• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ببخشید مدل عینک شما چیه ما هم بخریم و مثل شما ببینیم؟
شما سه بار خطای کاستا که هر 3 بار باید اخراج میشد رو ندیدی، اونوقت میای صحبت از پنالتی و ناداوری می کنی؟
واقعاً آدم با منطقی هستید شما
تو عینک ته استکانیتو احتمالا نزدی هندرسون باس اخراج میشد لوکاس هم همینطور اونجور وحشیانه پای فابرگاس رو زد اول و یه پنالتی هم گرفته شد دلم خنک شد لیورپولم کم نزد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ولی دمشِ گرم، لااقل به قوانینِ خودش مثه این که احترام گذاشته
65.gif
laugh1.gif

بعدشم طرفدار تیمی که باخته و حالش خوب نیست تو تاپیک کل کل چیکار میکنه اصلا!!!؟:Dخدایی جواب اینو بده دیگه حرفی ندارم ولی اگه نتونی حرفی نمیمونه...:p(منظورم بعد از باخت هست!اومده کری بخونه!؟:general307:)

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
تو عینک ته استکانیتو احتمالا نزدی هندرسون باس اخراج میشد لوکاس هم همینطور اونجور وحشیانه پای فابرگاس رو زد اول و یه پنالتی هم گرفته شد دلم خنک شد لیورپولم کم نزد
محض اطلاع مورینیو به خاطر چرت وپرت های بعد از بازیه دیشب 2500 یورو جریمه شده
اینا فقط 2 تا از صحنه هایی هست که کاستا شخصیت خودش رو نشون داد
my1uuk3g9epa0ou9wrum.jpg

و
u93d8qqrscuzek9irhtf.jpg

البته می دونم شما باز میای حرف خودت رو میزنی و میگی اینا فتوشاپه :general705:
ولی اگه فوتبال رو دیده باشی دیقه 12 کاستا این جنگ رو شروع کرد :general510:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اتفاقا میخواستم دیشب بیام اینجا بگم،کاستا کثیف بازی میکنه،اینکه کاری کرد که باعث شد جرارد اون واکنش رو از خودش نشون بده دیگه وضع بازیش معلومه

حقیقتش جای دفاع نداره کارهای کاستا

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اتفاقا میخواستم دیشب بیام اینجا بگم،کاستا کثیف بازی میکنه،اینکه کاری کرد که باعث شد جرارد اون واکنش رو از خودش نشون بده دیگه وضع بازیش معلومه

حقیقتش جای دفاع نداره کارهای کاستا
من تا حالا جرارد رو ندیده بودم تو اون حالت!!
یه صحنه هم بد زد پای اسکرتل رو!!
کاستا بازی دیشب حقش 4 5 تا کارت بود! اونوقت اخراج هم نشد!
کلاً به هم میان مورینیو و کاستا! چه از لحاظ جاه طلبی زیادشون و چه از لحاظ اخلاق نداشتشون!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من تو چلسی بازی هازارد رو میبینم کیف میکنم
اما این کاستا واقعا برای یه مهاجم باعث تاسف هست مدل بازی کردنش

هم خشن بازی میکنه هم موذی

صفت موذیانه بازی کردنشو از سیمئونه ارث برده

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دیشب کاستا همون اول بازی باید اخراج میشد که نشد!!!:mad:
بازیکنای لیورپول رو اونطوری تو محوطه جریمه حریف با تنه میزدن 1 بارم خودشون رو زمین ننداختن اون وقت کاستا!!!
شخصیت تماشاگرای چلسی رو هم دیدیم...کاستا کاستا کاستا...:general710:
داور بازم به نفع اتوبوسا بود،همین کاستا اگه اول بازی اخراج میشد هم اونقدر رو اعصاب بازیکنامون پیاده روی نمیکرد و هم راحت بازی رو میبردیم!جالبه بعد اون صحنه هم حداقل باید 2 بار با کارت قرمز مستقیم و 2 3 تا هم زرد جریمه میشد!!!
من گفتم استوریج نرسه امید زیادی ندارم چون واقعآ گل زدن به کورتوا سخته! با این حال بازم به این تیم افتخار میکنم و چیزی کم نزاشتن،کورتوا نبود همون نیمه اول کار چلسی تموم بود...
خلاصه بازی خوبی بود و از دیدنش لذت بردم و مهم هم اینه و اینکه همونطور که پیش بینیشو هم کرده بودم لیورپول دیگه لیورپول اوایل فصل نیست،تبریک به اتوبوسا...;)
ولی در کل خجالت هم خوب چیزی هست که اومدین و کری میخونین،در مجموع بدون شک حق لیورپول بود بره بالا،تازه داوری هر دو بازی رو هم کنار بزاریم!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
^^^^
این عکس رسما" رفت رو شکم مدافع لیورپول؟؟؟ بعد مدافع بلند شد یا نه؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا جای تاسف داره مدیر بیاد دامن بزنه به اینجور بحثها و تنش ایجاد کنه خوبه دیگه مدیر منچستری خیلی خوب هم هست برای طرفداران تیمش و هرجور توهین به بازیکن چلسی هم بکنه کسی نیست ریپورت بده و پاک کنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من تو چلسی بازی هازارد رو میبینم کیف میکنم
اما این کاستا واقعا برای یه مهاجم باعث تاسف هست مدل بازی کردنش

