sadeghbb
Registered User
یارگیری من تو من و مورینیو ایه چلسی
برین جایگاه فعلی تیمتون رو با این همه بریز بپاش بکجا هستین پارسال مویس بهونه بود الان دیگه چی فعلا که زیره شیرهای لندن هست تیمتونای بابا مردان استمفورد بریج نه!! شیران!! شیران استمفورد بریج :general404::general404: چرا تاریخ رو تحریف می کنید؟! :general304::general304:
هوادار واقعی جان, اون جامی که چلسی برد بهش میگن league cup. با توجه به اینکه شما بعنوان یک هوادار واقعی قبلا هم در این زمینه سابقه درخشانی داری...هر چند جام هم نیست سپره!
ناموساً یه هوادار واقعی فوتبال از باخت چلسی و مورینیو خوشحال نشه از باخت کی میخواد خوشحال بشه!؟
...در مورد این جامها توضیح میدم.دور سوم کمیونیتی شیلد با سوتون بازی داریم!
یکی از بازیهایی که تو زمین آرسنال خاطرم هست بازی 2-0 فصل قبل چلسی و آرسنال هست که تقریبا تو کل بازی فقط صدای هواداری چلسی رو میشنیدی. دقیقه 40 نیمه اول ورزشگاه تقریبا خالی شد! و نیمه دومم از دقیقه 80 ورزشگاه رو ترک کردن. اینجا توضیحات بیشتر ارائه شده:تو تیم های برتر انگلیس فقط چلسی و من سیتی همینجوریه جو ورزشگاهشون.من بیاد ندارم منچستر، لیورپول یا آرسنال اینجوری باشن مخصوصا لیورپول که واقعا ترسناکه جو ورزشگاهش
ممنون بابت توضیح!هوادار واقعی جان, اون جامی که چلسی برد بهش میگن league cup. با توجه به اینکه شما بعنوان یک هوادار واقعی قبلا هم در این زمینه سابقه درخشانی داری...
...در مورد این جامها توضیح میدم.
اون جامی که میگی شبیه سپر و سینی و... هست بهش میگن Community Shield یا Charity Shield یا جام خیریه یا همون سوپر کاپ که بین قهرمان لیگ و قهرمان جام حذفی برگزار میشه و طبیعتا چیزی بنام دور سوم!! نداره.
====================
جام بعدی (همینی که چلسی برد) League Cup یا Capital One Cup (الان اسپانسرش Capital One هست, دور قبل Carling اسپانسر بود که میگفتن Carling Cup) یا جام اتحادیه هست.
=================
جام بعدی همینیه که آرسنال 2-1 یونایتد رو برد. بهش میگن FA Cup یا همون جام حذفی.
اینا رو گفتم که شما هواداران واقعی فوتبال حداقل بدونید در مورد چی دارید صحبت میکنید.
=================
یکی از بازیهایی که تو زمین آرسنال خاطرم هست بازی 2-0 فصل قبل چلسی و آرسنال هست که تقریبا تو کل بازی فقط صدای هواداری چلسی رو میشنیدی. دقیقه 40 نیمه اول ورزشگاه تقریبا خالی شد! و نیمه دومم از دقیقه 80 ورزشگاه رو ترک کردن. اینجا توضیحات بیشتر ارائه شده:
آرسنال همون کاری رو میکنه که شما سالها میکردین!!! نمیره!!ولی جدا یه سوال، اگه سهمیه لیگ برتر تو اروپا کم بشه آرسنال می خواد چیکار کنه ؟
I Am Number Four
آرسنال همون کاری رو میکنه که شما سالها میکردین!!! نمیره!!
سال ها ؟
تعریفت از سال هارو بدونم ممنون میشم چون دقیقا ما سال هاست که داریم میریم ...
فکر کنم منظورت قرنِ پیش باشه پس با این حساب باید بگی قرن ها
شما برو چند سال قبل ظهور حضرت آبرامویچ رو بررسی کن برادر! میفهمی! سالها چیست!
تاریخچه باشگاهتون رو یه قرن بریم عقب که میریم تو دسته های دو و سه! همون سالها بهتره!
