• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
من نميدونم اين بارسا اينقد بهم پاس ميدن خسته نميشن؟؟؟مارو كه خسته كردن البته اينطور كه بوش مياد هواداراي خودش هم از اين همه پاس الكي و بي فايده ناراضي بودن.خوشم مياد تو بازي برگشت مجبورن حمله كنن و تاكتيكشونو عوض كنن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ibhdnRltdVRzPi.gif

این چطوری میتونه هند باشه:D
راستی بیاین بگین زمین کج بود زمین خیس بود:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان من کاملا با لفظ دفاع اتوبوسی مخالفم. در حقیقت تاکتیک بازی بارسا اینجور میطلبه که تیمها در برابرش این مدلی دفاع کنند و به نوعی ضد تاکتیک بازی بارسا این مدل بازی کردن هست. دلیل:
تیم بارسا به صورت 433 بازی میکنه که در هنگام حمله عملا این سیستم به این صورت تغییر پیدا میکنه: دفاعهای وسط یعنی پویول و پیکه تا خط نیمه و حتی جلوتر از خط نیمه جلومیان. جلوی این 2 نفر بوسکتس بازی میکنه. جلوتر ژاوی و در کنارش اینیستا بازی میکنن. آلوز و آلبا هم کاملا رو به جلو که تا نزدیکیه 18 پیش میرن و در طرفین زمین بازی میکنن. و جلوتر پدرو - مسی - فابرگاس بازی میکنن. در حقیقت در هنگام حمله این تیم به سیستم 2143 تغییر سیستم میده و نکته مهم اینه که این تیم مهاجم نوک نداره و 3 بازیکن جلو در حقیقت نقش AMF رو بازی میکنن و پشت محوطه جریمه مرتب حرکت میکنن تا فضایی پیدا کنن و بداخل محوطه جریمه فرار کنن و با پاسهای توی عمق بازیکنهاشون تغذیه بشن. خوب حالا ببینید بارسا در هنگام حمله چندتا بازیکن در نیمه زمین حریف تا پشت محوطه جریمه داره: به جرات میشه گفت تمام بازیکنان در این ناحیه حضور دارن و در بازیسازی و پاسکاری شرکت میکنن. روی خط نیمه هم پیکه و پویول حضور دارن. نهایتا از 11 بازیکن بارسا 8 بازیکن همیشه در بین خط نیمه تا محوطه جریمه تیم حریف حضور دارن و با توجه به توانایی بالا در پاسکاری مسلم هست که پاسهای زیادی به هم میدن و درصد مالکیت توپشون بالاست و این اصلا عجیب نیست چون برتری نفری در این منطقه دارن. شما توجه کنید تاکتیک بازی بارسا چرخوندن توپ بین بازیکنان و در نهایت حرکت توی عمق پدرو - مسی - فابرگاس - آلوز و آلبا هستش و اصلا از سانتر استفاده نمیکنن. خوب این از تاکتیک بارسا. حالا تیمهای دیگه اکه باز بازی کنن چی میشه؟ مسلما با توجه به توانایی بازیکنان بارسا در پاسکاری و تعداد زیادشون در هنگام حمله که نزدیک به هم بازی میکنن، بازی رو خیلی راحت از دست میدن. پس بهترین تاکتیک در برابر بارسا 4141 هستش که تقریبا 10 نفر در کار دفاعی شرکت کنن و اجازه پاسکاری و بازیسازیهای رو به جلو رو از بازیکنان بارسا بگیرن و به محض گرفتن توپ اونو به سرعت به مهاجم نوکشون و پشت دفاع بارسا که خیلی جلو کشیده برسونن. به نظر من اگه تیمی مهاجم نوک سریع و تندو تیزی داشته باشه و اونو روی خط نیمه نگه داره بهترین تاکتیک رو در برابر بارسا پیاده کرده. چون هم به راحتی میتونه از تاکتیک ضد حمله سریع استفاده کنه و هم اجازه نده پویول و پیکه و حتی بوسکتس خیلی جلو بیان و در بازیسازی شرکت کنن. بازیکنان بارسا به محض از دست دادن توپ در زمین حریف چون بازیکنان خیلی جلو اومدن دست به پرس شدید میزنن و اگه تیم حریف بتونه توپ رو پشت مدافعان برای مهاجم نوک و سریعش بندازه راحت میتونه از ضد حمله استفاده کنه. بعضی دوستان لفظ دفاع اتوبوسی رو بکار میبرن که بنظر من کاملا اشتباه هست. ببینید تاکتیک بازی بارسا این مدل بازی کردن رو میطلبه و در حقیقت ضد تاکتیک هستش. کاری که سلتیک هم انجام داد و تو بازی رفت با بدشانسی 2-1 باخت و تو بازی برگشت هم 2-1 برد. نظر من درباره این تاکتیک بازی این هست و خوشحال میشم بقیه دوستان نظرات فنی خودشون رو بگن تا استفاده کنیم.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من نميدونم اين بارسا اينقد بهم پاس ميدن خسته نميشن؟؟؟مارو كه خسته كردن البته اينطور كه بوش مياد هواداراي خودش هم از اين همه پاس الكي و بي فايده ناراضي بودن.خوشم مياد تو بازي برگشت مجبورن حمله كنن و تاكتيكشونو عوض كنن.

