• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
خب همین دیگه این سبک بازی کردن میشه الگویی برای تیمایی که ضعیفترن تا با پارک کردن اتوبوس و چشم داشتن به ضد حملات بازی رو به نفع خودشون کنن و همین میشه که باید دو ساعت بشینی یه فوتبال کسالت آور و خسته کننده رو ببینی
كسالت اور دفاع زيباي ميلان و بازي منطقيش بود يا پاس دادن هاي مداوم بارسا كه نتيجش از اخر ١ شوت در چارچوب شد؟كدوم يكي؟با شما بارساييا و رئاليا نميشه بحث كرد،منطقي نيستيد،تيمت بد بازي كرده قبول كن،واقعا به عنوان يك بارسايي اصيل فقط مهرداد عزيز رو قبول دارم،چقدر منطقي قبول كرد بارسا بد بازي كرده،نمونه بارز رئالي هم جناب ميلاد،سر بازي با منچستر چقدر با ايشون بحث شد،از اخرم قبول نكرد،در عجبم از شماها!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
فوتبال زمانی کسالت آور میشه که n تا پاس بدی اما حتی یه موقعیت گل هم نداشته باشی

عمو فايده نداره :دي فقط يدونه هوادار منطقي داره که اونم مهرداد خودمونه :دي

خب بازی رفت رو 2 0 باختیم. تیم اصلا خوب بازی نکرد. البته گل اول مشکوک بود اما در کل میلان خیلی بهتر از بارسلونا بازی کرد. تو کل بازی اصلا بارسلونا نتونست دروازه میلان رو به صورت جدی تهدید کنه.

مسی در روز خوبش اصلا نبود.

پدرو کلا محو بود. الکسیس هم که واقعا افت کرده.

نبود تیتو هم موثر هست. این دستیار تیتو خب در حد دستیار هست. نمیشه ازش توقع سرمربی گری داشت.

ژاوی و اینیستا هم اصلا خوب نبودند.

بقيه دارن در مورد بازي خارق العاده تيمشون و دفاع مطلق ميلان حرف ميزنن

معلوم نيست چه کانالي رو ميديدن :دي

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فوتبال زمانی کسالت آور میشه که n تا پاس بدی اما حتی یه موقعیت گل هم نداشته باشی

تصحیح میکنم، فوتبال زمانی کسالت آور میشه که همرو بچینی تو زمین که از نیمه ی خودشون جلو تر نیان، علاقه ای هم به تملک توپ نداشته باشن، اگه بارسا پاس کاری نکنه که میلانی ها دنبال توپ نمیرفتن از ترس اینکه خدایی نکرده فضایی ایجاد بشه، مولد این بازی، دفاع اتوبوسی تیم های روبروئه

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
كسالت اور دفاع زيباي ميلان و بازي منطقيش بود يا پاس دادن هاي مداوم بارسا كه نتيجش از اخر ١ شوت در چارچوب شد؟كدوم يكي؟با شما بارساييا و رئاليا نميشه بحث كرد،منطقي نيستيد،تيمت بد بازي كرده قبول كن،واقعا به عنوان يك بارسايي اصيل فقط مهرداد عزيز رو قبول دارم،چقدر منطقي قبول كرد بارسا بد بازي كرده،نمونه بارز رئالي هم جناب ميلاد،سر بازي با منچستر چقدر با ايشون بحث شد،از اخرم قبول نكرد،در عجبم از شماها!!

