• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازی برگشت با آرسنال، اخراج مسخره فن پرسی! و 10 نفره شدن آرسنال!
توی ده سال اخر تمام تیمهای قهرمان شانس و اقبال داشتن! اگر جویا بشید میتونم یک به یک توضیح بدم!
بحث پیچیده و دوست داشتنی حرکت فنپرسی بعد از سوت داور و کارت زرد درحالی که این حرکت رو میشد اتلاف وقت بازی قلمداد کرد. میشه بگی تفاوت این حرکت با حرکت دیشب آربلوئا و زیر توپ زدنش چی بود؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
ناعادلانه ترین صعود تو سی ال تا اونجا ک من یادمه بازی چلسی بارسلونا بود

مورینیو وقتی تو رئال بود در مورد قهرمانی بارسا گفت: بارسا یه جامی رو برد که من شرمم میشه همچین جامی بگیرم (نقل به مضمون)

Last edited:

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
مورینیو وقتی تو رئال بود در مورد قهرمانی بارسا گفت: بارسا یه جامی رو برد که من شرمم همچین جامی بگیرم (نقل به مضمون)

خودش همون سالها جلو بارسا داشت لوله میشد تیمش...اینو نگه چی بگه!!

موندم در مورد این فصل بارسا اگه قهرمان شد دیگه چی میخواید بگید!؟نکنه داور بازی رو جلو سیتی و پی اس جی درآورد؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
قرعه کشی کی انجام میشه؟
ترجیح می دم یوونتوس به رئال بخوره به یاد اون نیمه نهایی جذاب که یووه نهایتا صعود کرد.
گرچه امکانش کمه ولی خدا کنه یووه قهرمان شه فقط به خاطر جی جی بوفون که یه قهرمانی چمپیونز لیگ تو افتخاراتش کم داره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بحث پیچیده و دوست داشتنی حرکت فنپرسی بعد از سوت داور و کارت زرد درحالی که این حرکت رو میشد اتلاف وقت بازی قلمداد کرد. میشه بگی تفاوت این حرکت با حرکت دیشب آربلوئا و زیر توپ زدنش چی بود؟
این مقایسه هم از اون مقایسه ها بود!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این مقایسه هم از اون مقایسه ها بود!
چرا؟ شباهت بیش از این که نتیجه مورد پسند هر دو بوده و این حرکت زمانی اتفاق افتاد که تیم مقابل به گردش توپ جهت صعود نیاز داشتند.