بهر حال هر جام یه ارزشی داره, حالا یکی بیشتر یکی کمتر. اگه هیچ ارزشی نداشت چلسی و لیورپول با این ترکیب بازی نمیکردن.ولی قبول داری که بی اهمیت ترین جام هست؟! و هیچکس به شخمش هم نیست!
ولی فن های چلسی بالا پایین میپرن واسه قهرمانیش!
وضعیت آرسنال در 13 14 سالی که فوتبالی میبینی!:من سن ام به قرن ها آخه قد نمیده تو این 13-14 سالی که فوتبال می بینیم تا اونجا که راه داشته همیشه تو هر رقابتی حرفی برا گفتن داشتیم صرفا مطلقا چهارم نبودیم
وضعیت آرسنال در 13 14 سالی که فوتبالی میبینی!:
مشاهده پیوست 774792
وضعیت مردان استمفوردبریج در 13 14 سالی که فوتبالی میبینی!:
مشاهده پیوست 774791
پ.ن: توی تصویر اول یک [p] برای سال 04-2003 قرار داده شده! که وقتی میری روش مینویسه Unbeaten! منم نمیدونم چیه! شما تو این 13 14 سالی که فوتبالی اینجوری حرف محکمی برای گفتن داشتین؟؟؟
شانس آوردی 13 14 سال میشه فوتبال میبینی وگرنه به جاهای باریک و تاریکی برمیگشتیم!
درود به شرفت!خب مثه این که بحثِ این سالا شد. مطئنن با شبهه ای که الآن می خوام مطرح کنم میشه حدس زد بحث از زمانِ حال بکشونید به تاریخ
اِ مثه این که لابلای چهارمی ها چندتا سومی هم داشتید تبریک میگم
ولی تو این سالا من اینطوری می بینم وضعیت آرسنال و چلسی رو :
آرسنال Vs چلسی
2 قهرمانی لیگ < 3 قهرمانی لیگ
بدون قهرمانی اروپا < 1 قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا
4 قهرمانی جام حذفی < 5 قهرمانی جام حذفی
0 قهرمانی جام اتحادیه < 3 قهرمانی جام اتحادیه
3 قهرمانی جام خیریه = 3 قهرمانی جام خیریه
این دستاورد ها همش برا قرن 21 هست یعنی زمانِ حال !
دیگه قضاوت با خودتون باشد که رستگار شویدیوفا 2013 رو هم که بردیم دیگه حساب نکردم چون اون بنظرِ من جامِ خاصی تلقی نمیشه
فکر کنم اگه بخوایم موفقیت آرسنال در برابر چلسی رو ببینیم باید کامبک بزنیم به همون جاهای باریک فقط حیف چیزی از جاهای باریک یادم نمیاد
درود به شرفت!
1- تاریخ تاریخه! نمیشه کتمانش کرد!
2- به لطف آبرامویچ این چلسی بهترین چلسی تاریخ هست! چلسی قرن 21 منظورمه!( حقیقتاً قبل اون چلسی ای نبوده و تاریخچه خاصی ندارید قبل ضحور آبرامویچ ( غیر از این قهرمانی های لیگ در 10 سال اخیر ، قهرمانی لیگ فقط یکی داشته ) )بعد اون جاهای باریک و از اون طرف آرسنال برعکس شما که از جیب خرج میکنید با سرمایه اش ورزشگاه جدید ساخت و رفت تو قرض و بازیکن فروخت و ...! تازه کم کم داریم از اون دوران میایم بیرون ما!!
یعنی به نوعی بهترین چلسی تاریخ رو داریم بدترین آرسنال تاریخ مقایسه میکنیم! کما اینکه اون قهرمانی 2003 بنظرم با 3 جام لیگتون قابل مقایسه نیست!
پ.ن: سومی و چهارمی فکر کنم خیلی بهتر از شیشمیه!
در کل خوشحالم که معدود هوادار چلسی هم هست که میشه نشست و باهاشون بحث کرد! مثل دو انسان قرن 21 امی!