه یا فقط زومه رو بازیکن چلسی کاستا که حرکتی بکنه 3جلسه محروم کنه بازی قبلم پنالتیمون گرفته نشد ولی بردیم
من از طرف خدا خواهش میکنم :p
جدی تاپیک کل کل جای دعا کردنه احسان؟:D;)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
والا این همه تیم هر بار دارن میبرن بدون پنالتی!
شما هم یاد بگیرید بدون پنالتی ببرید که دیگه بهانه اش رو اینجا مطرح نکنید!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یسری صحبت های عجیبی میشه در موردِ درگیری ایوانویچ و مک کارتی که باید چندتا نکته دونسته بشه
مورینیو از اول گفته جوی که رسانه ها علیه چلسی درست میکنن، همون جوی که علیه هیچ کدوم از تیما وجود نداره، باعث اختلال در تصمیم FA میشه، به این هم میگن کمپین رسانه ها.

83698113783925230416.jpg

عکس بالایی مربی لستر سیتی نایجل پیرسون هست که احیانا قصد دارن بازیکن کریستال پالاس رو خفه کنن
heart.gif
. بعد از این واقعه هم نه صحبتی ازش در روزنامه ها شد و نه در شبکه اسکای که تاثیر بزرگی روی فوتبال انگلیس داره. همین کارو مورینیو یا بازیکن چلسی میکرد میشد تیتر همه روزنامه های انگلیسی و تو همین تاپیک ازش ده تا عکس از زاویه های مختلف ازش ارائه میشد.

ایوانوویچ اصلا سرش به مک کارتی برخورد نکرد.
ivanovic.jpg
حالا به این کار ندارم چون به هر حال اقدام به سر زدن یا همون headbutt رو داشت و داور اگه میدید اخراج میکرد که میشه گفت کار درستی بود. مشکل اینجاست که وقتی پای بقیه تیم ها وسطه صدایی از کسی بیرون نمیاد اما وقتی پای چلسی وسطه ملت یهو در صحنه حاضر میشن. به این میگن تبعیض تیمی بین رسانه ها، یعنی کمپین رسانه ها علیه چلسی. همین سر و صدای رسانه ها در نهایت باعث میشه FA زیر فشار قرار بگیره و بازیکن مارو محروم کنه اما بازیکن تیم های دیگه محروم نمیشن چون رسانه ها روشون مانور نمیدن.

مثال هم چند تا براتون زدم:

32091616655601230654.jpg

آگوئرو با دوپا و در حالی که دقیقا به لوئیز نگاه میکنه روش میپره اما رسانه ها کاری بهش ندارن و آگوئرو در نهایت از محرومیت فرار میکنه. کوستایی که اصلا به بازیکن نگاه نکرد و هیچ مدرکی علیه ـش وجود نداره سه بازی محروم میشه، حالا به این کار ندارم اصلا در نظر بگیریم که نگاه میکرد، چرا باید اینقدر تبعیض بین دو تیم در رسانه ها قرار داده بشه که در نهایت روی تصمیم FA تاثیر بزاره؟

اون مثال مربی مربی لستر سیتی و اگه مورینیو این کارو انجام میداد سرنوشت ـش چی میبود هم که بالای پست مشاهده میکنید.

و در نهایت:

62529531933582493436.jpg
'

جیف این عکس رو هم ببینین بعد قضاوت کنید:

https://gfycat.com/AshamedCreepyHuman
الکسیس سانچز میاد با تمام زوری که داره به ایوانوویچ مشت میزنه(هر چند که نهایتش زمین خوردن خودش بود
laugh1.gif
.) اما هیچ شبکه ای بهش اشاره نمیکنه و کلا رسانه ها فاکتورش میگیرن. به جاش خطای گری کیهیل تا دو سه روز دیگه در موردش صحبت میشه.

