• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شما یه کلیپ بزار که تعداد پنالتی های چلسی رو به اثبات نشون بده، قبول
اشک ما؟ این خودمون بودیم که بازی رو به چلسی دادیم با پنالتی که مسی از دست داد.
بیا دادا بشمار قشنگ شاهکار صعود بارسا رو
http://video.varzesh3.com/video-clips/margins/پنالتی-های-گرفته-نشده-بازی-چلسی-بارسلو/

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شما یه کلیپ بزار که تعداد پنالتی های چلسی رو به اثبات نشون بده، قبول
اشک ما؟ این خودمون بودیم که بازی رو به چلسی دادیم با پنالتی که مسی از دست داد.
اون بازی که دیگه سنبل ناداوری بود کسی نمی تونه منکر کمکهای فراوان داوری به بارسلونا برای صعود به فینال بشه به شخص مسابقه ای رو حداقل در لیگ قهرمانان به یاد ندارم که این حجم ناداوری علیه تیمی صورت گرفته باشه
البته چیزی که دوستان کمتر بهش توجه می کنن احتمال هدفمند بودن این ناداوری از طرف یوفاست!
روز قبل از این مسابقه منچستر به فینال رسیده بود و در صورت صعود چلسی به فینال دقیقا فینال تمام انگلیسی "منچستر - چلسی" سال قبل تکرار می شد! دو فینال پیاپی و کلیشه ای از یک کشور و دقیقا دو تیم خاص! باور کن این چیزی نیست که برای بیننده ی تلویزیونی جذاب باشه و برای یوفا از نظر مالی و حق پخش و جذب بیننده مشکل ساز میشه
از طرفی منچستر اون زمان در اوج بود بارسلونای گواردیولا هم تیمها رو یکی پس از دیگری می کرد تو قوطی می گفتن تنها تیمی که می تونه از راه فوتبالی از پس این بارسلونا بر بیاد منچستره خیلی ها دلشون می خواست تقابل "منچستر - بارسلونا" رو ببینن تا یه فینال تکراری و مشابه بازیهای داخل لیگی یک کشور!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون بازی که دیگه سنبل ناداوری بود کسی نمی تونه منکر کمکهای فراوان داوری به بارسلونا برای صعود به فینال بشه به شخص مسابقه ای رو حداقل در لیگ قهرمانان به یاد ندارم که این حجم ناداوری علیه تیمی صورت گرفته باشه
البته چیزی که دوستان کمتر بهش توجه می کنن احتمال هدفمند بودن این ناداوری از طرف یوفاست!
روز قبل از این مسابقه منچستر به فینال رسیده بود و در صورت صعود چلسی به فینال دقیقا فینال تمام انگلیسی "منچستر - چلسی" سال قبل تکرار می شد! دو فینال پیاپی و کلیشه ای از یک کشور و دقیقا دو تیم خاص! باور کن این چیزی نیست که برای بیننده ی تلویزیونی جذاب باشه و برای یوفا از نظر مالی و حق پخش و جذب بیننده مشکل ساز میشه
از طرفی منچستر اون زمان در اوج بود بارسلونای گواردیولا هم تیمها رو یکی پس از دیگری می کرد تو قوطی می گفتن تنها تیمی که می تونه از راه فوتبالی از پس این بارسلونا بر بیاد منچستره خیلی ها دلشون می خواست تقابل "منچستر - بارسلونا" رو ببینن تا یه فینال تکراری و مشابه بازیهای داخل لیگی یک کشور!
بنظرم داور میتونست لطف کنه ابیدال رو هم اخراج نکنه :دی
تئوری توطئه با اینکه میتونه جذاب و قابل بحث باشه همونقدر که خیلی ساده انگارانست. همونقدر هم میتونه درست باشه

مخصوصا اگر که بگن یوفا همیشه طرف بارسا بوده. فاجعه داوری بازی با اینتر، 3 گل مردود بایرن به بارسا و موارد دیگر هستند.
بخش اعظم این ذهنیت مدیون شانتاژ مورینیو هستش. کارش همینه. مثلا بازی سال 2004 بارسا- چلسی که مدعی شد رایکارد بین دو نیمه با داور ها صحبت کرده و وارد اتاق داوران شده. چه جنجالی به پا شد. یکی از بهترین داورهای تاریخ اروپا با تهدید به مرگ از طرف طرفداران چلسی از داوری در اوج کناره گیری میکنه (آندراس فریسک)، درست 9 تا 10 سال بعد دیوید پلات اعلام میکنه که من به اشتباه گفتم رایکارد وارد رختکن داورها شده و اون به رختکن تیم خودشون رفته بوده. بارسلونا به نحوی قربانی این چنین جوسازی هایی بوده.