وقتی تیم حریف 11 نفره دفاع میکنه و حتی وقتی توپ دستشون هست نهایت یکی دو نفر حمله میکنن باید چیکار کرد؟وایساد و نگاه کرد؟
متاسفانه بیشتر تیمها فهمیدن فوتبال بازی کردن در مقابل بارسا=خودکشی برای همین فقط دفاع محض میکنن بارسا هم تیمی نیست که بخواد مدارا کنه و حتی وقتی تو خونه حریف بازی میکنیم ترکیب حجومی به زمین میره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
وقتی تیم حریف 11 نفره دفاع میکنه و حتی وقتی توپ دستشون هست نهایت یکی دو نفر حمله میکنن باید چیکار کرد؟وایساد و نگاه کرد؟
متاسفانه بیشتر تیمها فهمیدن فوتبال بازی کردن در مقابل بارسا=خودکشی برای همین فقط دفاع محض میکنن بارسا هم تیمی نیست که بخواد مدارا کنه و حتی وقتی تو خونه حریف بازی میکنیم ترکیب حجومی به زمین میره

تابلو رو نگا کن!!!
525616_10151283143251937_1661773800_n.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان من کاملا با لفظ دفاع اتوبوسی مخالفم. در حقیقت تاکتیک بازی بارسا اینجور میطلبه که تیمها در برابرش این مدلی دفاع کنند و به نوعی ضد تاکتیک بازی بارسا این مدل بازی کردن هست. دلیل:
تیم بارسا به صورت 433 بازی میکنه که در هنگام حمله عملا این سیستم به این صورت تغییر پیدا میکنه: دفاعهای وسط یعنی پویول و پیکه تا خط نیمه و حتی جلوتر از خط نیمه جلومیان. جلوی این 2 نفر بوسکتس بازی میکنه. جلوتر ژاوی و در کنارش اینیستا بازی میکنن. آلوز و آلبا هم کاملا رو به جلو که تا نزدیکیه 18 پیش میرن و در طرفین زمین بازی میکنن. و جلوتر پدرو - مسی - فابرگاس بازی میکنن. در حقیقت در هنگام حمله این تیم به سیستم 2143 تغییر سیستم میده و نکته مهم اینه که این تیم مهاجم نوک نداره و 3 بازیکن جلو در حقیقت نقش AMF رو بازی میکنن و پشت محوطه جریمه مرتب حرکت میکنن تا فضایی پیدا کنن و بداخل محوطه جریمه فرار کنن و با پاسهای توی عمق بازیکنهاشون تغذیه بشن. خوب حالا ببینید بارسا در هنگام حمله چندتا بازیکن در نیمه زمین حریف تا پشت محوطه جریمه داره: به جرات میشه گفت تمام بازیکنان در این ناحیه حضور دارن و در بازیسازی و پاسکاری شرکت میکنن. روی خط نیمه هم پیکه و پویول حضور دارن. نهایتا از 11 بازیکن بارسا 8 بازیکن همیشه در بین خط نیمه تا محوطه جریمه تیم حریف حضور دارن و با توجه به توانایی بالا در پاسکاری مسلم هست که پاسهای زیادی به هم میدن و درصد مالکیت توپشون بالاست و این اصلا عجیب نیست چون برتری نفری در این منطقه دارن. شما توجه کنید تاکتیک بازی بارسا چرخوندن توپ بین بازیکنان و در نهایت حرکت توی عمق پدرو - مسی - فابرگاس - آلوز و آلبا هستش و اصلا از سانتر استفاده نمیکنن. خوب این از تاکتیک بارسا. حالا تیمهای دیگه اکه باز بازی کنن چی میشه؟ مسلما با توجه به توانایی بازیکنان بارسا در پاسکاری و تعداد زیادشون در هنگام حمله که نزدیک به هم بازی میکنن، بازی رو خیلی راحت از دست میدن. پس بهترین تاکتیک در برابر بارسا 4141 هستش که تقریبا 10 نفر در کار دفاعی شرکت کنن و اجازه پاسکاری و بازیسازیهای رو به جلو رو از بازیکنان بارسا بگیرن و به محض گرفتن توپ اونو به سرعت به مهاجم نوکشون و پشت دفاع بارسا که خیلی جلو کشیده برسونن. به نظر من اگه تیمی مهاجم نوک سریع و تندو تیزی داشته باشه و اونو روی خط نیمه نگه داره بهترین تاکتیک رو در برابر بارسا پیاده کرده. چون هم به راحتی میتونه از تاکتیک ضد حمله سریع استفاده کنه و هم اجازه نده پویول و پیکه و حتی بوسکتس خیلی جلو بیان و در بازیسازی شرکت کنن. بازیکنان بارسا به محض از دست دادن توپ در زمین حریف چون بازیکنان خیلی جلو اومدن دست به پرس شدید میزنن و اگه تیم حریف بتونه توپ رو پشت مدافعان برای مهاجم نوک و سریعش بندازه راحت میتونه از ضد حمله استفاده کنه. بعضی دوستان لفظ دفاع اتوبوسی رو بکار میبرن که بنظر من کاملا اشتباه هست. ببینید تاکتیک بازی بارسا این مدل بازی کردن رو میطلبه و در حقیقت ضد تاکتیک هستش. کاری که سلتیک هم انجام داد و تو بازی رفت با بدشانسی 2-1 باخت و تو بازی برگشت هم 2-1 برد. نظر من درباره این تاکتیک بازی این هست و خوشحال میشم بقیه دوستان نظرات فنی خودشون رو بگن تا استفاده کنیم.

با کلیت صحبت هاتون موافقم، اعتقاد من بر اینه که بارسا هیچ وقت بارسای بازیهای فصل 2009-2008 رو نتونسته تکرار کنه، پپ گواردیولا از اون دسته مربی ها هستش که من یکی خرید خوبی ازش ندیدم، شاید بشه ماسچرانو رو فاکتور گرفت
بزرگترین اشتباه بارسا فروش ساموئل اتوئو بود
اگر که بصورت رندوم یکی از بازی های بارسا در اون فصل رو ببینید متوجه پرسینگ وحشتناک بارسا در زمان تصاحب توپ توسط تیم حریف رو خواهید شد، از همون یک سوم دفاعی تیم مقابل. این باعث میشد تیم مقابل فرصت شکل گیری خطوط
دفاعیش رو نداشته باشه
اما فروش اتوئو، بازیکن فیزیکی سرعتی که کار پرس رو فوق العاده انجام میداد دست این تیم رو در ارائه ی چنین تاکتیکی کاملا بسته از طرفی بارسا دیگه دنبال پرس نیست، میدونن که تیم های مقابل توپ رو لو میدن و بعد از این کار حمله رو ترتیب میدن
که این بزرگترین اشتباهه، نمونش میشه همین میلان، اینتر یا چلسی یا سلتیک که فرصت شکل گیری خط دفاعشون رو پیدا میکنند.
مطلب دیگه اینه که بارسا در حمله موج سوم خوبی نداره، میبینیم که از سمت چپ و راست 4 تا بازیکن داره و مسی در پیشانی خط حمله، ژاوی، سسک فابرگاس هم پشت محوطه توپ رو پخش میکنن و بوسکتس هم پشت سرشونه
این مسئله باعث میشه در صورت ضد حمله موقعیت بازیکن های بارسا به شکلی باشه که نتونن خودشون رو خوب جمع کنن و به توپ برسن و با بازی مستقیم میشه به راحتی به دروازش رسید، فقط پیکه، پویول و آلبا رو در بازگشت ضد حمله میشه مشاهده کرد.
از طرف دیگه وقتی تیم روبرو با 4 مدافع و 4 بازیکن هافبک جلوی خط دفاعی بازی میکنه، مسی که تک مهاجم بارسا در محوطه جریمه هستش، برای توپ گیری از محوطه خارج میشه، این یعنی آرامش بازیکن های تیم حریف
4 مدافع به کمک 4 هافبک و یک مهاجم روی حمله ی بارسا تمرکز لازم رو خواهند داشت.
پس واقعیت اینه که این تاکتیک کاملا جواب میده، اگر که شما مهارت لازم در ضد حمله رو داشته باشید میتونید خطرناک باشید، که میشه رئال مورینیو. چون از فضاهای ایجاد شده پشت سر مدافعان کناری بارسا نهایت استفاده رو میشه کرد.
سال گذشته بعد از باخت به چلسی من همین نظر ها رو داشتم،
مشکل:
مشکل اصلی تیکی تاکا نیست، نبود پلن B برای تیمی مثل بارسلوناست.

