• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
74505834675965982582.jpg

91424231897245875475.jpg

نکته: هر دو نفر بالایی و خیلی های دیگه بدون محرومیت به کارشون ادامه دادن . حالا به این کاری ندارم و نمیگم که کوستا نباید محروم بشه، اما چیز فراتر از واضح اینه که فدراسیون فوتبال انگلیس تو این نوع شرایط به جای اینکه برای همگی تصمیم یکسان بگیره بعضی هارو محروم میکنه، بعضی رو هم نمیکنه. حالا شانس ما این شده که همیشه تو گروهی هستیم که محروم میشن .

97630682025093044182.jpg

شرط میبندم عکس آگوئرو روی حتی یکی از صفحه های اول این روزنامه ها بعد از برد این تیم جلوی چلسی نبود. حالا چرا کوستا؟ چون از اتلتی اومده و اونجا همگی وحشی هستن .

عکس بالا هم نشون میده علیه چلسی واقعا کمپین وجود داره یا نه . جالب بود همین مربی که حرف کمپین رو زد 25 هزار پوند محروم شد، مربی که میاد محوطه تاکتیکی مربی حریف و یقه کشی میکنه کسی بهش چیزی نمیگه . البته اینا ربطی به بی ثباتی FA در تصمیم گیری نداره ها، همه چی به شانس مربوطه و چقدر واقعا بدشانسیم که ما محروم میشیم .

49747137193019890327.jpg

Diego Diego Diego
در پایان داستان برنده فقط یکی هست .

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
مگه اتحادیه کاری جز جریمه کردن مورینیو داره
صدقه بازیکنان چلسی میکنه یه تفم میندازه روش میندازه جلوشون سگ حریص دیده چلسی دست به نقدتره هی جریمه میکنه
اینجوری که من برداشت کردم از حرفای شما، اتحادیه به این حرکات کاستا بید به کاستا و مربیش جایزه میدادن؟ :general707:
بابا ایول
اصن هیچ جوره نمیخوای قبول کنی که مشکل از کاستای و استاده این کاراست؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
74505834675965982582.jpg

91424231897245875475.jpg

نکته: هر دو نفر بالایی و خیلی های دیگه بدون محرومیت به کارشون ادامه دادن . حالا به این کاری ندارم و نمیگم که کوستا نباید محروم بشه، اما چیز فراتر از واضح اینه که فدراسیون فوتبال انگلیس تو این نوع شرایط به جای اینکه برای همگی تصمیم یکسان بگیره بعضی هارو محروم میکنه، بعضی رو هم نمیکنه. حالا شانس ما این شده که همیشه تو گروهی هستیم که محروم میشن .

97630682025093044182.jpg

شرط میبندم عکس آگوئرو روی حتی یکی از صفحه های اول این روزنامه ها بعد از برد این تیم جلوی چلسی نبود. حالا چرا کوستا؟ چون از اتلتی اومده و اونجا همگی وحشی هستن .

عکس بالا هم نشون میده علیه چلسی واقعا کمپین وجود داره یا نه . جالب بود همین مربی که حرف کمپین رو زد 25 هزار پوند محروم شد، مربی که میاد محوطه تاکتیکی مربی حریف و یقه کشی میکنه کسی بهش چیزی نمیگه . البته اینا ربطی به بی ثباتی FA در تصمیم گیری نداره ها، همه چی به شانس مربوطه و چقدر واقعا بدشانسیم که ما محروم میشیم .

49747137193019890327.jpg

Diego Diego Diego
در پایان داستان برنده فقط یکی هست .
بی اخلاقی کاستا دیشب یک مورد نبود، 3 4 بار حداقل حرکات وحشیانه اش رو انجام داد!
ضمناً در این موارد معمولاً مماشات میکنن دفعه اول! و این مماشات هم با کاستا شده! چون دفعه اولش نیست!
در مورد ونگر هم که بحث زیاد شده!
ولی این دیگو دیگو دیگو کردنت جالبه! نمیدونم تا کجا میشه رفتار وحشیانه یه فرد رو از روی علایقمون نادیده بگیریم!
^^^^
این عکس رسما" رفت رو شکم مدافع لیورپول؟؟؟ بعد مدافع بلند شد یا نه؟
رفت رو پاش! رو پای امره جان هم رفت! از این یکی بدتر!
ولی اسکرتل که از اول بازی با کاستا درگیر بود آخر بازی باهاش دست داد

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من چیزی رو از خودم نگفتم
کاریکاتوری که در سایت گل بود رو گذاشتم

درسته من مدیر هستم اما خب فکر نمیکنم گذاشتن یه کاریکاتور کار بدی باشه

من از بازیکنای منچستر هم کاریکاتور گذاشتم

این کاریکاتور هم معنی بدی نداره
اشاره میکنه به جنگندگی کاستا که به نظر من خشونتش خیلی بالاست