والا يدونه لايک کمه جان ميتي

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خب همین دیگه این سبک بازی کردن میشه الگویی برای تیمایی که ضعیفترن تا با پارک کردن اتوبوس و چشم داشتن به ضد حملات بازی رو به نفع خودشون کنن و همین میشه که باید دو ساعت بشینی یه فوتبال کسالت آور و خسته کننده رو ببینی

یه حرف خوبی این مزدک زد با اینکه خیلی تابللووو طرفدار بارساست:
گفت این تیکی تاکا هرچقد واسه هوادارای بارسا قشنگو جالبه واسه طرفداراهای بقیه تیمها خسته کنندست.
خدایی بارسا همیشه همینه..حالا بعضی وقتا میتونه گل بزنه و موقعیت گل ایجاد کنه بعضی وقتا هم مثه امشب خوب میبندن بازیشونو نمیتونه کاری کنه..فوتبال کسالت آور؟همیشه همینه.شما چون طرفدار بارسایی تیمت بد باخته واست بازی کسالت آور بوده..الان از طرفدارای میلان بپرسی میگن یازی خیلیم قشنگ بود بارسا رو کردیم تو قوطی :D
دووششواری؟؟اصنم دووشواری نداشت :D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
باختیم ولی مثلِ یه مرد مشاهده پیوست 305724
کاش کسانی که داوری داوری میکردن امشب را هم می دیدن (هرچند مشکل این افراد چیز دیگه ای هست و درمونش هم چیز دیگه ای هست:D)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
طرفداران یه تیم خاص چقدر خوشحال اند چون میدونن بارسا صعود کنه ... هم نمیتونن بگیرن :lol:همونطوری که تو دو فینال قبلی نتونستن بگیرن :D

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
منم معتقدم میلان بهتر بود ولی به چند دلیل یکی اماده نبودن بارسا و یکی دیگه تصمیم اشتباه داور که فشار روانی رو روی بارسلون زیاد کرد و در نهایت اتوبوس معروف
یه 90 دقیقه دست نخورده هنوز مونده
شب همگی خوش
به میلانی ها هم تبریک میگم خیلی با الشعراوی حال کردم

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسا کلا با تیم های فیزیکی مشکل اساسی داره. اما همیشه بازی برگشتی هست، همین میلان وقتی میــلان بود 4-1 تو همین سن سیرو دپور رو برد اما تو بازی برگشت توی یک نیمه 4 تا خورد، یا بارسا که توی بازی برگشت با چلسی 5 تا گل زد.
بازی تمام نشده، هر چند که بارسا از نظر تاکتیکی ابزار بردن میلان رو در اختیار نداره ( یک مهاجم فیزیکی و کلاسیک)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه حرف خوبی این مزدک زد با اینکه خیلی تابللووو طرفدار بارساست:
گفت این تیکی تاکا هرچقد واسه هوادارای بارسا قشنگو جالبه واسه طرفداراهای بقیه تیمها خسته کنندست.
خدایی بارسا همیشه همینه..حالا بعضی وقتا میتونه گل بزنه و موقعیت گل ایجاد کنه بعضی وقتا هم مثه امشب خوب میبندن بازیشونو نمیتونه کاری کنه..فوتبال کسالت آور؟همیشه همینه.شما چون طرفدار بارسایی تیمت بد باخته واست بازی کسالت آور بوده..الان از طرفدارای میلان بپرسی میگن یازی خیلیم قشنگ بود بارسا رو کردیم تو قوطی :D
دووششواری؟؟اصنم دووشواری نداشت :D

البته شما اینو هم در نظر بگیر که صاحب تیم بالاسرش نیست. بالاخره هر چی باشه تیتو خیلی کار کشته تر از رورا هست. رورا ماکزیممش یه تمرین دهنده و انالیزوره.