راه حل:
از نظر من راه حل این مشکل داشتن یک مهاجم اصطلاحا باکس هستش برای اینکه مسی فضا پیدا کنه و با درگیری فیزیکی با مدافعین حریف تمرکز دفاعی رو از بین ببره و یک آشفتگی در محوطه جریمه ایجاد کنه و دست بارسا رو برای بازی هوایی باز کنه. گزینه های موجود، فرناندو یورنته.
استفاده از مدافعینی که خواص بازیکن های خط هافبک رو داشته باشن، پا به توپ، شوت زن و سر زن. حالا چرا این ویژگی ها؟ چون باعث میشن که کمربند هجومی بارسا جلو تر بسته میشه، فاصله ی خط هافبک و خط دفاع بارسا رو به کمترین میزان خودش میرسونه. فضاها برای ترتیب دادن ضد حمله در صورت وجود چنین مدافعانی به حداقل میرسه، میتونن جلوی شکل گیری و برنامه ریزی برای ضد حمله رو بگیرند. این بازیکن ها میتونن نقش موج سوم بارسا رو برای بازی هجومی ایفا کنند.
بهترین بازیکنی که با این ویژگی ها دیدم متس هوملس مدافع بی نظیر دورتموند هستش.
راه حل بعدی هم اظافه کردن پلن B هستش، بصورت خلاصه بگم، استفاده از بازی مستقیم. چیزی که توی بازی بارسا به ندرت میبینیم.

البته نباید فراموش کنیم که والدس بی نهایت معمولی عمل میکنه، شاید اگه دروازه بانی مثل کاسیاس توی دروازه بود دیشب اصلا گل نمیخورد.

وجود یک دروازه بان که بازی پا به توپ خیلی خوبی داشته باشه و بتونه نقش لیبرو رو پشت خط دفاع بازی کنه بی نهایت با ارزشه. کامل ترین دروازه بانی که دیدم بارسا شاید بتونه به خدمت بگیره، آندره تر اشتگن هستش

آمال و آرزو ها:
اینطور فکر میکنم که بارسلونا اگر که مربی مثل ویسنته دلبوسکه یا آرسن ونگر رو در خدمت داشته باشه میتونه کاملا موفق باشه، و با پیشینه ی که از این دو از لحاظ تاکتیکی سراغ داریم میتونن بازی بارسا و تاکتیک تیمیش رو به بلوغ لازم برسونند.

