• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
پی اس جی امسال از شانس بالایی برای قهرمانی برخورداره!
باید دید لوران بلان چه میکنه!
البته این همه گفتیم اخراج اشتباه تو یه صحنه هم داور برای چلسی پنالتی نگرفت! خطای کاوانی رو کاستا!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این داوره هم دید نیمه اول بازی یادش رفت پنالتی بگیره سر یه حرکت الکی پنالتی گرفت!
اینقدر الکی که جرات نکرد کارت نشون بده!
به نظرم اگر پنالتی بود باید قرمز نشون میداد
اصلا چه هندی کارت نداره؟ اونم عمدش؟ اونم تو محوطه؟
خدا کنه دیگه شاهد قضاوتش نباشیم! :دی
آره پنالتی عجیبی بود!
ولی تعجب من از این بود سیلوا یه ذره هم اعتراض نکرد!
پی اس جی امسال از شانس بالایی برای قهرمانی برخورداره!
باید دید لوران بلان چه میکنه!
البته این همه گفتیم اخراج اشتباه تو یه صحنه هم داور برای چلسی پنالتی نگرفت! خطای کاوانی رو کاستا!
اصلاً خطا نبود اون صحنه حامد!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
داوری ها همینطور فاجعه بارتر و فاجعه بارتر می شن. اگه حرکت ایبرا که قصدش توپ بود واقعاً مستحق کارت قرمز بود حرکت کستا که کاملاً برای زدن پای سیلوا بود دو تا کارت قرمز داشت. از اون ور داور بازی بایرن - شاختار بخاطر یه تکل عادی که منجر به ضربه ی پنالتی شد به بازیکن شاختار کارت قرمز می ده و بازی رو به راحتی می کشه. شرم آوره!

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
میگم همه وایسیم کل بازی ها انجام بشه بعد کل کل کنیم.جالب شده امسال و غیر قابل پیش بینی

این دوستان طرفدارچلسی دیشب حرفای خوبی در مورد تیم ما نزدن.قطعا حواسشون نبود امشب بازی دارن و با یک یار بیشتر توی تقریبا 120 دقیقه توان خلق موقعیت ندارن

بله دوستان،افت و خیز برای همه هست ولی کی اینو میخوایم قبول کنیم، معلوم نیست

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
troll_football_image_6743efd607a051d6607b6f7f2dfe955f.jpg

troll_football_image_e24b0799830193a5ec0ebce5669c121b.jpg

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
کلا مورینیو از سال آخرش توی رئال دیگه با مورینیوی سابق فرق کرده

ورزشگاهشون هم با اینکه پر بود هیچ تهییج و تشویقی نمیکردن تماشاگراشون.انگار خالی بود.فقط هر چند دیقه میگفتن دیگو دیگو... :D

این مدافع چلسی اگر اشتباه نکنم زوما خیلی میپره !!!نمیدونم دقت کردید یا نه

من بر خلاف دوستمون که میگفت بایرن شانس اوله، شانس رو به بارسا و همین پی اس جی بیشتر میدم

البته یووه هم اگر بیاد بالا از این مرحله هم شانس داره بنظرم

اعتراف میکنم از خط حمله ی بارسا میترسم:general112:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
کلا مورینیو از سال آخرش توی رئال دیگه با مورینیوی سابق فرق کرده

ورزشگاهشون هم با اینکه پر بود هیچ تهییج و تشویقی نمیکردن تماشاگراشون.انگار خالی بود.فقط هر چند دیقه میگفتن دیگو دیگو... :D

آره، خیلی جالب بود بیشتر بازی صدای پاریسی ها می اومد.

این مدافع چلسی اگر اشتباه نکنم زوما خیلی میپره !!!نمیدونم دقت کردید یا نه

دقیقاً، خیلی هم هیکل خوبی داشت.

من بر خلاف دوستمون که میگفت بایرن شانس اوله، شانس رو به بارسا و همین پی اس جی بیشتر میدم

البته یووه هم اگر بیاد بالا از این مرحله هم شانس داره بنظرم

اعتراف میکنم از خط حمله ی بارسا میترسم:general112:

فکر نمی کنم بارسا امسال هم به جایی برسه. هر چقد خط حملش خوبه، از اونور خط دفاعش کاملاً پتانسیل این رو داره که دست و پای تیم رو هر لحظه توی پوست گردو بذاره.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
آره، خیلی جالب بود بیشتر بازی صدای پاریسی ها می اومد.

فکر نمی کنم بارسا امسال هم به جایی برسه. هر چقد خط حملش خوبه، از اونور خط دفاعش کاملاً پتانسیل این رو داره که دست و پای تیم رو هر لحظه توی پوست گردو بذاره.