خب، ویدئو رو دیدم، صحنه اول روی مالودا خطا از بیرون محوطه شروع شد پس به درستی خطای بیرون موحطه اعلام شد.
توره توپ دروگبا رو میزنه. و همچنین کوچکترین خطایی روی انلکا انجام نمیشه. پیکه خطای هند کرد البته نه از روی عمد ولی کاملا میتونست پنالتی باشه. واضح ترین صحنه ها که پتانسیل پنالتی رو داشت خطای هند پیکه بود.
من پیشنهاد میکنم حتما صحنه های داوری بازی رفت بارسا- اینتر رو ببینی. و همینطور برگشت و صد البته چهار گل بایرن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تئوری توطئه با اینکه میتونه جذاب و قابل بحث باشه همونقدر که خیلی ساده انگارانست. همونقدر هم میتونه درست باشه

مخصوصا اگر که بگن یوفا همیشه طرف بارسا بوده. فاجعه داوری بازی با اینتر، 3 گل مردود بایرن به بارسا و موارد دیگر هستند.
بخش اعظم این ذهنیت مدیون شانتاژ مورینیو هستش. کارش همینه. مثلا بازی سال 2004 بارسا- چلسی که مدعی شد رایکارد بین دو نیمه با داور ها صحبت کرده و وارد اتاق داوران شده. چه جنجالی به پا شد. یکی از بهترین داورهای تاریخ اروپا با تهدید به مرگ از طرف طرفداران چلسی از داوری در اوج کناره گیری میکنه (آندراس فریسک)، درست 9 تا 10 سال بعد دیوید پلات اعلام میکنه که من به اشتباه گفتم رایکارد وارد رختکن داورها شده و اون به رختکن تیم خودشون رفته بوده. بارسلونا به نحوی قربانی این چنین جوسازی هایی بوده.
شاید از سر تصادف چون اتفاقات و احتمالات بطور مشکوکی موازی با هم رخ دادن باعث شده که من دچار توهم توطئه بشم! یا شاید هم احتمالاتی که گفتم درست باشه , مدرکی برای اثبات هیچ دو مورد وجود نداره
نفوذ بارسا تو یوفا رو هم من به شخصه قبول ندارم حتی اگه در بازی چلسی - بارسلونا یوفا بطور هدفمند بر داروی تاثیر داشته اینو بخاطر نفوذ احتمالی بارسلونا نمی دونم
یوفا در جهت منافع خودش عمل می کنه مسابقه ی منچستر - بارسلونا بزرگ ترین هدیه ای بود که یوفا می تونست به دوستداران فوتبال در سراسر دنیا بده این مسابقه دقیقا چیزی بود که تقریبا همه انتظارش رو می کشیدن
در طول فصل و تا رسیدن به فینال برای خودم هم بارها جای سوال و کنجکاوی بود که رویارویی منچستر آماده با مثلث آتشین رونی - رونالدو - برباتوف در مقابل اون بارسلونا که حریفا رو در محوطه ی جریمشون حبس می کرد می تونست چه جور بازیی باشه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

خب، ویدئو رو دیدم، صحنه اول روی مالودا خطا از بیرون محوطه شروع شد پس به درستی خطای بیرون موحطه اعلام شد.
توره توپ دروگبا رو میزنه. و همچنین کوچکترین خطایی روی انلکا انجام نمیشه. پیکه خطای هند کرد البته نه از روی عمد ولی کاملا میتونست پنالتی باشه. واضح ترین صحنه ها که پتانسیل پنالتی رو داشت خطای هند پیکه بود.
من پیشنهاد میکنم حتما صحنه های داوری بازی رفت بارسا- اینتر رو ببینی. و همینطور برگشت و صد البته چهار گل بایرن
خوب از نظر ایشون هیچ مشکلی نبوده الله اکبر
ببین طرفدارای باتعصب بارسا هم به اون ناداوری اعتراف کردن یه سریشون
از نظر خودت تمامشو رد کردی دوبار دروگبا رو تو تک به تک زد میگه توپ رو زده جز پیکه یوخده چشمات رو باز کن یه توپ دیگه هم ببا خطای هند جلوشو میگیرن
تمام کارشناسا تحلیل کردن داوری رو درست بوده حالا ایشون کلامنکر میشه خوش باشین
همه از مافیای بارسا خبر دارن برادر اما شما کلا عادتون هست زیره بار نمیرین
راستی داور بازی دیروز بارسا گل افساید سوارز هم که صحیح اعلام کرد عذرخواهی کرده

Last edited by a moderator:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اکثر پستهایی که پاک میشه بی دلیل
این گزارش میکنه در جریان باشین liverbarca
من نمیدونم چی میگم زود پاک میشه ولی این هرچی میخواد میگه تکون نمیخوره پستش بلاخره مافیای بارسا اینجا هم شاید هست;)

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینم خلاصه ای از قهرمانی بارسا
http://video.varzesh3.com/video-clips/margins/شبهه-داوران-و-بارسلونا/
بعد از اون قهرمانی بدون داور دیدیم بارسا چطور ارزوی فینال به دلش موند
جوابشونو و نیوکمپ دادیم بایرن تحقریش کرد و غیره
آرزوی فینال؟ یکی دو فصل بعدش که بازهم قهرمان شدیم:D
تحقیر؟ تیمی که سرمربی نداشت، دستیار سوم زمان گواردیولا شده بود سرمربی تیم، انتظاری بهتری نمیشد داشت. مسی هم که کاملا مصدوم بود.

