• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آقای عام به خاطر حذف ریال جلو اتلتیکو به آنجلوتی کنایه زده حالا تیم خودش!!!:D:general304:

------------------------------
کنایه جنجالی مورینیو به آنچلوتی

کارلو آنچلوتي پس از حذف رئال در کوپا دل ري گفته بود که اين شکست به نفع ما خواهد شد چرا که حالا استراحت بيشتري خواهيم داشت و براي لاليگا و ليگ قهرمانان، آماده تر خواهيم بود.
01001964.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این اظهارنظر آنچلوتی، واکنش ژوزه مورینیو را به دنبال داشت و او در نشست خبری پیش از بازی با بردفورد در جام حذفی انگلستان، کنایه جالبی به کارلتو زد.

مورینیو به خبرنگاران گفت:" چندی پیش، مربی یکی از تیم های بزرگ، وقتی تیمش از جام حذفی کنار رفت، عنوان کرده بود که این شکست به سود تیمش خواهد شد؛ چرا که برای رقابت های دیگر فرصت بیشتری برای استراحت خواهند داشت.
مطمئن باشید از من هیچگاه چنین حرف هایی نخواهید شنید. من هیچگاه سعی نمی کنم رقابت ها را ارزشگذاری کنم.برای من، همه جام ها مهم هستند و چنانچه در کسب هرکدامشان ناموفق باشم، آن را یک ناامیدی و یک ناکامی می خوانم. هیچگاه شکستم را به بهانه هایی همچون فرصت بیشتر برای استراحت توجیه نمی کنم.من باید نزد هوادارانمان پاسخگو باشم و به شکل درستی اینکار را انجام خواهم داد."

-------------------------------------------------------------------
نمیدونم چه مثالی بزنم :D:general304:،امیدوارم کارلتو جوابشو به بهترین شکل و در شآن صحبتاش بده که بعید میدونم البته!!!:):(:general705:

Last edited by a moderator:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دادا نمیگیم از سمت چپی ها کلآ نمیزنه،نــــــــــــــــــــــه اصلا اینطور نیست،سالی 1 دونه از هرکدوم از اونام میزنه.....:D:general307:;)
دوستان آمار پنالتی و دروازه خالی لطفآااااااااااااااااااااااا...:general105:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یا ایها اللالیگاییون و البوندسلیگاییون
با جذابیت لیگ هاتون و جام حذفی هاتون حال کنید.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یا ایها اللالیگاییون و البوندسلیگاییون
با جذابیت لیگ هاتون و جام حذفی هاتون حال کنید.
دیگه جذابیت از این بالاتر ؟ بارسلون 6-0 الچه
مثل این می مونه برا شما تو تی وی 90 دقیقه یه بوکسر رو نشون بدن که هی مشت میزنه به کیسه بکس
2i8d4ao.gif

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
واقعا باید از این چلسی ترسید :D
تو اسپانیا فوتبال شائولین هم اومده ؟؟؟؟
خدایی ضربش قشنگ بود

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
+ تاتنهام
شکلک دومی هم که گذاشتی میگه که اصن ناراحت نیستی!نه؟:general705:
انشالله خدا یه صبرم مثل شما به ما بده که تیم داره میره دسته پایینتر ریلکس باشیم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
آقای عام به خاطر حذف ریال جلو اتلتیکو به آنجلوتی کنایه زده حالا تیم خودش!!!:D:general304:

------------------------------
کنایه جنجالی مورینیو به آنچلوتی

کارلو آنچلوتي پس از حذف رئال در کوپا دل ري گفته بود که اين شکست به نفع ما خواهد شد چرا که حالا استراحت بيشتري خواهيم داشت و براي لاليگا و ليگ قهرمانان، آماده تر خواهيم بود.
01001964.jpg

به گزارش "ورزش سه"، این اظهارنظر آنچلوتی، واکنش ژوزه مورینیو را به دنبال داشت و او در نشست خبری پیش از بازی با بردفورد در جام حذفی انگلستان، کنایه جالبی به کارلتو زد.