من اصلا قصد ندارم کار های بعضی از بازیکنای چلسی رو توجیه کنم (به غیر از کوستا، چون حتی اگه قلبمون بگه از قصد این کارو کرد باز هم هیچ مدرکی علیه ـش وجود نداره)، چون واضح هست کمی و بیش اکثریت ـشون شایسته محرومیت هستن، تنها سعی دارم بگم که این کمپین داورا علیه چلسی نیست، کمپین رسانه هاست. هر کسی که بخواد اینو رد کنه که خیلی ها تو رسانه های انگلیسی هستن که دوست ندارن چلسی قهرمان بشه داره خودش رو گول میزنه و این از روز اول این فصل و مانور دادن روی هر حاشیه مربوط به چلسی و فاکتور گرفتن حاشیه های تیم های دیگه معلوم ـه. نمیگم که چون بازیکن اونا محروم نشد بازیکن ما هم نباید محروم شه، بلکه دارم میگم بازیکن اونا هم باید محروم شه چون بازیکن ما هم محروم شد! اینجاست که فشار رسانه ها میاد وسط و اختلال در تصمیم گیری FA و اینا ...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هوادارای چلسی چشمشون رو می بندن و هرچی مورینیو میگه مستقیم می پذیرن و کلا شده یک کتاب مقدس حرف های مورینیو. اما چون عکسی از حرکت سانچز گذاشته شد:
سانچز حقش کارت قرمز بود و محروم نشد، چون بار اولش بود. کما اینکه کاستا n**n بار اینکارو کرد و کسی محرومش نکرد. این یک.
دوم در مورد حرکت ایوانوویچ: حرکتش زشت بود، در موردش حرف نمی زنم چون اصلاً حوصله حرف های بی منطق رو ندارم. کسی که میگه حرکت رامیرس فصل پیش با استون ویلا کارت قرمز نداشت، دیگه بحث کردن باهاش فایده نداره.
اما نکته مهمتر! چرا حرف الکی می زنید؟!!! کی گفته رسانه ها ضد شمان؟!! مگر سانگ سر همین تصاویر سال 2011 3 بازی محروم نشد؟!!! مگر رونی واسه یک حرکت جلوی دوربین در همون سال 2 بازی محروم نشد؟!!! کی گفته رسانه ها مشکلات تیم های دیگرو فاکتور می گیرن؟!! 1 دوربین 24 ساعت به ویلشر و اوزیل وصله که میرن فروشگاه چی می خرن و چی دستشونه!!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
هوادارای چلسی چشمشون رو می بندن و هرچی مورینیو میگه مستقیم می پذیرن و کلا شده یک کتاب مقدس حرف های مورینیو. اما چون عکسی از حرکت سانچز گذاشته شد:
سانچز حقش کارت قرمز بود و محروم نشد، چون بار اولش بود. کما اینکه کاستا n**n بار اینکارو کرد و کسی محرومش نکرد. این یک.
دوم در مورد حرکت ایوانوویچ: حرکتش زشت بود، در موردش حرف نمی زنم چون اصلاً حوصله حرف های بی منطق رو ندارم. کسی که میگه حرکت رامیرس فصل پیش با استون ویلا کارت قرمز نداشت، دیگه بحث کردن باهاش فایده نداره.
اما نکته مهمتر! چرا حرف الکی می زنید؟!!! کی گفته رسانه ها ضد شمان؟!! مگر سانگ سر همین تصاویر سال 2011 3 بازی محروم نشد؟!!! مگر رونی واسه یک حرکت جلوی دوربین در همون سال 2 بازی محروم نشد؟!!! کی گفته رسانه ها مشکلات تیم های دیگرو فاکتور می گیرن؟!! 1 دوربین 24 ساعت به ویلشر و اوزیل وصله که میرن فروشگاه چی می خرن و چی دستشونه!!!

کاستا رو توضیح دادم، محرومیت حقش بود.
شما برداشتی تو 5 سالِ اخیر از هر تیم 1 مثال زدی ! در حالی که تو همین سال بیش از 5 بار چلسی و بازیکنانش به کمیته انظباطی رفتند. چندین بار مورینیو جریمه شده.
اصلا محرومیت ساچز به کنار، چرا فرداش رسانه ها هیچ تیتری نبردن رو روزنامه هاشون ؟ ضربه آرنجِ ون پرسی اصلا اخراج نداشته باشه، چرا هیچی دربارش نگفتند ؟چرا حرکتِ مربی لستر رو تیترِ هیچ روزنامه ای نرفت ؟
چرا فقط چلسی ؟ چرا چلسی تو شعاعِ روزنامه ها قرار داره و با هر حرکتی جنجال به پا می کنند.
نمونه اش همین حرکتِ ایوانویچ که 2 روز جنجال درست شد و آخرش هم تبرئه شد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ایوانوویچ علاوه بر این هم گاز گرفت، هم ضربه با سر زد
video-undefined-2599354500000578-278_638x372.jpg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ایوانوویچ کار خاصی نکرد؟
این چه؟
web-ivanovic-reuters.jpg

