من نميدونم اين بارسا اينقد بهم پاس ميدن خسته نميشن؟؟؟مارو كه خسته كردن البته اينطور كه بوش مياد هواداراي خودش هم از اين همه پاس الكي و بي فايده ناراضي بودن.خوشم مياد تو بازي برگشت مجبورن حمله كنن و تاكتيكشونو عوض كنن.
من نميدونم اين بارسا اينقد بهم پاس ميدن خسته نميشن؟؟؟مارو كه خسته كردن البته اينطور كه بوش مياد هواداراي خودش هم از اين همه پاس الكي و بي فايده ناراضي بودن.خوشم مياد تو بازي برگشت مجبورن حمله كنن و تاكتيكشونو عوض كنن.
وقتی تیم حریف 11 نفره دفاع میکنه و حتی وقتی توپ دستشون هست نهایت یکی دو نفر حمله میکنن باید چیکار کرد؟وایساد و نگاه کرد؟
متاسفانه بیشتر تیمها فهمیدن فوتبال بازی کردن در مقابل بارسا=خودکشی برای همین فقط دفاع محض میکنن بارسا هم تیمی نیست که بخواد مدارا کنه و حتی وقتی تو خونه حریف بازی میکنیم ترکیب حجومی به زمین میره
دوستان من کاملا با لفظ دفاع اتوبوسی مخالفم. در حقیقت تاکتیک بازی بارسا اینجور میطلبه که تیمها در برابرش این مدلی دفاع کنند و به نوعی ضد تاکتیک بازی بارسا این مدل بازی کردن هست. دلیل:
تیم بارسا به صورت 433 بازی میکنه که در هنگام حمله عملا این سیستم به این صورت تغییر پیدا میکنه: دفاعهای وسط یعنی پویول و پیکه تا خط نیمه و حتی جلوتر از خط نیمه جلومیان. جلوی این 2 نفر بوسکتس بازی میکنه. جلوتر ژاوی و در کنارش اینیستا بازی میکنن. آلوز و آلبا هم کاملا رو به جلو که تا نزدیکیه 18 پیش میرن و در طرفین زمین بازی میکنن. و جلوتر پدرو - مسی - فابرگاس بازی میکنن. در حقیقت در هنگام حمله این تیم به سیستم 2143 تغییر سیستم میده و نکته مهم اینه که این تیم مهاجم نوک نداره و 3 بازیکن جلو در حقیقت نقش AMF رو بازی میکنن و پشت محوطه جریمه مرتب حرکت میکنن تا فضایی پیدا کنن و بداخل محوطه جریمه فرار کنن و با پاسهای توی عمق بازیکنهاشون تغذیه بشن. خوب حالا ببینید بارسا در هنگام حمله چندتا بازیکن در نیمه زمین حریف تا پشت محوطه جریمه داره: به جرات میشه گفت تمام بازیکنان در این ناحیه حضور دارن و در بازیسازی و پاسکاری شرکت میکنن. روی خط نیمه هم پیکه و پویول حضور دارن. نهایتا از 11 بازیکن بارسا 8 بازیکن همیشه در بین خط نیمه تا محوطه جریمه تیم حریف حضور دارن و با توجه به توانایی بالا در پاسکاری مسلم هست که پاسهای زیادی به هم میدن و درصد مالکیت توپشون بالاست و این اصلا عجیب نیست چون برتری نفری در این منطقه دارن. شما توجه کنید تاکتیک بازی بارسا چرخوندن توپ بین بازیکنان و در نهایت حرکت توی عمق پدرو - مسی - فابرگاس - آلوز و آلبا هستش و اصلا از سانتر استفاده نمیکنن. خوب این از تاکتیک بارسا. حالا تیمهای دیگه اکه باز بازی کنن چی میشه؟ مسلما با توجه به توانایی بازیکنان بارسا در پاسکاری و تعداد زیادشون در هنگام حمله که نزدیک به هم بازی میکنن، بازی رو خیلی راحت از دست میدن. پس بهترین تاکتیک در برابر بارسا 4141 هستش که تقریبا 10 نفر در کار دفاعی شرکت کنن و اجازه پاسکاری و بازیسازیهای رو به جلو رو از بازیکنان بارسا بگیرن و به محض گرفتن توپ اونو به سرعت به مهاجم نوکشون و پشت دفاع بارسا که خیلی جلو کشیده برسونن. به نظر من اگه تیمی مهاجم نوک سریع و تندو تیزی داشته باشه و اونو روی خط نیمه نگه داره بهترین تاکتیک رو در برابر بارسا پیاده کرده. چون هم به راحتی میتونه از تاکتیک ضد حمله سریع استفاده کنه و هم اجازه نده پویول و پیکه و حتی بوسکتس خیلی جلو بیان و در بازیسازی شرکت کنن. بازیکنان بارسا به محض از دست دادن توپ در زمین حریف چون بازیکنان خیلی جلو اومدن دست به پرس شدید میزنن و اگه تیم حریف بتونه توپ رو پشت مدافعان برای مهاجم نوک و سریعش بندازه راحت میتونه از ضد حمله استفاده کنه. بعضی دوستان لفظ دفاع اتوبوسی رو بکار میبرن که بنظر من کاملا اشتباه هست. ببینید تاکتیک بازی بارسا این مدل بازی کردن رو میطلبه و در حقیقت ضد تاکتیک هستش. کاری که سلتیک هم انجام داد و تو بازی رفت با بدشانسی 2-1 باخت و تو بازی برگشت هم 2-1 برد. نظر من درباره این تاکتیک بازی این هست و خوشحال میشم بقیه دوستان نظرات فنی خودشون رو بگن تا استفاده کنیم.
طرفداران یه تیم خاص چقدر خوشحال اند چون میدونن بارسا صعود کنه ... هم نمیتونن بگیرن :lol:همونطوری که تو دو فینال قبلی نتونستن بگیرن
عمو شوما هم زیاد به صعود تیمتون مطمعن نباش
اول میلانو ببرید بعد *** بگو :lol:
عمو نویت تبریک میگم بیا وسط بترکون:دی
عمو این چیزا واسه ما عادیه
خواهشا از پاچه های میلان اویزون نشید (مودبانشو گفتم )اول میلانو ببرید بعد *** بگو :lol:
اوه چه پروفشنال:دی
شوما به تیم خودت برس از دو فینال بگم؟اول میلانو ببرید بعد *** بگو :lol:
اینطور که یوزر نشون میده باید خیلی بزرگتر از تو باشمچند سالته عمو!؟
مطمئن درسته نه مطمعن!
عمو حداقل ما مث اینا نیستیم ببازیم بگیم زمین کجه
رو چمن نوشابه ریختن
خواهشا از پاچه های میلان اویزون نشید (مودبانشو گفتم )
شما هر موقع با دستای خودتون بارسا رو بردین باید بیاین اظهار خوشحالی کنید و شاخ و شونه بکشید و گرنه سوزش رم و ویمبلی همچنان پابرجاست. :happy:
شوت اسکولز به سنت قد نمیده
نوید جان میدونی که من طرفدار میلان هم هستم. اما کیفیت زمینها در ایتالیا از انگلیس و 2 تا ورزشگاه برنابئو و نیوکمپ خیلی پایینتره. فکر کنم بهترین زمین مال ورزشگاه تازه تاسیس یووه باشه.
زمین میلان هم وضعیت زیاد مناسبی نداره.
البته یازم میگم دیشب واقعا حق میلان برد بود. جسورانه بازی کرد و از فرصتهای بدست اومده نهایت استفاده رو کرد. داوری هم خب درسته . یه بار به نفع بارسا میشه (خطای نستا) یه بار هم به نفع میلان (هند زاپاتا)
حالا باید دید برنامه تیمها برای دیدار برگشت چیه.
عمو حداقل ما مث اینا نیستیم ببازیم بگیم زمین کجه
رو چمن نوشابه ریختن