مورینیو به خبرنگاران گفت:" چندی پیش، مربی یکی از تیم های بزرگ، وقتی تیمش از جام حذفی کنار رفت، عنوان کرده بود که این شکست به سود تیمش خواهد شد؛ چرا که برای رقابت های دیگر فرصت بیشتری برای استراحت خواهند داشت.
مطمئن باشید از من هیچگاه چنین حرف هایی نخواهید شنید. من هیچگاه سعی نمی کنم رقابت ها را ارزشگذاری کنم.برای من، همه جام ها مهم هستند و چنانچه در کسب هرکدامشان ناموفق باشم، آن را یک ناامیدی و یک ناکامی می خوانم. هیچگاه شکستم را به بهانه هایی همچون فرصت بیشتر برای استراحت توجیه نمی کنم.من باید نزد هوادارانمان پاسخگو باشم و به شکل درستی اینکار را انجام خواهم داد."

-------------------------------------------------------------------
نمیدونم چه مثالی بزنم :D:general304:،امیدوارم کارلتو جوابشو به بهترین شکل و در شآن صحبتاش بده که بعید میدونم البته!!!:):(:general705:
حیف جخوب جوابی بهت دادم ولی پاک شد فعلا هم از رئال برو بالا تا ببینیم چی میشه من سیتی هم کنارش

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیگه جذابیت از این بالاتر ؟ بارسلون 6-0 الچه
مثل این می مونه برا شما تو تی وی 90 دقیقه یه بوکسر رو نشون بدن که هی مشت میزنه به کیسه بکس
2i8d4ao.gif
باز بهتر از اون لیگ ایتالیاست که جز بچه خوشگل چیز دیگه ای نداره
153fs550051.gif

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حیف جخوب جوابی بهت دادم ولی پاک شد فعلا هم از رئال برو بالا تا ببینیم چی میشه من سیتی هم کنارش
من جوابهای بهتری میدم ولی یه نفر که منچستریه همه رو پاک میکنه(البته تو میخونی بعد پاک میشه;))،اون موقع که اینجا داشت به به و چه چه میکرد و با همه دوست بود کسی فکرشو نمیکرد فکر این روزا باشه!!!:general710:
خوبه ارزش دیگه ای نداره این مدیریت و اینا،به مقام و قدرت واقعی برسن چیکار میکنن اینا!!!والا به خود من تو بزرگتر از ایناش پیشنهاد مدیر انجمن شدن دادن قبول نکردم چون ارزشی نداره و سر تا پا دردسره ولی بعضیا چه زود...
بیخی...
هه،عینکت رو بزن پستهای بالاتر رو بخون!:general105:انگار شغل خودت بالا رفتنه که هر چی میگیمو بالا رفتن میبینی!؟میدونم دست خودت نیست،کافر همه را به کیش خود پندارد....:) ;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
من جوابهای بهتری میدم ولی یه نفر که منچستریه همه رو پاک میکنه(البته تو میخونی بعد پاک میشه;))،اون موقع که اینجا داشت به به و چه چه میکرد و با همه دوست بود کسی فکرشو نمیکرد فکر این روزا باشه!!!:general710:
خوبه ارزش دیگه ای نداره این مدیریت و اینا،به مقام و قدرت واقعی برسن چیکار میکنن اینا!!!والا به خود من تو بزرگتر از ایناش پیشنهاد مدیر انجمن شدن دادن قبول نکردم چون ارزشی نداره و سر تا پا دردسره ولی بعضیا چه زود...
بیخی...