به نظر من نبود تیتو خیلی موثر بود. از زمانی که تیتو نبوده کلا بارسلونا افت کرده و اون بارسای نیم فصل اول نبوده.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
طرفداران یه تیم خاص چقدر خوشحال اند چون میدونن بارسا صعود کنه ... هم نمیتونن بگیرن :lol:همونطوری که تو دو فینال قبلی نتونستن بگیرن :D

قعلا بذار صعود کنه عمو بعدش به اين چيزا فکر کن

من خودم دوست دارم بازم با بارسا بازي کنيم

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
اینجانب جنابعالی رو جهت آشنایی بیشتر در مورد کاتانچیو به بازی های یورو 2000 یا جام جهانی 98 یا 94 (بازی های تیم ملی ایتالیا) رهنمون میکنم ;)
توپ اول که یه ضربه ایستاگی و لطف داور در مورد خطای هند بود
غیر از اون میلان برنامه ایی واسه حمله نداشت، و گل دوم یک حادثه در جریان بازی، میلان نیت برد نداشت، نیت نباختن در بازیش متبلور بود

خو قضیه رو نگرفتی.اگه قرار باشه تیم های دست نیافتنی با یه باخت دست یافتنی بشن که سنگ رو سنگ بند نمیشه :D
تیم دست نیافتنی یعنی حریف رئال باشی یا میلان، ریشه داشته باشن یا خار و خاشاک :D، مجبورن تو زمین خودت جلو جماعتی تماشاگر 11 نفره فریضه ی دفاع مقدس رو به جا بیارن ;)

یاایحال میلان بهتر بازی کرد، بارسا بی برنامه بود، با توجه به موقعیت های موجود میلان حقش پیروزی بود اما گل اول در نتیجه ی پایانی کاملا موثر بود

كاتاناچيو اوج و تبلورش جام جهاني ١٩٧٠ بود،بعد تبديل شد به دفاع شناور،دفاع شناور حال حاضر ميلان و ايتاليا ٢٠١٢ حاصل تركيب دو تاكتيك نگه داشتن توپ در هر صورت و ضد حمله ناگهاني كه يك **** يا ليبرو نبض اين اركستر رو داره،اگه يادت باشه تو بازي با المان پيرلو **** بود،اينجا مونتوليوو،اين سبك جديديه كه نه تنها شما گير كرديد،بلكه المان هم گير كرد،نگيد بازي فينال يورو ٢٠١٢ چي شد كه اونم جوابش رو ميدم،اون روز روز سرحال **** تيم پيرلو نبود،بدي اين سبك اينه كه به به صورت مستقيم به حالات جسمي و روحي بازيكنان بستگي داره.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
البته شما اینو هم در نظر بگیر که صاحب تیم بالاسرش نیست. بالاخره هر چی باشه تیتو خیلی کار کشته تر از رورا هست. رورا ماکزیممش یه تمرین دهنده و انالیزوره.

به نظر من نبود تیتو خیلی موثر بود. از زمانی که تیتو نبوده کلا بارسلونا افت کرده و اون بارسای نیم فصل اول نبوده.

قبول دارم صد درصد بی تاثیر نیس.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من نمی فهمم این اتوبوس و هند و ... رو از کجاشون در میارن بعضیا :|
بازی رو به گند کشیدن با اون پاس های رو به عقب بی شمارشون ، از نتیجه هم ناراضی هستن .
:|

پ ن : داش نوید اگه می بینی اینو ، کل بازی بفکرت بودم :پی / خوشحالم که گلوت جر خورده (((:)

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بارسلونا امشب اصلا بازی نکرد!
نمیدونم چرا اینجوری بودن امشب :D

ولي والدز بازي هميشگيش رو ارائه داد :دي

هيچ واکنش خاصي نشون نداد بشر

اين ونگر زده به سيم اخر با خريدش ميخاد کمر ارسنال رو بشکنه :دي

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من نمی فهمم این اتوبوس و هند و ... رو از کجاشون در میارن بعضیا :|
بازی رو به گند کشیدن با اون پاس های رو به عقب بی شمارشون ، از نتیجه هم ناراضی هستن .
:|

پ ن : داش نوید اگه می بینی اینو ، کل بازی بفکرت بودم :پی / خوشحالم که گلوت جر خورده (((:)

من نوکرتم عمو معین
عمو خانواده خواب بودن ولی فک کنم 2 متری پریدم هوا همه پیدار شدن:D

بالا