Mr.Ansari
Registered User
لیورپول این فصل مثه این که می خواد فرا تر از دَبــِــل بشه !
تو عینک ته استکانیتو احتمالا نزدی هندرسون باس اخراج میشد لوکاس هم همینطور اونجور وحشیانه پای فابرگاس رو زد اول و یه پنالتی هم گرفته شد دلم خنک شد لیورپولم کم نزدببخشید مدل عینک شما چیه ما هم بخریم و مثل شما ببینیم؟
شما سه بار خطای کاستا که هر 3 بار باید اخراج میشد رو ندیدی، اونوقت میای صحبت از پنالتی و ناداوری می کنی؟
واقعاً آدم با منطقی هستید شما
داداش لیورپول اسمشو نیار با تیم 8جدول ماکاری نداریملیورپول این فصل مثه این که می خواد فرا تر از دَبــِــل بشه !
داداش جام حذفی هنوز امید دارهاین ناکامی های لیورپول تا کی ادامه داره؟
بعدشم طرفدار تیمی که باخته و حالش خوب نیست تو تاپیک کل کل چیکار میکنه اصلا!!!؟خدایی جواب اینو بده دیگه حرفی ندارم ولی اگه نتونی حرفی نمیمونه...(منظورم بعد از باخت هست!اومده کری بخونه!؟:general307
محض اطلاع مورینیو به خاطر چرت وپرت های بعد از بازیه دیشب 2500 یورو جریمه شدهتو عینک ته استکانیتو احتمالا نزدی هندرسون باس اخراج میشد لوکاس هم همینطور اونجور وحشیانه پای فابرگاس رو زد اول و یه پنالتی هم گرفته شد دلم خنک شد لیورپولم کم نزد
من تا حالا جرارد رو ندیده بودم تو اون حالت!!اتفاقا میخواستم دیشب بیام اینجا بگم،کاستا کثیف بازی میکنه،اینکه کاری کرد که باعث شد جرارد اون واکنش رو از خودش نشون بده دیگه وضع بازیش معلومه
حقیقتش جای دفاع نداره کارهای کاستا
واقعا جای تاسف داره مدیر بیاد دامن بزنه به اینجور بحثها و تنش ایجاد کنه خوبه دیگه مدیر منچستری خیلی خوب هم هست برای طرفداران تیمش و هرجور توهین به بازیکن چلسی هم بکنه کسی نیست ریپورت بده و پاک کنه
چیشده مدیر جان گیر دادی چلسی و کاستا بکش بیرون دیگه از چلسی مدیریت که نبیاد انقدر تنش ایجاد کنهمن تو چلسی بازی هازارد رو میبینم کیف میکنم
اما این کاستا واقعا برای یه مهاجم باعث تاسف هست مدل بازی کردنش
هم خشن بازی میکنه هم موذی
صفت موذیانه بازی کردنشو از سیمئونه ارث برده
باز تو شروع کردی مثنوی هفتاد من کاغذ رو ادم رو یاد انشا بچه دبستانیها میندازهدیشب کاستا همون اول بازی باید اخراج میشد که نشد!!!
بازیکنای لیورپول رو اونطوری تو محوطه جریمه حریف با تنه میزدن 1 بارم خودشون رو زمین ننداختن اون وقت کاستا!!!
شخصیت تماشاگرای چلسی رو هم دیدیم...کاستا کاستا کاستا...:general710:
داور بازم به نفع اتوبوسا بود،همین کاستا اگه اول بازی اخراج میشد هم اونقدر رو اعصاب بازیکنامون پیاده روی نمیکرد و هم راحت بازی رو میبردیم!جالبه بعد اون صحنه هم حداقل باید 2 بار با کارت قرمز مستقیم و 2 3 تا هم زرد جریمه میشد!!!
من گفتم استوریج نرسه امید زیادی ندارم چون واقعآ گل زدن به کورتوا سخته! با این حال بازم به این تیم افتخار میکنم و چیزی کم نزاشتن،کورتوا نبود همون نیمه اول کار چلسی تموم بود...
خلاصه بازی خوبی بود و از دیدنش لذت بردم و مهم هم اینه و اینکه همونطور که پیش بینیشو هم کرده بودم لیورپول دیگه لیورپول اوایل فصل نیست،تبریک به اتوبوسا...
ولی در کل خجالت هم خوب چیزی هست که اومدین و کری میخونین،در مجموع بدون شک حق لیورپول بود بره بالا،تازه داوری هر دو بازی رو هم کنار بزاریم!!!
مگه اتحادیه کاری جز جریمه کردن مورینیو دارهمحض اطلاع مورینیو به خاطر چرت وپرت های بعد از بازیه دیشب 2500 یورو جریمه شده
اینا فقط 2 تا از صحنه هایی هست که کاستا شخصیت خودش رو نشون داد
و
البته می دونم شما باز میای حرف خودت رو میزنی و میگی اینا فتوشاپه :general705:
ولی اگه فوتبال رو دیده باشی دیقه 12 کاستا این جنگ رو شروع کرد :general510: