• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اما خداییش از خیابانی بیشتر قبولش دارم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@Benchmarker
بروکی...
این از هر دو جهان آزاده! 99% مربیهای دنیا از دفاع خطی استفاده میکنن حتی جدیداً اونهایی که 3 نفره هم بازی میکنن دیگه پوششی نیست و خطی هست! ( اون 1درصد واسه یکی دو تا تیم ایتالیاییه )
بعد این کلنل 10 ساله داره به دفاع خطی ایراد میگیره!
بازی آرسنال با ویلا که 5-0 برد برگشته میگه: اینا!! اینه!! دفاع خطی اینه!! 5 تا میخوری!!
بعد یورو 2012 یادمه دعوتش کردن تو استودیو بیاد صحبت کنه! صحبتهاش که تموم شد میگه 2 تا صحنه کارشناسی هم آماده کردم ( من گفتم دمش گرم حتماً یه چیز تازه میخواد بگه )
گل بالوتلی به آلمان رو پخش کردن! میگه: اینا!! اینه!! دفاع خطی اینه!! من نمیدونم این مربیا چه اصراری دارن به دفاع خطی!!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@Benchmarker
بروکی...
این از هر دو جهان آزاده! 99% مربیهای دنیا از دفاع خطی استفاده میکنن حتی جدیداً اونهایی که 3 نفره هم بازی میکنن دیگه پوششی نیست و خطی هست! ( اون 1درصد واسه یکی دو تا تیم ایتالیاییه )
بعد این کلنل 10 ساله داره به دفاع خطی ایراد میگیره!
بازی آرسنال با ویلا که 5-0 برد برگشته میگه: اینا!! اینه!! دفاع خطی اینه!! 5 تا میخوری!!
بعد یورو 2012 یادمه دعوتش کردن تو استودیو بیاد صحبت کنه! صحبتهاش که تموم شد میگه 2 تا صحنه کارشناسی هم آماده کردم ( من گفتم دمش گرم حتماً یه چیز تازه میخواد بگه )
گل بالوتلی به آلمان رو پخش کردن! میگه: اینا!! اینه!! دفاع خطی اینه!! من نمیدونم این مربیا چه اصراری دارن به دفاع خطی!!
میدونم الرژی عجیبی به دفاع خطی داره این هنوز تو 20 سال پیشه که دفاعها سوویپر و لیبرو داشت :D
به وقت تلف شده هم خوب گیر میده
منظورمو بد رسوندم که قبولش دارم منظورم این بود از این خوشم میاد از خیابانی بدم میاد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
وباختهای دورتموند همچنان ادامه دارد
من تعجبم از تیم اول تا اخر جدول نه نمیگه .....
بایرن هم که با یه باخت و تساوی شروع کرده چه حالی داشت ولسفورگ کاندید بهترین بازیکن جهان رو درس اساسی بهش داد
پپ هم فقط با بایرن فقط میتونه به همون حذفی و لیگ محلات اکتفا کنه

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
تو تاپیک آرسنال هست! صفحه آخر

من ک قلیون ندیدم! حواسم پرط ـه وسطی بود شاید:D

رونالدو و آنچلوتی هم میکشن چیه مگه! رونالدو برزیلی ـه ها! از وقتی که تو میلان با هم نشست و برخواست کردن اینطوری شدن Dida هم نعنا میزنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من ک قلیون ندیدم! حواسم پرط ـه وسطی بود شاید:D

رونالدو و آنچلوتی هم میکشن چیه مگه! رونالدو برزیلی ـه ها! از وقتی که تو میلان با هم نشست و برخواست کردن اینطوری شدن Dida هم نعنا میزنه
SPORT AGAINST DOKHANIAT

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
:general410:

juventus_-_milan_serie_a_2014-15_cover.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بازی رو از دقیقه 50 دیدم اون پرچمه هم دیدم مهدی خُل :D
===================================

ونگر حالش خوش نیستا پ چرا روسیچکی رو گذاشته نمیکت ؟ چقدر خوشم میاد ازش اگه نمیخواینش تا ببریمش میلان اتفاقا یه هافبک تهاجمی و طراح کم داریم :D

بعد این لیگ انگلیش به معنی واقعی کلمه ساده بازی میکنن توپ رو میگیرن بدونه تجزیه و تحلیل میرن تو فاز حمله برا همین شاهد بازیهای قشنگی هستیم تو لیگ برتر

Last edited:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
عجب رقابتی بشه ادامه فصل برای سهمیه بینِ این تیما :D
منچستريونايتد
تاتنهام
ساوتهمپتون
آرسنال
ليورپول

من حس می کنم شانس یونایتد برا سومی بیشتر هست و 4 تا تیم باید تلاش کنن برا چهارمی :D
البته لیگ انگلیس هستُ 1001 اتفاق اما فعلا تا اینجا میشه این رو نتیجه گیری کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
زمین اتلتیکو چقدر داغونه :general607: مثلا از تیمهای سطح اول اروپا و لالیگا هستن o_O

بالا