هم خشن بازی میکنه هم موذی

صفت موذیانه بازی کردنشو از سیمئونه ارث برده
چیشده مدیر جان گیر دادی چلسی و کاستا بکش بیرون دیگه از چلسی مدیریت که نبیاد انقدر تنش ایجاد کنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دیشب کاستا همون اول بازی باید اخراج میشد که نشد!!!:mad:
بازیکنای لیورپول رو اونطوری تو محوطه جریمه حریف با تنه میزدن 1 بارم خودشون رو زمین ننداختن اون وقت کاستا!!!
شخصیت تماشاگرای چلسی رو هم دیدیم...کاستا کاستا کاستا...:general710:
داور بازم به نفع اتوبوسا بود،همین کاستا اگه اول بازی اخراج میشد هم اونقدر رو اعصاب بازیکنامون پیاده روی نمیکرد و هم راحت بازی رو میبردیم!جالبه بعد اون صحنه هم حداقل باید 2 بار با کارت قرمز مستقیم و 2 3 تا هم زرد جریمه میشد!!!
من گفتم استوریج نرسه امید زیادی ندارم چون واقعآ گل زدن به کورتوا سخته! با این حال بازم به این تیم افتخار میکنم و چیزی کم نزاشتن،کورتوا نبود همون نیمه اول کار چلسی تموم بود...
خلاصه بازی خوبی بود و از دیدنش لذت بردم و مهم هم اینه و اینکه همونطور که پیش بینیشو هم کرده بودم لیورپول دیگه لیورپول اوایل فصل نیست،تبریک به اتوبوسا...;)
ولی در کل خجالت هم خوب چیزی هست که اومدین و کری میخونین،در مجموع بدون شک حق لیورپول بود بره بالا،تازه داوری هر دو بازی رو هم کنار بزاریم!!!
باز تو شروع کردی مثنوی هفتاد من کاغذ رو ادم رو یاد انشا بچه دبستانیها میندازه
به نام خدا ما خوب بودیم انها خوب نیودن حق ما برد بود انها شانسی بردند داور با انها بود با ما نبود استوریج بود ما میبردیم خشونت از ان بازیکنان چلسی هست بازیکنان ما همهگی مهربان رده 8جدول حق ما نبود بس کن دیگه
هندرسون باس اخراج میشد و اون لوکاس که اونجور رفت روپای فابرگاس و خطاهای بعدیش که اخراج نشد پنالتی روی کاستا کلا تو چیزی که به نفعتون هست میبینی:general609::general105:

Last edited by a moderator:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوبه طرفداران منچستر به همراه مدیر بخش که از غذا منچستری هست چسبیدن به قضیه کاستا
جالبه این بازیکن وحشی و روانی که خشونت از قیافش میباره اسکرتل چیزی نمیگن و همچنین لوکاس که قلادش یکم شل میشه پاچه میگیره اینا رو نمیبینین خدارو شکر چلسی انقدر دشمن داره چون چشم دیدنشو ندارین وهمتونو نقره داغ کرده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
محض اطلاع مورینیو به خاطر چرت وپرت های بعد از بازیه دیشب 2500 یورو جریمه شده
اینا فقط 2 تا از صحنه هایی هست که کاستا شخصیت خودش رو نشون داد
my1uuk3g9epa0ou9wrum.jpg

و
u93d8qqrscuzek9irhtf.jpg

البته می دونم شما باز میای حرف خودت رو میزنی و میگی اینا فتوشاپه :general705:
ولی اگه فوتبال رو دیده باشی دیقه 12 کاستا این جنگ رو شروع کرد :general510:
مگه اتحادیه کاری جز جریمه کردن مورینیو داره
صدقه بازیکنان چلسی میکنه یه تفم میندازه روش میندازه جلوشون سگ حریص دیده چلسی دست به نقدتره هی جریمه میکنه

بالا