تاکتيک مورينيويي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميلان خيلي خوب بازي کرد
به نسبت مورينيو که اتوبوس پارک ميکرد
تا حالا اسم كاتاناچيو به گوشت خورده؟؟دفاع فشرده ميلان،يا بقيه تيم هاي ايتاليايي تو دنيا معروفه،اصلا اتوبوسي نيست.عجب اتوبوسی پارک کرده بودن
عجب اتوبوسی پارک کرده بودن
تا حالا اسم كاتاناچيو به گوشت خورده؟؟دفاع فشرده ميلان،يا بقيه تيم هاي ايتاليايي تو دنيا معروفه،اصلا اتوبوسي نيست.
وجدانا حق دارن تنها راه بردن بارسا همینه...بازی بارسا مثه بقیه تیمها نیس..حریفاشم مجبور میشن تاکتیکییو انتخاب کنن که شبیه بقیه بازیها نیس.
شاید همین باعث شه بارسا یه تاکتیک جدیدو به کار بگیره.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
کجای کاتانچیو زیر توپ زدن بود؟
کاتانچوی دینو زوف یورو2000 اینطوری بود؟ این اسمش دفاع اتوبوسیه. 10 تا بازیکن رو با عرض 45 سانت بچینی تو دروازه 4.5 مترش اشغاله باقی موندش رو هم بدید دست دروازه بان
البته قبول دارم بارسا اصلا خوب نبود. دلایلی زیادی هم داشت.
اما به نظر من گل اولی که میلان زد خطای هند بود. هر چند بارسا واقعا حمله ای نداشت و حق میلان برد بود. ولی به نظر من برد با یک گل عادلانه تر بود.
اینجور تیما با این سبک فوتبال دارن فوتبال رو نابود میکنن
اینجور تیما با این سبک فوتبال دارن فوتبال رو نابود میکنن
کجای کاتانچیو زیر توپ زدن بود؟
کاتانچوی دینو زوف یورو2000 اینطوری بود؟ این اسمش دفاع اتوبوسیه. 10 تا بازیکن رو با عرض 45 سانت بچینی تو دروازه 4.5 مترش اشغاله باقی موندش رو هم بدید دست دروازه بان
نه داداش، خیالت راحت، هیچ وقت هیچ کسی از اینجور تیما به خوبی که هیچ، اصلا یادی نمیکنه. نمونش اینتر یا چلسی. هم چلسی هم اینتر با این سبک از سد بارسا رد شدن، اما آخرش چی شد؟ تو لیگ خودشون لنگ سهمیه اروپایی هستن و بارسا هنوز تیم دست نیافتنی اروپا هستش.
این تیمها مگه با بقیه حریفا هم مگه اینجوری بازی میکنن؟
اینا فقط بازی بارسا و اعصاب هواداراشو دارن نابود میکنن
خب همین دیگه این سبک بازی کردن میشه الگویی برای تیمایی که ضعیفترن تا با پارک کردن اتوبوس و چشم داشتن به ضد حملات بازی رو به نفع خودشون کنن و همین میشه که باید دو ساعت بشینی یه فوتبال کسالت آور و خسته کننده رو ببینی
توپ تو ١٨ قدمه،بازيكن هم جلوته،تو باشي چكار ميكني؟توپ پاس ميدي به بازيكن حريف؟؟
ميزني زير توپ ديگه،كار ديگه اي ميكني؟نه تنها ميلان بلكه بقيه تيم ها هم اينكارو ميكنن،ضمنا دوباره تاكيد ميكنم،دفاع ننگ اتوبوسي رو با كاتاناچيو ايتاليا يكي نكنيد،عمرا اتوبوسي نبود.
تیم دست نیافتنیتون بدجور سوراخ شد امشب