fuunkadeh.ir
Registered User
اث میلان سیدورف از اینزاگی بهتر بود
اث میلان سیدورف از اینزاگی بهتر ن بوداث میلان سیدورف از اینزاگی بهتر بود
وافعایه زمانی می نشستیم بازی های دل پیرو و ندود و ویری و زانتی و شوچنکو، کرسپو، مالدینی، باتیستوتا، کافو و ... رو نگاه می کردیم! الان باید الشراوی و دوستان رو نگاه کنیم
شما خرابش کردین!!:general503::general503::general503::general503:استاد شوچنکو کبیر، از همه بهتر بود
شما خرابش کردین!!:general503::general503::general503::general503:
تقصیر اینزاگی نیست تقصیر مدیرهایه میلانه هر چند که اینزاگی دانش مربیگری چندانی نداره اما مدیرایه میلان دارن سرمایه های این تیم رو به باد میدن همین اینزاگی اگه دو سه سال دیگه میووردنش خیلی بهتر بود این از اینزاگی که سوخت اون هم از سیدورفی که پارسال اقایه گالیانی میه برزیل تا سیدورف رو بیاره سرمربی میلان کنه و چقدر ساده هستند امثاله سیدورف و اینزاگی که فقط بخاطر تعصب به میلان همچین ریسکی رو میکنن و مربیگری میلان رو قبول میکنن ریسکی که شاید به قیمت محو شدنشون تو فوتبال منتهی بشهاین اینزاگی هم منو یاد تقوی میندازه یه زمان مربی سایپا بود هی سایپا میباخت میگفت من میدونم بهتر میشیم ایمان دارم جبران میکنیم
میلان هم شده همینطور بازی به بازی افتضاح میکنه اینزاگی میگه باور دارم بهتر میشم یه میلان جدید رو در بازی فردا خواهید دید باید بهتر عمل کنیم ای وای من میلان چیبود و چیشد
شد برامون حسرت شد نوستالژییه زمانی می نشستیم بازی های دل پیرو و ندود و ویری و زانتی و شوچنکو، کرسپو، مالدینی، باتیستوتا، کافو و ... رو نگاه می کردیم! الان باید الشراوی و دوستان رو نگاه کنیم
اول اینو بگم توهین به شخص کاربر از توهین به بازیکنی که چندین هزار کیلومتر دورتر از اینجا داره حالشو میکنه خیلی بدتره و کلا فرق دارن!پست قبلیتو کوت نکردم چون حوصله ی این بحثو نداشتم ولی مقابل این یکی دیگه نشد
بنظرت این توهین نیست؟
از روی منطق و احترام هم میشه کل کرد این کاری که شما می کنی حتی کل بچگانه هم نیست نفرت پراکنیه
آخه یعنی چی وقتی تیم حریف می بازه سریع داخل تاپیک بشی و پستهایی بدی که باعث ناراحتی بقیه بشه؟
وقتی می بینی بقیه از این نحوه ی پست دادنت ناراضی هستن والا لزومی نداره همچنان بخوایی به این شیوه ی نگارش ادامه بدی
اگه این نوع پست دادن شما تو جاهای دیگه مثل ورزش 3 یا طرفداری مشکلی نداره باید قبول کنی اینجا فضاش متفاوته و متناسب با همین فضا باید پست داد
مگه قراره هر کسی که تیمش باخت تو تاپیک کل پیداش نشه و فقط روزایی که تیمش برد آفتابی بشه؟ ممکنه یه عده اینجور باشن ولی هر کسی یه اخلاقی داره و حداقل من اینطور نیستمبعدشم طرفدار تیمی که باخته و حالش خوب نیست تو تاپیک کل کل چیکار میکنه اصلا!!!؟خدایی جواب اینو بده دیگه حرفی ندارم ولی اگه نتونی حرفی نمیمونه...(منظورم بعد از باخت هست!اومده کری بخونه!؟:general307
نه اومدنو که یه جور اعتیاد هست و هممون میاییم،منظور جر و بحث و کل کل کردن بود!!!مگه قراره هر کسی که تیمش باخت تو تاپیک کل پیداش نشه و فقط روزایی که تیمش برد آفتابی بشه؟ ممکنه یه عده اینجور باشن ولی هر کسی یه اخلاقی داره و حداقل من اینطور نیستم
تیمم ببره یا ببازه یا روزهایی که اصلا بازی نیست تا می بینم تاپیک اومده بالا میام یه سر می زنم
حداقل این حقو بهش میدی که بیاد و از تیمش دفاع کنه؟؟شاید ممکنه توی بازی ناداوری هایی اتفاق افتاده یا گریبانگیر بدشانسی شدن اومده که از تیمش دفاع کنه و دلایل باخت رو بگهنه اومدنو که یه جور اعتیاد هست و هممون میاییم،منظور جر و بحث و کل کل کردن بود!!!
طرفدار تیمی که باخته(مخصوصآ اگه بدم بازی کرده باشه!) نباید دیگه بیاد کل کل بکنه،اگه تونست کلا این تاپیک نیاد هم بهتره...(تاپیک تیم خودش حتمآ باید بره اگه وقتی میبره میره!)
وگرنه معلومه طرفدار اصلی یه تیم موقع باختش مشخص میشه نه برد...(و البته منچستریها بعد 1 2 سال دیگه!)
خوب طبیعیه واسه اینکه آمار پیامکشون بره بالا سوال راحت میزارن تا شرکت کننده بیشتر شه!!
اقا دمت گرم اول صبحی چقدر خندیدم :general304:
پستت هزار تا لایک دارهجزو اولین باخت هایی بود که واقعا باختیم، همه چیُ باختیم همه چی !
هیچ توجیهی ندارم هر کل کلی چیزی دارید بیاید رومون خالی کنید
ببخشید مدل عینک شما چیه ما هم بخریم و مثل شما ببینیم؟خوب لیورپول هم حذف شد البته به لطف داور 30 دیقه چلسی اضاف بازی کرد پنالتی 100در100 روی کاستا گرفته نشد