دیشب بازی اتلتیکو رو که دیدم و اون حرکت اردا توران که لنگه کفشش رو میخواست بزنه تو سر کمک داور متوجه شدم که این حرکات خیلی خشن و بعضا خطاهای موذیانه کاستا ریشه در تعلیمات همین اقای سیمئونه داره

کاستا مهاجم خیلی خوبیه اما برای بهتر بودن نیاز نداره که به این شکل خشن بازی کنه

اگه صحبت من در مورد کاستا و مدل بازیش منصفانه نیست خب ردش کن.
قرار نیست چون مدیر هستم حرف منطقی رو بیان نکنم. حالا میخواد در قالب کاریکاتور باشه یه نوشته

شما خودت بگو احسان جان. کاستا بد و خشن بازی نمیکنه؟ اگه بگی نه خب من شما رو رجوع میدم به بازی های رفت و برگشت پارسال بین چلسی و اتلتیکو و صحبت های دوستان طرفدار چلسی در همین فروم

همون پارسال هم یادمه چطوری با جان تری درگیر شد

جان تری هم خشن هست. تازه مدافع هم هست اما اصلا میشه به نظرت خشونت جان تری رو با کاستا مقایسه کرد؟
من فکر کنم کل دوران بازی جان تری رو بررسی کنی به اندازه دورانی که کاستا تو چلسی بوده به این شکل روی ساق پای حریف نرفته