تو تیم های برتر انگلیس فقط چلسی و من سیتی همینجوریه جو ورزشگاهشون.من بیاد ندارم منچستر، لیورپول یا آرسنال اینجوری باشن مخصوصا لیورپول که واقعا ترسناکه جو ورزشگاهش

حالا یه عده به اینجور هوادارایی میگن پلاستیک فن یا همون حذب باد خودمون که اینجور مواقع واقعا جای تامل داره

نمیدونم کی بود میگفت ، مهم نیست چند تا گل میخوری مهم اینه که بیشتر گل بزنی.حکایت بارسا هم همینطوریه امسال و خط حمله ی خیلی قوی ای داره.شما ببینید به هر مدل تیمی گل میزنه به راحتی که گل سر سبدشون اتلتیکو بود

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اینم از اقای پر مدعا
با این بازی هایی که انجام شده
امیدوارم سیتی جلوی بارسا جو گیر نشه بازی رو ببره:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوبه باز چلسی باخت اینجا شلوغ شد
همه دارن راجب داوری میگن و زلاتان اخراجش درست نیود
نمیگن اون ضربه ای که لوئیز به صورت کاستا زد و از دید داور نیمه اول پنهان بود اخراج داشت
نمیگن کاستا تک به تک شد وبازیکنی جلوش نبود کاوانی زدش پنالتی اخراج داشت
به جان
hamedovic5405 پنالتی اخراج داشت
وراتی چقدر خطا کرد فقط یه کارت زرد گرفت
که اگه داور میگرفت پی اس جی نابود میشد وروند بازی به سود چلسی میشد پس داور چند جا جبران کرد اگه ایبرا رو اخراج کرد از حقم نگزریم کاستاهم باید اخراج میشد وقت اضافه
در هرصورت پی اس جی بازهم خشن بازی کرد وبه هر نحوی شده صعود کرد
تیم سوم شهر لندن هم خیلی خوشحال شده یادش رفته 3به 1 به موناکو باخته تو خونه و ابروی جزیره رو برده فکر خودتون باشین واز مساوی چلسی جلوی پی اس جی خوشحال نشین اینا بعد باخت روشون نمیشد اینجا بیان با اون باخت فجیع جلوی تیمی مثل موناکو حالا عرض اندام میکنن
باز ما اتحادیه رو گرفتیم و انشالله قهرمانی لیگ هم برای ماست شما چی؟؟؟

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
برادر بزرگی کی میخوای قبول کنی وقتی تیمت بد بازی کرده و باخته حقش باخت بوده همینطور که ارسنال نابود بازی کرد و باخت
نتیجه عادلانه بود

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر بزرگی کی میخوای قبول کنی وقتی تیمت بد بازی کرده و باخته حقش باخت بوده همینطور که ارسنال نابود بازی کرد و باخت
نتیجه عادلانه بود
برادر قبول دارم خوب نبودیم
اما اینا گیر دادن به اخراج ایبرا منم گفتم جای دیگه داور تلافی کرده همین

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش من اینجا با کسی مشکل ندارم بیاد منصفانه پست بزاره
متاسفانه اما اینجا یه عده هستن از یه تیم بدشون میاد بعد هر باخت میان از مربی تا بازیکن گرفته توهین میکنن و چشمشون رو حقایق بازی میبندن بازی بوده طرف اصلا بازی رو ندیده 2تا پنالتی چلسی رو نگرفتن کشتن هازارد رو بازی رو اصلا ندیده یارو سریع میاد میگه ای دیدی تیم اول جدول باخت یا مساوی کرد با تیم انتهای جدول با اون مربیش فلان
نباید تنفر از یه تیم باعث بشه دیگه حق رو زیر پا بزاریم
اره میگم خوب نبودیم دیشب ولی اخراج ایبرا رو چند جا داور جبران کرد برای پی اس جی
انصاف رو رعایت کنیم خوبه و از رو حرص و کینه پست ندیم
منم ناراحت میشم ارسنال تیم جزیره میاد به موناکو میبازه ولی وقتی هواداراش میان سخره میگیرن چلسی رو بعضیاشون انتظار دارن اونوقت ما چطور رفتار کنیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تو تیم های برتر انگلیس فقط چلسی و من سیتی همینجوریه جو ورزشگاهشون.من بیاد ندارم منچستر، لیورپول یا آرسنال اینجوری باشن مخصوصا لیورپول که واقعا ترسناکه جو ورزشگاهش

