اون بازی که دیگه سنبل ناداوری بود کسی نمی تونه منکر کمکهای فراوان داوری به بارسلونا برای صعود به فینال بشه به شخص مسابقه ای رو حداقل در لیگ قهرمانان به یاد ندارم که این حجم ناداوری علیه تیمی صورت گرفته باشه
البته چیزی که دوستان کمتر بهش توجه می کنن احتمال هدفمند بودن این ناداوری از طرف یوفاست!
روز قبل از این مسابقه منچستر به فینال رسیده بود و در صورت صعود چلسی به فینال دقیقا فینال تمام انگلیسی "منچستر - چلسی" سال قبل تکرار می شد! دو فینال پیاپی و کلیشه ای از یک کشور و دقیقا دو تیم خاص! باور کن این چیزی نیست که برای بیننده ی تلویزیونی جذاب باشه و برای یوفا از نظر مالی و حق پخش و جذب بیننده مشکل ساز میشه
از طرفی منچستر اون زمان در اوج بود بارسلونای گواردیولا هم تیمها رو یکی پس از دیگری می کرد تو قوطی می گفتن تنها تیمی که می تونه از راه فوتبالی از پس این بارسلونا بر بیاد منچستره خیلی ها دلشون می خواست تقابل "منچستر - بارسلونا" رو ببینن تا یه فینال تکراری و مشابه بازیهای داخل لیگی یک کشور!
بنظرم داور میتونست لطف کنه ابیدال رو هم اخراج نکنه :دی
تئوری توطئه با اینکه میتونه جذاب و قابل بحث باشه همونقدر که خیلی ساده انگارانست. همونقدر هم میتونه درست باشه
مخصوصا اگر که بگن یوفا همیشه طرف بارسا بوده. فاجعه داوری بازی با اینتر، 3 گل مردود بایرن به بارسا و موارد دیگر هستند.
بخش اعظم این ذهنیت مدیون شانتاژ مورینیو هستش. کارش همینه. مثلا بازی سال 2004 بارسا- چلسی که مدعی شد رایکارد بین دو نیمه با داور ها صحبت کرده و وارد اتاق داوران شده. چه جنجالی به پا شد. یکی از بهترین داورهای تاریخ اروپا با تهدید به مرگ از طرف طرفداران چلسی از داوری در اوج کناره گیری میکنه (آندراس فریسک)، درست 9 تا 10 سال بعد دیوید پلات اعلام میکنه که من به اشتباه گفتم رایکارد وارد رختکن داورها شده و اون به رختکن تیم خودشون رفته بوده. بارسلونا به نحوی قربانی این چنین جوسازی هایی بوده.
خب، ویدئو رو دیدم، صحنه اول روی مالودا خطا از بیرون محوطه شروع شد پس به درستی خطای بیرون موحطه اعلام شد.
توره توپ دروگبا رو میزنه. و همچنین کوچکترین خطایی روی انلکا انجام نمیشه. پیکه خطای هند کرد البته نه از روی عمد ولی کاملا میتونست پنالتی باشه. واضح ترین صحنه ها که پتانسیل پنالتی رو داشت خطای هند پیکه بود.
من پیشنهاد میکنم حتما صحنه های داوری بازی رفت بارسا- اینتر رو ببینی. و همینطور برگشت و صد البته چهار گل بایرن