41819257306370900635.jpg

3 گل اول بایرن
تحقیر اون بازی ای بود که بدون ناداوری توی یک نیمه 4 تا به بایرن زدیم، همون فصلی که از چلسی رد شدیم و قهرمان شدیم :rolleyes:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
با داوری یا بدون داوری از حذف چلسی و سایر تیمهای ضد فوتبال اتوبوسی استقبال میکنیم:)
اون بازیم خیلی حال داد چلسی نتونست از پس بارسلونای 10 نفره بر بیاد و شوت اینیستا اتوبوس رو پنچر کرد:general304: تا باشه از این شادیا:general105:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
با داوری یا بدون داوری از حذف چلسی و سایر تیمهای ضد فوتبال اتوبوسی استقبال میکنیم:)
اون بازیم خیلی حال داد چلسی نتونست از پس بارسلونای 10 نفره بر بیاد و شوت اینیستا اتوبوس رو پنچر کرد:general304: تا باشه از این شادیا:general105:
اره دیگه 5تا پنالتی نگیره داور همین میشه دیگه
لکه ننگی تو تاریخ هست
بعد تو نیوکمپ پنچرتون کردیم اخ چه حالی داد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لکه ننگی تو تاریخ شانسلونا هست
یه چی بهت میگم بین خودمون باشه. با تیم های لالیگا شوخی یا کل کل نکن. شما برو از پی اس جی یه نتیجه درست حسابی بگیر بعد دور هم میشینیم صحبت میکنیم:)

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
لکه ننگی تو تاریخ هست

کنتور که نمیندازه 10 تا پنالتی بود:general304::general304::general304:
لکه ننگ تیمهای پولی و اتوبوسی مثل چسی هستن;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اکثر پستهایی که پاک میشه بی دلیل
این گزارش میکنه در جریان باشین liverbarca
من نمیدونم چی میگم زود پاک میشه ولی این هرچی میخواد میگه تکون نمیخوره پستش بلاخره مافیای بارسا اینجا هم شاید هست;)

درود

اگر ایشون گزارش میکنه اتفاقا کار خوبی میکنه. مدیریت هست که تشخیص میده اعتراض ایشون منطبق بر قوانین هست یا خیر. شما هم اگر موردی رو خلاف مقررات از ایشون دیدید گزارش کنید. بجای اینکه از پاک نشدن احتمالی پستهای ایشون گله مند باشید.
ضمنا... مواردی که از شما گزارش شده عموما درست بوده. همین الان من دوتا پست شما رو ویرایش کردم تا بار توهین و تحقیر نداشته باشه. درکل اگر این تاپیک روزی بسته شد بانی این تعطیلی یکی دوتا کاربر خاص هستن که ظاهرا تحت هیچ شرایطی تمایل به فعالیت مسالمت آمیز ندارن...

پاینده باشید

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گزارشگر بازی چلسی آرسنال عالیه!
طبق فرمایشاتشون مورینیو فوتبالیست مهمولی ئی بوده قبل مربیگری
همینطور فابرگاس بعد قهرمانی با اتلتیکو تو اسپانیا اومده چلسی :|

Sent from my HTC Desire Eye using Tapatalk PRO

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خدا بخیر کنه مهاجم نداریم داورم سمت ارسنال غش کرده اسکار رو کشتن پنالتی نگرفت
احسان من بی طرف ولی چجوری روت میشه از داوری بگی?!
هند کیهیل تو محوطه خیلییی واضح بود!

Sent from my HTC Desire Eye using Tapatalk PRO

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان چه خوب یاد گرفتن سر هیچ چی میگن داور غش کرد اون ور!
بهتون قول میدم اون صحنه ی مربوط به اسکار اصلا پنالتی نبود و هر داور دیگری هم بود پنالتی نمی گرفت! جالبه خود بازیکنان چلسی معترض نبودن!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انتظار بیشتر ازینم نمیره دشمنای چلسی بخوان بخوان تعریف و تمجید کنن
اسکار بدبخت از حال رفت یه لحظه میگه قول میدم پنالتی نبود
اون یکی پنالتیهای چلسی رو عالمو ادم داورها تایید کردن ما میگیم میگن کنتر میندازه
ماکه قهرمان شدیم رفت شما بزنین توسره هم برسر سهمیه
تیم سوم شهر لندن هم باز موند زیره شیر های ابی :general601:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان چه خوب یاد گرفتن سر هیچ چی میگن داور غش کرد اون ور!
بهتون قول میدم اون صحنه ی مربوط به اسکار اصلا پنالتی نبود و هر داور دیگری هم بود پنالتی نمی گرفت! جالبه خود بازیکنان چلسی معترض نبودن!
حالا اعتراض نمیکنن دلیل شد منطقت تو حلقش:general601:

بالا