مورینیو وقتی تو رئال بود در مورد قهرمانی بارسا گفت: بارسا یه جامی رو برد که من شرمم میشه همچین جامی بگیرم (نقل به مضمون)
مورینیو به نظرات فرگوسن در مورد بارسا اشاره نکرد؟ که بارسا بهترین تیم دورانِ، و بهترین تیمی هستش که باهاش روبه رو شدم؟
به جملات کسی که از فرط فشار انگشت تو چشم این و اون میکنه نمیشه استناد کرد. :)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حالا بعد جرارد منبعد کاپیتان هندرسون قراره سر بخوره و فنا بده تیم رو و جامهای متعدد رو بالای سر ببره:general601:
سر خوردن که استادش کاپیتان و اسطوره!!!خودتونه:D:general304:،فینال 2008 ضربات پنالتی رو که یادت میاد!!!:general307:
------------------------------------------------------------------------------------------------
قهرمانی 2012 اتوبوسها عجیب ترین و شانسی ترین قهرمانی 10 سال اخیر بود بدون شک!!!
بازی نیمه نهاییشون جلو بارسا هم یک طرفه ترین بازی تاریخ،یعنی مالدیو جلو بارسا بازی میکرد بیشتر از اتوبوسا جلو میومدن!!!ولی لامصب دی متئو یه جذبه ای داشت که حتی با وجود اون اتفاقات من خودم فینال طرفدار اتوبوسا بودم و بایرنو که زدن انصافآ حال کردم...:D
ریالم پارسال خیلی کشکی قهرمان شد انصافآ!!!هم جلو دورتموند هم جلو اتلتیکویی که بهتریناش مصدوم بودن!:general601:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
دیشبم که باز با جناب داور اومدن بالا،یعنی اردا اخراج نمیشد نیمکت ریال اونقدر خالی بود که اگه میرفت وقت اضافه حتمآ میباختن!!!:general509:
در مورد قرعه کشی فردا هم امیدوارم به یووه بخوریم و بازی اول هم تو نیوکمپ باشه...(هر چند اگه بدونم یووه از پس اون 2 تای دیگه برمیاد دوست دارم تو فینال احتمالی با یووه بازی کنیم ولی بعید میدونم!):general210:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
به همون اندازه که الان مطمئنم شبه مطمئنم فن پرسی اون سوت داور رو شنیده بود و اصلا صحنش هم جلو چشممه،با وجود شنیدن سوت به حرکتش ادامه داد که حتمآ باید کارت زرد رو میگرفت!!!(حتی تا جایی که یادمه تو حرکتش قبل شوت هم واضح بود سوت رو شنیده!)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به همون اندازه که الان مطمئنم شبه مطمئنم فن پرسی اون سوت داور رو شنیده بود و اصلا صحنش هم جلو چشممه،با وجود شنیدن سوت به حرکتش ادامه داد که حتمآ باید کارت زرد رو میگرفت!!!(حتی تا جایی که یادمه تو حرکتش قبل شوت هم واضح بود سوت رو شنیده!)
حدود دوسال پیش تو همین تاپیک بحث خیلی جدی ای در این مورد شکل گرفت، برخی مدعی بودند که فنپرسی صدای سوت رو نشنیده. منم شروع به جمع آوری مدارک کردم :)
توپ از سمت راست برای فن پرسی ارسال میشه. موقع ارسال داور خط نگه دار پرچمش رو میبره بالا و آفساید اعلام میکنه. در این زمان فنپرسی نگاهش به سمت راسته و داره داور خط نگهدار رو میبینه.
پس فرض محال اگر نشنیده بوده باشه حتما پرچم زرد افراشته داور رو دیده. اما به حرکتش ادامه میده و شوتش رو میزنه.
برای تایید این ادعا میتونین اون صحنه رو مجدد بازبینی کنید:general408:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حدود دوسال پیش تو همین تاپیک بحث خیلی جدی ای در این مورد شکل گرفت، برخی مدعی بودند که فنپرسی صدای سوت رو نشنیده. منم شروع به جمع آوری مدارک کردم :)
توپ از سمت راست برای فن پرسی ارسال میشه. موقع ارسال داور خط نگه دار پرچمش رو میبره بالا و آفساید اعلام میکنه. در این زمان فنپرسی نگاهش به سمت راسته و داره داور خط نگهدار رو میبینه.
پس فرض محال اگر نشنیده بوده باشه حتما پرچم زرد افراشته داور رو دیده. اما به حرکتش ادامه میده و شوتش رو میزنه.
من که همچین چیزی ندیدم اما اگر هم باشه تا حالا نشده داور تصمیم کمکش رو قبول نکنه؟
حرف آخر رو داور میزنه نه کمک داور! :)

• Like
Reactions: rms

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چون حرکت فن پرسی اشتباه بود و اخراج مفتی و چرتی بود خیلی از آرسنالیها نمیتونن اون اخراج رو هضم کنن ولی مطمئنم خودشونم میدونن که با فهم کامل ضربه رو زده و در واقع اشباه بزرگی رو انجام داده!!!تو اون شرایط شاید اصلا متوجه این نبوده که کارت داره یا ممکنه اخراج شه وگرنه هیچ وقت اون کار رو نمیکرد!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من که همچین چیزی ندیدم اما اگر هم باشه تا حالا نشده داور تصمیم کمکش رو قبول نکنه؟
حرف آخر رو داور میزنه نه کمک داور! :)
:) تا الان بحث کاملا منطقی دنبال میشده اما خودت خوب میدونی داری در مورد موارد خاص صحبت میکنی. بسیار بسیار بسیار کم پیش میاد داور وسط نظر داور خط نگهدار در مورد افساید رو قبول نکنه. چون در حیطه وضایف اون نیست و تشخیصش با داور کناره. آره؟ ;)
اگر خطا، کرنر، اوت یا هر چیز دیگه ای بود حرف شما از روز روشنتر میبود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چون حرکت فن پرسی اشتباه بود و اخراج مفتی و چرتی بود خیلی از آرسنالیها نمیتونن اون اخراج رو هضم کنن ولی مطمئنم خودشونم میدونن که با فهم کامل ضربه رو زده و در واقع اشباه بزرگی رو انجام داده!!!تو اون شرایط شاید اصلا متوجه این نبوده که کارت داره یا ممکنه اخراج شه وگرنه هیچ وقت اون کار رو نمیکرد!
احسنت. خیلی خوب و شیوا بیانش کردی.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
:) تا الان بحث کاملا منطقی دنبال میشده اما خودت خوب میدونی داری در مورد موارد خاص صحبت میکنی. بسیار بسیار بسیار کم پیش میاد داور وسط نظر داور خط نگهدار در مورد افساید رو قبول نکنه. چون در حیطه وضایف اون نیست و تشخیصش با داور کناره. آره؟ ;)
اگر خطا، کرنر، اوت یا هر چیز دیگه ای بود حرف شما از روز روشنتر میبود
از الان به بعد هم منطقی دنبال میشه! :D
اونها اسمشون روشونه کمک داورن! من خودم که زیاد فوتبال نمیبینم چند بار دیدم در مورد آفساید داور نظر کمکش رو قبول نکنه!
البته من خودم ندیدم اون صحنه رو که میبینه پرچم رو! با فرض دیدن میگم اینها رو!
توی اون جو وحشتناک نوکمپ موضوع عجیبی نیست نشنیدن سوت!

