احسانبزرگي
Registered User
مهم نتیجه بود که گرفتیم به قول خوزه ب..............تو امار
کاش هازارد قدر اون دروازه خالی رو میدونست سلطان جزیرس این بشر
کاش هازارد قدر اون دروازه خالی رو میدونست سلطان جزیرس این بشر
درسته اون توپ هند بود ولی بیا یادی بکنیم از خطایی که چند دقیقه قبل از اون صحنه داور تقدیم به شما کردیکی از دوستان در موردِ خطای قبل از گل گفت !
جالبه هیچ اشاره ای به هندِ دخیا بیرون از محوطه و اخراجی که باید میشد نکرد !
درسته اون توپ هند بود ولی بیا یادی بکنیم از خطایی که چند دقیقه قبل از اون صحنه داور تقدیم به شما کرد
هازارد اول به صورت فالکائو ضربه زد و داور خطای فالکائو رو گرفت!
بعد اون صحنه پنالتی اخر بازی چی؟من فکر کنم شما کلا فوتبال رو بر حسبِ " اگه " نگاه می کنید !
اگه اینطوری بخوایم نگاه کنیم به همه چیز که دیگه نشد فوتبال
ببینید 2 تا صحنه داوری داشتیم که تاثیر مستقیم داشتن جفتشون تو عملکردِ حریف
1- صحنه مشکوک به خطای تری روی فالکائو که بعدش گل شد و اگه اون خطا گرفته میشد شاید گلی در کار نبود ( دارم میگم شاید ! اگه بر حسبِ اگه شما بخوایم پیش بریم پس ما هم می تونیم استدلال بچینیم همون رو ممکن بود 1 دقیقه بعدش یه سانتر کنیم بره تو گل )
2- صحنه مشکوک دخیا بیرون از محوطه که اخراج داشت و یونایتد همون اولِ کاری 10 نفره میشد
حالا سرِ هر صحنه ای میشه اگه بکار برد ولی این دوتا تاثیرشون مستقیم تر بود و نه بقیه !
بعد اون صحنه پنالتی اخر بازی چی؟
اون صحنه ی هند به هیچ وجه خطا نبود یه اتفاق ناخواسته بودیکی از دوستان در موردِ خطای قبل از گل گفت !
جالبه هیچ اشاره ای به هندِ دخیا بیرون از محوطه و اخراجی که باید میشد نکرد !
اون صحنه ی هند به هیچ وجه خطا نبود یه اتفاق ناخواسته بود
والنسیا و دخیا با هم اومدن سمت توپ والنسیا اومد توپو شوت کنه پاش رفت روی زانوی دخیا که اونم برای دفاع از خودش و اینکه آسیب نبینه بطور غیر ارادی دستشو آورد جلو که توپ بهش خورد
بعد مورینیو در حالی میگه مهم نتیجه ست که فصل پیش وقتی وستهام با این سبک تدافعی ازشون امتیاز گرفت صداش در اومده بود که آی این فوتبال امروزی نیست و فوتبال قرن نوزدهمه!
حالا خودش دقیقا با همون سبک فوتبال مقابل منچستر نتیجه می گیره
اون پنالتی بود واقعا ؟
اون بهترین دایوِ فصل بود !
واقعا عجیبه که حتی 1 لحظه می خواید قبول کنید که اون پنالتی بود
برادر من شما یکبار صحنه اهسته رو ببین متوجه میشی دایو بود یا نه
تری که قشنگ به فالکائو پشت پا انداخت این دو تا صحنه رو هم اصلا نباید با هم قاطی کرداگه بخوایم به زوایای شما نگاه کنیم میشه نتیجه گرفت که صحنه تری هم ابتدا اول کامل توپ رو زد و هیچ کاری با فالکائو نداشت و هدفش توپ بود بعد از این که توپ رو زد بصورت غیرِ ارادی با پای فالکائو برخورد کرد !
تری که قشنگ به فالکائو پشت پا انداخت این دو تا صحنه رو هم اصلا نباید با هم قاطی کرد
مشکل شما اینه که هر توپ به دستی رو قراره خطا بدونی اگه اینطور بود آمار پنالتی های گرفته شده در محوطه ی جریمه چندین برابر حالت فعلی بود
اون صحنه هم اگه داور می خواست سخت گیری کنی و خطا بگیره نهایت زرد داشت
1- صحنه مشکوک به خطای تری روی فالکائو که بعدش گل شد و اگه اون خطا گرفته میشد شاید گلی در کار نبود ( دارم میگم شاید ! اگه بر حسبِ اگه شما بخوایم پیش بریم پس ما هم می تونیم استدلال بچینیم همون رو ممکن بود 1 دقیقه بعدش یه سانتر کنیم بره تو گل )
2- صحنه مشکوک دخیا بیرون از محوطه که اخراج داشت و یونایتد همون اولِ کاری 10 نفره میشد
حالا سرِ هر صحنه ای میشه اگه بکار برد ولی این دوتا تاثیرشون مستقیم تر بود و نه بقیه !