• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یه زمانی می نشستیم بازی های دل پیرو و ندود و ویری و زانتی و شوچنکو، کرسپو، مالدینی، باتیستوتا، کافو و ... رو نگاه می کردیم! الان باید الشراوی و دوستان رو نگاه کنیم
وافعا
فوتبال 120 این هفته یه بازی قدیمی از میلان - لاتزیو پخش کرد
چه ستاره هایی داشتن دوتا تیم
اون زمان فکر کنم همه ستاره های فوتبال درخشش شون رو از ایتالیا شروع میکردن
ژرژ وئا
زیدان
کاکا
باجو
شوچنکو
نستا
ندود
ورون
کرسپو
باتی گل
سالاس
سیدورف
و......

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
شما خرابش کردین!!:general503::general503::general503::general503:

شوچنکو رو بعد از لمپارد دوست داشتم :(
چقدر خوش حال شدم وقتی اومد تو تیم :( ولی حیف :( خیلی حسِ بدی بود شوچنکو رو اونطوری تو تیمِ محبوبت دیدن :(:general503:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این اینزاگی هم منو یاد تقوی میندازه یه زمان مربی سایپا بود هی سایپا میباخت میگفت من میدونم بهتر میشیم ایمان دارم جبران میکنیم
میلان هم شده همینطور بازی به بازی افتضاح میکنه اینزاگی میگه باور دارم بهتر میشم یه میلان جدید رو در بازی فردا خواهید دید باید بهتر عمل کنیم ای وای من میلان چیبود و چیشد
تقصیر اینزاگی نیست تقصیر مدیرهایه میلانه هر چند که اینزاگی دانش مربیگری چندانی نداره اما مدیرایه میلان دارن سرمایه های این تیم رو به باد میدن همین اینزاگی اگه دو سه سال دیگه میووردنش خیلی بهتر بود این از اینزاگی که سوخت اون هم از سیدورفی که پارسال اقایه گالیانی میه برزیل تا سیدورف رو بیاره سرمربی میلان کنه و چقدر ساده هستند امثاله سیدورف و اینزاگی که فقط بخاطر تعصب به میلان همچین ریسکی رو میکنن و مربیگری میلان رو قبول میکنن ریسکی که شاید به قیمت محو شدنشون تو فوتبال منتهی بشه
اینزاگی قربانیه همونطور که سیدورف قربانی شد بقول مالدینی: انها سیدورفهایه زیادی برای قربانی کردن دارن

یه زمانی می نشستیم بازی های دل پیرو و ندود و ویری و زانتی و شوچنکو، کرسپو، مالدینی، باتیستوتا، کافو و ... رو نگاه می کردیم! الان باید الشراوی و دوستان رو نگاه کنیم
شد برامون حسرت شد نوستالژی
یه مشت مدیر افراطی با خریدهای کلان و بی برنامه باعث ورشکستگی باشگاه شدن
از اونور یه مشت احمقه به اصطلاح روشنفکر زدن تمامه جزئیات تخلفاته فوتبالی رو از تماس تلفنی تا ایمیل و ریختن تو خونه بازیکنا رو به اسم شفاف سازی رو کردن و گند زدن به لیگ ایتالیا به خیال باطل خودشون کمک کنن به تیمهایه ایتالیایی
نتیجه رو کردن این تخلفات شد ضعیف شدن تمام تیمهایه ایتالیایی:general602:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
پست قبلیتو کوت نکردم چون حوصله ی این بحثو نداشتم ولی مقابل این یکی دیگه نشد
بنظرت این توهین نیست؟

از روی منطق و احترام هم میشه کل کرد این کاری که شما می کنی حتی کل بچگانه هم نیست نفرت پراکنیه
آخه یعنی چی وقتی تیم حریف می بازه سریع داخل تاپیک بشی و پستهایی بدی که باعث ناراحتی بقیه بشه؟
وقتی می بینی بقیه از این نحوه ی پست دادنت ناراضی هستن والا لزومی نداره همچنان بخوایی به این شیوه ی نگارش ادامه بدی
اگه این نوع پست دادن شما تو جاهای دیگه مثل ورزش 3 یا طرفداری مشکلی نداره باید قبول کنی اینجا فضاش متفاوته و متناسب با همین فضا باید پست داد
اول اینو بگم توهین به شخص کاربر از توهین به بازیکنی که چندین هزار کیلومتر دورتر از اینجا داره حالشو میکنه خیلی بدتره و کلا فرق دارن!
قبول دارم در این مورد کمی زیاده روی کردم ولی به اینم دقت کن که کسایی دیشب اعصابشون خورد بود ما بارساییها بودیم که با اون بازی افتضاح ریال باز فاصله حفظ شد نه ریالیها که مفتکی 3 امتیاز گرفتن و در رفتن!!!
اگه شرایط طوری باشه که ببینم طرفدارای حریف خیلی ناراحتن من خودم تا جایی که میتونم رعایت میکنم...
بعدشم طرفدار تیمی که باخته و حالش خوب نیست تو تاپیک کل کل چیکار میکنه اصلا!!!؟:Dخدایی جواب اینو بده دیگه حرفی ندارم ولی اگه نتونی حرفی نمیمونه...:p(منظورم بعد از باخت هست!اومده کری بخونه!؟:general307:)