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
منصفانه بنظرم کارش از لوییز سوارزی که 10 جلسه محروم شد نباید با محرومیت کمتری روبرو میشد!!
مشاهده پیوست 749710 مشاهده پیوست 749711 مشاهده پیوست 749712
اگر تو همون بازی با ساندرلند اخراجش می کردن و محروم، الان دیگه اینطوری نمی کرد. اون بازی خیلی باهاش مدارا کردن، بعد طرفدارای چلسی هم راه مربیشون رو پیش گرفتن و هی FA و داوری می کنن. من همینجا با مثال و دلیل میارم اگر جایی داوری به ضرر چلسی بوده، خیلی جاها هم به سودش بودش، بیشتر از ضرر ها سود داشته واسش. کاستا هم خیلی باهاش مدارا کردن، هیچ ربطی هم به جو سازی مطبوعات و بی ثباتی fa نداره. این هم حرکتش که زد تو صورت بازیکن ساندرلند و لگدی که پرت کرد به او شی.
کاستا با این کارا فقط کار خودش رو سخت تر می کنه، فصل دیگه تو همه ورزشگاه ها هو میشه. مطبوعات انگلیسی زیر ذره بین قرارش میدن.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اگر تو همون بازی با ساندرلند اخراجش می کردن و محروم، الان دیگه اینطوری نمی کرد. اون بازی خیلی باهاش مدارا کردن، بعد طرفدارای چلسی هم راه مربیشون رو پیش گرفتن و هی FA و داوری می کنن. من همینجا با مثال و دلیل میارم اگر جایی داوری به ضرر چلسی بوده، خیلی جاها هم به سودش بودش، بیشتر از ضرر ها سود داشته واسش. کاستا هم خیلی باهاش مدارا کردن، هیچ ربطی هم به جو سازی مطبوعات و بی ثباتی fa نداره. این هم حرکتش که زد تو صورت بازیکن ساندرلند و لگدی که پرت کرد به او شی.
کاستا با این کارا فقط کار خودش رو سخت تر می کنه، فصل دیگه تو همه ورزشگاه ها هو میشه. مطبوعات انگلیسی زیر ذره بین قرارش میدن.
هنوز فکر میکنه تو لیگا بازی میکنه!
مطبوعات که به نظرم حق داشتن!!! با تمام بازیکنهای وحشی هم همینکار رو کردن و مورد اول نیست!
ولی خداییش فنی خیلی خوبه! یه مهاجم شیش دانگ هست!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
داستانِ سوآرز داره تکرار میشه، خودم یکی از منتقدینِ اصلی سوآرز بودم فصولِ قبل
سوآرز هم وحشی بود + منفور ترین بازیکنم بود ... بنظرم الآن بقیه هوادارا همین حس رو به کاستا دارن
ولی آیا طرفدارنِ لیورپول هم از سوآرز بدشون میومد ؟ خیـــر
ما چلسی فن ها هم هیچ مشکلی با کاستا نداریم هرچند بنظرم زیاده روی داره می کنه ولی حقیقتش چلسی به همچین مهاجمی نیاز داشت که تو دلِ مدافعِ روبروش ترس بندازه
نه یکی مثه تورس که میوفته زمین و گریه می کنه، کاستا بلند میشه و درگیر میشه
شماها نمی تونید دوسش داشته باشید، ولی کاری که داره بخاطر چلسی انجام میده و با این کارش مطمئننا منفور میشه بینِ بقیه، خیلی ارزش داره
البته من نمیگم اینطوری مثه بازی دیشب با لیورپول همه رو بزنه لت و پار کنه ! ولی همین که تو بقیه بازی ها تو صحنه های درگیری حاضر بود و همه جا می خواست حقش رو بگیره خیلی خوبه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
داستانِ سوآرز داره تکرار میشه، خودم یکی از منتقدینِ اصلی سوآرز بودم فصولِ قبل
سوآرز هم وحشی بود + منفور ترین بازیکنم بود ... بنظرم الآن بقیه هوادارا همین حس رو به کاستا دارن
ولی آیا طرفدارنِ لیورپول هم از سوآرز بدشون میومد ؟ خیـــر
ما چلسی فن ها هم هیچ مشکلی با کاستا نداریم هرچند بنظرم زیاده روی داره می کنه ولی حقیقتش چلسی به همچین مهاجمی نیاز داشت که تو دلِ مدافعِ روبروش ترس بندازه
نه یکی مثه تورس که میوفته زمین و گریه می کنه، کاستا بلند میشه و درگیر میشه
شماها نمی تونید دوسش داشته باشید، ولی کاری که داره بخاطر چلسی انجام میده و با این کارش مطمئننا منفور میشه بینِ بقیه، خیلی ارزش داره
البته من نمیگم اینطوری مثه بازی دیشب با لیورپول همه رو بزنه لت و پار کنه ! ولی همین که تو بقیه بازی ها تو صحنه های درگیری حاضر بود و همه جا می خواست حقش رو بگیره خیلی خوبه
یا خــــــــــــــــــــــداااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!:eek:
اینا رو که جدی نگفتی!؟:|:general210:
سوارز بیچاره کی چشم حریفو درمیاورد!!!؟کی ساق پای بازیکن رو عمدی لگد میکرد!!!؟کی واسه بازیکن حریف شاخ و شونه میکشید!؟(اونم تو هر بازی چندین بار!!!)
در 3 سال حضورش تو جزیره اون بیچاره یه بار کنترلشو از دست داد ایوانوویچ رو گاز گرفت وسلام،بگو دیگه چیکار کرد تو جزیره!؟کدوم درگیری فیزیکی رو با بازیکنای حریف داشت!؟o_O
این وحشی رسمآ هر بازی داره چندین و چند بار کاراهای زشت و کثیفش رو تکرار میکنه!!!(روی په په ی زمان مو رو هم سفید کرده دیگه!!!:general106:)
بازی با لیورپول اگه مثل والیبال اون قانون بازبینی فیلم بود 5 بار اخراج میشد!!!:mad::general601:(امیدوارم واسه فوتبال هم این قانون که حرفش هم بود تایید بشه چون واقعآ نیازه،حتی چیزی فراتر از نیاز،خیلی بیشتر از والیبال به درد فوتبال میخوره این قانون!!!)
------------------------------------------------------
چند جلسه محرومش کردن ایشالا!؟
با داور لیورپول رو به زور و با حداقل اختلاف،تو 120 دقیقه اونم تو زمین خودتون در یک بازی کاملآ پایاپای بردین،برین خوش باشین...:)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
در موردِ این تیکه فقط جوابی که خودت به خودت دادی رو می زارم :

با داور لیورپول رو به زور و با حداقل اختلاف،تو 120 دقیقه اونم تو زمین خودتون در یک بازی کاملآ پایاپای بردین،برین خوش باشین...:)

خدمتِ شما :

بعدشم طرفدار تیمی که باخته و حالش خوب نیست تو تاپیک کل کل چیکار میکنه اصلا!!!؟:Dخدایی جواب اینو بده دیگه حرفی ندارم ولی اگه نتونی حرفی نمیمونه...:p(منظورم بعد از باخت هست!اومده کری بخونه!؟:general307:)

باز هم باختیید دیگه حرفِ اضافه نزن. لیگ رو هم که باختید . صبر کن بازی برگشت تو استمفرودبریج لیگ اگه بردید بیا برا ما کری بخون، اوکی ؟ پس فعلا باختی و طبقِ قانونی که خودت گفتی حرفی نباشه خیلی بهتره. لااقل به حرف هایی که خودت زدی احترام بزار
ما که همچین قانونی نذاشتیم برا خودمون

در موردِ تیکه سوآرز هم مثال هاشو برات میارم

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
در موردِ این تیکه فقط جوابی که خودت به خودت دادی رو می زارم :

خدمتِ شما :