جلوی چشم داور

داره از دعوا دورش می کنه، دقیقا مک کارتی رفت که یه حرکت بزنه ولی ایوا گرفتش، مدلِ گرفتنش درست نبود ولی کارش درست بود که از دعوا دورش کرد
انگِ گاز گرفتی هم بهش زدن که دیدید هیچ کاری نکرده بود

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب این تصویر نشون میده که گاز نگرفته، اما اون عکس بالایی چی؟ توجیهش چیه؟ جدا کردن؟!!!! مگه داره بز رو از گله جدا می کنه؟؟!
واسه جدا کردن هر کاری میشه کرد؟!!! نمیشه درست جدا کرد؟!!!
ببین عکس گذاشتی که گاز نگرفته، من پذیرفتم! بپذیر اون حرکتش واسه هرچیزی که بوده! شایسته کارت قرمزه! کما اینکه بازی لاکرونیا و پورتو بازیکن لاکرونیا اخراج شد واسه اینکه با دوستش دکو شوخی کرد! آیا چون شوخی بود حرکتش اخراج نداشت؟!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خوب این تصویر نشون میده که گاز نگرفته، اما اون عکس بالایی چی؟ توجیهش چیه؟ جدا کردن؟!!!! مگه داره بز رو از گله جدا می کنه؟؟!
واسه جدا کردن هر کاری میشه کرد؟!!! نمیشه درست جدا کرد؟!!!

خب الآن این محرومیت داره ؟ اگه محرومیت داره ضربه اگوئرو که بالا گذاشتم، مربیِ لستر، ضربه آرنجِ ون پرسی و ضربه سانچز چی ؟
من با محرومیت مشکلی ندارم
مشکل اینه که اتفاق هایی بدتر از این هم میوفته ولی اون بازتابی که رو حرکاتِ بازیکنانِ چلسی داده میشه خیلی خیلی بیشتر هست نسبت به بقیه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اون هم محرومیت داره! اگر رسانه ها بهش نپرداختن! پس شما چطوری عکسشونو گذاشتی؟!!!
هیچ تفاوتی وجود نداره بین هیچ کدوم از تیم ها، حداقلش تو رسانه ها!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقای انصاری، رسانه ها همه این صحنه ها رو گذاشتن! مشت سانچز، ضربه آرنج ون پرسی! ضربه آرنج آگبونلاهور به روسیسکی که دماغش رو له کرد! همه اینها رو گذاشتن! مگه این فصل چند تا از بازیکن های شما محروم شد؟!! هر فصل خیلی ها رو محروم میکنن! خیلی ها رو هم محروم نمی کنن! خودذ ژیرود چند با آرنج ضد تو بازی های این فصل! اما محرومش نکردن!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خب الآن این محرومیت داره ؟ اگه محرومیت داره ضربه اگوئرو که بالا گذاشتم، مربیِ لستر، ضربه آرنجِ ون پرسی و ضربه سانچز چی ؟
من با محرومیت مشکلی ندارم
مشکل اینه که اتفاق هایی بدتر از این هم میوفته ولی اون بازتابی که رو حرکاتِ بازیکنانِ چلسی داده میشه خیلی خیلی بیشتر هست نسبت به بقیه
نخیر این حرکت ایوانوویچ محرومیت نداره! اما اخراج داره! یا حداقل کارت زرد. FA هم بهش پرداخت و محرومش نکرد. تمام جواب من واسه این بود که شما گفتی رسانه ها فقط به چلسی می پردازن! من هم عکس سانچزو گذاشتم تو سایت میرور! میگی سانچز محرومیت داشت و محروم نکردن! من هم هفته پیش کلیپ مشت کاستا تو صورت بازیکن ساندرلند رو گذاشتم که محرومیت داشت اما محروم نکردن. البته اگر شما نگی اون غیر عمد بوده!!!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مگه من گفتم رسانه ها بهش نمی پردازن ؟
من گفتم بازتابش همیشه برا چلسی بیشتر بوده تو این دو فصل
ببین همین حرگت ایوا یا حرکات کاستا رو بیشتر بهش پرداختن یا اون ضربات آرنج و ... ؟

بالا