هه،عینکت رو بزن پستهای بالاتر رو بخون!:general105:انگار شغل خودت بالا رفتنه که هر چی میگیمو بالا رفتن میبینی!؟میدونم دست خودت نیست،کافر همه را به کیش خود پندارد....:) ;)
قشنگ داری فضای تاپیک کل رو بهم می زنی یه جورایی عقده و کینه از اکثر پستات می باره , عقده هایی که ریشه در سالها ناکامی داره
منم از مدیریت اینجا انتقاد دارم بجای اینکه تاپیک رو بخاطر بهم خوردن فضاش قفل کنن و همه رو با هم مجازات کنن همین افرادی امثال شما که عامل اصلی این درگیری ها هستن رو یه چند هفته ای بن کنن بسیاری از مشکلات رفع میشه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
قشنگ داری فضای تاپیک کل رو بهم می زنی یه جورایی عقده و کینه از اکثر پستات می باره , عقده هایی که ریشه در سالها ناکامی داره
منم از مدیریت اینجا انتقاد دارم بجای اینکه تاپیک رو بخاطر بهم خوردن فضاش قفل کنن و همه رو با هم مجازات کنن همین افرادی امثال شما که عامل اصلی این درگیری ها هستن رو یه چند هفته ای بن کنن بسیاری از مشکلات رفع میشه
دوست خوبم خیلیا یا معنی عنوان تاپیک رو متوجه نمیشن یا خیلی خیلی بی جنبه تشریف دارن!!!
تو تاپیک کل کل چیکار میکنن!؟گل میگن و گل میشنون!؟قبلآ هم گفتم امروز تیم شما نتیجه نگرفته من کری میخونم فردا تیم من نتیجه نمیگیره شما میخونین!!!با چاشنی شوخی و اینام همراه هست که از درکش عاجزن خیلیا!!!:general210:
اگه نمیخواید کل کنید و از این نوع جملات خوشتون نمیاد و جنبشو ندارید و اعصابتون نمیکشه خیلی ساده هیچ وقت این تاپیک رو باز نکنید چون اسمش روشه،یه تاپیک با عنوان بحث فوتبالی اروپا باز کنید برید اونجا هر چه قدر میخوایید بحث فوتبالی و تاکتیکی بکنید،اگه اونجا من یه پست کری خونی دادم حق با شماست به کل بن بشم...;)
مشکل ما تو خودمونه ولی غیر خودمون همه جا دنبالش میگردیم و به هرچیزی ربطش میدیم...:|
من خدا شاهده واسه سرگرمی و دل خوشی میام اینجا و از هیچ کس هم نه کینه ای به دل دارم و نه مشکلی با کسی دارم،در بدترین شرایط با توجه به اسم تاپیک بعضی پستها رو شوخی در نطر میگیرم،مگر اینکه توهین علنی باشه و گزارش بدم!!!
ولی اینکه پستهای یه نفر همش پاک بشه اونم تو تاپیکی که اسمش روشه خب حق دارم کنجکاو شم!!!کل کل های من شاید گاهی تند باشه ولی همونام جنبه شوخی داره همونطور که از شکلکهای جلوش مشخصه!!!
سابقه و اعتبار من تو این سایت هم اصلا ربطی به بخش فوتبالش نداره که به خاطر کل کل تو تاپیکی که اسمش کل کل هست بن بشم!!!گفتم اگه دوست ندارین کل کل کنین فک کنین این تاپیک وجود نداره...
بازم میگم من واس دلخوشی میام اینجا و از هیچ پستی هم ناراحت نمیشم و حتی از کل کل ها لذت میبرم ولی وقتی کسی توهین می کنه خب باید جوابشو داد!!!(چون مشکل از خودشه و اونه که باید بره!)
امیدوارم هر کسی میاد این تاپیک اول عنوانش رو خوب بخونه بعد واردش بشه و جنبش هم زیاد باشه تا جایی که به خاطر یه تیم اروپایی که چشم دیدنمونو ندارن اینجا به هموطنش توهین نکنه...:)