باختی دیگه حرفِ اضافه نزن. لیگ رو هم که باختید . صبر کن بازی برگشت تو استمفرودبریج لیگ اگه بردید بیا برا ما کری بخون، اوکی ؟ پس فعلا باختی و طبقِ قانونی که خودت گفتی حرفی نباشه خیلی بهتره

در موردِ تیکه سوآرز هم مثال هاشو برات میارم
اونو برا بی جنبه هایی گفتم که وقتی حالشون خوب نیست میان و کار رو به فحش و درازا میکشونن،البته که وقتی طرف مقابلت اینطوری میبره و تازه خجالتم نمیکشه و میاد کری میخونه باید بیای و جوابشو بدی...:)
حتمآ اون بازی هم میبینیمتون،از همین الان مطمئن باش اون بازی 3 امتیاز مال شما نیست،قول میدم...;)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اونو برا بی جنبه هایی گفتم که وقتی حالشون خوب نیست میان و کار رو به فحش و درازا میکشونن،البته که وقتی طرف مقابلت اینطوری میبره و تازه خجالتم نمیکشه و میاد کری میخونه باید بیای و جوابشو بدی...:)
حتمآ اون بازی هم میبینیمتون،از همین الان مطمئن باش اون بازی 3 امتیاز مال شما نیست،قول میدم...;)
این بازی هم قرار بود شما صعود کنید
در موردِ داوری هم کاستا اخراج قبول ! لوکاس و هندرسون هم اخراج + پنالتی که برامون نگرفتن
حالا بشین حساب کن داوری به ضررِ کی بوده
بازیِ اول لیگ هم قرار بود شما ببرید
حیف واقعا چرا شما هیچ وقت به حق تون نمی رسید ؟:(
حیــف :(

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این بازی هم قرار بود شما صعود کنید
در موردِ داوری هم کاستا اخراج قبول ! لوکاس و هندرسون هم اخراج + پنالتی که برامون نگرفتن
حالا بشین حساب کن داوری به ضررِ کی بوده
بازیِ اول لیگ هم قرار بود شما ببرید
حیف واقعا چرا شما هیچ وقت به حق تون نمی رسید ؟:(
حیــف :(
برا اینکه مافیای جدیدی تو جزیره اومده...:|
از این 3 بازی کدوم بازی داوری به نفع ما که هیچ فقط عادلانه بود اینو بگو!؟(حتی اون لیورپول داغون رو هم به زور داور و پنالتی واضحی که برامون نگرفت بردین این لیورپول که جای خود داره!)
بعله بعد از اخراج کاستا ایشون از رو نیمکت بلند میشد میومد پنالتی میگرفت واس شما و تیم ما هم زیر فشار چلسیِ 10 نفره هی خطا میکرد!!!:general210:
کسی که خودشو به ... زده رو نمیشه کاریش کرد دادا!!!شمایی که قبول نداری با اخراج کاستا کل معادلات بازی عوض میشد و میگی همون اتفاقا باز میوفتادن من دیگه حرفی باهات ندارم...;)

هرچند هندرسون تمام سعیشو کرد دستشو بکشه و چون از فاصله خیلی نزدیک بود اون اصلا کارتی نداشت،لوکاس رو شاید اگه خیلی سخت گیری میکرد میتونست اخراج کنه ولی وقتی داور بازیکنی که 5 بار باس اخراج میشده رو اخراج نکرده میخوای لوکاس رو اخراج کنه!؟:eek:o_O

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:eek: اردا توران رو قراره 3 ماه محروم کنند:general611: چه خبره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خدایش 3 ماه اگر بش زیاده
فوق فوقش 1 ماه باشه نه 3 ماه
بی انصافیه
بازیکنی خیلی خوبیه .خودمم تعجب کردم اینطور کرد .

• Like
Reactions: al2

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حرکتش نه تنها خیلی زشت بود، بلکه خیلی هم خطرناک بود، از طرفی به سمت کمک داور هم بود، 1+1+1=3 ماه :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما الان از کاستا دفاع میکنید
حق هم دارید و طرفدار چلسی هستید و خب طرفدار کارش حمایت هست

اما اگه به نظر شما یکی مثل مکسس اگه بزنه هازارد رو ناقص کنه چقدر چلسی ضرر میکنه ؟ چقدر خود بازیکن دچار مشکل میشه ؟ چقدر من و شمای هوادار از ندیدن هازارد تو زمین ضرر میکنیم؟
خشونت لازمه اما نه به این شکل

همه مدافعا از مسی و رونالدو هم میترسن ؟ ایا اونها هم این همه ساق بازیکن حریف رو میزنن ؟
فوتبالیست مهاجم قدرتی کم نداشتیم. همین الانش مانزوکیچ ، ویلفرد بونی ، توره ، امیل هسکی

تو لیگ برتر زیاده اما ایا همه اونها این همه حاشیه دارند؟

بالا