احسانبزرگي
Registered User
راستی دوستان زلاتان مگه فقط 1بازی محروم نبود پس چرا دیشب تو ترکیب نبود:general307:
یعنی شما قهرمان چمپیونز رو بایرن میدونید ؟قبلا گفتم بازم میگم با اینکه اصلا از بایرن خوشم نمیاد ولی در حال حاضر بهترین تیم جهانه و اگر اتفاق عجیبی رخ نده 100% قهرمانه
کسایی که بازی رفت خوشحال شدن حالا تحویل بگیرن
افشین اگه مسی مصدوم نشه من میگم بارسلونا فقط امیدوارم تو نیمه نهایی ال کلاسیکویی در کار نباشه که حال آدم بهم می خوره!قبلا گفتم بازم میگم با اینکه اصلا از بایرن خوشم نمیاد ولی در حال حاضر بهترین تیم جهانه و اگر اتفاق عجیبی رخ نده 100% قهرمانه
کسایی که بازی رفت خوشحال شدن حالا تحویل بگیرن
مهدی در نظر بگیر بایرن چند تا از بازیکنای اصلیش مثل ریبری و روبن مصدوم بودنافشین اگه مسی مصدوم نشه من میگم بارسلونا فقط امیدوارم تو نیمه نهایی ال کلاسیکویی در کار نباشه که حال آدم بهم می خوره!
یعنی شما قهرمان چمپیونز رو بایرن میدونید ؟
دو غول بزرگ و اول فوتبال دنیا نمیتون از پس بایرن بر بیان ؟
شک نکن جام تو دستای کاسیاس یا هرناندس ه بت قول میدم
حاجی کدوم تیم بدون شانس قهرمان شده؟باز داور بازی رو واسه رئال دراورد
اگر اردا اخراج نمیشد عمرا اتلتیکو حذف میشد و تو ضدحملات رئال رو از پا درمیاوردن
ولی اخراج بحث برانگیز و بی مورد اردا توران شیرازه اتلتیکو رو از هم پاشوند و کاملا رشته های سیمئونه پنبه شد
قبلشم که شالکه رو شانسی برده بودن بعید نیست همینجوری شانسی دوباره بیان فینال و قهرمان بشن
مسلما بارسا سال 2011 بدون کوچکترین شانس. توی ده ساله اخیر تیم های قهرمان شانسهایی داشتند که اگر جویا بشید یک به یک میتونم توضیح بدمحاجی کدوم تیم بدون شانس قهرمان شده؟
بازی برگشت با آرسنال، اخراج مسخره فن پرسی! و 10 نفره شدن آرسنال!مسلما بارسا سال 2011 بدون کوچکترین شانس. توی ده ساله اخیر تیم های قهرمان شانسهایی داشتند که اگر جویا بشید یک به یک میتونم توضیح بدم
ناعادلانه ترین صعود تو سی ال تا اونجا ک من یادمه بازی چلسی بارسلونا بودیادش بخیر 5تا پنالتی چلسی رو نگرفتن بارسا صعود کرد اون سال داور حال اسیدی تو کل بازیها به بارسا داد خودشم فکر نمیکرد
بعد جالب هست داور بعدا اعتراف کرد الکی مثلا عمدی نبوده غش کردنش سمت بارسا:general601:ناعادلانه ترین صعود تو سی ال تا اونجا ک من یادمه بازی چلسی بارسلونا بود
بهترین تیم تاریخ؟بارسای 2009 تا 2011 بهترین تیم تاریخ بود چه برسه به بهترین تیم سال
omgبهترین تیم تاریخ؟
بارسای اون زمان تنها تیمی بود که هم نتیجه گرا بود هم زیبا بازی میکرد!قهرمانی چلسی 2012 شانسی ترین قهرمانی تاریخ بود + زشت ترین قهرمانی
شانس در قهرمانی هر تیمی دخیله ولی بارسای 2009 تا 2011 بهترین تیم تاریخ بود چه برسه به بهترین تیم سال
بهترین تیم تاریخ؟
ولشون کنین باز اینا یادشون رفت اون سال چطور داور آرسنال رو براشون حدف کرد!omg
بهترین تیم تاریخ