• Like
Reactions: al2

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
پولهای نفتی عرب و روس و سیاستمداران اسپانیایی گند زدن به فوتبال اروپا الان دیگه ریشه و اعتبار معنی نداره آدم دلش می سوزه ایتالیایی که قطب اصلی فوتبال اروپا بود بخاطر نداشتن پول به این وضع بیوفته

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
باز بهتر از اون لیگ ایتالیاست که جز بچه خوشگل چیز دیگه ای نداره
153fs550051.gif
حیف حیف این چند سال لیگ ایتالیا افت کرده ببین چقدر بدبخت شدیم که نویه منچستری بیای از لیگ دو قطبیه اسپانیا طرفداری کنی
4fvgdaq_th.gif

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
LiverBarca
برادر من مشکل اینجاست که شما هرتوهین به تیمی که دوست نداری میکنی و مربیش بعد میگی من چیزی نمیگم فلان
دقت کردی چقدر تنش ایجاد میکنی چرا کل کل اینجا با شما فقط به درازا میکشه
به هیچ وجه واقعیت قضیه رو شما نمیگی یادمه بازی پی اس جی چلسی بود قبلش میومدی میگفتی چلسی فلان میشه بهمان
بعد بازی میومدی میگفتی گل چلسی مشکوک افساید هست و حق پیروزی با پی اس جی بود درصورتی که چلسی تیرک اونارو از جا دراورد اینارو نمیگفتی کلا یه چیزی میگی فرداش منکرش میشی
یا اصلا یه بازی رو ندیدی نمیدونی توش چه اتفاقاتی افتاده فقط میای نتیجه رو میبینی شروع میکتنی به گفتن
قبول کن پستهات پراز نیشو کنایست چرا اینجا ما باکسای دیگه بحثمون به درازا نمیکشه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دادا تا کسی توهین نکنه من توهین نمیکنم(حتی بعد توهینش هم توهین نمیکنم و گزارش میدم و منتظر میمونم مدیرا اقدام کنن،دیگه نکردن یه جوابی درخور پستش میدم!!!)مثلا آقای عام گفتن توهینه!؟یه نیش کنایه ساده هست دیگه!!!:)
چون اونایی که میان کل کل اکثرآ جنبشو ندارن و تاپیک رو اشتباه میان که به درازا میکشه!!!گفتم اسم تاپیک روشه و خب نیشو و کنایه که باید تو کل کل باشه،وقتی نیشش زیادتره آخرشم شکلک شوخی میزارم تا ببینید زیاد جدی نیستم...
اتفاقآ از همین کارات بدم میاد(یکیش اینکه حرف تو دهن آدم میزاری و حرفی که شاید خودت زدی رو اصرار میکنی که طرف مقابلت زده!!!:general210:)،من هیچ وقت زیر حرفم نمیزنم و منکر چیزی هم که گفتم نمیشم!!!اینجام جایی نیست که حرفای خیلی جدی بزنی و تا جون داری پاش وایستی!کل کله و شوخی و دل خوشیه،گفتم امروز من یه کری میخونم فردا شما پس فردا اونیکی و هدف هم صرفآ دل خوشی هست نه چیز دیگه ای،وگرنه هیچ چیز دیگه ای به ما نمیرسه حداقل!!!:general505:
اره قبول میکنم حرفام اکثرا مخصوصآ در 3 مورد زیر نیش و کنایه داره ولی خب با توجه به عنوان تاپیک هست و اینجا قراره کل کل بشه دیگه!!!:D
منم مشخصه چون از دو تیم منچستر و ریال و شخص و شخصیت مورینیو بدم میاد یکم رو اینا بیشتر کل کل میکنم و بیشترم لذت میبرم همین!!! ;)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
این اینزاگی هم منو یاد تقوی میندازه یه زمان مربی سایپا بود هی سایپا میباخت میگفت من میدونم بهتر میشیم ایمان دارم جبران میکنیم
میلان هم شده همینطور بازی به بازی افتضاح میکنه اینزاگی میگه باور دارم بهتر میشم یه میلان جدید رو در بازی فردا خواهید دید باید بهتر عمل کنیم ای وای من میلان چیبود و چیشد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تا کسی توهین نکنه من توهین نمیکنم
پست قبلیتو کوت نکردم چون حوصله ی این بحثو نداشتم ولی مقابل این یکی دیگه نشد
بنظرت این توهین نیست؟
پنالدوشون هم میدونست پنالتی تو راهه عمرآ هار میشد...
از روی منطق و احترام هم میشه کل کرد این کاری که شما می کنی حتی کل بچگانه هم نیست نفرت پراکنیه
آخه یعنی چی وقتی تیم حریف می بازه سریع داخل تاپیک بشی و پستهایی بدی که باعث ناراحتی بقیه بشه؟
وقتی می بینی بقیه از این نحوه ی پست دادنت ناراضی هستن والا لزومی نداره همچنان بخوایی به این شیوه ی نگارش ادامه بدی
اگه این نوع پست دادن شما تو جاهای دیگه مثل ورزش 3 یا طرفداری مشکلی نداره باید قبول کنی اینجا فضاش متفاوته و متناسب با همین فضا باید پست داد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چکار کنه بنده خدا؟ با این بازیکنای داغون و این شرایط مالی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حیف حیف این چند سال لیگ ایتالیا افت کرده ببین چقدر بدبخت شدیم که نویه منچستری بیای از لیگ دو قطبیه اسپانیا طرفداری کنی
4fvgdaq_th.gif
یه زمانی می نشستیم بازی های دل پیرو و ندود و ویری و زانتی و شوچنکو، کرسپو، مالدینی، باتیستوتا، کافو و ... رو نگاه می کردیم! الان باید الشراوی و دوستان رو نگاه کنیم

بالا