سخن پایانی:
در پایان، شاید بارسا بتونه در لیگ داخلی بواسطه ی تیکی تاکا همواره موفق باشه، اما همونطور که میبینیم این تاکتیک برای بازی های حذفی باگ های خاص خودش رو داره.
بعد از هر طلوعی باید به انتظار غروبی باشیم و صد البت، طلوعی دوباره. من انتظار ندارم که بارسا همیشه خوب و در بالاترین سطح باشه، روز های افول برای هر تیمی وجود داره.فقط دیر و زود داره

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
طرفداران یه تیم خاص چقدر خوشحال اند چون میدونن بارسا صعود کنه ... هم نمیتونن بگیرن :lol:همونطوری که تو دو فینال قبلی نتونستن بگیرن :D

اول میلانو ببرید بعد *** بگو :lol:

عمو نویت تبریک میگم بیا وسط بترکون:دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

خواهشا از پاچه های میلان اویزون نشید (مودبانشو گفتم :D)
شما هر موقع با دستای خودتون بارسا رو بردین باید بیاین اظهار خوشحالی کنید و شاخ و شونه بکشید و گرنه سوزش رم و ویمبلی همچنان پابرجاست. :happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
Last edited:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

شوما به تیم خودت برس از دو فینال بگم؟:D
چند سالته عمو!؟

مطمئن درسته نه مطمعن!
اینطور که یوزر نشون میده باید خیلی بزرگتر از تو باشم:D
با موبایل پست میدم و اون حرف را نداره متاسفانه :)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
@blaugrana

کفتار ها و کرکس ها همواره در درپای شیر به انتظار از پا در اومدنش هستند :دی

دوستان به دل نگیرن، مضاح بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عمو حداقل ما مث اینا نیستیم ببازیم بگیم زمین کجه :D
رو چمن نوشابه ریختن:D

نوید جان میدونی که من طرفدار میلان هم هستم. اما کیفیت زمینها در ایتالیا از انگلیس و 2 تا ورزشگاه برنابئو و نیوکمپ خیلی پایینتره. فکر کنم بهترین زمین مال ورزشگاه تازه تاسیس یووه باشه.

زمین میلان هم وضعیت زیاد مناسبی نداره.

البته یازم میگم دیشب واقعا حق میلان برد بود. جسورانه بازی کرد و از فرصتهای بدست اومده نهایت استفاده رو کرد. داوری هم خب درسته . یه بار به نفع بارسا میشه (خطای نستا) یه بار هم به نفع میلان (هند زاپاتا)

حالا باید دید برنامه تیمها برای دیدار برگشت چیه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خواهشا از پاچه های میلان اویزون نشید (مودبانشو گفتم :D)
شما هر موقع با دستای خودتون بارسا رو بردین باید بیاین اظهار خوشحالی کنید و شاخ و شونه بکشید و گرنه سوزش رم و ویمبلی همچنان پابرجاست. :happy:

شوت اسکولز به سنت قد نمیده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شوت اسکولز به سنت قد نمیده

شوت رونالدینیو توی الدترافورد رو یادت هست که؟ شوت اسکولز رفت تو گل ولی شوت رونی تیره رو بوسید :D

البته بارسا اون فصل اصلا لایق نبود

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نوید جان میدونی که من طرفدار میلان هم هستم. اما کیفیت زمینها در ایتالیا از انگلیس و 2 تا ورزشگاه برنابئو و نیوکمپ خیلی پایینتره. فکر کنم بهترین زمین مال ورزشگاه تازه تاسیس یووه باشه.

زمین میلان هم وضعیت زیاد مناسبی نداره.

البته یازم میگم دیشب واقعا حق میلان برد بود. جسورانه بازی کرد و از فرصتهای بدست اومده نهایت استفاده رو کرد. داوری هم خب درسته . یه بار به نفع بارسا میشه (خطای نستا) یه بار هم به نفع میلان (هند زاپاتا)

حالا باید دید برنامه تیمها برای دیدار برگشت چیه.

شاید کیفتیش یکم پایین باشه ولی اصلا درست نیس تو عامل باخت چمن متهم بشه:دی
در کل من درباره این صحنه نظر دیگه ای دارم
ibhdnRltdVRzPi.gif

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
عمو حداقل ما مث اینا نیستیم ببازیم بگیم زمین کجه :D
رو چمن نوشابه ریختن:D

جوردی رورا:در زمین سن سیرو فقط باید سیب زمینی کاشت :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
واسه اونایی که میگن میلان واینتر وچلسی ضدفوتباله واتوبوسی فقط بگم اونا چیزی از فوتبال متوجه نمیشن وحق هم دارن از این حرفا بزن چون تیمشون تحقیر شده

دیگه حکومت بارسا عوض شده والان رئال مادرید پرچمدار اسپانیاس نه یک شهرک :p

بالا