اما شما بین چندین نفر بعد گاز گرفتن سوارز انواع اقسام صفات بد و توهینها رو اینجا بهش کردن و از هر لفظی میخواستن براش استفاده کردن،حالا حرکات دیروز پنالدو که 1 2 بار هم نبود و خودم 3 بارش رو دیدم دست کمی از حرکت سوا داشت!؟
خب پس میشه گفت به نوعی بعضیا جوابشونو گرفتن!!!جواب اون توهینهایی که به سوارز کرده بودن!
من خیلی کم پیش میاد بلافاصله بعد باخت یه تیمی بیام اینجا و نیش و کنایه بزنم بهش و اگرم اینکارو کردم بازم از شما این سوال رو دارم که طرفدار تیمی که باخته اون لحظه تو تاپیک کل کل چیکار میکنه و چرا اومده!؟
وقتی مشکل از بعضیاس لزومی نمیبینم تغییری تو نگارش خودم بدم اونم تو تاپیکی که اصلا اسمش همینه و اومدیم اینجا کل کل کنیم!!!
اتفاقآ تو ورزش3 مشکل داره چون تو قسمت نظرات بعد بازی نباید بیان و کل کل کنن و اونجاست که طرفدار تیم بازنده میتونه نارحت بشه و خود منم هیچ جا جز اینجا پست نمیدم،طرفداری هم نمیرم کلا...
در کل بازم میگم اگه بر فرض من یا هر کسی بیاد تو تاپیک تیم حریف(مخصوصآ بعد از باخت و عدم موفقیتش!) و اونجا نیش و کنایه بزنه حق با طرفدارای حریفه ولی اینجا نباید خرده ای گرفت و این طرفدار تیم بازندس که نباید بلافاصله بعد از باخت بیاد تاپیک کل کل،یا علی...;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بعدشم طرفدار تیمی که باخته و حالش خوب نیست تو تاپیک کل کل چیکار میکنه اصلا!!!؟:Dخدایی جواب اینو بده دیگه حرفی ندارم ولی اگه نتونی حرفی نمیمونه...:p(منظورم بعد از باخت هست!اومده کری بخونه!؟:general307:)
مگه قراره هر کسی که تیمش باخت تو تاپیک کل پیداش نشه و فقط روزایی که تیمش برد آفتابی بشه؟ ممکنه یه عده اینجور باشن ولی هر کسی یه اخلاقی داره و حداقل من اینطور نیستم
تیمم ببره یا ببازه یا روزهایی که اصلا بازی نیست تا می بینم تاپیک اومده بالا میام یه سر می زنم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مگه قراره هر کسی که تیمش باخت تو تاپیک کل پیداش نشه و فقط روزایی که تیمش برد آفتابی بشه؟ ممکنه یه عده اینجور باشن ولی هر کسی یه اخلاقی داره و حداقل من اینطور نیستم
تیمم ببره یا ببازه یا روزهایی که اصلا بازی نیست تا می بینم تاپیک اومده بالا میام یه سر می زنم
نه اومدنو که یه جور اعتیاد هست و هممون میاییم،منظور جر و بحث و کل کل کردن بود!!!
طرفدار تیمی که باخته(مخصوصآ اگه بدم بازی کرده باشه!) نباید دیگه بیاد کل کل بکنه،اگه تونست کلا این تاپیک نیاد هم بهتره...(تاپیک تیم خودش حتمآ باید بره اگه وقتی میبره میره!)
وگرنه معلومه طرفدار اصلی یه تیم موقع باختش مشخص میشه نه برد...;)(و البته منچستریها بعد 1 2 سال دیگه!:p)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نه اومدنو که یه جور اعتیاد هست و هممون میاییم،منظور جر و بحث و کل کل کردن بود!!!
طرفدار تیمی که باخته(مخصوصآ اگه بدم بازی کرده باشه!) نباید دیگه بیاد کل کل بکنه،اگه تونست کلا این تاپیک نیاد هم بهتره...(تاپیک تیم خودش حتمآ باید بره اگه وقتی میبره میره!)
وگرنه معلومه طرفدار اصلی یه تیم موقع باختش مشخص میشه نه برد...;)(و البته منچستریها بعد 1 2 سال دیگه!:p)
حداقل این حقو بهش میدی که بیاد و از تیمش دفاع کنه؟؟شاید ممکنه توی بازی ناداوری هایی اتفاق افتاده یا گریبانگیر بدشانسی شدن اومده که از تیمش دفاع کنه و دلایل باخت رو بگه
والا منچستر اگه ببازه بازم یه سر می زنم اینجا ببینم بقیه در مورد تیمم چی گفتن! اگه بیش از حد حرفهای تحریک کننده نزده باشن معمولا سعی می کنم حرفی نزنم

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
سوال شبکه ورزش تو حلقم
389420_rofl.gif

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
جزو اولین باخت هایی بود که واقعا باختیم، همه چیُ باختیم همه چی !
هیچ توجیهی ندارم :D هر کل کلی چیزی دارید بیاید رومون خالی کنید :D
پستت هزار تا لایک داره
طرف هر دفعه میبازه میاد 10 خط میانگین توجیه مینویسه اب و باد و خاک
تازه میخاستن مدیرش هم کنن :general304:

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
خوب لیورپول هم حذف شد البته به لطف داور 30 دیقه چلسی اضاف بازی کرد پنالتی 100در100 روی کاستا گرفته نشد
ببخشید مدل عینک شما چیه ما هم بخریم و مثل شما ببینیم؟
شما سه بار خطای کاستا که هر 3 بار باید اخراج میشد رو ندیدی، اونوقت میای صحبت از پنالتی و ناداوری می کنی؟
واقعاً آدم با منطقی هستید شما

بالا