@احسانبزرگي
هر چه قدر پست میدی نقل قول نمیکنم و نهایتش یه گزارش به خاطر توهین هایی که کردی میکنم و مدیریت بیچاره رو هم هر دفعه مجبور میکنی بیاد و پستت رو ادیت کنه،ملت بیکار نیستن تو دستور بدی اجرا کنن یا بخوان وقت بزارن و پستهای پر از محتوای تو رو ادیت کنن...
به سوارز لقب همه جور حیوونی رو دادن کسی چیزی نگفت،حتی خیلی پستها پاک هم نشد و الانم یه سرچ بزنیم هست!!!حالا چی گفتیم به تیمت و بازیکناش که توهین حساب میشه!؟
خودت هی توهین میکنی و پستت یا پاک میشه یا ویرایش!!!
کی به این غلیظی که داری توهین میکنی توهین کردم!؟
فابرگاسی که مصدومیتش بیشتر بخاطر اون ضربه وحشیانه لوکاس ایجاد شد خیلی جالبه اون بازیکن وحشی که روانی بودن از چهرش میباره
اونم مقایسه خشونت بازیکنی مثل کاستا و لوکاس که خنده داره حتی فکر کردن به مقایسش!
کاستا باید 10 جلسه محروم میشد همون طوری که سوارز رو سر هیچی 10 تا 10 تا محروم میکردن!!!
کاستا همون اوایل بازی(ویرایش:دقیقه 12!) عمدا پای امره رو لگد کرد،از کدوم تحریک حرف میزنی!؟خودش از دقیقه 10 جنگ روانی و فیزیکی رو شروع کرد!
اتحادیه این فصل کارش امتیاز دادن و همه جور حال دادنی به شما بوده،هرچقدرم هم اینجا اینا رو بگی حرفت خریدار نداره،برو خودتو قول بزن بقیه رو نمیتونی!!!آخرین حالی هم همین 3 جلسه محرومیت هست که دیگه حداقل حداقلش 5 جلسه باید میشد تا میفهمید تو زمین فوتباله نه رینگ ufc!!!
من بازم میگم هر حرفی زدم در چاچوب تاپیک و عنوانش(که کل کل هست!) بوده و هیچ گاه به اندازه حداقل تو فراتر نرفتم و سر حرفم هم هستم،بهت هم توصیه میکنم هیچ وقت اینجا نیای چون کسی مجبورت نکرده و حرص خوردن واست ضرر داره،آفرین...