حالا یه عده به اینجور هوادارایی میگن پلاستیک فن یا همون حذب باد خودمون که اینجور مواقع واقعا جای تامل داره

نمیدونم کی بود میگفت ، مهم نیست چند تا گل میخوری مهم اینه که بیشتر گل بزنی.حکایت بارسا هم همینطوریه امسال و خط حمله ی خیلی قوی ای داره.شما ببینید به هر مدل تیمی گل میزنه به راحتی که گل سر سبدشون اتلتیکو بود
چند وقت پیش یادمه یه جا همچین بحثی شد که چرا ورزشگاه های انگلیس دیگه اون جو سابق رو ندارن، و این که خیلی وقتها میبینیم همون چند هزار تا تماشاگر تیم مهمان ورزشگاه رو میذارن رو سرشون! شما بازی های بوندسلیگت رو نگاه کن، زلزس!
علتش خیلی سادس، گرونی بلیت ها!
بلیت های ورزشگاه ها تو انگلیس وحشتناک گرون شده، نتیجش اینه که طرفدارای واقعی و دوآتیشه تیم (که تو خیلی از شهرها قشر کارگر و تو بقیه جاها هم کلاً قشر ضعیف جامعه رو شامل میشن) دیگه نمیتونن بیان ورزشگاه، میمونن یه سری آدم متوسط با بالا و پولدار که خیلیاشون حتی بازی رو نگاه هم نمیکنن! طرف قرارش با دوست دخترش رو میاره تو ورزشگاه!
مسلماً این ادما اون شور و هیچان کارگره رو ندارن برای شعار دادن تو کل بازی، یجورایی افت کلاس هم حساب میشه واسشون!
واسه همین هم اون درصد کمی از طرفدارای مهمان ، که طرفدارای دو اتیشه تیمشونن و کلی راه سفر می کنن تا ببین بازی رو از نزدیک، تو خیلی موارد صدای خونگی ها رو خفه می کنن به کل :D
خلاصه: چون بلیط گرونه ورزشگاه ها ساکتن!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خوبه باز چلسی باخت اینجا شلوغ شد
همه دارن راجب داوری میگن و زلاتان اخراجش درست نیود
نمیگن اون ضربه ای که لوئیز به صورت کاستا زد و از دید داور نیمه اول پنهان بود اخراج داشت
نمیگن کاستا تک به تک شد وبازیکنی جلوش نبود کاوانی زدش پنالتی اخراج داشت
به جان
hamedovic5405 پنالتی اخراج داشت
وراتی چقدر خطا کرد فقط یه کارت زرد گرفت
که اگه داور میگرفت پی اس جی نابود میشد وروند بازی به سود چلسی میشد پس داور چند جا جبران کرد اگه ایبرا رو اخراج کرد از حقم نگزریم کاستاهم باید اخراج میشد وقت اضافه
در هرصورت پی اس جی بازهم خشن بازی کرد وبه هر نحوی شده صعود کرد
تیم سوم شهر لندن هم خیلی خوشحال شده یادش رفته 3به 1 به موناکو باخته تو خونه و ابروی جزیره رو برده فکر خودتون باشین واز مساوی چلسی جلوی پی اس جی خوشحال نشین اینا بعد باخت روشون نمیشد اینجا بیان با اون باخت فجیع جلوی تیمی مثل موناکو حالا عرض اندام میکنن
باز ما اتحادیه رو گرفتیم و انشالله قهرمانی لیگ هم برای ماست شما چی؟؟؟
بنظرم اتحادیه فوتبال اروپا هم بر ضد چلسیه! کاملاً واضحه!
انصافاً اون جام اتحادیه رو حتی هوادارهای ولورهمپتون هم واسش اونقدر خوشحالی نمیکنن که شما میکنین! جامی که اونقدر مهمه که همه با تیم دومشون میان رو جام حساب نکنیم بهتره!
هر چند جام هم نیست سپره! :D
ما تیم 9ام لندنیم! ناموساً یه هوادار واقعی فوتبال از باخت چلسی و مورینیو خوشحال نشه از باخت کی میخواد خوشحال بشه!؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
وقتی آنها گل دوم را زدند، ابتدا با شادی گل طولانی خود وقت کشی کردند و سپس توپ را مرتب به کناره های زمین بردند تا در بازی وقفه ایحاد شود.به اینها، مصدومیت های نمایشی را هم اضافه کنید. وقتی ما در 10 دقیقه پایانی به گل رسیدیم، هرگز سعی نکردیم به این شیوه وقت کشی کنیم تا بازی به اتمام برسد

واقعاً مورینیو فکر میکنه مردم احمقن؟

بالا