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از الان به بعد هم منطقی دنبال میشه! :D
اونها اسمشون روشونه کمک داورن! من خودم که زیاد فوتبال نمیبینم چند بار دیدم در مورد آفساید داور نظر کمکش رو قبول نکنه!
البته من خودم ندیدم اون صحنه رو که میبینه پرچم رو! با فرض دیدن میگم اینها رو!
توی اون جو وحشتناک نوکمپ موضوع عجیبی نیست نشنیدن سوت!
اصلا من هم میگم فنپرسی صدای سوت رو نشنید، پرچم رو ندید و هیچ گناهی نداشت. deal؟
شما داور، خوبه؟ در عمر قضاوتت بارها با این چنین صحنه هایی روبرو شدی، تیم شرایط خوبی داره و برای اتلاف وقت چنین کارهایی رو برخی بازیکنان انجام میدن.
تا حالا شده حتی یک نفرشون بگه من صدای سوتت رو شنیدم اما زدم زیر توپ؟ :general705:
خب همه میگن صدای سوت رو نشنیدیم، همشون هم بنا به تشخیص داور، حساسیت بازی، اثر گذاری و اتلاف زمان بازی یا جریمه میشن یا نمیشن.
نتیجه اینکه هر کسی جای داور بود واقعا این حق رو داشت تحت اون شرایط و اون نتیجه و اون مرحله بخواد به چنین حرکتی کارت زرد بده.
پس در نهایت شانسی هم وجود نداشته، فقط یک اعمال قانون ساده بوده. حالا بخت بد فنپرسی اینجا بود که صدای سوت رو نشنید، داور رو که نمیشه برای این تصمیم سرزنش کرد.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اصلا من هم میگم فنپرسی صدای سوت رو نشنید، پرچم رو ندید و هیچ گناهی نداشت. deal؟
شما داور، خوبه؟ در عمر قضاوتت بارها با این چنین صحنه هایی روبرو شدی، تیم شرایط خوبی داره و برای اتلاف وقت چنین کارهایی رو برخی بازیکنان انجام میدن.
تا حالا شده حتی یک نفرشون بگه من صدای سوتت رو شنیدم اما زدم زیر توپ؟ :general705:
خب همه میگن صدای سوت رو نشنیدیم، همشون هم بنا به تشخیص داور، حساسیت بازی، اثر گذاری و اتلاف زمان بازی یا جریمه میشن یا نمیشن.
نتیجه اینکه هر کسی جای داور بود واقعا این حق رو داشت تحت اون شرایط و اون نتیجه و اون مرحله بخواد به چنین حرکتی کارت زرد بده.
پس در نهایت شانسی هم وجود نداشته، فقط یک اعمال قانون ساده بوده. حالا بخت بد فنپرسی اینجا بود که صدای سوت رو نشنید، داور رو که نمیشه برای این تصمیم سرزنش کرد.
خيلى عوامل تاثيرگزاره!! ببين يه وقت هست طرف بعد سوت توپ رو برميداره فرار مى کنه يا ميکشه زيرش!! يه وقت هس مث همين قضيه بعد سوت داور به يه ثانيه هم نمى کشه شوت ميکنه سمت دروازه!! وقت تلف کردنى نيس اين وسط!
اين صحنه ها 60 بار هم اتفاق بيفته داور کارت نميده!!!

بالا